Министър Генчовска: Продължава натискът над България за Република Северна Македония

Нашата позиция е ясна - очакваме Скопие да започне да изпълнява договора и да гарантира включването на българите в преамбюла на конституцията си, посочи тя в Брюксел, където участва в заседанието на Съвета на ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кире, Кире гола вода си....

Аре бе маце! Кажи кой толкова те натиска! Може пък да помогне ако и ние знаем. Така излиза, че се натискате тайно.

Натиск ОТ КЪДЕ? Поне за силите на натис е ясно доказуема посоката и произхода, зини и кажи, Генчовска, ако ти стиска!

Да ви еба в мръсните продажни политици .. бий юмрука в масата и НЕ и тва е ще ви еба в путките вмирисали страхливи... Никаква европа за западна западна България

сега кво праим? Кажи кой натиска ? Да не е Путин а? Ако не е Путин тогава кво праим , ако кажат приемате СРМ иначе ГАЗ ЙОК. Кво праим тогава?

Явно е че нямаме нито външен министър, нито премиер, нито правителство. Имаме една художествена самодейност дето всеки играе някаква роля. Ама разбира се че ще натискат, тя сега ли го разбра това? За какво тази гъска е сложена там? Да се прави на жертва?

Този Кирил Петков е такъв мазник. Абе ти топки нямаш ли? Кажи 2 мъжки приказки, така че и враговете ти да разберат, че ще умреш за България, но няма да се огънеш под чуждия натиск. Тя и външната ни министърка е един кукумицин. Някой я бил натискал.Ами като те натискат и не ти приятно викай силно, така че и умрелите да те чуят. Лижат мажат нашите управляващи и накрая си измиват ръцете с българския парламент. Разберете, Народното събрание не е изтривалка за окаляните Ви души, пардон обувки. Пълен ъпгрейд трябва на цялата българска политическа система,която е на ниво компютър Правец 16 към днешна дата.

Кирил Петков неглижира въпроса с приемането ни в ШЕНГЕН. Разговарял с Рюте за Република Северна Македония, а забравил да постави въпроса за приемането ни в Шенгенското пространство. А може би него това не го интересува.

каквото каже Владата на Република Македония, това ще стане. Няма как, трябва да отстъпим. Цяла Европа сега нази гледа.

Кой та натиска ма булка ?

"...съюзници-разбойници!"

Маце, кажи кой ге.ове ни натискат да изкараме мечове и рапо.им ана.но

Правилно проф. Христов каза, че Европа се отнася с РСМ като член на ЕС, а с България като кандидат член?!

Натиск има защото тази вечно наведена министърка го позволява. Като каже човек ясно какъв е проблема и защо има вето - никой няма да го натиска. Като и Киро - разправял че ще ги пусне Юни. Това не е отговор на държавник. Правилният отговор е: “вдигаме ветото когато спазват обещаното по договора за приятелство и при гарантиране правата на българите в РСМ”. Никаква дата за влизане. Ако трябва - ще чакат и 50г като Турция. Скорошен пример, но за НАТО. Финландия и Швеция ще кандидатстват. Ердоган официално заяви че ще ги блокира, защото подкрепят терористични организации. Той има впредвид кюрдската ПКК, която е законна в тези страни. Докато не я забранят, двете скандинавски страни - да забравят НАТО. Убеден съм ме Украйна ше има проблем за ЕС, защото не спазва права на малцинства. Реално е страни като България, Румъния, Унгария, Словаки и Полша да искат гаранции за своите малцинства там. Това не ти е Евровизия

АМи да казва кой ни натиска,да организира протест срещу този човек ли ще е институция ли ще е организация ли ще е и българският народ да покаже подкрепа на тези фора които защитават наистина българският национален суверинитет... Не се давайте а посочвайте врага. ОТ КЪДЕ ИДВА НАТИСКА?

Разсъждаваш така, че все едно има правила и закони и че все едно те се спазват. Да, да, ама не. Няма правила трябва да се случат определени неща и то на всяка цена за да се постигнат ясно начертани цели.

Пускайте ги безусловно,стига свирки на Путкин и сръбския Бойко...

Киро, много внимавай, само да си ги пуснал туя цървули. ясно ли е, смешко?

Хем кирчето и сие казват, че позициите са им еднакви, ама оп, тази друго говори. Да ги сложи в ред и да натиска киро да НЕ ходи в скопие, а те да идват, ако им е зор ЕС-то. Дейба.

Krvnici bugarski

Натискът ще продължава, и не само за Македония. Защо нямаме активна позиция и не чукаме постоянно на вратата на ЕС с искания Македония да си изпълни задълженията по договора? Всеки божи ден трябва с усмивка да се напомня на комисаря от ЕС, да работи с македонците по въпроса, а не да клечи тук.

ЕС да си декларира, че няма правила и вече е разграден двор. Ако ясно определените цели са да се саморазвали - да приема всички корумпирани държави, които си е намислил и да не ни закача. Ние сме цвете с корупцията на фона на Украйна и Македония.

Киртак, гнус ме е от теб, плазмодий !

Млък, севермак гнусен! Пиши на книжовен български !

"Абе ти топки нямаш ли? " - няма !

Нито Скопие ще клекне, нито вота ви ще мине…това е игра на Москва, за осуетяване на приемането на МакеДонците в ЕС и вие русофилистиците шикалкавите с истината, прикривайки се зад патриотични мотиви. Селския политик мунчо, копий на Кремъл е получил бойната задача да не отстъпва за ветото, а македонските сърбомани са окуражавани пак от Кремъл да не се поддават на българския натиск.

Русия отново играе мръсната курвенска роля на Балканите в съюз с шибаните им сръбски и български солташаци, за неприемане на Македония в ЕС. Промиват се мозъците на простите хора у нас, че “ветото” е въпрос на национална чест. Де факто, не можем да накараме никого да ни обича със сила и рекетиране, вредим на самите себе си, македонците ще ни намразят още повече, както украйнците намразиха руснаците. Най важното е да не слушаме мунчовците, русифилистици и комуняги и да се отървем веднъж завинаги от тях. Те са препъни камъка за България. Днес, булгарския путьо изока от Германия, че не дава оружия на Украйна да не се избиват българи с тях. Генерал-губернатора на Задунайката или е мръднал, или счита рушняците за българи…

ПУБЛИЧНО ЗАЯВЯВАМ В БРЮКСЕЛ, ЧЕ ЗАРАДИ БЪГАРИЯ СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ЧЛЕНСТВО В ЕС ... И АКО ЕС ИСКА МАКЕДНОИЯ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕС, ОТ ТУК НАСАТНЕ БЪЛХАРИЯ ДА ИЗПЪЛНЯВА НАШИТЕ ИСКАНИЯ! НЕКА ЧЕРНАТА ОВЦА (КОЯТО И БЕЗ ТОВА Е ЦЯЛАТА ЧЕРНА В ОЧИТЕ НА ЕВРОПА, А И НА БЪЛГАРИТЕ) ДА СТАНЕ ОЩЕ ПО-ЧЕРНА И НИЗВЕРГНАТА ! НЕКА ДА ИМА "ЧУВВСТВО ЗА ВИНА" ! ПП. УСЕЩАМ КАК ПОСЛЕ МАКЕТАТА ТЪПКАНО ЩЕ ВИ ГО ВЪРНАТ ЗА ТОВА ИЗНАСИЛВАНЕ, КОЕТО СЕГА ИМ ПРАВИТЕ !

Знаеш, че в този живот е и бой не се връщат.

Твоята работа е да устояваш на този натиск и да ги убедиш да натискат Македония да изпълни Договора.Имаш министерство със специалисти,имаш посланници в страните от ЕС.Български учени изявиха желание да помогнат.Организирай ги,направи нещо интересно за да привлечеш вниманието.Ти само стоиш и се свиваш когато ти говорят с назидателен тон,като виновна уменичка.

Грозна евещица

Не разбрах, кой и къде те натиска бе Ганчовсака. Нали се сещаш, че ти не си България. Като не можеш да отсояваш интересите на станата ни, оставка!

Македонски Българи - ето как следва да се наричат ! Или Охридко малцинство щом толкова обичат тая думичка...