Здравният министър приет в болница по спешност

Министърът на здравеопазването проф. Николай Петров е приет във Военномедицинска академия по спешност, съобщиха от здравното ведомство.

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър приет в болница по спешност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво, ама как така успяха да го хоспитализират на най-правилното място, още докато е казал "ох". Майка ми я държаха 5 дни с аневризма на мозъка, докато търсех как да пробия омагьосания кръг на здравеопазването. Накрая успях, даже се отървах евтино, нищо че беше 100% финансирано по клинична пътека. Излезе ми 5 бона, като първата оферта беше за 40. Щото излиза, че за "кучета и котки може, за прасета не може". Бетер от "доброто старо време".

Ама вие май не правите разлика между патриций и плебей!

Ами Троева ще го съди и той се разболя.

Скри се заради големия шум който се вдигна. Той не обича това. А що се отнася до болничната храна -няма плотив

Бликаща,преливаща злоба.Сякаш този министър ни е най-виновен за всичко което ни се случва в нащто скапано здравеопазване.А на колко пациенти е помогнал,разбира се това не се брои.Не пожелевам на никои бъбречна криза ,уверявам ви жестока е и наистина предлагат веднага в отделението.

За министри предлагат веднага в отделението за министри. За неминистри предлагат БАП с пожелание за късмет и здраве.

минавахме през бъбречните кризи и нито едно куче въобще не ни е предлагало да легнем с бъбречната криза във ВМА, ползвахме от нимайкъде услуги на комшийките, дето могат да бият инжекции с болкоуспокояващи. Не сме паднали от Луна, та млъкни там, подлога министерска!!!

Сега лекарите ще източат 5-6 клинични пътеки, ще му пишат, че са му направили няколко операции, едната от които - на трите бъбрека. И накрая ще кажат, че парите не стигат и трябва да се вдигнат здравните вноски.

Как решиха че е спешен

Всеки министър е спешен.

... аз за ме приемат по спешност чаках месец и половина...

през пролетта получих същата тая бъбречна криза, в Пирогов ми поставиха диагнозата, сложиха ми тройния коктейл и айде-метлата! на следващата нощ-пак същия коктейл, и пак-никакво подобрение. и така-още две нощи подред адски гърч (знаете какво е!). здравноосигурен съм, но не съм, видите ли, министЕр. и за това-никакво лягане в болница, никакви системи, НИЩО ТАКОВА!!! само коктейлчето плюс сърдития и отегчен лекар в нощното отделение на Пирогов. откъде знам, че при особено тежка и трудно преминаваща криза се ляга в болница и се слагат системи ли???!!! ами, много просто, знам-така постъпиха със сина ми. в Германия. пак повтарям, платил съм си вноска" всички цигани да се мъкнат в болница и да ползват бърза помощ за джипи", но явно не е достатъчно. оказва се, не съм "министър в бълница" ...отврат.

В България редът е по-различен от този в Германия. Трябва да кажеш на отегчения лекар в Пирогов, че си готов и искаш да заплатиш за болничния престой. Ще получиш пижама, легло в стая с телевизор и още 3-4 пациенти, филия хляб три пъти на ден, каквито там вливания се полагат, а, след като вече си добре и стабилизиран - фактура за 250-300 лв. на ден престой и още каквито допълнително суми сложат за медикаменти и грижи. Минаваш през касата, плащаш фактурата и готово. Прибираш се вкъщи и продължаваш да плащаш здравноосигурителните си вноски. Това е.

Да е жив и здрав, но сега задължително трябва : 1. Да го накарат да си купи медикаменти и консумативи сам. 2. Да го хранят с общо болнична храна без първия и последен ден. 3. Да си плаща на санитарката по 20 лв. на ръка на ден 4. Да направи дарение 1 000 лв. на болницата 5. При изписването да направи доплащане 2 000 лв. И да е жив и здрав тогава, да види как лекуват всички българи.

Той го знае мнго добре

ама таз "схема" не го хваща, само сиромах човек е длъжен на всеки лекар да плати, първо за да вземат в болницата, после за да ен го уморят в тази болница...

ВМА за скривалище, боко, като опре ножа до кокала, веднага се крие там, уж имал хипертонична криза, този също се крие там, сега ще кажат, че е болен, и вместо него ща застане навсичко готова Лидия Н. ще стане голямо шоу!...

нека в 5-та градска да го приемат, близо до народа, близо до циганите, да го държат там гладен, защото в 5-та градска приемат рано сутринта, но през първия ден храна не дават.

САМО ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВИ ПАРИ ЩЕ ДАДЕ НА ЛЕКАРИТЕ НА РЪКА.

А г-н министърът ще избира ли доброволно екип или няма да избира? И дали има направление? Щото каква е тая спешност в болница за едната бъбречна криза? За счупена детска ръка спешност нали нямаше, а тука - здрав, прав мъж (ако и министър), ще полежи вкъщи няколко дни, ще поскърца със зъби, ще гълта неоренал и пак ще е като нов, готов да служи на обществото.

Интересно пак се насраха в здравеопазването и професора се''разболя''Интересно къде ли се е покрил?

Подходящ момент да се "измъкне" с чест /професор и генерал/ от това министерство преди да бъде оплют и той за състоянието на здравната ни система.

Накъде ли ще тръгне сега нашето здравеопазване? ;)

Дали ще го лекуват както лекуват мнозинството??Защо не е посетил някоя народна болница а се е наврял пак на аванта след като лев не се е бръкнал за здравни.. От такива наглеци обикновенните нямат възможност да се лекуват защото източват касата с всевъзможни измислени болежки и при кашлица едва ли не лечението им струва като 2-3 пневмонии

Пожелавам му да оздравее. И дано почерпеният опит, от страна на пациента, да е от полза за всички нас.

Такъв виц отдавна не бях чувал:))) да почерпи опит като ''пациент'':))))))дето след това ще да е ''от полза'' за простосмъртните...

Този пациент не е като онези пациенти.

Да сложиш лекар за министър на здравеопазването е все едно да сложиш пироман за шеф на пожарната.

Лидия.. ;) Тая е луда по целата глава..

Ако остане за по-дълго ще стане ясно как е по-добре, да има минитър на здравеопазването или зравеопазването да го кара на самотек. Даде хубави обещания също като Москов, но също като при предшественика си, резултати - ниенте!

Нищо му няма, бе. Това е тайна проверка на клинична пътека. Дано само да се е представил, щото иначе жална му майка.

Явно му е дошло в повече да изпълнява чужди разпореждания с които не е съгласен, въпреки че винаги е бил "послушко".

Напротив, тоя слага в малкия си джоб и Москов и Семерджиев по далавери.

Господ му праща телеграма. Дано я разбере правилно. Всеки има шанс да си поправи грешките.

Господ ли професор Тонев ли

Щом днес е приет по спешност в болница, значи е припаднал вчера. А ако пък в Токуда е приет значи още във вторник. Или пък се е пробвал като таен клиент ? Извън черния хумор здраве на човека и дано се оправи бързо!

Здравният министър приет в болница по спешност Дай боже да се оправи бързо човека. Дано линейката му е дошла на време, а не с 2 часа закъснение!

За него е дошла навреме.

за ТЯХ има специални линейки, подвижни миниболници, а не таратайки на 4 колела. Те са на друг телефон!

военен във ВМА полагаха що годе грижи когато ми се налагаше. След като се пенсионирах капка внимание. Казах на една лекарка, че все пак съм бил на военна служба 32 години. Тя ми отговори - и какво от това - сега си обикновен гражданин. Сега министъра как ще го лекуват - като обикновен гражданин или???

И какво от това че си бил военен, другите второ качество хора ли са?

Че как иначе? В Република България всички са равни пред закона. И пред медицината също.

Дали ще му поискат няколкостотин лева под масата или като "дарение"?

Щом здравната система батиса и здравния министър - добре сме.

Разказвате му автобиографията....точно, като за умрял. Тренирате ли, що ли?

Дано го третират като обикновен пациент, но надали, да накарат близките му да му носят чаршафи, да му искат пари за санитари, за лекарства, за операции, за дарения и накрая за Бог да го прости

Ама да го третират като мат'ряла, на общо основание.

Няма и няма да има лекар който да се справи вече със"здравеопазването"Навсякъде е батак.Само болничните са в пъти завишени и раздавани безконтролно.Отделно за лекарства изписписвани без нужда за екскурзии на джипитата.Хората са болни от лекарите.Те ги убиват всеки ден.

Интересно дали е в ВМА

какво злобеете бе хейтъри? Човекът е много свестен, за разлика от предишните отрепки здравни министри! Сигурно го е хванал новият грип, щамът Мичиган. Скоро ще се оправи!

sier

Да бе свестен!Нека види и да почуства отношението на Здравната си каса и Едноличните си търговци-лекарската гилдия ,ама наистина по пътеките да върви като редовен българин!!!Всеки месец касата се чуди, как да резне инвалидите,да си доплащат от минималните си пенсии.

Но го познавам, но щом работи за мутрата дебелак, явно си е плюл на физиономията. Като оня нещастник Воденичаров, за да го направят министър за 2 месеца, предаде предизвикания от него референдум за АЕЦ Белене. Свестен с престъпни мутри не се хваща!

Абе нека се оправи, но дано види как се оправя обикновения човек и дано пооправи малко бакиите!!! И дано лекарите спрат да заминават в чужбина, че скоро ще ядем дебелия!!

Бил е свестен, когато е бил в мъдете на баща си!

Виц: "Министърът на образованието за 5-и път не може да вземе матура. Министърът на здравеопазването припадна на опашка в поликлиниката. Умря депутат от глад, преживявайки един месец с минимална заплата. Доволен, дядото пусна златната рибка."

Евреин - миньор :)

Белким сега разбере за какво става дума

нема бай брадър,нема ферми!да му скрият л. карта и да гледаме сеир как го "здравеопазват" ех,а дано!

че ще остане доволен от обслужването, ще бъде на ниво.

съмнявам се...

Изобщо няма да разбере, как стоят нещата в действителност.