Министър Ангелкова: Работим за начало на летния сезон от 1 юли

Страхът ще е един от основните елементи при планирането на бъдещо пътуване

Обратно в новината

Коментари - Министър Ангелкова: Работим за начало на летния сезон от 1 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е толкова нещастна, че чак ми е жал за нея. Не я мъчете, бе. За нищо не става. Просто я махнете.

Тая се е изказала в стил: "Продължаваме напред!"

Не слушайте глупостите на тази овца а вървете на село (който си има) и си посейте картофи, боб, зеленчуци защото не се знае какво ни чака от октомври нататък. Тази ще се оправи, да му мислим ние!

Тая овтика кой ще привлича да ходи на море? Руснаци и западняци, и български толупи! За 2 лв тази ще ни запали държавата!

Аз лично не бих работил със западняци точно тази година, короната им дава много мегдан за съдене и претенции, ще сме в постоянни битки и неустойки. Виж българите са друга бира, затова висока хигиена и ниски, разумни цени и може да вържем гащите. Само да не решат точно това лято да избиват с цени като за световно, че няма да им се получи.

ТАЯ ДОБРЕ ЛИ Е КАКЪВ ТУРИЗЪМ КОЙ ЛУД ЩЕ ИДЕ ЩЕ ПЛАМНЕМ КАТО ФОКЛИ

Кефя се като чета отдолу, много хора са зачеркнали морето тая година. Наистина се надявам да няма много народ и да се насладя на морето ни на спокойствие, без гъчканици. И ако ходите, отивайте след стадото овце в Гърция при камъните и морските таралежи. Освободете ни от присъствието си на нашето море.

Тази ще отчете ръст в края на сезона! Ха ха!

тая кранга да се ваха че не мога да и слушам гласа и глупостите които говори изкуствена конска тъпочка щяла до вкарва туристи от турзий и русия пфу

Красива ли съм след като не си ме виждал. Не или да. Ти който каза че тя е грозна. Нищо по темата. Избираш човек по външността.

Да си сложи маската, ще заприлича на нещо ;)

Като те искате не ходете на почивка. Някой насила да ви кара. Обиждате хора които ви казват нещо. Колко ли минуси ще събера. Ще имам. И не смятам че сте прави или не. Въпрос на отговорност.

Ето първият минус. Не сбърках

О

Овцо след морето ще се върнеш на село или на работа да сееш зараза!

Тази е колкото грозна, толкова и глупаваа.

Ох на батка работната калинка. Нема ли да дойде Силвестър да се снимаш с него , бе лейке куха.

Работиш, но хората си изпукаха и отпуските и парите. Те няма откъде да лапат като вас. Така, че, чакате никой...

Колко са тези,които са си "изпукали отпуските"? Затворени бяха питейни заведения,фитнес зали и хотели.И магазините в моловете,но не и самостоятелните магазини.Всичко останало работи.

Изпукаха ги, защото някой бяха принудени да си пуснат отпуски, за да получават средства за преживяване през това време.

Никой от "умниците"дето ни управляват не каза нищо за санаториумите и балнеолечението. Не виждам как ще "работим" в условия на "строги мерки".Никой не каза как и кога ще отворим нищо.Само туризъм,плажове и тн.

Страха патко проста, а парите.

Бе, много нагло това жуотно ве - само от цепеница в дзурлата разбира.

Пропуснала е да каже коя година - 2021, 22,...?

Бетона на мутрите ще опустее от липсата на западноевропейските пияндета. Българите отдавна не ходят на бъл черноморие.

Напротив,работя само с българи и по-малко румънци. И не съм мутра.

Може да си отлабнала и вече бивша мутра.

Сложи си маската , скокондрил ! Тази никога не е работила !

Как го виждате това госпожо Ангелкова

Работете! Работете!

Покажи снимка на твоята булка, ценителю на женската красота!

Каквато и булка да извади такъв кон нЕма

Само не разбрах с кой се бори ? Страшно е куха тази

...с КОГО се бори...

Нека сезона е нулев! Спада на приходи, ще ПРИНУДИ "бизнеса" по черноморието да влезе в нормални ценови граници и ще ги принуди да повишат качеството на обслужването!

с мутренски акъл и с нулеви легални приходи?

Ако дойде някой от чужбина, това ще са от най долните прослойки на обществото - пияни и бедни англичани, скъсани немци и руснаци. Много от тях носители на вируса.

Глупачке, е най-големия проблем.

Патицо какво вие работите бе тъпа п...какво работите, оставете хората намира, стига с ваште глупости

Аз не знам колко народ (българи и чужденци) биха мислили за почивка при условие, че тежката ситуация (здравна и икономическа) ще продължи още поне година. Искрено съчувствам на хората от туристическия бизнес, но ситуацията не предразполага към 'сезон'. Туризма може да върви нормално само във времена на спокойствие и подем, а сега момента е всичко друго но не и такъв.

А защо ще приемате чужденци с много заразени.Не валчери за почивка ,а храна ни трябва при тази безработица.Любимете ти мутри ,таз година ще са на нулата,повече туристи ,повече зараза.Какво искаш от изроди

Нещо не сте ме разбрал. Аз не работя и никога не съм работил в сферата на туризма, а и нямам любими 'мутри'.

Аман либерални слогани обслужващи чужди интереси. Coronа is here to stay - подобни малоумщини са за хора без грам критично мислене, на които им се дудня 24 часа в денонощието как трябва да приемат, че живота им се скапа завинаги. Първо корона вирусите са съществували винаги, В случая все едно казваш The air is here to stay. Второ не можеш да намериш кьоав лекар, който да ти каже как ще се развие ситуацията в следващите 2 седмици, камо ли години. Единствениният ефект от подобни тъпотии е контрол на масите, в случая ние с вас. Досега ни стрижеха националните бандити, сега ще ни стрижат и мачкат и интернационалните.

Да, съществували са винаги. За разлика от останалите обаче този е мутирал (естествено или изкуствено, аз лично мога само да предполагам) до степен да се предава безпрепятствено от човек на човек в комбинация с много дълъг инкубационен период, което от своя страна води до масово заразяване, което пък от своя страна води до повишена смъртност сред хора със слаб имунитет - болни и/или възрасни (в повечето случаи комбинация от двете). Тези фактори навеждат на мисълта, че предстои дълъг период на разпространение. Това е.

Разбира се,че тази година ще има по-малко клиенти по морето,но съдейки по резервациите е ясно,че сезон ще имаме и започваме интензивна подготовка.. Просто хората са много различни,едни са стресирани и предпазливи,но други са спокойни и нямат никакви притеснения.

Как точно министър Ангелкова ще посреща чужди туристи от 1 юли, когато министерството на здравеопазването издаде заповед, според която всички български граждани и граждани на други държави влизащи в страната се поставят под задължителна карантина за срок от 14 дни?

Ми те ще са карантирани в хотелите. Никакво излизане. Ол инклузив с мутресите сервитьорки.

Тази малоумната няма връзка с главния мозък. По цял свят има още много болни, всички ограничават пътуванията, всеки пристигнал е в карантина, тя иска да отваря кутията на Пандора и кани от цял свят туристи.... ние в карантина, туристите да обикалят из цялата държава....

Тя нейната колежка Захариева достатъчно заразени вкара, та още 100х. явно можем да поемен. Обаче сенилното старче дето е министър на здравето ще трябва да каже как ще се кара карантина от чужденците или за тях няма да има?Бог да ни пази и БЦЖ.

Туристическият бранш я притиска. Затова тя все "отваря" сезона. На хотелиерите, ресторантьорите и пр. не им увират главите, че туризмът вече няма да е както преди. Те просто искат пари.

Всяка година по морето наблюдавам хора който са си довели болните деца с температура на плажа, с диария отиват в аптеката и после към плажа. Какво Ще ги спре сега. Като тия от Нидерландия, ще си кажат "оу лошо ми е ама много ми се ходи на море" Как госпожо Ангелкова ще гарантират че няма да плъзне заразата та искате и чужденци да вкарате?

Само не разбрах какво правим с 14 дневната карантина на влизащите в страната!?Какъв туризъм!?

Карантината е само за българи, англичани, испанци, американци, италианци и т.н са на свободен режим... здравето на бармани, сервитьори и тем подобни не е важно, заменят се, важни са джобовете на мутрите и мафията...

Веднага да си подаде Министър Ангелкова, тази пдлг* на мутрите!

КАКВО ТОЧНО РАБОТИТЕ? КОПАЕТЕ, САДИТЕ, СТРОИТЕ? РАБОТЯТ ХОРАТА, А ВИЕ ИМ ПРЕЧИТЕ!

Хахаха много си прост и смешен. Хахахахахахааххахаахахах

таз лудата в какво се е напъхала и защо все я снимат а гримаса тип мистър Бийн?

Страх при планиране на пътуване ли? Какъв страх?! Кой нормален човек ще планира пътуване това лято?! Тези, дето бленуват пълни самолети, круизни кораби, вили, хотели, плажове и лифтове, май само сънуват наяве! Мечтаят си хората, но истината е, че докато няма ваксина, може да си останат само с мечтите! Човек със здрав разум няма де се хване на въдицата им да се бръкне в джоба, за да се прибере у дома болен!

Чакай ти ваксината ...

Аз за никъде не бързам Чакам си... и се забавлявам около басейна на вилата. Дреме ми за глупаците, които искат да си плащат, за да се заразяват.

Ваксината си я бий ти и си увреждай здравето. Докато дойде, вече няма да има нужда от нея.

ЕС призовава до 15 юли да няма пътувания, а Ангелкова говори за туристически сезон от 1 юли. На БГ почиващите ли се надява?

до 15.06, не до 15.07.

Да, от 15 юНи.

То вие добре работите, но ние останахме без пари и сега чакайте някои чужденци да ви напълнят хотелите. Ток, парно, лекарства, храни, всичко скочи по време на кризата, а сега елате да спасим туризма, мен някой да ме спасява?

Ваучер ще ти дадат. За 100 лв. Само дето не зная докъде ще ти стигнат 100 лв.

аз няма да откажа ако ми дадат

Туризма свърши, като голям бизнес! Ако, дойдат от чужбина "туристи", повечето ще са тарикати, които ще използват мътната ситуация и ще се опитат по всякакъв начин да осъдят хотелиерите и рестьоранторите, за пропуски в хигиената, заразяване с Корона и какво ли още не! Притежателите на големи хотели по морето, трябва да се опитат да ги превърнат в постоянни жилища за пенсионери, предимно заможни чужденци! Както това направиха западащи големи испански хотелиери, преди години, пострадали от презастрояване на курортите! В това положение е и България вече - с презастроени курорти и напълно излишна леглова база!

И аз съм на същото мнение. За съжаление реалностите са точно такива.

Всяка година на море съм ходил, но тази няма да е. Доста мой познати и приятели са по същия начин!!!!

И БЕЗ ПЕТЛИ ЩЕ СЪМНЕ!

На такива като тази "министърка" трябва да им се забрани да се показват без маска!

Толкоз е грозна че чак е секси.

за някоя зомби-класация на мъртвите кобили направо ще е номер 1, освен Мустафата ако не я изпревари..

да теглите един файтон - повече туристи ще докарате!

Евала пич! Направи ми деня. Викаш, да цвилят по Слънчака по цял ден с файтона и да ги дават лийв по Нетликс! :)

Браво! Посмях се от сърце. Да си жив и здрав. Право в десятката

Какъв е този Кон,.. на снимката.... да повърнеш ...ебати грозотията!! ;))

Баси кукундрелата!

Учените от Магадан откриха, че къпането във фекалии е полезно за предпазване от коронавирус. Вече се знае, че COVID бяга от чалга, мизерни заведения и менте алкохол . Затова българското Черноморие е обречено на успех. Успех и на министър Баба Яга.

При тая явно всичко е абсолютно неизвестно. Вчера се върнах от Гърция и там нямат никакви неизвестни, защото усилено се подготвят за предстоящия им сезон. При тях вече почти всичко е предплатено още в края на миналата година и пари не им липсват в бранша. Просто хората си очакват туристите без неизвестни.

Не ми се вярва. Опивате се да неглижирате много обстоятелства. Туризма е много печеливш бизнес, но при точно определени условия, когато ги няма както сега, а и в близко бъдеще, този бранш за съжаление ще потъва.

Защо чак след месец и половина. От 15 юни почват почивките. Замо за тия дет най-дебело плащат ли ще има сезон? Като сбият времето за почивки ще се сгъстят много и бе това сгъстените хора по курортите. Пуснете от първи юни да може да се разредят хората...

Аман от глупости! Туризъм това лято няма да има. Да събарят хотелите, тъкмо сега е момента!

ТУРИЗЪМ ЩЕ ИМА, КАКТО ВИНАГИ Е ИМАЛО! АКО НА ТЕБЕ НЕ ТИ СЕ ИСКА ДА ИМА, ЗЕМЯТА НЯМА ДА СПРЕ ДА СЕ ВЪРТИ И БЕЗ ТВОЙТО УЧАСТИЕ! АМАН ОТ ПОГРЕБАЛНИ АГЕНТИ! ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРАШ КЪМ "ГРОБИЩНИ ПАРКОВЕ"?

О, напротив. Туризъм НЯМА да има. Хотелите Ви ще са пълни на 10-15 % макс. Вие си се надявайте, но първо вируса още щъка, второ, хората си взеха отпуските, трето хората свършиха парите, четвърто, авиокомпаниите НЕ летят има и още, няма да изброявам.

Някой може и да няма туристи,но някои ще имаме и това е видно от резервациите. Със сигурност ще е по-слаба година,макар че началото на записванията предсказваха силен сезон. Но.. колкото -толкова.Хората занимаващи се с туризъм са научени на две и на двеста.Важното е да сме здрави.

А туристите ще стоят 14 дена в карантина като дойдат, така ли ? Нищо се разбира от тоя дзвер.

https://www.youtube.com/watch?v=7J0EDPIGxlg Наведени ли са БГ журналистите - СМЯХ