Милош Земан смъмри Русия, обявила Чехия за неприятелска страна

Прага работи по една версия за взривяването на боеприпаси на Емилиян Гебрев - това е работа на руското разузнаване - така е според правителството. Президентът обаче смята, че има и други версии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко хубаво, че това лято няма да има рускини на черноморието. Те са най подлият враг на евроатлантическите ценности.

По-добре в неприятелския от колкото в приятелския!. Щото приятелите им хич не са прокопсали държави.

Ама и тия май вече незнаят на кой ментор се кланят след като дори не проумяват как заради краварските интереси вредят на своите...

Колкото по-далеч от Русия толкова по- добре.. Не ви трябват такива "приятели" като руските терористи и окупатори.

Разкрито е още едно чудовищно престъпление -според непотвърдени сведения е изнасилена преди време г-жа Маргарет Тачър .Сега английските специални служби и Белингкет обсъждат кой е виновен - Петров и Боширов,Путин персонално или Русия като цяло!

Петров и Боширов - жалък опит на Савушкина за комедийно рециклиране на един от големите кремълски провали. Историята със Скрипал беше толкова нелепа, че много непредубедени отначало я взеха за британски опит за дескредитиране на Русия... само до момента в който 2мцата 'шпилолюбци' изиграха трагикомичното театро по РТ със Симонян.

Смъмрил бил, пропутинския памперс! Както млади чехи споделиха с мен преди 2 години - 'Президентът ни е идиот'

Май ти си идиот

Цитирах ти автентично мнение на колеги - 20-30 годишни чехи с добро образование и IT професии. А ти колко струваш най-вероятно сам си знаеш..

га ядохте кифтетата не ревахте!

Никой не е канил руснаците с таковете в Прага. Пълна наглост!

На 22 юли 1968 г. държавният секретар Дийн Ръск прави оферта на Анатолий Добринин, тогавашният посланик в САЩ, че Америка няма да се намесва в никоя от страните на Източния блок, каквото и да се случва там ако Кремъл престане да подкрепя самостоятелната политика на френския президент Де Гол. Три дена след като Линдън Джонсън и Леонид Брежнев се договарят да не си правят номера един на друг, в нощта на 20 срещу 21 август 1968 год Съветския съюз окупира Чехословакия, а в неразборията и създалата се паника Западно Гермнаска танкова дивизия навлиза на 40 километра в Чехословакия и само бързата реакция на командващия войските на НАТО в Европа предотвратява военното стълкновението между немци и руснаци. А „пазарската” сделка между двете по онова време големи сили, трябва да ни е за обеца на ухото че прелъстените "дребосъци" по всяко време могат да бъдат похарчени.

За сведение на смъртниците от близкото бъдеще ( които ще бъдат избити от собствените си господари Сащ). СССР не е нападнал Чехословакия, а е бил призован на помощ (поради договора който е подписан от държавите от източния блок) от Чехословашкото правителство. Същото е станало и в Унгария, а всички тези "революцийки цветни" опити, са били подготвяни от Западните държавици, които са обещали на горките революционери ли, полюционери ли, че като започнат да избиват хора във вид на революцийка, ще се намесят и освободят горките хораци свободни, и ще ги направят горди роби на Запада, който ще ги дои като говеда по пет пъти на ден. Е за такова доене цвилят западните мераклии, които изпитват сексуално удовлетворение от това( доенето).

Явно и на него му се пие чай! Въпросът е кога и къде ще го почерпят.

Модвеждат се по краварите мосле други им виновни. Чехите почнаха да говорят против руснаците.

Стига спахте русийски подлоги. Започвайте с коментарите си за великата и добра русия и лошите и продажни Чехи.

Слабо работиш Щерев. Русия не сложи България в черния списък. Имаш слаб 2. Наказан си със 100 метана пред светлия образ на свети мъченик Джордж Флойд и 20 кракоизмивания.

тоя по-добре да беше смъмрил своите продажни сънародници, които ги докараха до това положение

Значи 'непродажното' е в защита на кремълската позиция да се обърне срещу сънародниците си? Браво 'гений'!

такива глупаци като теб, които действат на принципа 'който не е с нас значи е против нас" едва ли могат да разберат какво съм искал да кажа