Мика Зайкова: Решението на Слави да не е кандидат-депутат ще увеличи вота за ИТН

Синдикалистът смята, че е неотложно да се поправят и несправедливостите, сътворени от 44-ото НС

Обратно в новината

Коментари - Мика Зайкова: Решението на Слави да не е кандидат-депутат ще увеличи вота за ИТН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е партия човек, ако той не е там как точно ще му се вдигне резултата. За кой ще гласуват? Тошко? Бабо на дърти години си тръгнала да се излагаш.

Слави хвърля в мръсния политически бой 80 годишна баба..да е жива и здрава ! Да ни обяснява заедно с бащата на Славчовата депутатка ...Андрей Райчев, колко се засилвали ИТН !!! Ами положението явно е неудържимо надолу ! Но...Отчаяната ситуация на ИТН, изисква Отчаяни действия ! Пожелавам им все пак да влязат в Парламента и да помогнат да бъдат премахнати ОПГ ГЕРБ.

Всички политици си пращат децата в елитни западни уневерситети ,на Мика в САЩ,а после реват колко е зле в България и как младите избягали.Пълни лицемери сте Мика и чисти бизнесмени бабо.

Ако има драеодливни проблеми да излезе пред обществото у да каже , че това е причината и че ще участва извън парламента в управлението на партията си...така по- малко хора ще откажете да гласуват за тия от ИТН, а сега само отблъсквате все повече хора с такива глупости, дето почнахте да се обаждате и да дрънкате...вчера и оная ДОС кадърката Ива Митова, сега новоизоечена трифонистка....Аз не искам кадри от ДПС затова няма да гласувам ИТН...

*...ако има ЗДРАВОСЛОВНИ проблеми...

На това злобно бабе яко му е притуряно кеш към пенсията, за да се реши да се излага на стари години

От предстоящия вот.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Абе Госпожа що не си гледаш малката Булка, остави вече тая работа да се излагаш и да ставаш конферансие на Славун. Имай си малко уважение.

естествено, кой иска да гласува за чалгар, сега ще си изберат по-млади и по-красиви.

Боже, тази отново се включи в дискусиите...тъкмо хората я бяха забравили!

Жено, прибери се у дома и си гледай старините!

Слави е единствения,който се изправя срещу статуквото да сме най бедния народ с най корумпираните и крадливи политици и олигарси! Слави отказа да управлява заедно с партиите на статуквото,а това са всички политици управлявали досега България от 1945 г . Ако се бе съгласил да управлява с някоя от партиите на статуквото,то те щяха да го схрускат за закуска и той да стане в последствие част от това статукво. България е единсвената държава,в която работниците нямат никакви права,алчните феодали си правят,каквото си поискат с работещите,пенсии и заплати са пълна подигравка,80% от работещите са бедни работещи,особено в провинцията,това трябва да се пресече! Не може постоянно да сме на дъното и тарторите на ГЕРБ или БСП да излизат и да се бият в гърдите,колко била добре държавата,добре са те,не народа! 14 години БСП,10 години ГЕРБ,4 години СДС , 4 години НДСВ,45 години БКП стигат,77 години комунисти крадливи и корумпирани стигат,стига с това статукво,време е да стигнем румънците,унгарците и т.н. по доходи,но първо трябва да изринем комунистическата сган!

Ку ку дъртофелник.

Всичките герберасти храчат ли храчат по г-жа Зайкова и ИТН?! Вие, дето защитавате статуквото срещу заплащане, ще си го получите под една или друга форма рано или късно!!!!! Помнете ми думата!!!!!

Абе, че СлавитУ е на каишка и дистанционно е ясно, но с това

Пък ние викахме, че цЕцка била изрод. Обаче, в сравнение с това нещо, мИка, е направо мис Вселена.

Голем резил е твоя Мика. Анадънму ?

В кабеларката да друса гюбеци!

Бабо Мика, това, дето го говориш е много хубаво. Само дето не се отнася по никакъв начин за тоя Чалгар. И теб не ти достига пенсия и ти реши на дърти години са се резилиш. Ама нейсе.

Хайдее, и тази си повярва! Започна да се наслаждава на втората си младост обявена от медиите, които от уважение към годините ѝ, поизкривиха онова, на което всички станахме свидетели.Сега пък, ще ни натрапват мнението ѝ, поради отсъствието на каквото и да е собствено мнение на "суверена " на партията ИТН.Ерзац работа, ама като оригинала си трае като н....о дупе в теменужки!?

Ивайло Трифонов е роднина на Слави Трифонов. - кръга "Банкя" (контролиращ ключови властови структури - главно в МВР, МФ и МП, и с огромно влияние върху сенчестата икономика и организираните силови структури), включващ Чавдар Чернев, Димитър Събев, Максим Димов, Виктор Вълков, Ивайло Трифонов, Славчо Б. Христов и др., с цел избягване риска от трусово разграждане изградените и функциониращи сенчести финансово-икономически схеми. През 1989 година става член на клуба за гласност и демокрация, а от 1990 е член на Координационния съвет на СДС и негов секретар. От 1990 до 1994 е началник на канцеларията на президента Жельо Желев. В периода 1994 – 1995 става заместник министър-председател. Между 1997 и 2001 година е посланик в Югославия. От 2001 е представител на Кремиковци в Белград.

Тодор Кантарджиев го пенсионираха,защото бил стар,а тази бабичка е в разцвета на силите си явно щом ще ходи в парламента...

Московският проект ИТН, платен от Божков е аут. Имаха шанс, но го проиграла, върнаха мракобесните служби и реанимираха комунизма, няма втори шанс за вас. Това, да не ви е тотото на Божков?

Чекистът Рашков, също е по-стар от др. Кантарджиев.

На миналите избори не гласувах, бях уморен от всичко което се случваше, но: СЕГА ОРГАНИЗИРАМ ЦЯЛАТА РОДА ДО 9-ТО КОЛЯНО, ВСИЧКИ ВЪВ ФИРМАТА И ВСИЧКИ ЗАЕДНО ОТШВОМЕ ДА И З Ч А Г Ъ Р К А М Е ТЕЗИ, КОИТО "ВРЕМЕННО" НИ УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА да сложим край на експериментите и да се върнем към нормалното!!!

Изкуфяло, но все още алчно за пари.

Тошко - - доскоро ние няма да правим правителство с Герб....и с БСП....и ДПС... и с патриотите....и с Божков... Ива Митева - след посещението на Херо Мустафа в щаба на ИТН - - ще се опитаме да съставим правителство, ако резултатите се повторят Тошко - абсурдно е да се гласува с чужди карти В новия парламент ИТН гласуваха с картата на Тошко, докато него го нямаше..... Тошко - ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО ЩЕ НАПРАВИМ КОГАТО ВЛЕЗЕМ Е ДА ПРИЕМЕМ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ОТ РЕФЕРЕНДУМА€ И НАЙ- ВЕЧЕ $ МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ След това- мажоритарните избори трябва да се отложат за първото редовно правителство.....няма техническо време за преброяване (интересно как ли са правили районирането Инициативният комитет преди 5 години)..... Слави - аз такова нещо не съм обещал -(за мажоритарните избори) - аз съм обещал само да поема отговорност за това което правя. Слави - на март 2020- няма пандемия - излизайте спокойно. Слави на януари 2021 - правителството не взе мерки срещу пандемията!

Мементо мори.

Човек трябва да преценява кога да слезе от сцената.На 80 год да се натискаш да управляваш държавата е меко казано смешно.Проф.Кантарджиев бе пенсиониран на 66 год.,макар съветничката на Кацаров да е на 71 год.Има и други примери,но всички ги видяхме и няма нужда да се вадят непрекъснато.Очевиден е двойният аршин с който настоящите управляващи мерят.Крайно време е да се даде път на по младите.Поколенията се сменят и по възрастните е редно да се отеглят.

ДА МОЛИ ХОРАТА ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ КОРИОНАТА МАРТ 2020? ТРУПОВЕТЕ ПО УЛИЦИТЕ НЕ НИ МЪРДАХА, ТО И САМО ОТ ПРОГНИЛАТА МУ ТЕЛЕВИЗИЯ КАТО КАНЕХА ИДИОТИ ДА ОТРИЧАТ ПАНДЕМИЯТА, СТОТИЦИ ХОРА УМРЯХА ЗАРАДИ ГЛУПОСТ ДА СЛУЧАТ ЕДИН НЕДОУЧИЛ ВИОЛИСТ -ЧАЛГАР

Слави Трифонов и това смешно и жалко,реваншистко служебно правителство ще ни върне на бял кон във властта.Благодарим на Румчо юмручето ,че го назначи ,за да види народа кой колко пари струва и да вземе правилния избор на 11.07 2021.

Бабе дано не е вярно. Да е 4 по резултат. Излъга народа в началото а ако вземе властаааа ще страшно. Гледа високомерно надменнно.

Ще ще...ама друг път.

Аз не разбирам Кантарджиев го пенсинираха, че е на 65, а тази на близо 80 кой ще я пенсионира? Като бе в Парламента всеки момента имах чувството, че ще почине. На няколко пъти спираше да говори за продължителни периоди от време. беше се подпряла на една страна, врата й висеше неестствено изкривено. чухме я леко да похърква, на два-три пъти обърка цифрите около броенето, веднъж обърка имената на партиите и направи ДБ - ДПС. Апострофираше депутати на Герб от място, а когато направи включване към Ананиев, говореше махленски с лозунги "дайте парите за старите хора". Изобщо не отчиташе факти, като продуктивност, стандарт, пазар, и пр. Въобщ не отчиташе, че пенсиите, се формират по специална формула и са около 40 процента от заплатите. Че не може да има високи пенсии, а ниски заплати. Че в пенсионните фондове има дупки за стотици милиони. Че пенсионери отпреди 2009 не получват колкото тези след, и пр. т.е. трябав една сериозна пенсионна реформа. Не баба Мика само знае "дайте парите" и тази е ИКОНОМИСТ!

кандидат-капутати се откажат, ще спечелите изборите с мнозинство...

Причината Слави да не се кандидатира е това ,че той се усети ,че няма потенциал да управлява и сега бяга като дявол от тамян.Освен това той не е добре здравословно човека ,така че го оставете на мира.По интересни са неговите карикатури ,като Мика Зайкова,Тошко Африкански и разни надъхани млади дебилчета ,жадни за власт и пари ,които всяка сутрин "пиздят" от телевизиите.Аз мисля ,че това е края на "Има такъв народ".Те показаха ,че нямат потенциал и от тях нищо не може да се очаква.Цялото ми семейство и приятели гласувахме за тях ,но сега никой няма да ги подкрепи и се връщаме при ГЕРБ.

Това щях да кажа - основната причина за Слави да не е депутат, че е много болен. На практика от три години той е инвалид. На протестите седеше в стол, като се появяваше много преди обявения час. В шоуто поне от две години го дават директно в стола. На концерта на 2 април го дадоха два пъти - на откриването и на закриването и седеше. Не се изправи за клетвата си като депутат, въпреки че нямаше проблем - излъчваха го дистанционно. Човека е трайно инвалид. Просто не разбирам накъде се пъне да се занимава с политика, да не би да си се представя като Рузвелт Или - по вероятно - си представя че само ще вдига телефона на Тошо Африкански, а той ще изпълнява.

Много хора са така. И аз не бях гласувал 6-7 години за ГЕРБ, но при тези дебили в момента..... Просто нямаш избор! Жалко за България! Целта на служебното правителство е да подготви изборите. Те правят всичко друго, но не и да подготвят добре изборите. Гласуването само с машини ще е голям гаф, убеден съм. И голямата им надежда -чужбина, се оказва, че ще гласуват по-малко хора от предните избори. И основно тези които ще си увеличат вота отвън България са ДПС. Но то Чалгар инвалид няма как да го разбере.

А бе за тая пенсионна възраст не важи ли.Докога ще ни съсипват дните със злобната и реч и сасухреното и лице да не говорим за старческата и деменция .Аман бе имайте милост....

Изкуфялата лъжкиня Мика, искаш ли да се хванем на бас?

Тази е като Цола Драгойчева.

Недоразумение

От баба Мика все още чакаме доказателствата, че хората в НОЩ са прибирали по 35 бона на месец. Дотогава най-добре да замълчи.

PEYTSCH

Ще го увеличи с толкова колкото и твоя активен живот.

PEYTSCH

А глупостта на 45.НС е непоправима !

Де факто г- жа Зайкова е пенсионер. Не трябва да й се сърдим за изказванията. Очаква се в НС да има много депутати, навършили пенсионна възраст.

Да гласуваме за проекта Радев ли,а? Ми, няма да стане, още не сме станали на 79 години.

Бабо Мико, стига ни да те гледаме и слушаме как фъфлиш, тракайки 86-годишното чене в треперещите уста... Намалиха ти възрастта на 79 години, но ние, комшиите ти, знаем това. И не е ли добре да се скриеш и да не се мяркаш повече по ТВ, защото плашиш децата...

Стига си дрънкала глупости ,за вас няма да гласуват повече от 10 %

човек като поостарее и поизкуфява. Естествено е.

Ашколсун, браво, машалла! Мика Злобното бабе отново на барикадата!

Мика Зайкова недоумявам как са я допуснали толкова години до министерство на социалните грижи. Според мен са й дали този пост, за да й запушат устатата. Та тя нищо не разбира нищо от икономика, нито от социални грижи, говори цифри едно към гьотере. Ако имам доверие на някой за фактите в социалното ведомство това например е Хасан Адемов - нищо че е от ДПС. От ДБ също има много хора с експертно говорене. Баба Мика обаче работи с лозунги "Раздавайте заплати, срамно е да няма пари, а да има пари зад други неща". Чакай бабо Мика, срамно , но ти не отчиташ фактори като хиперинфлация, дефлация, произвотелност на труда, разлика в стандарта ни с Германия, липса на ресурси, колко души има в една класа, дали говорим за частен или държавен сектор и т.н. Нали ако правителството направи минималната заплата 2000 лева, на другия ден частниците ще започнат масови уволнения.Мика те е много по-добра от Мая Манолова, тя е съвсем изперкала. Не борави с цифри, а спекулира с отделни извадки. Съвсем наскоро трябваше да се явява в шоуто на Рачков, договорено било всичко и 10 минути преди появата си обявила, че няма да дойде и е в провинцията. Това е несериозно. На масата на Председетелското място с нея бе цирк - първо щеше да почине. Спираше, запецваше, бъркаше цифри, апострофираше депутати.

Не съм от тези, които го гледат, изобщо не го уважавам, и спя спокойно.

госпожата да си остане вкъщи да си гледа турските сериали и да пържи мекици на внуците като всяка нормална пенсионерка, не вижда ли , че не е за политиката, само бълва глупости

Зависимостта от наркотиците пречи на Трифонов, да ходи редовно на работа. по-лесно му е де си шмърка от вкъщи и да прати изкуфялото бабе да управлява държавата.