17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво , министърът да дари един бъбрек и бял дроб персонално и тогава да се прави на християнин Ако дари и 1/2 литър кръв бонус да се кандидатира за светец Засега си е чиста проба плямпащо чучело търсещо будали Всеки луд търси публика

Много неуместно, църквата не толерира намеса която не е богоизгодна,т.е.бог знае кой ще живее и кой ще умре, другото ми напомня на филма" Месо " Кажете ми кога религията определи нещо в живота ви? Хората ходят в църквата и се молят за здраве и щастие, но там се почитат светци, не се изпълняват желания

Кирчо, като беше служебен. Министър на финансите, голям, като бе заместник на Влади, голям. Вече си министър, ама икономост-министър на здравеопазването малко ми звучи като Вальо - децибела, шеф на Комисията за хора с увреждания. Та, ти Кирчо с Православната българска църква, не само, че нямаш нищо общо, а коментирайки я си вкарвалшавтогол.

По данни на Агенция МОТНИЦИ НАД 30 тона ЧОВЕШКИ ТРУПНИ органи стволови клетки тькани на бг граждани се ИЗНАСЯТ от Бьлгари за САЩ ИЗРАЕЛ ИСПАНИЯ/включително и на деца и бебета които се водят за починали / ,този мрьсен бизнес НОСИ милиони евра и $ за властоимащи

ХА! За донорството опряха до църквата; За ИК я прескочиха... ГЕРБ-ерите отдавна искат да прокарат промени в Закона за трансплантациите - ВСЕКИ да стане потеницален донор, ако НЕ ДЕКЛАРИРА НЕСЪГЛАСИЕ ПРИЖИВЕ. ПП: Подкрепям донорството.

Проблемът с трансплантации на човешки органи е много деликатен. Ако човек има близък, нуждаещ се от животоспасяваща трансплантация, има едно мнение по въпроса, а ако има близък болен, когото лекари и болни чакат /и желаят/ да умре, за да го разфасоват и използват частите му, отношението е друго. Човешки органи за трансплантация никога няма да стигат за всички нуждаещи се и това отваря пътя за многобройни и ужасяващи злоупотреби /престъпления/. Смущава ме това, че се набляга на увеличаването на добива на човешки органи, а не как близките на потенциалния донор да бъдат сигурни, че лекарите правят всичко възможно да спасят живота му, а не бързат да го направят донор. Ако средствата, харчени за трансплантации се използват за превенция на заболяванията и усъвършенстване на обичайното лечение, ще бъдат спасени и удължени много повече човешки животи.

Много точно. Хиляда ++++++++++

Ако църквата подкрепи донорството, значи нещо не е наред с Библията.

блаженни са вярващите аанаааниииев.от лизане е останал без език тоя

абсолютно недопустимо е църквата да насърчава донорството!! може да запази мълчание по казуса, но да насърчава?? министър ананиев се излага като кифладжия без кифли!

АБСОЛЮТНО против са донорството и никакъв поп не може да ме убеди в противното !

ГЕРБ ще усвояват и човешки органи!!!

Ще ги продават искаш да кажеш.

тия имат хитър план да ни използват най-вече като донори в мръсния им бизнес в Европа и света .дори една клетка не заслужават в търговията им с всичко българско .Нямам им капчица доверие след всички откраднати лекарства и подобни гаври с българския прогонен ,избит народ .

Дявола срещу Бог

Няма шанс :-)

При настъпила мозъчна смърт... А не е ли доста удобно да се обяви, че е настъпила и да се разфасова донорът? Има не един случай на обявени за "неспасяеми", а след отказ на роднините за разфасоване и преместването му в друга болница, изведнъж неспасяемият взема, че оживява. И нищо не се случва с обреклите го на смърт - ъъъ, ами станало е недоразумение, ние щяхме да изчакаме още, нямаше веднага да режем. Вие не сте ни разбрали правилно, ние казахме "ако", не бяхме още сигурни. Колко ли хора са умрели за да вземат премии няколко човека. Отделна тема е, че трябва регистър на трансплантираните с публично достъпни данни: Трансплантация на ХХХ орган на дата ХХ... Починал на дата ХХ. Ако някой е бил "спасен" за 1 година, да го броим ли за даване на живот другиму от донора?

Дано се Синод си свърши работата :-)

Кучетата като остареят не им пука от никой и нищо, стават изключително честни :-)

Проблемът бил в църквата ли??? Смешници!

Същински ГЕРБерски лешояд!!!

Ако някой разори Божия храм, него Бог ще разори; защото Божият храм е свет; а тоя храм сте вие. (1 Кор. 3: 17). Това място свидетелства против всяко разрушение на телата.

Абсолютно си прав!

Няма по голяма любов от това да дариш живота си за приятелите това също го пише в библията

Има много такива благородни хора Но Ананиев и неговата молба не са от такова естество

Погледът на Негово Светейшество Българският патриарх Неофит е много красноречив...........гнус и съжаление!

Изпил съм 5 влакови композиции алкохол. Изпушил съм 100 тира с цигари. Когато пукна като куче да вземат каквото искат. Само мозъкът ми да не го монтират на някой комунист, че това ще е единственият умен комунист във вселената. Грехота от Бога.

Втори шанс за живот! ...........кажете го с истинското му име бе - добър бизнес!!!