Михаил Миков: Кабинет ще има - принудителен, скандален и в зародиш компрометиран

Големият въпрос е дали обществото иска да разбере цялата истина във връзка с фактите, които излизат, и споделените тайни, които са били прикривани, каза бившият шеф на НС

Обратно в новината

Коментари - Михаил Миков: Кабинет ще има - принудителен, скандален и в зародиш компрометиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българи време е да се събудим и да вземем нещата в наши ръце.Да спрем продажбата на България

sawo

абе досега що спахте 20 години? който е спал - ще продължи да спи, а ако ще се хваща на примитивната руска пропаганда - изобщо по-добре да не става даже...

Трябва да се направи антисоросоидна коалиция ДПС и Възраждане, подкрепана от ГЕРБ, БСП и ИТН! Такава е категоричната вола на народа!

зле е когото пропаднали и продажни провесори се явяватг като есперти тешко на Бълтгарияс с тгава продажно правитгелсво

Никой не се интересува от това какво иска обществото. В момента Тиквата проста продава партията си в името на собственото си благополучие , но да знае , че тия курви от ПП ще му отвъртят мръсен номер и ще стане както в поговорката - хитрата сврака - с двата крака.

Щом и този михлюзин изкараха от нафталина да говори за морал без да е изтрезнял. Работата за БСП е на умирачка…

Само идиоти могат да повярват, че плевенския мангал - политически номад е записал конференцията и я е оповестил от свое име сам. Този компромат е работа на мунчовите служби, с цел да провалят редовно правителство по заповед на кремъл, а руди гела е подставеното лице богато заплатено. От изслушването в НС на шефовете на службите става ясно, че те са кръгли идиоти, защото не казаха нищо смислено

Ей за тва възраждане ще се изтрепете бе, и ти и президента, ама копейката няма да ви го пусне. Не знам защо давате поле за изява на преврели като джибре политици. Питали ли сте кой им цени мнението?!

В записа, Василев спомена, че е съгласувал с посолството смяната на шефовете на службите, американския посланик отрече категорично. С 99% вероятност е посланика да е прав, защото такава работа е кокошкарска и той не би си рискувал поста. Най вероятно Василев да лъже за да събира овации от глупаците на подмяната. Невероятно е колко тези ППишлегари са аматьори в политиката, колко инфантилно разсъждават….

ДА ЩЕ ИМА КАБИНЕТ ЗА ДА ИЗПЕРЪТ БОКО И ДА СТАНЕ ЧИСТ КАТО СЪЛЗА. САМО НЕ ЗНАМ КАК СЕ ЧУВСТВАТ ТИЯ ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕ. ЧЕСТИТ ДА ВИ Е БОКО .ВИЕ МНОГО СИ ГО ОБИЧАТЕ И КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ ПАК СИ ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕГО. ЕТАКА ХУБАВО ВИ ГО НАБИХА ЦЕЛИЯ ДО КАРТОФИТЕ И СЕГА НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ГО ИЗВАДИТЕ МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ И ТО ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ВИ ХАРЕШЕ КАТО НА КОКОРЧО. ПОСЛЕ СЕ ПИТАМЕ ЩО ИМА ПЕДЕРАСИ. АМИ ЕТО КАК СЕ ПРЪКВАТ ОТ НИЩОТО

Тези с минусите, да им изсъхнат мъдете

Всъщност кабинета го направи Курнелия и Ицо с решението си за Борисов. Но май посолството здраво пипа и Курнелия толкова ербап ще ни направи европейска дженджерия.

ех тоя миков бе!! ма миков не помни ли, че преди не много време бсп беше коалиционен партньор на пп , а курнелия вицепремиер????

БСП приключи пич

Кабинет ще има и ще ви изринят всичките от власта. Мама ви мръсна мафиотска. Един по един ще измрете като оня дето го гръмнаха в африка.

Я червеният нос бил жив. Понеже не се беше явявал скоро, останах с впечатлението, че се е спиртосал за последно и са го заровили да втасва.

На мен като български гражданин МИ ОМРЪЗНА ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ ЦИРК ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. За мен изказванията на разните там ЕКЗЕМПЛЯРИ,НЕ МИ ДАВАТ НИКАКВИ ОТГОВОРИ,ТЪЙ КАТО НЕ СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ ГОВОРЯТ ИСТИНАТА. ЗА МЕН Е ВАЖНО ДА СЕ СФОРМИРА кабинет избран по волята на българите ,а не да бъда управляван от ЕДНОЛИЧНО НАЗНАЧЕНИ МИНИСТРИ ОТ РУСОФИЛА РАДЕВ,КОЙТО Е СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

Скрий някъде, но по на дълбоко!

Точно така, абсолютно сте прав!

МЪРТВОРОДЕН акуширан кабинет се казва.

за кабинет не знам но РИКИЯ требе да има

Още един завършен кремълски маргинал

Аз съм плод на нежната любоф между Хр Иванов-Мравояда и Жужето Атанасов-Изцъкления Джадай. Затова съм с три мъде и хуя ми е на челото….. Шъ Съ Иба в Платения Американски Трол

друго не съм и очаквал да кажеш умнико що си не гледаш пенсията вече или вие сте вечни и завинаги.

Леле,горката водеща. Не съм гледал предаването,но дано да е имало предпана преградс между водещата и Мишо,че иначе алкохолните пари вероятно са я убили до края на предаването

Ясни сте.

Червените олигарси с пръст в устата

Мишо, няма ли кой да те почерпи една бира? Тъкмо докато пиеш, ще спреш да плямпаш глупости!

Той лочи ракия. Ник'ви бири - обидно е.

Вий уажаати ли ма или нима уажаати? Хлъц...

Идва лятото, сега е момента да излезем на протести и да ги изметем веднъж завинаги

Излизай, бе! Да не съм те вързал! И мети, мети, мети! Хахахаха