Международният наказателен съд изпраща в Украйна рекордно голям разследващ екип

42-ма експерти по криминалистика ще търсят доказателства за извършени престъпления срещу човечеството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се, че ще разследват и двете страни в конфликта. Иначе би било абсурдно...

Този съд не го прзнава нито сащ , нито Русия... Да си търсят колкото си искат.

Има ли значение при положение, че знаеш вече, че руснаците нищо не са направили?

Така е, но на Русия ще й се наложи да го признае.

колкото дегацията намери вироЗ във Китай толкова и тия няма да намерят престъпления.. ще слезнат и ще почнат да се спъват в руски извращения ... налгасена работа Кво стана с оня английски войник който не е видял трупове в Буча, некога няма да го покажете

Да, това са яЙца... Ей сега ще го прзнаят...

А в Афганистан и Ирак няма ли да разследва!? Милиони отидоха в демокрацията (отвъдната) за 10-15 години американско и натовско гостуване... Нещо си спомням че имаше там и сватбари разстреляни от дрон...е американски де...това сигурно не се брои!?

Аз не бързам. Пак ще си говорим. Я виж ПСВ колко държави са се пръкнали от бившката руска империя...

Те ги разследват... и САЩ наложиха санкции на разследващите

Помниш ли тюлените дето Тръмп ги помилва? Е, те бяха осъдени, точно заради такива престъпления. Ама Тръмп е пич, а Байдън е тъпак, нали? :)))

Не мога да разбера защо е наказателен. Изпраща екип с идеята да накаже някой? Не мога да разбера и защо съд води разследвания. Кой ще отсъжда после?

И аз не харесва името на наказателния кодекс. Стресира. А пък, ако някой ползва нета за нещо друго освен за тролене и порно е тъпак. Един ми разправяше, че търсил някаква информация из нета... Представяш ли си??? Имало нещо, което не знаел и го търсил... Бунак.

Като видя толкова много плюсове на мой пост и ми е ясно, че не съм разбран. :)))))

да пратят и СЗО , белки разберем откъде е тръгнал ковид-а

Помним ,,вагнер”-те в Дейр аз Зур как ги анихилираха американците 2018-а ри беше? По времето на Тръмп.Уж маш човек беше пък и авиобази на Асад разбомби,химическите му лаборатории разруши.Изтрепа към 350-400 ,,вагнеровци”,а може и повече.

Победителите не ги съдят.

Поправям се - Тръмп е наложил санкции срещу разследващите, но Байдън ги е отменил. Въпреки това не признават юрисдикцията на съда

Аз помня че нашите седераст- соросоиди се бяха възбудили и си измисляха 100-300 жертви, не потвърдени нито от американци нито от руснаци...но те въпреки това си вярваха и се радваха...

Резултатът е известен предварително! Нещо като Евровизия !

Оптимист си... аз не съм толкова оптимистично настроен, особено като знам че ей сега ще мине лятото и Европа колабира. Трябва СПЕШНО тази лайнарщина да приключи иначе Европа така ще го задуха че свят ще ни се вие!

Хе, като говорим за Украйна, имаме ли предвид Донбас или това вече не е част от нея и там тези разследващи няма да ходят ? Що се отнася за Буча, то френски репортер от мястото на събитието потвърди, че всички убити са застреляни в гръб и телата им са премествани от украинците ! Гледах и друго видео - как украинци носят някакъв стълб, слагат го в едно поле и казват : “ Стигнахме до руската граница !? “ Ха !

Тоя па 300-400 били, поне 20 хиляди бяха и 40 хиляди поддръжка

Международният съд да дойде и хубаво да издуха комина на Уралмаш! Те за друго не стават!

Само да кажа, че точно америслямците отказват да признават решенията на международния съд.

Предишният прокурор на МНС беше казал на Киев през 2018 г., че ако има разследване, то ще разследва и двете "армии" - и украинската и тази на Донбас. Сега британецът Карим Хан ще търси само руски престъпления, и няма да разследва тези, извършени от укрите. Това е двойният англосаксонски стандарт! И после върви вервай на Запада!

Да го духат тия порэчкови тунеядци

Русия не е признава този "СЪД"! Също като САЩ и Китай. Така че Карим Хан да разследва първо какво са правили англичаните в Афганистан преди 10-нита години..

и защо да е рекордно голям, толкова ли ще е трудно скалъпването на разследването и.... наказанието.

Егати и новите Термини - прилича на Съда на Пеевски . За Донбас няма МНС . Руснаците са Пичове - посочиха Таргета - Азов .

за всички е ясно,че е престъпление...тръгнете от пералните в Дагестан. Путин няма да доживее края на процеса ..умира

при Капитулацията на Русия, Зеленски да иска и Цветан Василев от КТБ да го доставят в чувал от Сърбия...

Тези цинични педали защо не отидат в Йемен?

Все едно самата война не е престъпление срещу човечеството.

Сигурно ще разследват убийството на невинни хора в Дома на профсъюзите в Одеса на 02 Май 2014г. Гнусни лицемери са пионките от този съд. Осъдиха няколко сърби при анексията на Косово, но не са осъдили нито един шиптер за избитите и продадени за органи сърби от Армията за освобождение на Косово.

Пумия!

Кво са ЦРУ и МИ6 нови сценарий в стил Буча ли готвят? Не разбраха ли, че само правят вятър тия? Явно не. Въобще запада загуби легитимност няколко хиляди пъти. Но видимо това не пречи на службиците да продължават да бутат към трета световна.

А защо нямаше такива екипи в Сирия,Либия,Ирак и навсякъде където вкарвахте демокрацията.

Кога ще разследвате престъпления на САЩ и ОК в Ирак ?!

Тези разследващи на глупави ли се правят-има доказателства заснети цели 8г и щели тепърва да търсят!?! В Буча какво сториха и хората разказват(а те даже обвиняваха руснаците за масовите убийства).Вместо да обвинят Путин и Русия,че чакаха толкова много години за тази операция,те щели да търсят...пълна лудост!

Укрофашагите изгоряха!

Но капитулацията ще е на посраина :)

Какво сте се разпенили русороби?Хората просто ще докажат нещо ,което подозират всички цивилизовани страни,а именно че рашките са безчовечни свине.

Абе смешник нещастен , тия ти рашиски фейк опорки си ги заври в жопата !

Все по - тегав е жизнь в рашка говняшка , а вата ?

Шеф на американското разузнаване.1945г. "Ще завършим войната. Ще хвърлим всичко, което имаме. Всичкото злато, цялата материална мощ за обработката и оглупяването на хората там. Човешкият мозък, съзнание, подлежат на изменение. Посявайки хаос, ще подменим ценностите им с фалшиви и ще ги накараме да вярват в тях, като намерим единомишленици в самата Русия. От литературата, изкуството и театрите ще изкореним социалната им същност. Всичко ще изобразява секса, култа към насилието, садизма, предателството, безнравствеността, а в управлението на държавата ще създадем хаос. Ще насаждаме корупцията, безпринципността, подкупите. Честността и порядъчността ще се осмиват и ще останат отживелица. Нахалството, наглостта, лъжата, измамата, пиянството, наркоманията, животинският страх един от друг - всичко това ще култивираме ловко и незабележимо. Ще скъсаме духовните корени. Ще опошляваме и унищожаваме народната нравственост, поколение след поколение. Ще атакуваме младежта. Ще ги направим циници и космополити. Ето така ще направим" И така - всичко е изпълнено. Пълна простотия, педерастия, джендъризъм, корупция ...

Пълна порнография, тия които запалиха войната, сега ще разследват.

Ще си изпия хапчетата

Пак ще си пия хапчета

Е как я запалиха като ходиха на колене да го молят Путя да не напада. Па Путкин да беше казал "На карат ме западняците да напада ама аз хич не ща...." Айде сега Финландия и Швеция и те го карат да ги нападне па той не ще. Ами те западняците му налагат санкции да се спре още в самото начало ама той упорит и тъп. И запада както виждаш 3 месеца след началото на войната изпратиха оръжие, до сега руснаците ги разцепваха с турски байрактар и стари СССР железа.

Не става.Наркоманчето каза, че нямат визи