Международен център в Хага започва разследване на войната в Украйна

Обединява прокурори от Киев, ЕС, САЩ и от Международния наказателен съд

Обратно в новината

Коментари - Международен център в Хага започва разследване на войната в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://youtu.be/bJW31T801VE

И кой ще съдят ?Тия май си помислиха ,че Усрайна ще спечели войната. Наркомана Зеленски съсипа цялата държава,найстина ще избие всички Украйнци.

Чудя се защо не разследват войните в Ирак и Афганистан. А най-вече военната операция в Либия. Много ми е интересно как ще ни убедят че е законна- операцията в Либия.

с никнейм Гост знаем всички. Рядко просто човече. С ограничен кръгозор и фен на Уефски...

в момента има само един платен Трол (Гост). И то ниско платен, защото капацитетът му е 0,01....ограничен набор от думи, изрази, обиди и дори имена които използва. Много жалко за този осакатен от природата индивид.

Ще се произнесе за свалянето от власт на Садам, Милошевич, Кадафи и още много други лидери на суверенни държави, които Америка съсипа, без да и се търси отговорност!?

руските военопрестъпвици трябва да бъдат унизени и след това да се самоубият като Милошевич.

Точно тук ви е проблема на русофобите. Тотално сте изтрещели.

Сащ, след втората световна, 70 войни убийства на мирни граждани и кражба на ресурси,как не ги осъдихте!

Ами Англия кога ще освободи окупираните острови на Аржентина

Ама шо не бре. И я вчера со комшио судихме Байдъно.

А Виетнам ще може ли да се възползва от този трибунал за да може да си вземе репарациите от Америка за военни престъпления? Или ще е само временна комисия само за Украйна срещу Русия?

Бравос! Сега всички руснаци на съд! Абе оти не си спомням да са разследвали американците, когато бомбардираха мирни градове и население в Сърбия.

Не само, че бомбардираха, но и после всички идиоти от Сърбия в Хага. Сърбите сами си го пратиха.

- някой би попитал. Ще има - на подсъдимата скамейка!

До пор: ти наистина си пор. Колко ти плащат да пишеш простотии?

Този измислен съд не е признат от Русия и няма никакъв статут. При това: прокурори от Украйна, ЕС и САЩ.... САЩ са най-големият терорист в света, Украйна започна войната 14 година, ЕС - та нали гарантите от Германия и Франция по Минското споразумение казаха че никой не е мислил да спазва това споразумение, а е било необходимо време да се въоръжи Украйна. Така че тези прокурори да започнат от там.

'не е признат от Русия'- ще бъде, хич даже не се притеснявай. В Рашка събитията се развиват динамично - до скоро Вагнер бяха герои, пък сега ги насмете 'кансъл културата' :P

То, Сърбия също не признава Международния съд в Хага, но всичките й генерали бяха осъдени там. За престъпления срещу човечеството, във Войната в разпадаща се Югославия, която Белград запали. А президентът й Милошевич, умря в килията си в Шевенинген, с тонове доказателствен материал, за обвиненията, които поручи.

Русия не е Сърбия. Намерихте ли доброволец за призовката? :)

'Русия не е Сърбия' Точно. Сърбите поне се опитваха да прикриват опитите си за геноцид - в Рашка-просташка хич, дори гордеят! А кой ще доставя прозовките не се притеснявай, лично ще е! За някой от получателите ще е с допълнителен приклад в зъбите.

По- добре е да бъдат избити руските говеда, вместо да ги съдят. А Костя Копейкин може да бъде опънат на задна прашка и да бъде клатен докато приеме еврото

Предполагам ти си доброволец да го клатиш :-))

Вземай си хапчетата дебил. Ти си за психиатрия, под ключ.

А пък в ООН работели 3 300 педофили отговорни за 60 000 изнасилвания на деца за период от 10 години. https://thebulgariantimes.com/%d0%94%d0%be%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%b4-%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8f%d0%b2%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d0%b2-%d0%9e%d0%9e%d0%9d-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d1%8f%d1%82-3-300-%d0%bf%d0%b5/

Шефа на ЦРУ ,ходил в Киев ,да надъхва Режима ...Каза че не трябва да изпускат такава възможност за победа ..Сащ и ЦРУ ,участват ли в СВО??..Путя ги пребива като уличници ..ахаха ..

А пък сегашния ЦРУ-началник кат се пенсионирал и той щял да си накупи 2-3 телевизии накуп по светлия пример на колегата му преди него, дето си купи NovaTV & bTV. Нали колониите са затова - де кой мине-замине да ги брули, скубе, стриже и дои.

Еййй ,ама много бързат тия демократи..Слагат каруцата пред коня ..Ахаха ..отрепки.

Ана не бързайте толкова ,хохли!! ..И партньори....Не е свирен края ..Има и още праца..

Т.е. само участници и провокатори В СВО?! Ей, то бива лъжи и крадене от краварите, но да има и кой да им вярва, е вече мега зомбиране!!! Прокурори само от страни, които не участват и не подкрепят нацистка Украйна!!! Иначе си е една лъжа и измама!!!

По- добре е да бъдат избити руските говеда, вместо да ги съдят. А Костя Копейкин може да бъде опънат на задна прашка и да бъде клатен докато приеме еврото.

Език на омразата,.вие сте фашисти!

Пълен цирк е този съд! И американците са върха на сладоледа! Те не признават това нещо, но участват в него??? Не е ли да им ....майките!?

Няма ли да се включи и някой прокурор от " Израждане", та да му придаде малко тежест на това разследване?

начукам на международния ви съд! Събрали се една шепа кокошкари да"съдят"! Половината от тях не го признават?! Смешници..

Тъй си мислеше и Милошевич и умя долен и в срам

Да разбираме ли ,че Войната на УКРОПА ,свърши ?.

Ти в Русия на почивка ходи ли или си куха българска кратуна пълна с руски говна

На почивка не! Само съм гълтал съветско...

Гълтал си ама черно.

Значи вече Изсрайна победи..

Да изберат Зеленски за председател на тоя съд,за да бъде съда най-безпристрастен и обективен.Голям майтап са западняците.Изцяло изперкаха.

Амии,айде да почваме..В Донбас има 12 000 ,Азовци ..Працовали върху геноцид на руска диаспора ..имат видео клипове и анимации..от ,,партньорите,в Англия ..Почва ли .??..Екзекуции на пленени войници и дупки в корема ...Ахаха ...

Включете и марсианците, както и пркурори от Мелмак.

Много ще е безпристрастен. Особено прокурорите от Киев.

Никой ли не разбра най-сетне ,че МНС в Хага е незаконен ! Трибуналът който в Хага създават също е незаконен ! Политиката на МНС е измислена и всички действат на своя глава и не ги интересува ООН . Този "съд" в Хага е създаден от чифути,цигани и изобщо всичката англо-сакспнска чифутка гняс по света.

Ана много бързат да съдят тия от Сащ ,а ..Не бързайте така. .По полека ..

И в Донбас почва наказателен съд ,срещу наказателни баталоьни ..Ще се зскопи и няко янки ,някой саксонски плъъъ....Ахаха .За престъпления срещу Руската диаспора в Донбас..

МНС няма компетенцията да съди САЩ, Великобритания, когото и да било от НАТО, Русия, Китай, Индия … за каквото и да било. МНС не е съд към ООН независимо, че се намира в Хага. Събрали се евро-атлантическата прокурорска кочинка и щели да съдят не евро-атлантиците така както го правеха до сега.

Значи няма да разследват, защо украиинскта армия иизползва цивилни икто щиит, коеот "Амнести интернешънъл" обяви преди време, че се прави от украиските военнии? Това е престъпление по два международни закона

"Участието на САЩ в Центъра добави тежест в призивите за създаване на специален трибунал, въпреки че САЩ все още отказват да станат членове на МНС." Ей това е най-хубавата част нали? Значи фащ не го признават за тях ама за другите придават тежест? Не е ли това лицемерие на най-високо ниво? Кога ще разследват липсата на химически оръжия в Ирак? Това беше претекст да се разруши тази страна. Кога?

А Ирак, Либия, Сирия, Венецуела, Сомалия, ЮАР, Конго и т.н. кога?

Той е Нелигитимен ! Измислица някаква ! Как ще съдиш нещо което не е направило нищо ., - ИЗМИСЛИЦА ! Укрие трябва да се съдят и техния Еврейски Щаб за убийства на Цивилни и деца , има вагони с Доказателства , Дори Българи Пострадали и техни деца и внуци загинали , -НАЦИСТИ са Укрите ! Мама ви и Фашаги , Господ да ви убие ! Укри Вън от България !

Преди няколко години осъдиха по поръчка. Китай им казаха, че не са легитимни, да си гледат работата там където някой ги брои за нещо и си го премести в другия крачол. Много се смях.

Поредното фашистко изказване на симпатизант на "Възраждане", това е подсъдимо по цял свят, не мога да разбера защо се толерира тук ?

А въпросният център кога ще бъде разследван за изопачаване на истината и прикриване на престъпления?

Кога ще разследват САЩ за войните в Ирак, Сирия, Либия, Сърбия, Афганистан, Виетнам? КОГААА???

Главното което е причина за този конфликт е- 1. Споразумението да се обедини Германия и да станат самостоятелни държавите от СССР съдържаше изисквания да няма бази на нато в тях и по границата с Русия! Това споразумение беше потъпкано и такива бази се направиха около цялата държава! 2. Както признаха президентите на Германия и Франция, минските споразумения са измислени от тях за да спечелят време да обичат и въоръжат Украйна! 3. Дискриминацията и ограничението на правата на рускоезичното население в Украйна както и на тези с руско самосъзнание-това са по киевско мнение 56%от населението,а според руснаците над 70%от населението

Ха ха, клоуни! Така и нацистите са събирали от държавите разни свидетели , когато са се опитвали да припишат кланетата си на руснаците, в Катин, например. Добре че е имало о българин, който е направил заключение, че труповете са там от времето на нацистката окупация и бързо са го върнали в България!

Древна африканска поговорка! ;)

A Нуланд за какво се беше изцепила @Фък дъ Юръп?

Защото не искат и в бъдеще по света да ги третират като добитък

На бас, ще няма.

Като си добитък ... като какво да те третират ма краво ?

още ли шавате, бе. Долна рубладжийска измет.

Сороспийската диария силно зазсмърдя

И отивай да купуваш рокли на синчето си!

САЩ признават юрисдикцията на този т.нар. МНС,че да участват и техни прокурори???А освен тях и никоя от големите държави не го признава;)Цирк за биомасата,да отвлекат вниманието от "успехите" на перемогата:)))))))))))

Тези нещастни съдии в Хага ще секат дърва в Сибир и ще добиват полезни изкопаеми в мините на Камчатка

Кога ще признаят, че те разпалиха тази война, въпреки предупрежденията и договорите за червените линии, които не трябваше да бъдат преминавани от НАТО край руските граници. А за майданския преврат кой ще бъде разследван?! или това не се брои. Не, не става дума за русофилия, а за обикновена справедливост, която напоследък е в дефицит.

Ако бяха поне малко умни, руснаците щяха да пуснат украинците да си ходят от руската мафиотска кочина Тогава Русия можеше и да просъществува още малко А сега, заради лакомията руска иде разпад