Мика Зайкова: Партиите на промяната трябва да работим заедно

Твърденията за висока инфлация и задаваща се икономическа криза у нас са преувеличени, казва синдикалистката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарката от ОФ то ще ни научи как се управлява!

Не вие се правите на интересни иноватори.

Късно е либе за китка, Слави отърва вече отърва коня, втори път птичето няма да кацне на рамото му за първото място !

от трябва до "работим" ехееееее...........

Милата, не й обръщайте внимание, то на тази възраст трябва всичко да им е простено!

Тази вместо да си замълчи от срам, пак реве ли, реве...Магарето и старо да е, пак си е магаре.

Промяната е 128 годишната баба Мика:)))

Герб оттече, колеги. Не се хабете. Нямате 120 депутати с Дпс

Аз ще гласувам за Борисов. Стига хаос в тази държава.

Ако тази чалгарска вещица - карък открие отново НС, по нататък очаквайте същите посирания на идиота-селяндур тошко, фъфлещата разградска фльорца Ива със секси задника, клошаря Филип, плагиата Петър Илиев, Пацо-шнорхела от Орландовци, къдравата овца безНадежда Василева и всички останали идиоти, длуги на плезещия се чалгар и наркоман.

Бабичко, има ли поне един нормален човек от вашата шайка Има Такива Идиоти? Не сме длъжни да понасяме словесните диярии на побърканите ви малоумни главатари-селяндури: Слави, Тошко, Филип, Шнорхела, Василева, Митева, твоя милост и останалите боклуци..вървете на майната си гъьина в Уйовдол!

Абе тая унучета няма ли ? И много пуши , като дръта циганка.

Два провалени парламента. Два не осъществени мандата на партията ви. На Ваше място Ггоспожо, бих гледал засрамено надолу и замълчал.

Плезещия се дрогиран главатар на чалгарите, сценариста-идиот Тошко, прошляка Филип, бабишкерата Мика, и цялата глутница Има Такива Идиоти си е въобразила, че след второто си подиране, все още ще се намерят кретени, които да ги вкарст в НС..

Каймакът е хубаво нещо. Не знаех че утайките имат каймак, но щом Мика казва... Сигурно е алегория някаква. Виж, обаче при стареенето явно има каймак, Мика вече се облажава.

Аман от тази нахална бабишкера - чалгаджийка, тя ли ще оправя България, освен да се напикава и насира в Парламента, като Цоца Драгойчева друго не се очаква

Ерата Борисов приключи. Свиквайте.

върна се комунизма в България. По цените и по хаоса в държавата си личи.

При ГЕРБ имаше държава При Мунчо има студ , инфлация , Ковид и Дежа Ву Вие свиквайте, а ние Българите, ще си оправим държавата и без вас.

Бабо, стига си работила, седни си почини малко, дръпни кат шефа ти една линия и са качи на черешата Тя работата не е заек да избяга видяхме ва колко я свършихте- зехте на Гешев хладилника и ни проглушихте ушите, гачили спечелихте Втората световна война

За всичко ставащо в България си има логично обяснение. Дори и за политиците и за електората.

“ Мика Зайкова коментира и мотивите си отново да бъде кандидат на "Има такъв народ", а всичко се крие в това, ==== че изпитва срам, тъй като нейното поколение е позволило "КАЙМАКЪТ НА УТАЙКАТА" ДА ИЗПЛУВА И УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА.”!!!! ==== Това е тъжната истина за България! Ето, затова я уважавам тази жена!

На два пъти има шанса да направи нещо за България? Усетихте ли промяна към нещо по-добро? Два пъти тотален хаос.

Оказахте се ялови, а на мен ми писна от политически експерименти на собствената ми гърбина. Ще гласувам за Борисов.

Малки сте Малко сте За щастие на България Аре писта, бабо…

в дъртия гъз кой знай защо и ти се буташ в А група , явно за пари ще да е ?

Всеки нормален човек, провалил се тотално в това, което е направил, а именно че е бил замесен в провала на 2 народни събрания, би се скрил в заешка дупка, но тази продължава да дава съвети. Това е наглост.

можехте, но продавача на шнорхели нещя, а втори шанс може и да няма.

Бабунгер, вие НЕ СТЕ партиите на промяната, вие сте най-тъпият водевил, който може да бъде написан от хсценаристите на учиндолското говедо

Да се бяха коалирали поне през юли, нямаше да гледаме поредното политшоу пак. Май ще променят нещата така, че пак да са си същите.

памперс

АМА БЕЗ ЧАЛГАРСКАТА ВИ СБИРЩИНА ХАХАХАХАХАХАХА АЙДЕ ПО БЪРЗО Е ИДВА 14 НОЕМВРИ ТА ДА ИЗПАДНЕТЕ ЗАД БОРДА :)))

Дъртата осрана кранта и тя за секс мисли. Микооо смени си Килотитеее

Адали сена сира ? Аз поне мисля и залагам на "ДА" !

Тая е с един крак в гроба,но ЛАМТИ ЗА ВЛАСТ.НЕКА СИ ВИДИ "ПАРТИЯТА НА ПРОМЯНАТА"- ИТН НА ШЕФА СИ НАРКОМАНА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА! ДЪРТА ВЕЩИЦА!

Промяна, от бивши червени икономисти, ти да видиш колко сме се променили!

Абе дайте път на младите.Като Мика.

Мда, материалът лапа политическите клюки. М. Зайкова обясни защо токът е скъп - ББ промени Закона за енергетиката; подписа Договор и прати фирмите от регулирания пазар да купуват ток от борсата... За БОРСАТА и СПЕКУЛАТА... Спасителя се грижи за вас и след Него дори...

Какво ще работиш точно пък ти на 79 г.?Партиите на промяната освен да се псувате и обиждате като каруцари ,нищо друго не направихте.Заради вас и безхаберието ви пак отиваме на избори.Вместо да се занимавате с инфлацията,галопиращите цени напток,газ и какво ли още не,,шест месеца изслушвахте служебните министри за глупости.ИТН,Маяма ,Христо Иванов имат огромна вина за тежкото състояние ,в което е държавата.

демагогията ви прилича, бабе

Другарке Мика, къде е чорбата на другаря Чорбанов??? Нали на 15.10. трябваше да я "представят"??? От тогава досега нито дума по медиите!!! Кво стана, на теб ли я тестват???

Я, Мика жива ли е!

Свеж полъх на наакано - ей, това сте новите партии! Ако работите заедно, ще сте по-страшни от активни глупаци.

Мика Зайкова: Дянков открадна 1,4 млрд. наши пари, а сега помага на Кристалина Георгиева в МВФ На моите години хората би трябвало да си почиват, но мене ме е срам от българите. Нашето поколение позволи каймакът на утайката да изплува и да поеме управлението на държавата. Това коментира пред bTV Мика Зайкова. „Какво направи Костов – България имаше промишлености във всички отрасли. Т. нар. „приватизация“ ликвидира българската промишленост. Дойде Сакскобургготски, за 800 дни щеше да ни оправи. Какво стана? Дойдоха разни вицепремиери като Симеон Дянков. Той буквално открадна 1 млрд. и 400 млн. наши пари. Това беше дълбокият резерв на здравната каса. Това са нашите вноски. Той ги взе и каза: „Абе, ние сега имаме затруднения, ама един ден ще ги върнем“. Нито знам за какво ги употреби, нито попита, нито има право, нито ги върна. Някой да го е подвел под отговорност? Не, той сега помага на Кристалина Георгиева в МВФ. Не можеш да пренасочиш чужди пари“, категорична бе тя. „След това дойде Бойко Борисов и като започна едно крадене… та до днес, защото неговата система не е разградена“, добави Зайкова.

Джаф, джаф :)

тая кранта в магазин влиза ли??

От тия точно промяна.. колкото от Маяма!

ти целото НС опика!

Не разбрах, каква промяна сте? Освен похарчени пари за избори и празни приказки, друго не видях!