Милен Велчев за чатовете на Божков: Подобни разкрития може и да не са автентични

Според него комуникацията между голям бизнесмен и министър на финансите не е порочна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е разбирасе, този измамник, лъжец, руска подлога плещи само глупости. Стига давахте трибуна на този пържат а по скоро са се озове при жените си

А той, Милен Велчев, какво общо има с тая работа, или и той е някъде по верижката и сега се страхува да не се разбере нещо.

Абе той и Милен Велчев беше съмнителен нявга, ама.... Пък и автентичността или не на есемесите може лесно да се провери, при желание евентуално, от "компетентните органи".

Дано си спомняте когато Милен велчев беше сниман на една яхта в МОНАКО заедно с Косьо Самоковеца и други мафиоти докато целия български народ тънеше в мизерия....е какво...той ли ще ни дава съвети след като брат му построи много хотели-Велека и др. по най-доброто черноморие....хайде няма нужда...той е същия като Горанов...гарга на гарга око не вади.....

Тоя нямал контакти, ама ако нямаш контакти било порочно! Ама иначе е бил даже Министър! Без логично мислене.

Горанов демонстрира доста "специфичен" правопис. Това е нещо невероятно трудно за подправяне, при всички случаи са нужни десетки истински съобщения, за да се подправят правописните и лексикални грешки с такъв финес. Може да е подправено, но това пък ще означава, че наистина е имало доста дълга, дори редовна, кореспонденция. Аз не мога да преценя, но Бойко със сигурно си е писал доста с Горанов и вече е "разпознал" дали съобщенията са автентични или не. Още повече, че Бойко редовно демонстрира изключителна интуиция. Той знае почти със сигурност, всичко останали можем само да се съмняваме, но всичко звучи достоверно и демонстрираната от двамата "култура" на общуваме определено отговаря в голяма степен на публичните им образи.

Сега всички в кюпа ще започнат да си "пазят гърбовете" - именно защото са в един кюп...

Абе тези дни много стари лица се нароиха на небосклона, чак прокурора на бкп-то върнаха в ефир. Какво е това масово реабилитиране на стари гърмяни зайци от небосклона си кой от кой по-спорен и мръсен.

Толкова не им увира акъла, не случайно чата (от публикацията на Г-н Божков е от iPhone). Така медиите които искат, могат да пуснат справка към компанията, която пази тази кореспонденция на техните сървъри и да се докаже достоверността на Смс-ите. А ГЕРБ колкото и да искат, няма как да оборят че те не са истински, имайки потвърждение от най-голямата компания в света.

Аре в затвора, бе, крадливо теле такова!!!!

Ейййй,много яко Ви казват какво да пишете.Не въвеждайте хората в заблуждение с това заглавие.На въпроса относно чатовете,М.Велчев отговори че не иска да навлиза в детайли и не може да каже дали са автентични или не.Явно тук работите на принципа на политическите социолзи,какво имам впредвид.Казват,че рейтинга на правителството и в частност на Борисов се покачва и разколебаните хорица си казват,ами аз защо да гласувам като пак ще го изберат,или той така и така няма алтернатива.С такова мислене в комбинация с изборни измами само им помагаме.Народе не слушайте разни платени социолози и тем подобни,гледайте какво става в страната и как живеете,ако живота който водите избирайте си ги,сега ще изкарат по всякакъв начин че това е фалшификат,ако имам топки(в което силно се съмнявам)не и други,които са рекетирани да излезнат и да си признаят.....

Миленчо и той руската подлога с царска осанка изпълзя отнякъде и дава мнение.

затвор.....

какво точно в икономиката дърпат напред, комунистически лекенце, като всичко са сложили под ченгезарските си задници

Тоя още ли е на свобода?

Този се оказа голямо разочарование.

Може и да не са автентични. Но да конвертираш доларови дългови книжа в евро и да ощетиш държавата с близо милиард си е автентично.

аха...не са...ще ти се

Все едно не го помним и тоя на яхтата на оня дето го гръмнаха после.

"хората у нас, които дърпат икономиката напред, обясни Велчев." Ти да видиш, кой дърпал икономиката в България - лотарията и хадарта ! Велчев не си виновен ти, ами тези дето те направиха министър , а сега пък и акъл даваш....

Хотелите в Равда са автентични! И снимките от яхтата със Самоковеца също....ама ние сме късопаметен ! Всички тел разговори се записват...особено на оперативно интересните лица в чиято група е Божков! Не е проблем службите да разплетът случая за минути...при желание! При Сашо Диков лидерът на легия антимафия показа снимки от луксозен апартамент на Бул.Драган Цанков където през 2010-2011 е живяла манекенка коята в последствие е заминала в Барселона и обитава луксозна къща.Каза също ,че разполага със снимков материал за посетителите на въпросната дама...

Публикувано във факти.бг: Зад скрийншотитв прозира намерение да се разкрие целия разговор и схема, само им намеква какво ще следва.

А този компрометиран наглец къде се бута пак???

И ти ли така си действал ?

Този окраде държавата не само че е на свобода ае и много богат и си ги харчи с кеф а Американците си го издърпаха после защото е тяхен агент и донасяше всичко на САЩ А сега на снимката е на масонска изложба да не забравяме че е и такъв може би тово иска да ни покаже "НЕДОСЕГАЕМ СЪМ" е за сега е прав!

Милемчо в твоята собственост ... И ЧЕСТНОСТ И СИГУРНО ИМА есемеси КОЙТО и на ТЕБ... Ти се ИСКА да не видят БЯЛ СВЯТ .

Ти никога не си бил "финансов "министър,ти винаги си бил един долин крадец.От къде толкова пари за това ,което претижаваш ,ако не от кражби.Горко на България и на българите,че няма да изпукате скоро.

"Този" е внук на член на политбюро. Затова "американците" си го прибраха. Много обичат политбюро и го назначиха да упралява ВнешТоргБанк, банката на Путин. Империалистически келеши!

Гарван на гарвана око не вади!

Ще видим връзката и д тебе, хотелиеро

А защо трябва да вярвам на финансовия, този който като депутат, вместо да служи на народа в това си качество изплака на шефа си за "повече пари" и отиде на работа в Общинската банка за доста по-голяма заплата.Извод : двигател на този човек са парите и единствено парите, та не бих се учудил на много "топли" отношения с хазартния бизнес, където печалбите са фантастични и има за всички !! А България и бюджета й загубиха 600-700 милиона лева приходи, а може би и повече !!

Велчев казва имал съм ,а вие пишете не съм имал ...хахахахахах дир Ру денги есть?

Така се управлява държавата последните 25 години. За платежоспособни "бизнесмени" всички канали за комуникация на цялата държавна администрация са отворени денонощно.

в затвора..докога простия народ ще спи

Братята Велчеви и те доста народна пара изпукаха и окрадоха по времето на така наречения цар

Отсега нататък става страшно... Две ОПГ, ще започнат да се стрелят и отстрелват.... Едната ОПГ взе за заложници любовница и брат й и ясно показа на другата ОПГ, че са заложници и може в ДАНС да ги самоубият или други работи да им се случат..., другата джироса мутрата и изакара наяве връзките в мафията гроб-дпс-бсп! Цирка тепърва започва, а излагацията за нас Българите през света е просто ОГРОМЕН и споследствия! Ама такива си ги избираме - комунисти!

Съвсем лесно може да се докаже дали е истинска или не, стига прокуратурата да е независима. А тя не е.

Ако беше в затвора, където е мястото за този крадец, не би давал "ценни" изявления!

А кой прибра комисионните по сделката за външния дълг, кой продаде БТК за смешни пари, а Енергото. Този е много умен и хитър комисионер. С активите на България, той още повече забогатя! Нищо, че е бил банкер в голяма западна банка!

Ми госин Юпи, автентичноста им може да бъде проверена. Прокуратура, данс-манс и пр. Желание требе.

И тиквата ги прикриваше, като гл. секретар на МВР.

.. тоя "умник" дето ни загроби с два милиарда от глупост (а може и да е "подведен" от близките нему лондонски банкери - Симеончовите синове) защо не си мълчи, та белким забравим поразиите му! решил и той да защитава " честта на институцията" - кой ти вярва в българските политици!? Нали всички сте безродни предатели и ви е страх да не стане съвсем ачик какви ви са далаверите! Но... видов ден винаги идва!

Влади Горанов е честен човек, той ще си каже.

243Win

Може, ама е лесно проверимо. Стига някой да има желание да провери.

Така е. като не ви изнася всичо е фалшиво. А най-фалшиви сте вие. Оставка!

хаха насраха се всички от страх...

Най -автентично е че Милен Велчев превалутира външния дълг от долари в евро и ощети държавата с един милиард -от тази катастрофална за народа сделка . Той се е възползвал неправомерно от служебното си положение и забогатял неимоверно. Никой не му е поискал обяснение , възмездие , наказание за това !

Абе то и яхтите май не са автентични, ти за някакви чатове се вълнуваш.

Държавата не трябва да подпомага никой,защото пари няма.Как така ще тегли кредит,който ние бедните ще изплащаме ,за да спасяваме теб КРАДЕЦО.Как няма някокво проклятие ,което да ви унищожи всички вас, долни мошеници,алчни крадци,хора без чест и морал.

Гузен негонен бяга. Усеща, че може и него да го замесят. Шушумига!