Мика Зайкова: Да бяхме предложили Христос за министър, пак ще му намерят кусури

Харесвам служебните министри, но те не искат да се съобразяват с парламента, каза депутатът от ИТН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Празни мисли на празни същества.

и орангутан да предложите сме длъжни да го харесаме ли я се разкарай с това инфантилно като оперение на фламинго подобие на облекло

Та така! Борисов никога не съм го харесвал, а напротив, но да се повтаря мантрата, че Службогонско-нареденото провителство на Радев е повишило събираемоста на данъците, при положение, че предишното правителство отложи плащането на данъците поради "кризата" с Ковид измамата, за да не товари бизнеса и да не го докара до фалит. Е то това е такава нагла лъжа на тези, които искали "промяна" но както е видно, не промяна искат а ПОДМЯНА, защото по всичко личи, че се назначават стари кадри, които да обслужват новите престъпници, сложени да заменят старите такива, а има и такива, които са били на служба при Борисов и сега отново се нареждат на софрата, защото са стари крадачи и ще помагат на новите да НАДГРАДЯТ обирането, но вече по-скрито и масово.

Разбрахме, че Радев мрази ГЕРБ. В последните дни стана ясно, че е против Има такъв народ, БСП и ДПС. Ако ИБНИ и Демократична България подкрепят правителството на ИТН, вероятно ще намрази и тях. Въпросът е, кога Радев ще започне да атакува и себе си? И ако някой бърка това въртоглаво поведение с честност и почтеност, ще му кажа, че се лъже - това е глупост и дребнавост.

Хайде и бабичката плаши със съд .

Как може емигрантите да гласуват за тази куха структура на партия и в България гласувалите за тази партия видяха как Слави се съюзява с бсп и мая манолова. ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ЛИ ГЛАСУВАХТЕ?? КОЯТО ИЗЧЕГЪРТА ДЕМОКРАЦИЯТА И ВРЪЩА КОМУНИЗМА!

До там ли опря Слави, баба му мика да го спасява от резила?

Корнелия предопредели участието на ГЕРБ в избирането на правителството на ИТН с изказването си, че ако мандата стигне до БСП, те ще предложат служебносто правителство. Боцко няма да допусне Рашков да мачка тарлежа с дупе и един ден повече. ГЕРБ ще излязат от залата и с това ще осигурят по-ниския кворум за избор. АКо не е било стратегия, е голям гаф на Корни.

Е, да, де, но не предложихте Христос все пак... В момента ми се струва, че Мика Зайкова търпи сериозни репутационни щети. Сигурен съм, че се е включила в политическия проект с най-добри намерения, но очевидно не е подозирала какви са истинските намерения и не е преценила дококо инфантилни и политически невежи са активните лица в него.

""""Мика Зайкова: Да бяхме предложили Христос за министър, пак ще му намерят кусури"""""Разбира се ,че ще му намерят кусури ,да не би да е знаел английски, да е завършил някой университет от "Бъшляновата лига" , да е работил в Световната банка. Ясно е,че има кусури

Бабата я е страх, че като падне парламента вече няма да има депутатска заплата.

накратко: внушението, което другарката зайкова прави е, че каквото и да правят ("бого-")"избраните" и "перфектните" във всичко - народът ще е все недоволен, неблагодарен и критикуващ. демек народът пак им е виновен и на тия. това изказване другарката е направила забравяйки, че има такъв народ и политиците трябва да се съобразяват с народа, като такъв, а не обратното. все пак вие сте слуга на народа и сте се клела в това, другарко зайкова, част от (има) такъв народ. или сте част от друг някой народ. (въпросът е риторичен)

Аз не виждам как Христос може да върши добре работата на министър-председател. По-скоро някой евреин по душа с небиблейски функции е най-подходящ. Христос ще е добър за шеф на наркокомуна.

Хитрува бабата. Тоя хич не е Христос където сам си е изкупил дисертацията

Чегъртате ли, а!

"ИТН, освен, че се държат нахално, това правителство, което са предложили, е „върхът на сладоледа”. Това заявил Румен Овчаров пред пленума на БСП. „В него няма нито един професионалист в която и да сфера, няма нито един експерт, в него няма нито един управленец. Това е доказателство, че преди повече от 130 години Иречек е бил прав, че в България всеки е готов за министър, без да има идея какво и как се прави”, аргументирал се Овчаров. Според него на ИТН трябва да им се обясни, че властта върви с отговорността; че пълната власт означава пълна отговорност.

мхм, мова е политика, и май не ви бива много в нея

Ако не дай Боже това трагикомично правителство бъде избрано, то ще просъществува много кратко и ще бъде изгонено от улицата с камъне и дърва!

Ще се разбере коя партия колко струва при гласуването на чалгарско профанското проекто правителство на търговеца на килоти и плезещия се идиот-комедиант.

Не давайте трибуна на тази дърта чалгарка, вещица от антуража на Антихриста, който води Ада със себе си! Тази вещица е репродукция на Цола Драгойчева! На България са нужни млади, образовани и енергични хора, не тъпи и цинични чалгари, дементирали бабички и продавачи на бански с дипломи по философия!

"Не споменавай напразно името Господне!"

Баба Мика съвсем е изплискала легена, че да намесва Христос в политиката. Но да, намирам му кусур веднага- с неясно и съмнително потекло е ( по бащина линия). Бабо Миче, що си не гледаш внуците, а ставаш за посмешище на стари години?

Защо пък ще предлагаш Христос, бабо? Христос да не е от вашта партия ли е или да е бил някога от нея!? Много нагло, бабо! От предния петък сте на власт и почнахте вече по к.рвенската лайсна пак ...айшвисайбоклуците!!

Избори до пълното изчегъртване на ИТН от политическия живот у нас и до пълен разпад на тази сбирщина!

Да го бехте предложили, ама бе сте...

Не Миче, ти кажи защо сте го избрали, защо точно него, защо той е подходящия за премиер, какви са вашите интереси него да издигнете, честно право си кажете. Недейте само да размахва някаква там автобиография от която нищо от това не се разбира.

Човекът не приема подкупи. Човекът просто обича да еве на червения килим студентки по жартиери.

А ти как не харесваш Никто Василев, същото е.

Ще му намерят,защото всички останали са престъпници борещи се за кокала,не за да служат на народа! Е това ни показва ИТН,какви хора се добират до властта,който ги разбере ще е добре,който не,ще си грухти в кочината навеки!

глупости. Много удобно пропускаш момента, че герб обявиха още от началото, че след като са втора политическа сила ще са опозиция. До този момент само герб е била последователна и честна със своите избиратели. Я кажи колко време му трябваше на Тошко африкански да почне да си говори с партии от статуквото. Я кажи колко време му трябваше на Ристе Маджов да поиска постове, Колко време трябваше на Курни да седне на една маса с десните ... за кокала. Колко време трябваше на Маяма да почне да заплашва ако няма за нея от баницата......

ГЕРБ няма да се върне повече,с ваксинирането си Борисов закопа ГЕРБ завинаги!

Кое му е честното на ГЕРБ много бързо забравихте за чекмеджето с пачките и кюлчетата

Скрийте този бабишкер, моля! Вампирът сам няма да се сети да се скрие - сенилен е.

Проблема е не дали ще му намерят кусури ристос, след като евреите са го разпнали, това, че ние българите ще му намерим кусури не е кой знае какво. Проблемът е другаде, че тези които предлагате за премиери са от кол и въже, а последния най бляскавия му успех е защита на дисертация и после...нито ден работа помспециалността...дървен философфффф

Чалгопитеците сами си счупиха държавата. А сега - олеле!

Доц. Наталия Киселова: Човек като Петър Илиев няма място в правителството. Още през 2015 г. беше ясно, че Петър Илиев е преписвал от книгата ми, но за да не стават скандали... Защото плагиатството се наказва тежко и да не се обвинява университетът. А и този човек (Петър Илиев) можеше да загуби мястото си в катедрата. Нормално е това да стане, но когато той има здрав гръб... И аз какво можех да направя? Обявиха конкурс, той искаше да влезе в него, но не успя. И после разправяше, че му спрели развитието. Това казва в интервю за сайта anteni.bg доц. Наталия Киселова. Тя обвини номинирания за вътрешен министър от ИТН Петър Илиев, че е преписвал от нейната дисертация “Парламентарен контрол” в книгата си “Компетенцията на Народното събрание”, където има взаимствани цели пасажи от труда на доц. Киселова. На въпрос защо не е съдила Илиев, Киселова отговаря, че е била притисната от колектива и е нямала съюзници. Сега обаче нейни съюзници са медиите. Според нея сега са се променили правилата, по които работи Етичната комисия в СУ “Св. Св. Кирил и Методий” и преди да се обърне към нея, Киселова ще говори с декана и с ръководителя на катедрата. Защото това е репутационна щета за Юридическия факултет. Петър Илиев не се е свързвал с доц. Киселова, но през медиите я заплашвал, че ще я съди и “какво ли не”, казва доцентката. Но нейната цел не е да се съдят. “Искам такъв човек да няма място в едно правителство”, категорична е Киселова. От ИТН никой не я е търсил. “В интерес на истината, единствен ми звъня човек от БСП, когото познавах отпреди, за да ме пита дали е вярно. Да, вярно е, и какво от това”, пита Киселова. Тя твърди, че изчезването на книгата на Илиев от книжарниците не е мистерия, той я е изтеглил преди месец. Но адвокатска група в мрежата (б. р. става въпрос за фейсбук групата “Правна лудост”) с триста зора успяла да се добере до един екземпляр и направила сравнението. Проверката на фейсбук групата “Правна лудост” показва, че в книгата на Илиев от 2015 г. има около 40 страници почти идентичен текст с този в докторската дисертация от 2008 г. на доц. Наталия Киселова. Дисертацията на Киселова е издадена в началото на тази година в книга със заглавие “Парламентарен контрол”.

престанете с тези клевети !! книгата на киселова е издадена тази година а книгата на пламен илиев още през 2015 !! ясно е кой от кой е преписвал !!

Книгата от тази година е съкратена версия на дисертацията й. Какво се правите на улави? Петърчо е трябвало да расте като наше момче, ама пусто нямало време да пише дисертации, защото трябва да пере парички. И съответно преписал. Какво толкова?

То Миче ти щеше да си по-добра кандидатура от тоя бастун-нарцис дето го предложихте. Тоя освен да ревизира Преспанското споразумение друго няма да може да свърши , общо взето тежка зима ни чака..

Споко,бе Ахо,коя сила ще се самоубива да гласува за този служител за дистрибуция на плажни принадлежности?

Миче, не е проблемът в това дали избираме Исус Христос. Проблемът е в начина по който го избират! А именно, предлагат го все едно не Исус, а Мойсей ни предлагат, избран лично от Йехова да преведе еврейския народ през пустинята!!! Никой не го познава, не е нито Исус, нито Мойсей, очевидно! Затова, бабо Миче, трябва да го проверим преди да му гласуваме доверие!!!

Затваряй и закривай Тая да си гледа старините

Миче,не богохулствай,все пак сме православна американска колония.Откри 2 броя НС,трай си,че още помним изказването ти в подкрепа на нови изб.секциивТурция.

Майка Зайка била жива . Дърт вампир смърдящ на напикат памперс.

Не обиждай бабчето,много бързо се остарява,даже се изкуфява,скоро ще разбереш.Може да прочетеш и 5-тата Божа заповед,ще ти е от полза.

Не е смешно, трагично е. И не защото госпожата говори глупости. От нея се очаква мъдрост, но тя е решила да се държи предизвикателно, както и всички от тази "партия". Обикновено такова поведение иска да скрие, че човекът се чувства крайно неудобно в ситуацията, в която се намира, като фалшив сърдечен хирург, който някакси е попаднал на истинска операция и трябва да прави истинска сърдечна операция. Та така изглеждат хорицата от ИТН, като почнеш от гуруто и слезеш надолу по йерархията на бандата.

Ходи си гледай правнуците, не се излагай пред хората… или не схващаш, че Светослав те ползва за танцуваща мечка…

До преди няколко месеца говориха, че е нормално и демократично да се ходи на избори. Направиха избори посред лято с изключително ниска активност и сега мрънкат хората не искат нови избори били изморени. От къде знаете. Хората ако не искаха избори щяха да ви утредят 60% подкрепа ама уви имате 20% - значи хората се колебаят все още да ви се доверят ли и е нормално да отидем на още едни избори. Нали Слави лично го заяви да се правят избори докато стане стабилно правителство а не някаква четворна или петорна коалиция и да викате подкрепете ни те са добри хора.

Според мен, на следващи избори ИТН стават 3-та или 4-та сила. Ако ще да сменят Слави Трифонов с Исус Христос или Мохамед. Очевидно е че тези хора не са в час и не могат да управляват нещо по голямо от телевизионeн канал.

А нима това не бе ясно още преди изборите? Още тогава започна отлива от слафчовата партия, защото хората разбраха, че в чужбина друг му реди депутатските листи. Слафчо е актьор. При това не от най-добрите.

Бабче,,спомни си принципа на Питър от едноимената книга ,учи се във всеки курс по управление :" В една иерархия всеки се стреми да достигне нивото си на некомпетентност".Та и Слави,и Тошко,и Филип просто се натрапват да покажат съответсвието си на Принципа.За нищо не стават,казано по просто.

На следващи избори са поне 50% надолу от гласовете си. Ако тези изгубени не гласуват, то ИТН може да са трети или четвърти. Ако гласуват, то ИТН може да бъдат и последни. За съжаление играта на хората зад Слави е не ИТН да управляват, а да отчаят хората и ГЕРБ да се върнат.

То е казано - Не богохулствай! Ама едно си баба знае ;)

75 годишен човек, може ли да носи отговорност, да работи здраво на терен, да е мотивиран. Дайте път на младите, но не и парашутисти и офшорки

ще разбереш, колко глупав и наивен си бил.

Чегъртате ли?

Бабо,не намесвай Исус Христос(Божия Син)!!! Виж,си Славчо наркото с дяволските татуировки скрит във фейсбук...ТАМ ЩЕ ТЪРСИШ КУСУРИ,БАБЕНЦЕ-С ЕДИНИЯ КРАК В ГРОБА!!!

Той Слафчо май е Deep Fake във Фейсбук.

Естествено че Христос има кусури. Най-малкото е мъртъв. А всички сме божии чеда, както твърдяха. ;)

Да,и него го вкараха в политиката....

Продажно бабе! Намесва Исус и най- пошлото го сравнява с шибаните кандидати за кабинет!?!?!?

Е, вече се разбра че Станислав Трифонов закъсня с 33 години, за докарването на Деветия кръг на Ада в България. Андрей Карлович Луканов това пъклено дело го стори в Москва, през горещото лято на 1988 година в Москва.

Мика Зайкова: Да бяхме предложили Христос за министър, пак ще му намерят кусури - цял живот се бориш за добро име и заради някаква имагинерна власт ставаш за резил на стари години !!!

да туриш тоя урод и окровен хухавел в листите е подиграфка сменете и памперса че мирише

Абе десо и твойте минджа мирише ама те търпим.

Какво е това "минджа"?

нещо като шунда

Личи си, че БСП е сдна стара партия с опит и може да взема правилни политически решения за България! На този фон изтърсаците ИТН, ДБ и Мая Манолова приличат на пудели, пекенези и чихуахуа!

Моля,моря,Дедо,не обиждай благородните животни.По скоро посочичените от тебе персони са Пинчари,лаят злобно,но скрити зад краката на Господаря.Боко,Слави или както там да го наречеш.