Министър за измамника: Който иска да мине метър, да страда

Със сигурност ще бъде обявен за издирване, той е калпазанин, заяви вътрешният министър по повод измамника, станал известен с името Александър Николов.

Обратно в новината

Коментари - Министър за измамника: Който иска да мине метър, да страда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното безобразно изказване на министър. Преди време полицаи бяха пратили хора, на които им е открадната колата сами да си я търсят. Явно всички в тая система така разсъждават.

Още един самоосветилсе глупак. Глупак, затуй министър. Що не забраните рекламите, втората употреба, преоценените стоки, отстъпките, бонусите, коледните намаления, за да ви върви стажа без проблеми? Ахмашка държава.

Това изявление показва дълбоко непознаване на механизма на измамата. Демонстрация на глупост и неуважение.

Напълно уместно е. А за това, че сивото вешество на някои хора нестига е виновен само Господ и никой друг. Да му се сърдят на него

Прав е министъра. Всеки има право на избор. Висока цена и сигурност или ниска цена и риск.

това само един ненормален човек (полицаи) може да го каже

Да назначи до всеки по няколко полицаи за да го пазят от собствената глупост. Не съм фен на министъра, напротив ....., но наистина няма как да се предпзи човек от глупоста му и алчността

Не вярвах, че ще се случи да се съглася с мнението на вътрешния министър. Обаче е прав - измамените сами са си виновни. Който иска да заобиколи правия път, ще си плаща. Излъганата учителка не е ли разбрала, че я включват в пирамида, та е забъркала и приятелите си? Безплатен обяд няма, хич да не се оплакват.

От времето на Многострадалната Геновева все страдаме.

От всички изказвания на министри личи , че Премиерът е чел най-много книги , а те една по-малко

Момчето на снимката е латино-американец, перуанец или колумбиец. Снимките най-вероятно са крадени от профила във ФБ на този човек преди 7-8 години и тъй-като, той е от другия края на света, вероятността случайно да стане "приятел" със себе си в България е много малка. Трябва да си сляп да наречеш тази латино физиономия българска или европейска!

Искам само да допълня, че все пак латиното е симпатяга.

За тия тъпашки реплики министърът да подаде оставка!

В случая е прав, оставка трябваше да подаде за идиотското изказване, че пожарникарите нямат нужда от нови униформи. Тогава същите вие бяхте глухи......

Ами, като е калпазанин хвърлете му един хубав пердах в милицията за да не прави повече така!

В кой век живеете. Еродирани хора измамени, айде смеехте се на възрастните, ама вие имате претенции,а в същност имате лична вина вие измамените. лично мое мнение. същото е и за парите. как ще даваш пари, поне трябва при предаването пълномощно-вашето, неговото име, егн и т.н. не че съм умен човек, по точно съм прост, но никога не бих се доверила, ама никога, ама доста балъци има в бг и българи на запад, а има и такива, които като те видят, че си скромен, скромна, и си правят каквото си искат с тях, и ние родителите сме объркани-не харесвам тарикатите, но и скромността, наивността също вече не одобрявам, днес има изригвания, може би затова съм раздвоена, но лично аз както не одобрявам едните, така и не одобрявам наивниците! 50:50 или за измамника 0.000001%, а за измамените 99.9999999%, това е моето мнение, ако има и ни чете психиатър/психолог нека си каже мнението за мен-казвам се иванка иванова от

Всеки който иска да се сдобие, придобие или направи нещо за което има вече определени от обществото правила а той иска да ги заобиколи се нарича престъпност. Но министър да пожелава страдание на хора макар и било то престъпници е гадост и предизвиква поне във мен презрение. Ти си министър, човек във върха на обществената пирамида от където би трябвало да се разпространява разум.

Абсолютно прав е министъра . Ако циганин те спре на улицата и ти продава Rolex оригинален за 50 лв и го купиш и мислиш че си си купил истински Rolex вината не е в циганина.

Ако аз дойда и ти избия зъбите, защото мога, а ти не можеш да се защитиш.... вината твоя ли е?

"Браво" на министъра ... налучкал е "вярната" посока - с подобни "аргументи" винаги може да намери оправдание за бездействието и пълната неефективност на подчинените си. Евала, Радев ... Как ти го роди главата това? Нямало да заделя ресурс, ама иначе за заплати и униформи може да "пушите" на всеки три месеца, нали? Мафия на държавна издръжка - няма отърване от вас

ДИРа - СВАЛЕТЕ на това момче снимката , разбра се, че е друг.

Хора, тези властимащите взеха редовно да се гаврят с нас и да ни се подиграват. Замислете си! Според мен такова отношение на министър на вътрешните работи е недопустимо в една демократична държава, каквато уж сме.

и освен това да кажа, че нямам Фейс и не са ме мамили, но въпреки това коментарът на министъра ме обижда като гражданин и смятам, че е основание за извинение или оставка!

Фонд за Обезщетение на Балъци, ще се начислява удръжка от заплата на всеки работещ - 2%.

Прав си, брато. Като са искали да минат метър, да си поемат вината.

А защо не подгонят големите калпазани, дето накрадаха милиони а?

Фейкбук

В сравнение с този министър, Бъчварова е като Айнщайн, Нютон и проф. Вучков събрани на едно място.

Ако познаваше биографията на Алберт Айнщайн нямаше да си позволиш такова сравнение ! Жалко за теб !

Как е уловил този селския тариктлък на една шепа хора,и го е използвал. Той е измамник,а те не са ли търсили заобиколен начин,да получат евтини билети?

Тарикатите на тоя свят ще свършат чак когато изчезнат баламите - тоест никога!

Плащате (на мен) 3 Айфоня и получавате от 3-те най-дългияТ.

Човешката алчност,мързел и глупост са най-силните помощници на всеки измамник.

Хора защо не се замислите и ще видите , че сами сте си виновни. Според вас нормално ли е да си пуснеш мобилен интернет за да ползваш основно лицевата книга. Това го вижда на 90% на телефоните на хората в градският транспорт.Толкова ли е важно да прочетеш нещо в тъпотията лицева книга веднага , а не след като се прибереш у дома на домшният компютър.Света ли ще се свърши ако не лайкнеш поредната глупост на някой в градският траспорт през деня , а го направиш вечер у дома ! И забележете къде си в хванал най-вече рибки ! На мястото пълно с идиоти - лицевата книга !

При мен фийдовете са основно от научни списания и организации (НАСА, ЦЕРН и др.) Там следа и състезанията по математика за детето. Не е задължително да се прави само това, което описваш? ФБ можа да бъде използван и за доста сериозна работа и бърз достъп до информация. Та, нека отново не генерализираме, че всички, които го ползват са кретени!

Аз въобще не го ползвам :) Ползвам директо фийдове от страниците с информация които ме вълнуват.Защо трябва да минава през лицевата книга :) Имам си качествен feedreader :)

Не съм казал всички :) Само 90% може и да са повече ;)

Старите се ловят на ''страшни истории'' и хвърлят пари през балконите, младите се ловят на далавера и плащат електронно - открийте още разлики между българските балъци !:)

на кой не му се е случвало да се предоверява на "приятел"

НАРОДЪТ Е МЪДЪР, но хората са ПРОСТИ И АЛЧНИ!!! Както е казал Буров, българинът иска всичко да е на аванта - пиенето, яденето и е*ането. Сега и самолетните билети. Защо никой от пострадалите титани на мисълта не се запита: защо на мен, с какво съм заслужил това???

Ти за е*бане плащаш ли си? Май не ти става хаххахахаха

Не си по-умен от титаните на мисълта, а на всичко отгоре, не разбираш смисъла и съдържанието на това, което четеш. Буров го е казал, ГЕНИЙ БЪЛГАРСКИ!!!

А на теб и на много други ще им трябва още време да проумееш сентенцията на Маргарет Тачър: "Единственият безплатен обяд е сиренето в капана за мишки". Но както се вижда, на някои това вече им се е случило.

Божеее, в нормални държави това е въпрос от компетенцията на кварталния полицай! Тук го превърнаха в НАЦИОНАЛЕН ПРОБЛЕМ с участието на министъра! Що не му посветят и заседание на Мин.съвет и КСНС? Егати идиотите сме си избрали; или може би нарочно шумят по този въпрос, за да не се повдигат въпроси по по-сериозни проблеми ...

Многократно превъзхожда по Тъпутъ Бъчвата. Направо я удари в Плочките

Абе какви идиоти имаме за министри!??

Като е изманик този Спас, по какъв закон и член ще го съдят? Изградил ''фалшива самоличност''? Писал статии за медии?! Това по кой закон и член е престъпление! Взел пари на някакви, за билети и не им ги дал? Разписка имат ли тези ? Има ли доказателства, че Спас е взел парите? Тук има измама, има измамени, но не виждам измамника?

не по правилата, който го види да му тегли един бой, та да не пръскаме ресурси.

Не го харесвам В.Радев , но в случая е прав.Няма как да предпази завършените идиоти от собствената им глупост ! Затова винаги съм казвал , че умните у-ва трябва да се продават на хора които са доказали , че са достатъчно интелегентни да ги използват разумно !

Това е цинично изявление от страна на министър. Нали срещу този измамник отдавна има разследване? Ролята на държавата е да пази по-слабите, в т.ч. и интелектуално недоразвитите прокурори:). Иначе навсякъде по света хората търсят по-изгодното.

До всички хора, търсили евтини самолетни билети и измамени от Спас: Ако е твърде хубаво, за да е истина, то то е твърде хубаво, за да е истина. Кой разбрал - разбрал ;)

Какво ще го занимавате министъра с някакъв калпазанин. Той е зает да разкрива крупни престъпления - например източването на КТБ - което ахаа да разкрие......

Този министър защо взима заплата, нали за това днъкоплатците му дават тези пари, за да ги пази.или просто взима "една заплата" и нищо не върши . БК (ако ме разбрахте)

Барем снимка на симпатичен младеж турил... как беше приказката... докато има балъци, ще има и тарикати...

Като се има предвид, че е ошетал средите на "умните" и красиви, снимка от тоя род е задължителна. Тия сектанти ги е изловил на гола кука.

"Давам срок от 24 ч. на Спас да се предаде!" - Жената на Петко Сертов

Впечатлиха ме едни хора, които поръчали 6 билета и трите от тях били усвоени. Ами да с парите уж за 6 им е осигурил 3 - елементарна пирамида.

Значи и измамения прокурор да страда !!! Това единствено ми допадна.

Прав е министърът.Който е гласувал за ГЕРБ и Обединените идиоти,с надеждата че ще му вдигнат пенсията,заплатата,стандарта - да страда!

лошото е, че ако не е боко, ще е я сърГей, я олигарски или па жан виденов, дето докарват национални катастрофи. Ама в случая ние сме си балъчета.

Той само спира южни потоци и беленски гьолове.

аПсолютно,докато им дойде акъла !

алооо ,на кого да се оплача от наивността си и кретенизма си ???

На арменския поп :P

Не се коси, всеки се лъже - и аз търкам билетчета

Ако аз искам да си купя два тона захар, ей така без мита, акцизи, ддс и проичие и намеря ''човека'' с най-ниската цена , ставам ли престъпник на закона? ДА ,РАЗБИРА СЕ! И тези ''купили евтини билети'' са престъпници на закона, а не жертви!

Kalin

Не е престъпление да търсиш най изгодната цена така че глупав ти е примера.

Имаме корупционна схема! Всички са за съд ! И тези които са дали парите за да придобият нещо заобикаляйки правилата ! Министъра е прав в случая.