Милиардерът в основата на "Магнитски": България не може сама да се справи с корупцията

Това повдига сериозни въпроси за управлението на страта - защо това се случи и какво ще се направи занапред, за да се поправи ситуацията, казва Уилям Браудър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един отчаян, който веднага присъединява воя и коментарите си към тези на санкционното министерство на света базирано в щатите, което пък от своя страна не смята нищо да мени и продължава делото на ужасния Мнучин, с чиято пък селекция ужасния Тръмп толкова се гордееше. България следвала от десетилетия препоръките на разните РАНД и всички останали, има да проблем с корупцията, но решението на това не е намесата на щатите, а както в Русия преди, Украйна сега или навсякъде другаде, решението е изгонването на американците. В Украйна например сега там киевско-днепропетровската кабала започва да разпродава руска земя на щатите, Израел, Западна Европа и на кого ли още не, при което този Браудър, явно смята че всичко е наред, няма корупция и нищо критично не казва за това, точно така както преди не казваше нищо такова за дейността си в Русия през 90-те. А нещата са се променили и може би това ще е по-добре да се спомене, но този Браудър явно е уплашен дори и да си мисли за станалото след Елцин и бизнеса му в Русия и вместо това, заради комфорта си, предпочита да се занимава с някоя от останалите лесни плячки, като предадена България. Едно от забележителните неща, които се случиха е че след 2000 г. щатите не могат да организират пълноценни световни икономически кризи, които както много пъти преди, включително дефолта на Русия през 1998 г. и азиатската финансова криза 1-2 години преди това, трябва да завършват с обезценяването на всички валути, които трябва да бъдат обезценени, свиване на всички кредити, обявяването на на доларчето за крал и изхвърчането му в небесата, масови фалити от предадени от правителствата си и централните си банки местни предприятия и собственици, последвано от изкупуването на безценица от безспорните демокрации, на всичко по-ценно създадено в периода от предходната криза до към момента. За всичко това обаче има обезателни условия, които явно не са изпълнени след 2008 г. и вместо да обират, тия заливат всичко с пари, с единствената цел да спечелят време, неизвестно за какво. Сред тези условия са, че кризата трябва да е световна и всички влиятелни фактори, навсякъде по света да са в една или друга степен съучастници, и над всички трябва да се запази контрола в процеса на ограбването, да са в положението да е на пълна безизходност, без надежда за алтернатива, дори и теоретична, а още по-малко реално проявяваща се някъде по света. За това сигурно си мечтаят и тъгуват разните браудъри и мнучини, не да наливат пари както сега, а просто да оберат всичко на попадналите капана им. Всичкоооо, чак до ризите на нарочения им за длъжник, включително тази на гърба му плюс сутиените на жена му. Тогава разните браудъри и мнучини са в стихията си и нямат никакви задръжки. Обират всичко като активи по банките, имоти с ипотека като Мнучин в щатите, приватизират, режат пенсии и заплати и всичко е без ограничение, за погасяването на проценти и всякаквите други задължения.

че "богоизбраият" Браудър е мошеник и олигарх...

Това че боклуците крали България, трябва да са в затвора е безспорно, но да се дава трибуна на някаква крадлива утайка, само заради това че бил краварски милионер е не по малко престъпление срещу националната сигурност.

Е като трябва да са в затвора защо не са?! Извънземните ли да чакаме да ни извадят от тая дупка?

За неразбиращите: американците се борят срещу корупцията в другите държави, защото тя е възможно да засегне техни интереси! Мнозина ще ми опонират, че това е невъзможно. Това обаче е тяхната гледна точка, а не на властите на САЩ!

Нинова, Манолова, Антон Кутев – ето кои от БСП гласуваха за Пеевски през 2013 г.

USA ne moze da se spravi s tiahnata korupzia, samo poglednete sina na president a, moze li Bulgaria da se namesi?

Там става въпрос за политически игри, тук единствената цел ан отрочетата на БКП е да крадат докато може и като дойде някоя по-голяма риба и им вземе всичко се спаружват и увисват тъжно като циците на старата госпожа.

Това са мръсни корумпирани свине, разкъсващи и обезлюдяващи България... Мафията на източна Европа...

Явно не им е мястото там

Тоя не му дадоха да краде в Русия и започнаха да му разследват далаверите. И по тази причина този крадец започна да вика "Дръжте крадеца". Лицемерие без край. Аман от американско разбиране за демокрация - само нещо не влиза в моя джоб можем да говорим за корупция. Хънтър Байдън, седнал на украинската тръба, също е борец за демокрация, щял да помогне на укрите да се диверсифицират... Мхм, с руски газ...

този хубав човек Брадли беше в Русия и тъй като крадеше с пълни шепи, беше помолен да напусне страната. Магнитски му беше адвокат. ютъй акто Брадли намери здрави връзки в Конгреса, уреди да приемат закона Магнитски, чрез който раздават справедливост по света. Ако Брадли иска да помага на България, Бог да ни е на помощ. Борисов ще ни се види агънце.

Хайде сега да теглим чертата и да видим, кой повече се бърка във вътрешните работи на уж суверенната ни родина - САЩ или Русия? Никога не съм бил русофил, но определено започвам да ставам заклет американофоб! Омръзна ми да слушам ежедневно, къде пак са се намесили тези кравари...

Щирлиц вървеше по Унтер дер Линден и забеляза че всички хора го гледат странно Спря пред стъклената витрина на една сладкарница и седемнадесет тръпки полазиха по гърба му Оказа се че влачи парашута

Ауу, добре, че са американските ни "братя", че иначе за къде сме! Нас, явно все някой трябва да ни "оправя"... Добре, че САЩ се бъркат навсякъде по света, с великата си мисия да налагат своята версия на "Демокрация" и естествено да събират дивиденти, материални блага и изгода. За това се казва, че "това е само бизнес - нищо лично" ... Това за съжаление не ни разтоварва от отговорността, като общество, което вече 30 години "преход" не можа да се пребори с престъпната политическа и икономическа мафия, която на практика притежава цялата ни държава!

България неможе сама да се справи с корупцията, защото Мафията в лицето на тандема (Пеевски - Гешев) е овладяла като октопод държавата ни и вече дори имаме вътрешни войнИ между институциите по направлението: Главна Прокуратура - Държавни органи.

Да, неприятно е и боли когато чужденците ни поставят вярната диагноза - България е проядена от корупция и по най високите етажи на власта! Ако бяхме правова държава Бойко Борисов трябваше отдавна да е в дрънголника!

САЩ всъщност се намесиха се намесиха доста отдавна подържайки дълги години нашето бивше правителство, имайки информация за всичко и какво точно се очаква да стане. САЩ всъщност се оказват виновници, а не борци против корупцията и методите на управление на криминалните елементи в нашата страна. Намесата на САЩ всъщност е най обикновена закъсняла демагогия, породена от геостратегически интереси свързани със Северна Македония и непослушното отношение на България по този въпрос.

Ами не можем разбира се, след като вие ги подкрепяте и се прегвръщате и целувате с тези бандити. Трябваше народа да излезе по улиците, че да се задействате да си търсите нови корумпета, а старите в пенсия.

Факта че сащ се намесват с нлагане на техни закони в суверенни страни вместо да си ги прилагат на тяхна територия говори единствено че както винаги при тях интереса клати феса.. Който е повярвал или вярва че сащ ''са загрижени'' за Бългрия значи е по голям балък и от краварския народ дето още вярва във ''величието '' си. То този милиардер от много ''трудоемка работа'' с бая добавена стойност е станал мириардер сигурно ама неговата ''честност'' не прави впечатление в сащ..

Ха ха сащ-инаците се борят против корупцията в България. Крадеца крещи, дръжте крадеца. При тях няма корупция, още по-лошо и страшно има лобизъм. Защо не съдят за корупция байдън за далавери в украйна а????

Този ли дава съвети за КОРУПЦИЯ!? Бил Браудли, милиардера, който избяга от САЩ без да си плети данъците, този, който съветваше руснаците в ерата на Елцин как да трансформират икономиката и собствеността през офшорните британски зони, този който съветваше руските олигарси как след като си направят офшорни фирмички и прехвърлят собствеността им придобита от перестройката на офшорните зони след това същите олигарси да придобият британско, кипърско, израелско и т.н. гражданство за да избягват плащането на данъци в Русия. Същия Бил Браудли и компания икономически съветници от мъгливия остров и задокеанските им братя, които съветваха политиците как да променят руските икономически, финансови закони и законите/конституцията на Русия така че националните богатства да не са собственост на суверена а да станат частни на собствениците на компаниите, същите компании, които вече станаха офшорно британски - като на Ходорковски и компания изгнаници опозиционери. Много малко знаят хората какво е творил това влечуго Бил Браудли в Русия и с каква цел го е правил като СЪВЕТНИК ....

Явно в България се очертават две основни групировки - проруска и пробългарска. Те имат общ прародител БКП и ДС. Доскоро управляваше пробългарската, а сега – проруската. Независимо че имат общ прародител, те се различават една от друга. Разликата между тях е, че пробългарската се бори за просперитета на България като страна член на ЕС и НАТО, а другата служи на чужди сили и изпълнява чужди поръчки, които в повечето случаи не са в интерес на България. И двете групировки си имат партии, олигарси, мутри и привърженици. И при двете има малко или много корупция. Това е ясно отдавна на повечето българи. На ЕС и САЩ – също. Въпросът е за кои партии да гласуваме на изборите – за тези, които работят за България, на които ЕС има доверие, и на които ще помага политически, правно, военно, икономически и финансово, или за тези, които работят за чужди небългарски интереси и на които ЕС няма доверие. Напоследък става все по-ясно към коя групировка спадат отделните партии и политици, и как действат. Партии и коалиции извън тези групировки почти няма. В тях влизат дори ДПС и ИТН. Изборът е наш. Каквото си изберем, това ще определя бъдещето на България. Дано да изберем по-малкото зло.

Хайде, хайде, много приказки ...до преди няколко месеца същите САЩ гушкаха, подкрепяха и легитимираха властта на корупцията... Това как е като фон на съжденията за дс и бкп и т.н.?

Изчитайки всички постове дотук, човек започва да си мисли, че този свят не се управлява от нормални човешки същества, а от извънземни такива, които не ни мислят доброто. ПС. Теории на коспирацията! - няма такива. Всичко е действително.

Schilo

Аре стига с тая корупция. Къде я няма? На много места се нарича "лобизъм". Или трябва да вярваме на приказката за намерената ябълка, лъсната, продадена, закупени две и те така...?

Тоя пък от къде се взе, егати побъркания свят. Излиза някакъв от коневръза и започва да ни "мисли' колко имаме нужда от външна помощ. Баце не сме 89г. А дано политичетата удържат на натиска,

Добре де, ще му го оближа ма Браудър

Ми то такива като теб в комбина с боклуци като боко костоФ,станишеф,паси,чйорнии,мьорнии и друга сган допринасят за извращаваме и неспазване на законите и резултата е налице!

Едно не рабирам защо Евро съюза не ни помага за корупцията а Америка която е на майка си гъзина далече се бърка в Европа.

Schilo

Щото и там не са по-различни. Само формата е различна-вместо в кюлчета злато я реализират като влияние

И на този господин му трябват още милиарди - явно има какво да докопа и тук.

От Американското посолство допускат УДОБНИТЕ КОРУПЦИОНЕРИ и ги поощряват за да ги използват и дрържат на къса каишка в резултат на това. Сорошоидните НПО-та яко подкупват и манипулират. Американските военни ползват с КОРУПЦИЯ И КОМПРОМАТИ наша сиверенна територия за свои суверенни бази на чиято територия нямаме думата. Америка ВДИГА ШУМ по Магнитски само когато и е удобно. Америка е ГНИЛА, САТАНИСКА КЛОАКА КОЯТО ВЪРВИ КЪМ ЗАКРИВАНЕ. АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА Е ПОЛИТИКА НА КАБАЛ-МАСОН-ЦИОНИСТИТЕ ОТ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА. АМЕРИКА, НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ПО ТЕМАТА. ЕТО Я АМЕРИКА и КОЙ Я УПРАВЛЯВА ------------------------------------------------------ Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) http://bit.ly/FermiDeca Педогейт 2020 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/RealNews2020Video ПИЦАГЕЙТ /2020/ (ВИДЕО - БГ СУБ) http://bit.ly/PicaGate ПАДЕНИЕТО НА КАБАЛ (2020) (ВИДЕО - БГ СУБ) http://bit.ly/FallOfCab Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“ https://bit.ly/3k0mduP

:)))))))))))))))))) как само ги обичам такива политагитатори от миналото които всеки ден тръбяха края на капитализЪмЪ и победата на комунизЪмъ и КО стана бе дебил през 89г.? Къде е сега ссср-то или ти живееш на друга планета......отломки комуноидни,вашата отдавна е изпята но не са ви казали,че не сте живи вече:)))))))))

МИЛИАРДЕРЪТ Уилям Браудър, бивш РАБОТОДАТЕЛ на Магнитски :) Милиадрерът Браудър - НАЙ-ГОЛЯМ чуждестранен ИНВЕСТИТОР в Русия до 2005 г., ИЗГОНЕН от Русия за УКРИВАНЕ на ДАНЪЦИ в особено ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ, реве като вдовица и обвинява Путин в КОРУПЦИЯ :) А че Путин е НАЙ-БОГАТИЯТ човек НА ПЛАНЕТАТА, който ИЗБИРА ПРЕЗИДЕНТИТЕ по СВЕТА и КАЧВА и СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВА, никой не се съмнява :) КОРУМПИРАН говори ЗА КОРУПЦИЯ; А за мисирките е ПЪТЕВОДНА ЗВЕЗДА...

някой да каже директно истината за България. Въпреки че на повечето нормално мислещи хора в България, ЕС и САЩ тези неща са известни отдавна, никой поради някакви негови причини не смееше да ги каже открито. Винаги съм казвал, че демокрацията е полезно нещо, само ако свестните хора (тези, които не искат да крадат и искат да живеят по правилата) са мнозинство. В противен случай държавата се превръща в мафиотска демокрация, т.е. мафиотите си избират парламент и правителство, които да защитават техните интереси. България стана такава държава след 1944 г., когато една друга по-голяма мафиотска държава й наложи със сила техните правила. От тогава до сега българската мафия е клон на по-голямата мафия. Те си вземат властта само, когато хазната се понапълни за да я източат. След това я предоставят на демократичните партии да я напълнят отново и да поизлъжат ЕС да отпусне пари по различни програми. Дойде обаче момента в който затварянето на очите и търпението на ЕС и САЩ се изчерпа. Видяха, че сами не можем да се справим и САЩ решиха да се намесят. Дано процесът да продължи, защото мафията майка няма никога да ни позволи да се развиваме нормално.

Хубаво ще те развият от ФАЩ...хахах Надявай се.

Днешния свят е изграден на основата на "ценностна система":ВЛАСТ, ПАРИ, СЕКС. Не само България не може да се справи с разрухата-корупцията, а и всичките държави в света. Затова решение за излизане от омагьосаният кръг-спирала на пропадане, не е по силите на Човеците. Колкото и малко сега да са те за да се справят със ситуацията нямат необходимата духовна сила. Не е по силите и на оная част от духовния свят, направляваща човешката еволюция. Защото ние хората усилено губим човешките си достойнства. Това което сега се случва с COVID 19 не е създадено от хората, но ретроградните сили (Килър Гейтс) го използват за своите изтребителни цели - РЕДУКЦИЯ НА ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ до 500 милиона "богоизбрани". Какво предстои? Достигната точка в развитието на съзнанието е стигнало до последната си степен А Л Ч Н О С Т. Затова в следващите няколко години ударът на космическите закони ще засегне супералчните ( Примерно: Действието на Законът "Магнитски")

БОЙКО продукт на ДС ген.Бригадир Аспарухов и ДС Румен Петков отявлен русофил направил пачки покрай нефтопродукти в Плама Плевен и източил милиони от банки по аферата АКРАМ (стоящ зад компроматния сайт ''АФЕРА'') и ДСген Л.ГОЦЕВ -който се гордял че бил на обучение през 60те в школите а в ГРУ цели 3год и половина Зам.председателите на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова завършила РУСКА фиология в МГУ МОСКВА Димитър Николов НЕавършил учил 2,5 год в МГУ МОСКВА И 2та прихванати с КОМПРОМАТИ Фандъкова със СЕКС компромат онодена здраво ияко на бюрото на БОРИСОВ а кмета Солнце Николов с компромат за внос през 1994 год на 22,000 тона ОТРОВНО ЧЕРНОБИЛСКО УКРАИНСКО СУХО МЛЯКО и неплатена ДДСза милиони лева на името на Николов и фирмата му ''БОВЕ-5'' сложени на власт от КГБ резидента ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ ЛУКойл/ГЕПИ грип за КМЕТове от ГЕРБ Фандъкова в СОФИЯ за да граби през обществени поръчки строителство от доверени ГЕРБ /ГЕПИ Груп фирми ОГРОМНИЯ софийски бюджет от 1,5 МИЛИРДА ЛЕВА А кмета Бургас сложен от тандема КГБееца ЗЛАТЕВ /Борисов да прикрива чудовищно огромна контрабандата на ГОРИВА през нефто-порт ''Росенец'' където нелегално се внася горива за СТОТИЦИ МИЛИОНИ годишно не се плаща ДДСи такса и няма уреди за разчет към НАП/Митници Нефто порт Росенец хранилка за КГБ ,ЛУКойл,ГЕРБ,СДС и ДПС9лидера на ДПС Доган живее на 20 мерта от РУСКАТА база ,купувайки земята от ЛУКойл -Алекперов) ГЕРБ кмет на ВАРНА С РУСКА ФАМИЛИЯ ПОРТНИХ (ШИВАЧ на руски)до 2018 ВСЕ ОЩЕ С РУСКИ ПАСПОРТ руски гражданин ,същия бивш служител на ПрооРУСКАТА Мултигруп управител на х-л ''Шведския'' агентурна база за тайни и явни срещи на рускиКГБ и БГ ДС служители

Преди 2 дни РУСКАТА агентура на ГРУ си е дала среща в сградата на Обшина БУРГАС с главната връзка резидент на руснаците бургаския ГЕРБ кмет Солнце Димитьр Николов На срещата посланик Митрофанова е дала задачи и напътвания за активно наблюдения по Морската граница за преминаващи НАТО кораби ,окоповани руски явочни квартири в ПРИМОРСКО и Сарафво строени с руски капитали от фирмите БИЛДНИКС и АРТ строй

Единственото хубаво е че Чери и Шиши заминаха! Но за да се оправим трябва още 20-тина олигарха да се ударят!

Олигарха? А политиците къде ги забравяш, те са най-големите олигарси?

Тоя е майстор по разрушаване на държави чрез корупция. Тоя, ако го гепи ФСБ, ще му обясни всичко, както си трябва. В сравнение с тоя, Пеевски и Боката са пионерчета, даже чавдарчета. Играят в зоните. Тоя е от висшата лига. Тоя се опитваше да си играе игрите в Русия, ама Путин не е будалата Елцин.

Вместо да говори да съдейства шейховете да екстрадират Чери!

Еех, Тикво, Тикво, колко беди донесе на България!

Чери, шиши, мустака и сие ги донесоха! Мисля че е ясно!

гепиха те , ама инкяр му е майката !

.......както и никоя друга държава в света! Корупцията е зависимост, като всяка друга, винаги ще има болни!

Тоя милярдер пък Путин д диктатр милярдер дето е побогат и от Безос и незнам койси ...ае шантава работа дава акъл къв бил президента на друга държава избран от народа и. ...не са ли изключително нахални американските милядери и политици и все някой диктаторим е крив и по богат от тях

Ама тоя Браудър е мошеник и перач на пари. Руската ФСБ го търси. Тоя е част от далаверата с Магнитски, негов съратник, но излязъл сух, мошеника. Тоя ще ни поучава. Тоя е измислил корупцията в съвременншя и вид.

Точно. Путим му е пръснал крадливия "бизнес" и сега лае срещу него като помияр. Има и заповед за задържането му в Интерпол, която САЩ блокира...но иначе все се бори срещу корупцията. Като присвоява милиардите по блокираните сметки, както и имотите, прилагайки някакъв измислен техен глобален закон. Юрист съм по образование и занимание, Бога ми, за първи път чувам за такъв вид закон, "глобален", който САЩ са си измислили и прилагат избирателно спрямо суверенна държава с национално законодателство. Пък и международно право съм учил. .

Значи той ще е новият сорос и гюлен и коминтернци от цял свят ще го мразят.

Соросци да искаш в САЩ, нямат край...

Ма кои са тия кретени -американските управници и кой им позволява да пишат "глобални" закони. Въшльовци някакви , които са си въобразили ,че могат да управляват света. Гнусни и недорасли помияри. На дядо ми кенефа е по стар от тяхната сина държава !

Вие мръсни кравари ни докарахте корупцията, заедно с вашия отвратителен капитализъм.

Тая маймуна си вярва даже!

Имайки предвид, че държавният департамент на САЩ активно създаваше корупцията в България, включително създадоха и герп и Баце, сега да твърдят, че ще ни помагат да "борим корупцията" е меко кадано лицемерно. Но, това е вечната и лицемерна политика на англо-саксонските елити. Първо те финансират и използват и после се оттървават от теб със същата скорост. В някои случаи следва и физическа ликвидация. Това, нашите политически тикви все още не знаят.

Дрън, дрън :)

Тоз се бърка и мисли,че Путин е президент на България !

Тоя е майстор по разрушаване на държави чрез корупция. Тоя, ако го гепи ФСБ, ще му обясни всичко, както си трябва. В сравнение с тоя, Пеевски и Боката са пионерчета, даже чавдарчета. Играят в зоните. Тоя е от висшата лига. Тоя се опитваше да си играе игрите в Русия, ама Путин не е будалата Елцин.

Това са пълни глупости измислени от един болен и извратен мозък !

Тези политици идиоти и кпелтомани са ни натресени от запада. 12 години се целувахте и прегръщахте с тези бандити, при условие че много добре знаете какво става. ЕС и Америка си ги подкрепят, докато продажниците не се улеят, след това си ги сменят с други продажни идиоти. Когато западните чакали спрат да ни се месят в политиката а само помагат да вървим в правилния път, тогава всичко ще е ОК, но уви запада го интересува само слугинажа....

Натресени са ни от такива като теб, където ги избират на всеки 4 години.

Викаш бат Бойко отгледан и отхранен в Бронкс - дедо му е италианец, баба му германка :Д Инсталираха ни го ... Тъпанар... Бат Бойко е същия тъпак като средностатистическия българин, какъвто си и ти.

100%

Вие тъпи ли сте или се правите на луди - човека ви казва това, което всички с АйКю над стайната в БГ знаят - няма критична маса от хора, които не искат да крадат и искат да живеят по правилата. За да стане промяна, трябва да има външен натиск - иначе много маймуна сте в БГ, много нещо... Не можете да се оправите сами.

Не само, че няма , а от година на година българина все повече се омаймунва.

Тоя ли е човека. Цуни го в окото тогава. Което искаш - предното или задното.

Много благодаря за информацията и ние това знаем, Русия ни освободи, Европа също, Съветският съюз и Сив, сега Ес или САЩ!? Но никога българите не сме сами постигнали свободата си, не от външен, а от свои. Всички знаем, че сме крадливо и престъпно племе.

Който ни освободи,той ще ни пороби,та избийте си от главата руски мекерета ,че русия ни е освободила.Путин живее в охолство ,а притиска и мачка клетите руснаци.А тука нашите олигарси също са милиярдери и бъл.лято иска да дойде на бял кон.А тия искат да ни освободят от нашите ненаситници ,но и това си има цена.Гласувайте за рублевци и ще получите дубайци и пак назад.Не съм трол

"ГЛОБАЛНИЯТ" Закон Магнитски. Какво значи глоблен, кой и кога го е направил глобален ? Приет ли е, ратифициран ли е от нашия парламент ?

Виж сега, когато хората почнат да се притесняват, че са им запорирали парите в руски банки и не могат да отидат в Сочи, тогава и руснаците ще могат да правят глобални закони. Засега правят местни. :)))

До къде стигнахме, чужденците да никазват, че сме затънали до уши в лай*ата . Срам, срам и позор! Как стигнахме до тук? Какви уроди отгледа БКП? Заслужаваме ли да сме държава въобще?

Не знам, но при нас има нещо сбъркано, корупцията си е национален спорт. Пари на ръка се раздават за почти всичко: от медицинска помощ за избор.., заплащане, услуги, сделки, контрол. Дори бабките метат пачки от балкона с чиста съвест. Всеки знае, че за да ти свършат работа ще трябва да почерпиш.

Да. Това ни е манталитет. Всеки чака да му даваш и да го черпиш. Толкова е гнусно, че ми е писнало вече от измекяри...

На место да се развием като европейските държави, ние се развихме като латиноамериканска. Корупция, корозирала ценностна система, сбъркана представа за настоящето!

Тя корупцията на такова ниво ни става без участие на други държави....САЩ иска да командват...

Точно. С благословията на същите, които сега ще ни спасяват от корупцията като ограбят запорираните сметки и имоти. Това е схемата.

И откога американски милиардери ще ни дават оценка на държавата и ще казват кой да ни се намесва ? И чак интервю му взели като последна инстанция... Ай, сиктир ! Да ни каже по-добре как се става милиардер без престъпление... Кой знае какви ги е вършил... Доколкото знам тоя "милиардер" се оказва син шефа на комунистическата партия в САЩ и по времето на пияндурника Елцин, когато Русия беше разграден двор, тоя върти далавери тсм на воля. Идва обаче Путин и им пръска сергията. Набързо им насмита далаверите, барабар с давалавераджиите като тоя милиардер...Вкарва в затвора Магнитски, който се явява адвоката на тоя мишок, който почва да врещи ....и естествено за дежурното: нарушените човешки права. Дето са възможно най-нарушени баш във ФАЩ и техният най-добър другар Саудитска Арабия. Но ни се внушава, че само в непослушните Русия и Беларус се нарушават човешки права. Да, на престъпниците и на предателите. Както е и по закон. Та толкова за тоя "милиардер", който го интервюират като все едно някой капацитет се изказва. То все едно да интервюират Пеевски или Абрамович, все милиардери и олигарси. И как видите ли, ние не можем сами да се измъкнем от корупцията. Затова ФАЩ ще ни измъкнат като запорират сметките на богатите и им вземат милиардите, т. е. ни окрадат и ограбят. Първо ги оставят няколко човека да натрупат милиарди, а после им ги вземат. И така се справят с корупцията в една суверенна държава...Варварщината на 21 век.

Horata 6te ti sipvat. Vmesto edno blagodaria da kaje6 za tova, 4e ti otvariat o4ite, ti im se plezi6 nasre6ta i ne 6te6. Samo 4e niama da te tarpiat v NATO i EU!

Нито НАТО ни е нужно , нито ЕС.

Какви очи ми отварят, бе ? То сякаш не знаем кой какво прави от години... Да не мислиш, че някой ще може да трупа милиардите си без тяхната благословия? Отворили ми очите... Твоите може, не и моите, които винаги са си били отворени. По-добре прочети кой е тоя Магнитски, чий адвокат е бил, и чий син е бил клиента му... Аман от полирани мозъци...

Думам ти дъще, сещай се снахо. Эа русия и Путин говори, а ние раэбираме че то е эа България и Борисов.