Загубила дъщеря си майка дари 53 000 лв. за болни деца

Майката на 18-годишната Николета Корондилева от Хасково, която загуби битката с рака, дари част от събраните в кампании за лечението й средства на 4 болни деца.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъжно, но ... ... какви са тия коментари "поклон, смела жена" и т.н. и каква изобщо е тази статия ? Не е ли най-нормалното нещо, останалите от получените пари да ги дадеш на следващите и да върнеш тяхната надежда ? Да не би статията непряко да казва, че хората си запазват даренията ?

Поклон пред Вас, госпожо!!! Съболезнования :(

Колко красиво момиче! Дано е светло на душата и! И какъв голям и благороден жест на майката в най-тежкия и момент! Нямам думи да изразя, колко дори хора са това, с колко страдание ги е застигнала съдбата и защо? Защо?! Всякаква измет гази Земята и не я хвоща болест, а добрите хора си отиват и страдат!

защо се учудвате,че много хора загиват?Вижте и се информирайте с какво ни пръскат от небето,какво има в храната ни,пластмасите,затрупващи планетата ни,лекарствата,които повече вредят,отколкото да лекуват,истеричното подтикване на света към ядрена война,,,,,Малцинството болни мозъци,убиват милярди здрави,,,Да си поискаме живота и планетата обратно,,,,

goose

и как благодарение на тези неща средната продължителност на живота в България се е качила от 69 години през 1960-та, 71.7 през 1989-та до 75 години през 2015-та :-) Когато статистиката говори ... :-)

И най-искрени съболезнования! Светла памет на Николета! Почивай в мир, прекрасно детенце!

Отдавна не се бях разплаквал на работното място ...

да се чуди човек нали, колко е "справедлив" Господ - черната Златка си била на правила нов бюст, престъпници на всяка крачка и то на свобода, а това дете гние в гроба, гадост!!!!!!!!!!!!!

всеки ден на работа, а и когато чета Дир, се убеждавам , че господ няма.

тия дето ми слагат минуси на минуси да станат, сигурно са Златки, шпаги и други разни духльовци!

Бог да прости всички млади хора, починали от тази гадост -- рака, но факта, че в България зачестяват случаите на хора заболели и то от всякакви възрасти, значи първо профилактика куца или изобщо я няма, второ управляващите не ги интересува изобщо какво се случва с народа, за да се открие рано, трябват редовни профилактични прегледи!

Как да има профилактични прегледи, когато личните лекари подскачат като попарени щом им искаш направление за специалист?! И то, ако имаш проблем. А ако е само за профилактика - направо забрави. Ако си "късметлия" и фирмата ти осигурява такъв, то всичко е през пръсти и колкото да се отбие номер.

goose

Журналисти ... Това изобщо не е изключение в тези среди, от хората, които аз познавам, един не е постъпил по различен начин ... При дъщеря ми по същия начин дойдоха над 60 000, след като тя почина - тези пари отидоха при други хлапета, които продължават борбата .... Както казах - не познавам един родител, който да не е дарил парите на други деца след края на лечението, независимо от резултата.

Поклон!

Благодаря ти Роси Ленкова поклон.

Респект пред тази смела жена ! Само човек,който се е борил със зъби и нокти за живота на свой близък знае,каква мъка и болка изпитват родителите на болните дечица.Браво,това е много много благородна постъпка !

Какво красиво момичи! Загуба е за всички, че не е вече сред нас! Към майката -съчувствам Ви, без думи оставаме ясички пред Вашата мъка! Преразпределянето на даренията към други деца доказват още веднъж колко много обичате детето си и живота. Най-нормалните човешки чувства! Нали сме хора, нали?!

Дълбок поклон пред майката на това дете. Можем само да се надяваме и да се молим един ден да намерят лек за тези тежки болести

Милата майчица! От майчината обич може да бъде по-силна само майчината мъка. Поклон пред голямото й сърце!

Poklon! Pochivai v mir, Niki! Dano darenite pari pomognat, mnogo blagoroden jest. Respect!

Дано с това дарение тази жена да намери утеха и сили да продължи живота.Защото да изгубиш дете е най тежкия удар на този свят.Особено ако си го изгледал и тъкмо преди да тръгне по собствения си път!

Една новина, дето си струва да се публикува. Когато става ясно че не вничко в живота е пари.

Поклон пред тази жена, майка и дарител! Дано децата, за които са дарени тези средства, оздравеят и пораснат щастливи и добри хора!

tonk11

Шапки - долу!

Колко благородна жена! Браво! Да е жива и здрава тя и тези, на които е помогнала! Има и добри хора....