Коментари - Международната общност се чуди дали да признае талибаните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе признайте ги. Ето за една седмица превзеха цяла държава, за още 2 седмици вкараха държавата в ред. Добре работят хората. Нашите български политици вече 32 години не могат да вкарат България в ред. Талибаните направо посрамиха всички наши смешни политици и партии. Населението на Чечня даже живее на по добър стандарт от нас.

Седефчо мисленето не ти се отдава

що да не ги признаем ние българете,нии признахме Македония дето е българска та едни талибани нема да признаем

Дами и господа европейци,изчакайте да видите какво ще направят американците и тогава действайте .....ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха ......................

Нещо не ми е ясно.. какво означава да ги "признаят"???? Какво има да им признават??? Афганистан е член на ООН, има си правителство, което на практика управлява станата! Начина на управление, начина на встъпване на правителството в сила, политиките на това правителство са вътрешни работи на Афганистан... Американците нали бяха там, дадоха им оръжие ама те не се биха (поне болшенството от тях) срещу новата власт - значи така им харесва. Дали го признаваме или не факта е факт, те са там и управляват страната! Все едно да не признаваш законите на физиката, ами ако искаш ги признавай, ама като излетиш в шанеца ще се сетиш, че ги има.... Тук въпроса по скоро е друг, искат ли останалите държави да подържат отношения с Афганистан и какви отношения искат да подържат?!?

Ето, това е типичната западна "двойна мярка", която наистина дразни. Да ги признаем ли, да не ги ли признаваме... А всъщност няма дилема. Нали сме европейци и държим на демокрацията? Тия талибани кой ги е избирал? Нека се организират свободни и демократични избори в Афганистан, нека талибаните си направят партия и да участват на изборите. Ако спечелят честно - признаваме ги. Просто е, нали?

Ще ги признае. На нормалния свят му се налага дори и Путин да признае, че няма да признае тия мизерници

"Международната общност се чуди дали да признае талибаните" ... Ами сащ й ги нахлузиха на "международната общност" талибаните, пък тя сега да се чуди ... Те сащ и на собственото си нато май нахлузиха нещо покрай талибаните, и ние там нещо отнесохме в калабалъка ...

Не се чуди, а чака нареждания от по-горе. Според мен идеята на САЩ е - “няма да ви дадем парите, но пък ви оставихме оръжия. Ако продължите да помагате с опиума ще ви даваме и боеприпаси. А след това ще ви признаем за легитимно правителство заедно с всички наши пудели.”

Чии пари, бе гений?! Американците даваха между 2-3 и 3-4 от афганистанския бюджет. Да заповядат сега Китай и Раша дето даваха акъл от страничната линия - нека и пари да дават, нека и да разтърват талибаните, Ал-Кайда и ИД в предтоящата гражданска война.

Талибаните наравно с ИД са признати за ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ от РУСКОТО законодателство. Което не попречи на талибаните да поискат от Русия съдействие за снемане на международните санкции - явно чувстват културно-духовна близост с путинската джамахирия..

Чети писателю US freezes billions in Afghanistan assets as it blocks Taliban from seizing country’s wealth Цялата статия е тук: https://www.independent.co.uk/?gl=11pgmfemga*YW1wLXRCTnoyVnJMSUN0WERwRDJiWG1ORWd5cnM3dlY0dHdnVlQxby1wdzY0ZHFRS3BDWGN4RWlhS1BmOTlIX1BQU2M.

Бреййй, че и Индипендънт цитира нашия - нищо общо нямаш с ватно-москалската кауза, а.. ;) Пак да ти обърна внимание - за какви Афганистански претенции към САЩ може става на въпрос при положение че САЩ 2 десетилетия осигуряваха издръжката на въпросната държава? Я за сравнение виж твоите ребята как действат в Сирия - с тъпите си съветски бомби (да, изразходваха де що имаше залежало по складовете ) я сравниха със земята, обаче не само че не помагат с бюджета ами точно обратното - сложиха ръка на настоящите +бъдещите сирийски доходи от износ на суровини. И Асад от няма и къде направи Сирия наркодържава - Номер едно в Близкия Изток и сред водещите в Света производители на синтетична дрога.

Нас ни натискат да подписваме истанбулската конвенция, а тези ще ги признават. Когото могат, него натискат очевидно.

Ами не всички сме родени съвършенни.. Някои не са..