Министър Денков обяви три приоритета на МОН и двама нови заместници

Плавно се покачват случаите на заразени ученици и учители с Covid и това не е тревожно, но ни очаква труден период към средата на октомври

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оново едно голямо Нищо и всеки да се спасява сам. Искаме срещу парите похарчени от МОН и Европроектите спортни площадки, плувни басейни, безплатни занимания по интереси - музика, спорт, театър, изкуство, технически интереси. Как усвояват пари по Европроекти в образованието гледдаме от години и всичко завършва със снимки под байраци на първа страница в някой набързо нацапан сайт, дето ще съществува от ден до пладне.с обратни резултати Искаме радикална промяна. Разкарване на всички от МОН - корумпирани са от горе до директорите на училища. Искаме преразглеждане на учебните програми, стоп на гупавите прочени в българския и аритметиката. Рибният буквар да върнете, повече ще остане в главите на децата. Аман от тонове ученици и помагала на луксозна хартия, оцапани с мастила от горе до долу, писани като за деца със СОП.

МОН говори за всичко , но не и за образование!

НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК МУ ДАЙ ДА НАЗНАЧАВА НАШИ ХОРА. ТИЯ СА СИГУРНО ОТ ПАРТИЯТА НА КОКОРЧО И КАНАДЕЦА, И ТЕ ТРЯБВА ДА ПАПКАТ НА ДЪРЖАВНО

От МОН можеха да пуснат една анкета, да видят колко от децата и родителите са преболедували. Да, ама това не ги интересува. Всичко е маски, ваксини и карантини. Денков е абсолютно копие на предният плъх.

Присъствено обучение било приоритет! Затова ли студентите ще имат изцяло онлайн лекции?Вчера го каза същият този министър. Голям приоритет, няма що!

Тъпаци ,в Африка как се справиха. Уж сме в богатия ЕС , а болниците пълни . Да ви еба майката Фашистка. Няма да има 20 процента ваксинирани.

В АФРИКА СЕ СПРАВЯТ, КАТО МРАТ БЕЗ НИКОЙ ИЗОБЩО ДА ГИ БРОИ ИЛИ ДА МУ ПУКА. КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ ИДИ ТАМ ПРАВ ТИ ПЪТ.

Какви са тия маскирани жалкари?!?

За вирусът и мерките- ок, но кога ще преразгледате учебната програма от 1 до 12 клас. Безброй издателства, материал несъобразен с възрастта, учебници пълни с небивалици...Докога? Само пари искате от родителите -пари за помагала, пари за униформи/ и то какви/, пари за частни уроци..Децата ги пощурихте, изискавния само и работели в интерес на децата,.Опомнете се и мислете с главите си, нали сте много образовани!

Стига ни пробутвахте тия ментета на мунчо!!! Хората си искат Бойко Борисов

Плавното покачване на болните е добра новина. Не го знаех. На мен лично ми се струва, че липсата на болни или намаляването на болните добра новина ама явно съм бъркал. Та като се замисля учебната година започна на 15-ти. Според министъра за няколко дена имаме плавно покачване. Така че според изказването му излиза че след някой друг месец ще имаме 50 60 процента болни или заразени. Което вероятно също ще е добра новина за този министър. Лично на мене не ми се вярва ама щом го е казал министъра и то служебния министър велик би трябвало да вярваме нали?

Нищо не разбираш ти. Ние сме на първо място по смъртни случаи в Европа. Най-накрая на първо място по нещо! Трябва да си горд с постиженията ни.

"много мъка има по тоя свят" в МОН е трагедия, снимката е... ние идваме, маскираните ИДИОТИ

Муахахаха... герберастите се гърчат като настъпани плужеци! Чегърт, чегърт, чегърт! И пусле пускаме водата да си отидат там където им е мястот.

Карантината е за болни. Защо се затварят насила здрави хора?

Егати екипа, егати чудото - тапънарки плюс тъпанари, за това сме на това дередже

Къде са им пелерините? Това драматичния театър ли е или Министерството на образованието. Падението е огромно. Мислите ли за България или друг ви влива мислите?

Ебаси МАСКАрада. Ха Ха

Може да съм проста с тук мойто 3 клас , ма не сме улави! Па тоа министер ли е , милиционер ли е кой го знае …. ма много прост и он. Хе хе 0,75% от даскалете били вакси таковани! Па то си едно нищо! Земи 100 000 даскали - таковай ги по 0,75% - колко прави - Один процент е 1000 даскаля, а 0,75 е 750 даскаля! Хе хе хе ! Па то си едно нищо! Загубени ора са тия!

тия се множът /заместниците/ като комарите , сега се очаква заместник по настроенията на министъра , даже 5-6 може

Половин процент карантинирани значи, че има поне 5% болни деца. Както го карат безсимптомно. Въпрос на време е да си отиде дете, и тогава някой татко ще ти строши тъпата къртуна и ще се свърши тая мъка. Е, днес си отиде вече едно 9-годишно. И това е само 3 дни след началото. След седмица ще гори навсякъде. За никакъв чеп не ставате...

От личен опит мога да ви кажа, че тези числа са ама много афиф- ако има ученик с положителен тест, се карантинират цял клас, барабар с учителите. И - КАРАНТИНИРАН НЕ ЗНАЧИ БОЛЕН!!!

Никой татко няма да троши нищо,мишоци са, няма мъже. Кротки,дебели,плешиви шкембари или надрусани псевдо фитнес маниачета- не стават за нищо,само риткат у форумчетата и дотам.

Денков, на коя дата ще го освобождават, ама точно?

Г-не, както си сложил запетаята -нищо не си написал.

Готина снимка. Тия са като Непобедимите 5.

МОН - "Мъже в черно"

от статията - този подмазвач на амебата Герджиков и Царот какъв го играе - здравен зам министър или министър на образованието??? Или и той не знае за какво е там?

Знае, знае, и то много добре...

СУ кадър - това могат, да се дуят, да усвояват пари от Европроекти, а пишат на ръка в Главни книги и приемат неграмотни студенти.