Мигрантите превръщат Странджа в сметище, тонове боклуци заливат болярските села

Местната управа настоява Регионалната дирекция "Гранична полиция" да предприеме незабавни мерки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мигрантите сега станаха виновни за посъвместната кочина по гори и паланки. Че тея са оставили мизерия оставили са , ама качете се на една Витоша около хижите какво сметище е ..На Звездица отстрани на хижата е като бунище

ИМА ПРОБЛЕМ , ИМА БИЗНЕС ! ТОВА Е ИСТИНАТА ! НЯМА ПАТРИОТИ ИМА САМО ЛАКЕИ ! ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ , НО НЕКА , СКОРО В ЕВРОПА ЩЕ ИМА САМО МИГРАНТИ КОИТО ДА СЕ РАДВАТ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ! ТАКА Е СЛЕД НАМЕСАТА НА АМЕРИКА КЪДЕТО Й ДА Е ПО СВЕТА , ЕВРОПА ГО ОТНАСЯ ! ЗА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ , СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ , ЩЕ СЕ ЗОВЕМ : ПЪТЯТ НА МИГРАНТИТЕ ! СТАВАМЕ КАТО СИРИЯ , АФГАНИСТАН , И ТАМ ДРУГИТЕ СТРАНИ ОТ РЕГИОНА ! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ ?

Ами те все лекари,инженери,все културни хора, висшисти.Тръгнали са хората да търсят работа в Европа.

Всички мигранти, намираши се в центровете в България да се изведат на санитарен полуден в местностите с боклуци и да ги почистят. Помня снимки и видеа на мигранти, на които им се даваха вода и храна и те ги изхвърляха демонстративно. Трябва им малко спорт, за да не се залежават в центровете и да се занимават с трафик на мигранти, наркотици, проституция и престъпност.

Много сте малоумни! Тези боклуци не са от след пикник на мигрантите, а след обиск на мигрантите от граничарите , когато са задържани. Просто това е щателна проверка на целия багаж на мигранта, и което не му е нужно , е в полза на граничаря.

Да,и граничарят после го хвърля в гората

Вън тази измет от България! Да се стреля без предупреждение. Само така, тези мангали ще имат някакъв страх и няма да ни колят по улиците... Едно време в България беше, само да се докосне до телта и до 30тина минути, ако не се предадеш си застрелян!

Половин година управление на Подмяната и станахме разграден двор...

Земи тея Евроценности , ама Баба ти Меркел се пенсионира, виновни нЕма. Живей си в бунище и "се опраай сам", ка се вика !

Докато България е един разграден двор ще е така.Трябеа ни гранична полиция. Трябва ограда с ток.

И какво? Каква е разликата като ни казаха тази "новина"? То сякаш останалата част от България е много чиста! Само се огледайте в по големите градове, включително в София.. България прогресивно се превръща в една голяма кочина..

Демек, сичко е точно! Така ли Йоско!?

Когато, се започне стрелба на месо сами, ще бягат!

Ко ревете бе абдали?демократо=комунягите евахали ви мамата яяя?!!!

Друг добър начин да спрем арабите е да ги ловим и да ги пращаме да копат на магистралата Хемус, вмедто да ги хрантутим в бежански центрове,

Да построим метро от турската граница до сърбия, арабите да минават под земята да не цапат

Не мисли, че копейкин се издържа от законни доходи, той е милионер, получава тлъсти хонорари от руското плямполство, за да ни предава, да служи на кръволока пиздин

Ако обявят награда по 20лв за чифт емигрантски уши, наплива ще спре

Подкрепям. Или мигрантски скалп

С ушите е по-лесно.

Минирайте граничната полоса и наплива ще секне. Тъй като противопехотните мини са забранени, поръчайте такива, който не убиват, а само зашеметяват и леко раняват

По-добре, да се организира редовен транспорт, и да ги изпратиме по живо , по здраво, накъдето са се запътили.

Ами вместо да чакаме гръмотевиците да се оправят с емигрантите ,не можем ли и ние да пуцаме по нарушителите на нашата граница.

Държавата липсва

има колай / ако има умна държава / , като ги хванат , бой и ебан докато не почистят та всичко да е мота мо :))) Ако пък им се наложи и такса смет всичко ще си дойде на мястото , чисто и подредено и малко пари за държавата :)))

Така и с местното население, което е превърнало Стара Планина в сметище, нали?

може .

е да ги беха настанили по черноморието.. там и без тва е кочина а и моренце държавна издръжка ;)

Благодарение на един наш демократичен Президент, навремето по негово настояване България премахна оградата по границата си с Турция. Оттогава границата е разграден двор. Който не е поискал, не я е преминал.

Не оградата прави границата, а контролът, но него го няма, всеки който си плати може да мине!

какво представляваше оная ограда бе будала , добре че се стреляше иначе от нея никакъв хаир , пък и тя беше да не бягаме ние , не че някой беше тръгнал да влиза у нас .

Почти идеално!

Добро утро!!!! Костадинов от Възраждане скоро беше качил видео от тези села. Той беше там на място. “В момента сме в бедствено положение” Не мили мои от над 30 години сме в бедствено положение. Никой не се грижи за България, превърнахте я в една помийна яма. А стадото гласува за едни и същи престъпници. Досега да сте ги измели всичките!!!!!

Само да не забравяме, че Копейкин е също престъпник, който си построи къща на място и в размери напълно несъответстващи на доходите му, отделно носи и кара западни марки стоки, а в същото време пяна му излиза на устата да плюе по Запада. А мигрантите не знам колко сметища са създали, но са капка в морето от нерегламентирани сметища пръснати из цялата страна и направени от българи, срещу които Копейкин не рита, сигурно са направени от патриоти-тарикати!

Аз също нося западни марки и карам западна кола и съм против това други чужди да командват тук и да се месят в политиката на нашата държава. Това няма нищо общо едно с друго, капираш ли Елено???

И какво ще направи Костадинов?