Осуетиха мигрантски наплив към България

Турските власти са заловили над сто бежанци и мигранти, които планирали да проникнат нелегално в България и Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Осуетиха мигрантски наплив към България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му провалят бизнеса на Винкела на границата.

Да не са "гюленисти", щом ги спират, досега им съдействаха дори, все пак това е добре за нас.

Зщо никога не се казва, кой е главния виновник за мигрантския наплив?

Турските власти са заловили над сто бежанци и мигранти, които планирали да проникнат нелегално в България и Гърция. ЗА ДА ГИ ПУСНАТ, СЕГА ВЕЧЕ ЛЕГАЛНО, СЪЩИТЕ, КОИТО СА ХВАНАЛИ, НЕЛЕГАЛНО! ТОВА, КАК ГО НАРИЧАТЕ, ПОМОЩ ЛИ? МИ ВИЕ НИ ВЗЕХТЕ ЗА МЕЗЕ ВЕЧЕ....ДАЙ ДА ГИ РЕГИСТРИРАМЕ С ФАЛШИВИ ИМЕНА И ДА ЗНАЕМ ЧЕ ВЕЧЕ ЛЕГАЛНО МОГАТ ДА СИ ЩЪКАТ СРЕД НАС!

С ТАКИВА СТАТИИ, САМО ХВЪРЛЯТЕ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА...КОЙ БИ ПОВЯРВАЛ, ЧЕ ТУРЦИЯ МИСЛИ ЗА НАШЕТО БЛАГОДЕНСТВИЕ И НИ ПАЗИ ОТ ЛОШИТЕ ПРИШАЛЦИ.....АМИ МИЛИ ГОСПОДА, ДОКАТО СТЕ ПИСАЛИ СТАТИЯТА, ВЛЕЗНАХА ПОНЕ 200 НЕЛЕГАЛНИ ГЛАВОРЕЗИ.......

Хмеркелица е виновна за това велико преселение.Сега иска да ги разсели из целият ЕС,и гражданите на ЕС да работят за тези хора ,а те ще благодарят с атентати.Е голямо благоденствие ни чака .

А, ние че само пишем тук и се оплакваме, не сме ли виновни, вместо да излезем , като мъже на улиците и да разрешим на 4 очи този проблем с нашите управляващи? Меркел , не може да задължи никоя държава....а НАШИТЕ политици не са ли най виновни? Ами вземете пример от Полша, Унгария, Словакия...те казаха , че няма да допуснат и половин талибан там, а ние станахме развъдник на такива!

имаме морален дълг да спасим и помогнем на тези хора.

Ми спасявай и циганите де,те също търсят помощ...

В Африка и Азия държавите си гонят циганската измет,тези,от които нищо не става,гонят и престъпната си сган и тя идва тук в Европа,цялата измет на Африка и Азия идва тук и се приема... Дори им дават пари,само и само да се махнат! Между тях се вмъкват и избягали затворници осъждани за убийства,изнасилвание и всякакви подобни,отделно се вмъкват и джихадисти,камикадзета,главорези и подобни от Ислямска държава и всичко това се приема е те така в Европа.... Позволява се на разни трафиканти,които работят за определени хора в правителствата да прекарват хора най необезпокоявано през границите ни! Наказанията за тези трафиканти са твърде малки,разминават се с по някоя глоба и конфискация на автомобил,който обикновено струва най мн 1000 лв... А трябва крути мерки,да гио залавят или стрелят,да ги вкарват в затвора за десетки години,но уви,не го правят,не го правят защото всичко това се организира на най висше ниво! Целия този бежански поток е организиран,целта все още не знаем,каква е,но може да предположим... Само,като се замисля,как Папата миеше и целуваше краката на бежанци,които дори той не познава,които може да са били всякакви в държавите си,които може да са били убийци или главорези...

Според новините турските власти заловили, а гръцките полицаи осуетили преминаването на границата. Само българские власти пускат набезите от азиятци и африканци свободно да влизат на наша територия. Може би с надеждата, че бързо ще я напуснат в западна посока. Сърбите май си пазаят границата?

Май гърците ИГРАЯТ НАЙ-ГАДНАТА СИ РОЛЯ и с византийски номера по никакъв начин НЕ СПИРАТ НИКОЙ, напротив "спасяват"...! Къде е Европа в тая схема на мюсюлманска инвазия, къде са силите за борба с трафика, къде са гранични власти и изобщо гърците имат ли такива??? Ако на мястото на Гърция беше Б-я, досега щяха да ни изядат МАСТИТИТЕ западни държави заедно с парцалите!!! Ето ТУК Е ЗАРОВЕНО "кучето", Гърция не знаем от коя страна на "барикадата" е и с кого дели ПАРСАТА??? И забележете, ВСИЧКИ политици си мълчат като П*ТКИ!!!

Всеки нахлул незаконно в страна от ЕС да се екстрадира моментално там, откъдето е дошъл.

Западняците дават пари и жилища на емигрантите, без да трябва да работят. Какво очакват да се случи естествено, че ще прииждат все повече.

Кой вярва на такива поръчкови новини. Спрели са 100 джихадиста, а са минали 1000. Фактът, че тръгват, означава, че знаят че обикновено се минава.

ChatGPT

Заловили 100, пуснали 1000

Като глупаци в еврогейската сбирщина,която вече ще се нарича Евростан,така ще бъде.Злото не спи под камък.Евростан ще бъка от мелези в близко бъдеще.

Бе това е за Гинес, 54 на 8 кв.м. в пътиващ бус! Остава да се разбере как са били наредени - вертикално или хорисонтално. Иначе нищо ново. Турция и Гърция си ги хващат и експулсират, ние нямаме хванати на границата, хвалиме се с "намален мигрантски натиск", а само в София им неизвестен брой блуждаещи тарамбуки. От Екзарх Йосиф към Женския пазар започва "Малкия Бейрут", пълно е с хостели тип "Цура", дюкяни с арабски надписи и клекнали мургавелци пред мизерни бръснарници.

Нормнално. Нали германия пак ги покани като каза, че ще приема по 200000 на година.

Германия не ги е поканила а фрау Меркел за да уйдиса на приятелите си евреи от САЩ. И тази, доскоро нормална човешка държава, самите германци си я наричат Германистан.

СЪС СТОП-ПАТРОНИ АНТИХУМАННО ЛИ Е ?!

медиите, и сте ибрикчии, и сте неграмотници. новината е представена така, сякаш е проведен космически опит в ню мексико или такъв във владикавказ, но това е заслуга на боко тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла. и да попитам, като как полицията е спасила 54 "мигранти" в бус, а дали случайно не са били 504 в рено туинго. как ги спасява, като им прецаква пътя до германистан и ги тръсва на врата на данъкоплатците, защото тия няма да работят, тат'с фор шуър. приятен ден

вие, от Западна Европа ги канихте, а сега се страхувате и ние сме виновни и трябва да ги спираме?!?

..... турците ги спират, а до нашата граница стигат само отделни индивиди с голям късмет.

медиите, и сте ибрикчии, и сте неграмотници. новината е представена така, сякаш е проведен космически опит в ню мексико или такъв във владикавказ, но това е заслуга на боко тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла. и да попитам, като как полицията е спасила 54 "мигранти" в бус, а дали случайно не са били 504 в рено туинго. как ги спасява, като им прецаква пътя до германистан и ги тръсва на врата на данъкоплатците, защото тия няма да работят, тат'с фор шуър. приятен ден

всъщност, другите държави са си свършили работата :) а как звучи от статията, все едно че на бойко хората осуетили нещо хаха

" 54 човека натъпкани във " - или егати вана ,или егати куклите на хора. Не е лошо като се публикува нещо да се прочете преди това.

ХВАЩАТ ГИ И ГИ ВРЪЩАТ ОТ КАДЕТО СА ДОШЛИ ТОВА Е РЕШЕНИЕТО

е една дума и се пише с "Ъ".....не с "А" И недей да крещиш...така повече си личи неграмотността ти....

На Меркел и европедалите политиката-да затрият тотално Европа.

Отколешна еврейска мечта.

каквото пожелаят ционистите на ротшилд ,това правят от е.сектата,на нас ни остават био.оръжията или нещо по-умно .

100 човека по 3к Язък! изтървахме 300000 свежи пари в България.

аааах вашта м ...........аааааааа, оставете бежанците, подскажете как да си повишим доходите!

d4

уж бедни, гладни, голи, боси и нещастни, а всеки с пачка евраци в джоба... в Сомалия с 1500 еврака ще живееш като цар поне 5 години!

Е те тия са продали жената и 2-3 чавета за органи и с взетите 1500еврака идват към Германия.

митрантски наплив към България?? това е все едно , да кажеш , че тия дето са тръгнали от софия за бургас напъват за ямбол!