Мигрантска преса в Гърция. Споразумението на ЕС с Турция не работи добре, заяви Меркел

Не знаем какво да правим с иракчани и афганистанци, които не влизат в договорката. Но Европа трябва да се погрижи и за това, каза в Атина германският канцлер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е еталон за плиткоумно лицемерие.

...."Гръцката законова система е много сложна и по някакъв начин връщането на мигранти не работи" / ГЛУПОСТИ- гърция е държава- член на ШЕНГЕН- какви ги бръщолеви стрина меркел...По- интересен е въпросът защо германия не депортира в родните им държави онези нелегални икономически мигранти, които не отговарят на изискванията на ес законодателство или са извършили тежки престъпления....Меркел и британските политици, както и всички бг. политици си приличат по едно нещо- че понеже не стават за никаква друга професия, изхвърлени са от пазара на труда в професиите си като некадърни, са станали политици- т.е. професионални лъжци. Когато един политик ви каже / Добър ден/, излезте на открито и проверете дали е ден или е дълбока нощ....

гнус ме от теб!!!!!

говири истините, но такива като тази баба го ненавиждат.

Ние не можем да се оправим с нашите, тя говори как "източния фланг" се ослушвал. Представете си всеки ден по 20 случая като в Русе или Войводиново. Не ни стигат всевъзможните ядове и проблеми, ще търпим и афганистанци. Защото либералната секта скучае. Спомнете си Харманли.

Гръцкото законодателство нали отговаря на Евроизискванията, иначе нямаше да стане член на този съюз, така че госпожата да не се прави на много хитра ами да си каже че точно ЕС,ЕП и Европейският съд докараха емигрантския хаос на главите ни като още през 2009 година блокираха, а в последствие дори и глобиха, Италия която беше започнала да взема крути мерки срещу икономическите емигранти... а дори и след 2011-а година няма толкова "сирийски" бежанци в Европа че да оправдаят действията на Меркел и сие.

Комсомолската деятелка отново откача. Пак се изказва от името на Европа. Няма ли кой да лекува тази жена?

Тия европейски лидери малоумни ли са , що ли? Не знаели какво да правят с иракчаните и афганистанците, защото Турция не ги искала...? Ами връщайте ги обратно в родните им страни. И Ирак, и Афганистан са "демократични" държави, лично световния демократизатор(САЩ) се е погрижил за това, какво има да се чудят и да мотолевят глупости.

сетила се Мара да се побара

Нали дъртата маря ги канеще? Ми да си ги обгрижва! Свирки, мирки там квото може. Тя много не може, ма колкото може.

Всеки друг е виновен само тя не е.Доста нагло и типично по германски.Още колко ще я гледаме тази жена която приведе плана на ООН в изпълнение?

Турчолаците защо ли не отварят границите си за 5те милиона орка към Европа, хъ?

Тези тъй наречени мигранти са купената информация за запада. Кой разбрал, разбрал...

Стана тя една тава... "Крадеца вика-"Дръжте крадеца"", Нека да НЕ ЗАБРАВЯМЕ, кой ТОЧНО предизвика мигрантската криза в ЕС с призива " Добре дошли мигранти" Това сега вече е наглост от нейна страна и опит да се замаже ситуацията.

Какво му се чудите толкоз.... ЕС да почне РЕПАТРИРАНЕТО на ВСИЧКИ НЕсирийски граждани на тяхна сметка до страните им..... Толкоз ! Ако не го направите, да идват други, кито могат и ЩЕ ГО направят възможно!!!!!

Има видео с нейния призи-изказване, който трябва да се пуска по телевизийте в целия ЕС , за да стане ясно на всички отново кой-какво и сега ...ама защо....

Войната приключи. Следователно няма вече бежанци. Има само икономически емигранти на социални помощи. Това либералите не искат да признаят. :)

Благодаря, че сме предпазени от това!

Куршум в тиквата за всички дошли от Държави извън Европейския СЪюз- Японци, китайци, корейци, индийци, афганистанци, Сирийци, негри, турци... Ако имат милиони долари да харчат, може да дойдат, да ги изхарчат за 1 месец и да се махат.

Скок от самолет без парашут.

Меркел е долен и корумпиран политически изрод.

Това чудовище Меркел докога ще мъти мозъците на хората?

Анджела , такава каша забърка ,че сега ще ги раниш с агнешки дюнер докато е жив и последният немец,а после ще изядът и него. Тъпи германистанци,цяла Европа ви мрази заради тази луда баба,шайзета зомбирани- оня с мустачките поне ви даваше да си онождате фраутата,а бабата ви вкара черни ,обрязани да ви вършат работата и да онождат и вас...точно след 10-15 год. ще каните Путин да ви освобождава,но Москва на сълзи не вярва

Анджела Меркелщайн може с един подпис да разреши всички проблеми с афро-матриала в Германистан и Евро-гейският союз. А именно-като подпише закон за социалните помощи на мигрантите и ги приравни с помощите на европейските горди граждани от България ,а именно 35лв.(17е.) детски за едно дете,а също и помощи от 0 е. за тези ,които нямат непрекъснат стаж в ЕС от минимум 1год.-както е в БГ...след това сами даже ще си купят обратен билет.

A ti edin k.r v g.za iskash li?

Международен Европейски съд за лицето А.Меркелщайн и нейните началници!Обвинения в геноцид над коренното население на ЕВРОПА,организатор на Афро-арабското нашествие на членове на ИД и тяхните семейства,промяна на етническият състав на цели райони и селища в ЕС,Нарушаване на границите на всички страни от ЕС,Разпространение в ЕС на СПИН,турбеколоза,Ебола и др. африкански болести с ,които са заразени повечето "мигранти" . Петиция и жалба трябва да подадът всички европейски държави ! СЪД ЗА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!

"Меркел пред студентите. "Всеки знае, че веднъж щом стигнеш до някой гръцки остров, можеш да отидеш в континенталната част, а щом стигнеш до там, можеш да отидеш някак до Германия, Швеция, Австрия или където и да е другаде, и така НИЕ подкрепяме нелегалната миграция" Жива да я оплаче човек...

С две думи - ПЛАНИРАНАТА ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА!!!!

PEYTSCH

Всеки ислямист в Европа е потенциално камикадзе. Все едно колко е образован и квалифициран. Такива бяха и родените във Великобритания атентарите в лондонското метро...Простичко казано исляма щом е посаден в мозъка им, те стават маши, неуправляеми...А Меркел пусна поне 2 милиона камикадзета и сега не знаела какво да ги прави? А им плаяат по 1000 евро месечно с всички екстри които самите германци нямат.

Планът Калерги продължава с пълна сила. Европа почернява с всеки изминал ден.