Мигрантският договор с Турция се пропука сериозно

Турция получава милиарди, за да възпира бежанците, търсещи пътища към Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпаци, тъпаци, номер едно сте по констатациите, ама сте такива и по... тъпотия:)))!!! Кой ги повика... ордите, Ердоган ли, че да ги пази да не ви нарушават рахатлъка:)))??? Знаят ли тези... скопени евнуси, които управляват Евросъюза, как дедите им навремето са спирали ордите, стигнали тогава пак пред стените на Виена???

първо ги вика, после се смърди, че турците не ги спират... но така или иначе, всичко е казано. няма какво да се коментира повече.

"...Меркел призна, че споразумението не работи както трябва... "И тъй като не работи добре, ние имаме тази пресираща ситуация на гръцките острови". Споразумението или Меркел не работи добре?! Нахалница...Еврогробокопачка!

Нашите управници ако бяха по интелигентни, щяха да се поучат от примера на Турция, и да "стимулират" тукашните цигани да се преселват към Западна Европа, а после да рекетират западноевропейските страни да ни плащат няколко милиарда евро годишно, за да задържаме циганската напаст тук!

Добре, че е имало един полски крал, иначе Виенските евнуси щяха да се одупят одма на турците като нашите знатни боили

Варианта да плащаш на някой, че да ти пази границите е толкова стар, колкото и европейската цивилизация. И е доказано не работещ, не беше необходимо да се дадат толкова милиарда европейски пари, че да се потвърди наново това нещо. Римската империя е била силна, докато римските войници са пазели границите на империята, залеза е дошъл, когато младежите са почнали да се скатават от военна служба, разчитали са на наемници, разни "федерати" и всякакви други варианти с даване на пари, но просто не се е получило. Като гледам Европа върви по същата наклонена плоскост.

От къде минаха на път от Турция къде вас че нещо все ми се чини как наш боко приказва че ''пиле неможе да прехвръкне''?? Онези там дето ги возите с корабите от морето до Гърция Италия Испания дали само от Турция тръгват че гато гледам рпортажите ви май са повечко от другаде...Ами вземете си ги всичките от Турция при вас и без това ги поканихте и използвайте тези милиарди вие да ги обгрижвате...

Европа постоянно ще изпитва мигрантски натиск по три причини - либерална еврпейска политика, свръхраждаемост и бедност в големи части от Африка и Азия. Навремето нашествието на европейците по света е довело до ограбване и опустошаване на огромни територии. Сега хората от тези колонии могат да опустошат Европа. САЩ също са в критична ситуация с мигрантите и драстичното влошаване на етническия състав на населението си. Недоразумението Обама беше избиран от негри, латиноси и неориентирани недоклатени безработни бели домакини. Сега този абсурден микс иска пак да властва в САЩ и по света, което е абсурдно, но възможно.

Как па не разбрахте че Зверкелката не е искала никога работещо споразумение. Плащането на пари на традиционен евреопейски враг, беше друг начин да се отслави Европа. Тя си върза глобалиЗките еврейско-зиониЗки гащи, а вие лапайте миуте, защо не сте сички на границата бе!

Умните глави не можаха да предвидят, че турците ще вземат пари, но няма да се престарават в задържане на потока гости.

Евреите искат Европа, ама не само Европа, ноо повече даже, ама Европа е най=аопетитния залак. Исраел им е малак и са впрегнале платените си роби куманягите, които изповедват марксизма, еврейска идеология, насочена да избие белите хора на планетата, и да остави само евреи да са господари на целата планета. Направиха две световни войни нарочно манипулирани тека, че само бели нации да се избиват едни други. Хотлер човека не го е искал, ами евреите са му спретнале сакатлъка. Избиха с две световно войни, стотици мелиони бели ора, и които там добавачно успеха от Азия и Африка. но основаната им цел беше постигната, огромна маса бели хора беха избити и малтретирани, осакатени и пострадали. И сега искът целата планета, ама първо европа. Исраел им е малак. Еврейските куманиЗчета като СерГейчо, клечът в Европарлиаменто и давът акъл как да се доизбиет и останаите бели евреопейци. Защо се занимавате с еврейски куманизам, бегайте бе хора, не се ли научихте че евреите ви мразът? Тройната коалиция цигани куманяги и евреи, заедно ви тровът живота, за да ви оскотът, изнасилът, съсипът, оберът, и смачкът! Кога и да срещнете куманяги, избивайте ги! евреи и цигани, на сапун!

Ха, то да е само Меркел, на китка да я боднеш. Хиляди такива са на ръководни постове в Европа, които рушат и разсипват Европа.

Те не са умни бе, паритесе задът за да се зароби европата. Подсилване на традиционния исламски враг с наши пари, това си е роПство бе. Здверкелката никога не е работила ЗА Европа, а ПРОТИВ Европа. Как не разбрахте, че Зверкелката е еврейка, нарочно поставена на върха, за да смаже Европа и да избие белата раса, започвайки с германците, които почти победиха Зионизма , и Зионизма никога не им го прости. Какво е да поставиш една еврейка да управлева Германия, ако не подиграФка и заробване на белата раса? Какво беше евреи да управлеват СССР, и огромна маса бели народи под СавеЦко еврейско управление, начело с евреите Ленин, Сталин и еврейските им убийци?

И сичките са куманяги, цоциалисти и лефтисти, и сичките платени от еврейските централни банки. вадете си парите от еврейските банки, за да се махнете от еврейското финансово роПство, е най-добрия съвет. Цел Ислам кара на златни исламски динари и злато, и са независими от евреите, затова ви бият, защото не са под еврейско роПство.

За мен бонусите, за Вас мигрантите

Един полски крал - католик, верващ ристиенин. Евреите мразът в червата секи ристиенин, затова устроиха Голодомор, да избиет пейсе мелиона бели хора в Европа. Ристиените са преслед3вани от куманягите, защото евреите мразът секи, който признава пророка и месията Христос. Евреите мразът Хирстос и го отричет, и мразът секи, който го признава, затова ристиените са преследвани и зибивани от еврейсия куманизам и еврейството. Нещата си имат пречина. Евреите мразът секи, който верва в Христос и Бога.

просто не давайте пари на турците. Ако пропускат емигранти, да бъдат санкционирани.

"защо не сте сички на границата..." "вадете си парите от еврейските банки...." Чакай малко, ти от кои си? Ние да ходим на границата(не , че е проблем, бил съм там и пак ще отида ако ме призоват), ние да си теглим парите, а ти?....Хайде де, като знаеш и можеш , поведи ни, не прахосвай потенциала си в анонимност.

Е как, като евреите държът банките, и си харчът парите? махнете си парите от банките еврейски, и не плащайте данаци на евреите, това е евреското финансово роПство. Под Ислам, най-големия данак е бил десятъка, а под еврейското финансово ропство, плащъте по 130 % от доходите си, и прогресивно се заробвате, под дългове и спретнати банкови измами. Как не разбрахте, че еврейските банки ви крадът парите, и на вас ви казвът, еми парите изчезнаха? къде ще изчезнът, е еврейските джобове? Не знаете ли, че с това са известни евреите - с кражбите си и далаверите си, с лихварство и поробване? Папата затова е спретнал Инквизицията, ако още не сте разбрале - да преследва евреите и техното лихварство. Докато е имало Инквизиция, евреите не са смеели да мръднът ....

Ми моите пари са извън еврейските банки, факт. Злато, инвестиции в земя, диаманти, критокарънси. Аз се разплащъм само кеш, и си плащъм сметките съшо кеш. Организирах се, и тека. И да, помагам с пари и други неща на границата, на Динко и сие. А ти??????

Ми моите пари са извън еврейските банки, факт. Злато, инвестиции в земя, диаманти, критокарънси. Аз се разплащъм само кеш, и си плащъм сметките съшо кеш. Организирах се, и тека. И да, помагам с пари и други неща на границата, на Динко и сие. А ти??????

Пиши грамотно----

Ей Наблюдател . Нема извинение сам да се заробиш под еврейска централна банка, като има пейПал, криптоцаръсита, злато, сребро, и маса други разплащателни средства. Кой те бие да се пънеш да си еврейско роПче? Сам се дереш да си роПче, а после кой ми сра в гащите. Сичките се бутате за стотинки да сте куманяги, и сами прецаквате децата и бъдещето на страната си, а после кой ми сра в гащите. Това е прочутия еврейски трик - да те излъжат така, че никога да не разбереш как точно си бил излъган. Сите куманяги, сте болни мозаци, да работите в услуга на евреите. Сами си го правите, а после даже мразите, като ви се каже истината, че сте будали и сами сре се поробиле, доброзорно. Преятно еврейско роПство, куманиЗче. На каква заплатка дремеш, а пенцийка нема и да има, и сичкото отива у еврейсите централни банки, а ти лапъй муите, будала. Нема по-тъпи, смотани и глупави, от куманягите, слугите на еврейските централни банки...... избиха ви, и искате още от същото ......

Турските заптиета са заети да вардят границата с България и нямат време за границата с Турция. Даже мисля, че ако се натъканат на мигранти на нашата граница - любезно ги съветват да че са сбъркали пътя, защото пътя към Германия е през Гърция.

Всичко е вярно, само ако можеше и правописа да Ти е верен.... Толкова е дразнещо да се чете неграмотно написан текст. Работи върху това!!!

Ас пишем по-грамотно от теби, куманиЗки роП. И езика ви манипулираха, и още се правите на ударени, езика на свободните българи е езика на БотьоФ и СлаеейкоФ, а вие говорите еврейския вариант наложен от СавеЦките еврейски комисарчета на Сталин. Чети Ботьоф и си научи родния език, родоотстъпнико!

Ас пишем по-грамотно от теби, куманиЗки роП. И езика ви манипулираха, и още се правите на ударени, езика на свободните българи е езика на БотьоФ и СлаеейкоФ, а вие говорите еврейския вариант наложен от СавеЦките еврейски комисарчета на Сталин. Чети Ботьоф и си научи родния език, родоотстъпнико!

Няма ли да се поспреш малко . Твоето мнение го разбрахме вече. А и толкова отчайващо неграмотно написан текст не съм чел отдавна. Личи си колко си грамотен.

Абе буклук, какво даваш минуси на БотьоФ СлавекоФ и левски бе! Това ти е родолюбието, а не куманиЗкия СавеЦки еврейски изкуствен език, наложен след 1968 от еврейските Сталинови комисарчета, които отрекаха родолюбието на възрожденците. Да пукнеш дано, куманизино, да отричеш възрожденците и техния език!

ЕС политиците нищо не са научили от Втората Световна Война до сега! Тогава техните колеги си въобразяваха че като сключат мерен договор с Хитлер срещу подаръка - Судетите за сметка на Чехословакия мераците му за завладяване на чужди територии ще приключат ! Сегашните също си въобразиха че може просто да си плащат на Турция! Малоумниците които управляват ЕС не си дадоха сметка че с това дадоха в ръцете на Ердоган великолепно средство за рекет!

Сорри, след 1948

Мри бе. Некой да те каръ да читеш?

Ей не е хубаво - този антисемитизъм. Богатите евреи са богати, защото са много умни. А са много умни защото в резултат на дискриминцията било инквизиция, било концентрационни лагери, било забрана да притежават земя - по глупавите от тях не са оставили потомство. Оцелели са само най-умните и находчивите. Някои известни евреи - Исак Нютон, Алберт Айнщайн, Григорий Перелман... Перелман отказва най-високата награда в областа на математиката както и паричната премия с която идва. А между другото това са така наречените бели евреи - от западна Европа. На исток в османската империя и арабския свят евреите не са били толкова дискриминирани - третирани са като християните като втора категория хора и не са по-умни от останалото население.

Да бъдат вкарвани в трудови лагери и изведнъж ще пресекне наплива от тарамбуки.

Дебелия гълъб няма ли да литне натам?

Айде още един куманяга който се бори да обяснява еврейските престъпления с интелигентност. Евреите са избили и ограбили света, как нема да останат на върха, с престъпления и кражби. Това ли наричеш интелигентност, да избиеш като Сталин пейсе мелиона невинни украинци и да им пребереш реколтата, да я продадеш и да сложиш парите в джоба си. Егати интелигентността, да организираш геноцид, щото си докопал поста на евреина Ленин, който съшо е избил над 20 мелиона руснаци в гражданската война и е заграбил богатствата на руския цар и аристокрацията. Ноо требе да си умен, за да си масов убиец, разбрахме. Ха, Исак Нютон и Айнщайн, и двамата под съмнение. Йаинщаин не написал нищо след развода си със сръбкинята ...а Исак Нютон, цел живот лежал на издръжка от краля, изсрал нещо копирано от един друг евреопейски физик.... Дам. С кражби и убийства, и откраднати пари, сега се промотират като най-умните .... а тея като тебе, квакът от гьола и пригласет ...щото утре нема баничка за закуска. .... Нема думи.....

Докато им се дават подслон, храна и джобни пари, те ще продължават да идват. У нас един бежанец взима повече джобни, отколкото е пенсията на някой, работил 40 години... Предлагам политиците, които взимат решения да се допускат бежанците в Европа, да си ги отглеждат за тяхна сметка.

Значи вместо самолети който няма да ни трябват Трябва БТРи и повече ВОЕНИ не подкпни полицай да ги пускат да минават границата.

Вярно ли е това? Такова национално предателство и гавра с хората работили 40 години за тази държава?

Ама разбира се, че ще се увеличава притокът на мигрантите от Турция и така трябва, че точно затова ЕС плаща тия милиарди на Ердо да му ги събира и ‘сичките действия под мъдрото ръководство на трезвеника Юнкер и умницата Меркел са за да се напълни Европа с ислямистките джагали, демек, шорошкият план за унищожението не европейската цивилизация и християнството се изпълнява точ в точ.

Смотани евроге да ги е. Хем плащат, хем полапват. Вместо да сложат картечари по границите на ЕСъто. Кой им срал в гащите се чудят. Естественият подбор си действа.

А война вече няма.

Добре ви е като вие ходите у тях да ги ограбвате но не искате те да дойдат у вас ,само че ще трябва да си платите на Агата данък спокойствие той играе по ваше правила.