Министър Цеков възложи да се изследва казуса с Алея първа във Варна

За периода на проверката се ограничава достъпът на моторни превозни средства в зоната, с изключение на автомобилите със специален режим и колите, обслужващи обществените обекти

Обратно в новината

Коментари - Министър Цеков възложи да се изследва казуса с Алея първа във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще има сбивания на пътя с пешеходци и селски пръчки в колите... А иначе - смятайте какви са в ДНСК, след като на очевадното брего-укрепващо съоръжение казват, че не е такова - било път! Нямам думи - тия са взели пари за такова становище!?!

Тази година Варна е по-пренаселена от всякога. Още преди да започне сезона, особено в събота и неделя по въпросната крайбрежна алея не можеше да се разминеш от хора. А някои се опитват да карат колела и тротинетки в тълпата. Само коли липсват на тази алея - ами че те практически няма да могат да минават от хора. Следващата логична стъпка ще е да се отвори и цялата Морска градина за коли, та да могат тези от крайните квартали да си дойдат с колите на плаж или пък вечер като изпият няколко водки по крайбрежните заведения да се прибират с колите? Сериозно, как може въобще това да е "казус"? Защо не помислите за решение на проблема със канализацията? Смрадта от шахтите по тази алея е невъобразима, а за капак на офицерския плаж директно си се излива "пречистен" фекален канал, който удивените туристи мислят за водопад!

"автомобилите, обслужващи обществените обекти по крайбрежната алея" могат да 0блужват само в определени часове. (например 4-6 часа) и да возят стоки за зареждане в адекватни количества, А не всеки който работи (или негов роднина работи) в заведението да ходи когато му скимне с кола и да визу един пакет зеънчо за алиби. Да не говорим, че като се има предвид разликата в цените между заведенията по алеята и тези в кварталните магазини, собствениците на магазини могат спокойно да си купят по една ръчна количка и да си разтоварват стоката на границата на морската градина,без да влизат в нея.

а за подвод-канал-гейт в езерото , кога ?