Международен секс скандал избухна на върха на Голямата пирамида в Гиза (снимки)

Датски фотограф и партнорката му публикуваха актови снимки, заснети на едно от Седемте чудеса на света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"партнорката". Тази дума какво означава?

" след което само добарта работа на дипломатите от Берлин го сласиха от ефективна присъда. В крайна сметка той се приобра" ...

Яко. Ха ха ха този датчанин е егати пича, а мадамата е егати пич.ата!

DD

Същите тези датчани(тотално сбъркан народ),бяха качили клип с избиването на хиляди делфини на датският бряг с ножове,куки и всякакви подръчни инструменти...биейки се в гърдите,нищо не е така,както изглежда

Ква религия ги гони джагалите? Пирамидите когато са строени сегашната им религия не е съществувала. Тея искат само техните права и свободи да се спазват, типично

А бе, Васко от наше село, като отидохме да видим пирамидите, по едно време ми вика: "Стана студено, айде пиши "кур" и да си идемо"! Онзи пък в Хирушима на паметника на жертвите на атомната бомба написа смело "Само Локо" и нямаше никакъв проблем!

ако беше изчукал египетска полицайка отгоре!

покрива на Тадж Махал! Та и индийците да ревнат!

Те тия египтяни нямат нищо общо с ония египтяни дето са построили пирамидите. Европейци отивст при мюслита и правят голи снимки и голям рев. Мюсли отиват в Европа и извършват атентати и искат техните си закони и няма проблем, щото да не им нарушаваме спокойствието и правата.

Ми позабавлявали са се. И рискованата ситуация води до по-силни изжвявания. Че са се и изфукали пред света. Браво! А това че "консервативното общество" се е почувствало засегнато – още по-добре. Колкото повече бъдат дразнени, осмивани и подигравани чугунените глави удавени в религии и почитащи несъществуващи богове и измислени персонажи, кой педофил, кой измамник, пък смятани за пророци и "божи" наместници, толкова свободните хора ще живеят по-добре и обществото ще се развива. Това че такива случаи зачестяват, обаче може да се окаже проблем, щото вероятността някой да бъде заловен и наказан твърде жестоко от същите удавени в религията промити мозъци расте. Деца не си рискувайте живота за да се изфукате в интернет!

огромни глоби и затвор, защото сега като се юрнат и други да се правят на велики!

Но ако беше с партньор всичко щеше да е наред!

както ние искаме когато арабите идват на гости в европейста страна да спазват установените правила и закони така и ние когато отидем някъде другате трябва да се съобразяваме. Това е истинската толерантност. Тия двамата да си понесат наказание спрямо египетските закони, ако е обесване - ми сори да са мислили като са ходили там, никой не ги е закарал на сила.

Какъв кеф, да се чифтосаш на едно от чудесата на света, сигурно усещането е разтърсващо..

Важното е да е написал “Локо София”

Поне може да се отбележи, че жената е във форма. Успяла е да се изкачи на пирамидата, а и секс да и се прави след това. колко от западна Европа и САЩ могат да го направят?

дето са като каци отдолу под чаршафа?

За мен пък е свежарско и оригинално. Все пак за толкова години досега никой не се е сетил. По-скоро се чудя на идиотите, но които им кипват лай..та от цялата тази работа? Същите тези, които дерат по 10 кожи от туристите, все едно пирамидите те са ги строили...

Най-добре е тоя педал да го дадат на арабите - те знаят как да му "бладорят".

щеше да отиде там с тебе, не с приятелката си...

Светът е пълен с идиоти и тия двамата датчани не правят изключения. Няма да се учудя ако изобщо не разбират последствията от пълната глупост, която са направили, но според мен много добре го разбират, защото са го направили тайно, през нощта. Утре, вдругиден като го претрепе някой фанатичен мюсюлманин тоя тъпанар в родната му Дания ще ревнат пак всички западни издания как трябва да има свобода на словото и прочие. Така и не се научиха идиотите от случая с Шарли Ебдо, че си има определени граници, които не трябва да се прекрачват и желанието за евтина, моментна слава много често се заплаща скъпо и прескъпо.

ислямът с пирамидите? Това, че в един момент са се оказали на територия с преобладаващо мюсюлманско (демек - малоумно) население ли?

Много си тъп.

Пирамидите са си там от преди близо 5000 години (или поне за толкова се знае), а ислямът е едва на 1400 години. Та... кой е тъп?

И от кога да се перкаш на публично място е изкуство. Като няма какво да измислят и само простотии, доста зле.

аз одобрявам. мен лично ме кефи каквото са направили.

..Hristiynski cennosti

Я па тия - приели исляма, а ми говорят за ценности. Вече не са египтяни, а мюсюлмани под общ знаменател.

Ех, друго нещо си беше по времето на Клеопатра.

"Мнозина твърдят, че това е неуважение към наследството на нацията". Не разбирам, нали пирамидите бяха в Египет? За какво наследство на нацията става въпрос след като арабите нямат нищо общо с истинските египтяни?

И в България имаме много архитектурни паметници, които нямат нищо общо с прабългарите, но те са част от НАШЕТО национално културно наследство и при тяхното посещение трябва да се пазят и да се уважават законите и порядките на България. В случая, този фотограф е постъпил... гнусно. Каквото и да е майсторството му проявено при тези нощни снимки, трудно бих го възприел за изкуство.

Глупости. Всичко тука си е правено от нашите предци. Остави глупостите, дето ни ги рзправят.

Докато не вкарат в египетски затвор някой западняк мислещ си, че може да прави каквото си иска нищо няма да се промени ! Когато пръснат халката на един джендър, колкото и да крякат ще се научат да уважават и спазват чуждите закони !

След "Локо София", мисля че трябва само да мълчим на такива новини. А тук има над 80 мнения...

там нашите идиоти излъгаха - 'стената' беше ламаринена ограда на строеж (ремонт).

Сега тая ще го обвини в сексуално насилие и ще се измъкне суха. Даже и като жертва.

Бахти скапаната работа.Една реплика не можеш да напишеш като хората.Все ти бяга мястото.Сори за което

Тия няма ли къде си го турят , че на паметник на културата се мачкат. Бахти и олигофрените. Малко уважение към историята е достатъчно да не направиш тая простотия. Сухо звучи , но ако искат да са оригинални що не се опънат в река с алигатори или в клетката на лъвчо. Или по средата на бойни действия в Алепо. Пълни тъпаци...

Този да не е онодил пирамидата, че така пищят тези мюсюлмански изроди.Не си виждат свинщините по света, ама тях-сакън.Такъв им е адета на датчаните и никой няма право да имнарушава традиционните навици.И аз не желая да гледам снимки със стотици надупени мюслаци по площадите на Европа, но те реват, че трябва да им спазват религиозните права.Е, да ама датчаните също искат да им се спазват пък сексуалните.Какво толкова.Много надалеч ги изпуснахме, пак ще трябва да идват на власт едни с мустачки.

Датчанина има всички права да си чука където намери, все пак няма инфо да са я оцапали.

Точно

Хората се онождат навсякъде, а в трамвая една жена каза, че ББ е забранил продажбата на жълти жилетки

Очаквам скорошен атентат в Дания. Някай ще викне Аллах Акбар и ще си направи за последно селфи с датски трупове около него.

Баф мааму, цяла седмица я дъвчете тая новина, толкоз ли сте тъпи та не измислихте нещо за лилипутин или ернасран!? Или Бойко, не ви се е обадил да оплюете президента или някой друг!?

Защо да е МЕЖДУНАРОДЕН скандал? Може да е скандал в Египет, в Дания, Норвегия, Белгия, Франция и други джендърски страни не е скандал. Там дори двама мъже да се чукат на улицата - никой не го смята за скандално. Скоро имаше снимки как проститутка обслужва клиент-мигрант в Германия направо на тротоара - никой не се впечатлява. При това на мигрантите държавата им дава "пари" за това... май като купони... или нещо такова.

Демокрация, сър!

Нали всички имаме телефони, кой т кой по- хубави. Тръгвайте това е знак, че и там може да се н аправи секс сефи. Много яко!

Нали всички имаме телефони, кой т кой по- хубави. Ръгвайте това е знак, че и там може да се направи секс сефи. Много яко!

Пирамидите са създадени с цел да се правят човешки жертвоприношения към измислени богове (демони) Не виждам ква гордост са тия сатанински постройки и кви чидеса на света...

Само ония богове ли са измислени? За съжаление,няма как да чуем мнението на хората след 5000 години за днешните наши,истински богове.

Тези в Южна Америка,не Египетските.

Невежеството ти е учудващо! Пирамидите са гробници, защото имат погребални камери. Няма достъп на хора до тях, затова не могат да се извършват жертвоприношения. Измислицата ти няма нищо вярно, и е толкова елементарна, че няма да ти донесе международна слава, а само излагация за глупостта да я тиражираш. Но секс скандал няма, за съжаление. А мацката става ли за скандал? Не я виждам като хората.

И ти се невежа май, Не не са гробници. До сега няма открит труп (мумия) в пирамидите! Всички мумии са открити в специални гробници около пирамидите и в така наречената "долина на царете". За сега не се знае точно за какво са направени пирамидите. Естествено за секс - селфита са много удачни както се вижда.

За Вас е по-долният пост.Сори.

Тъпанар, Ей такъв заслужава 3 месеца в Египетски затвор, да му разширят гарнитурата. За какъв х*й обикялаш по света да се правиш не идиот? Такъв да го ушиеш 2 шамара, без да му казваш защо.

Ей това преписвачите сте си е.али майката! Абе как бе, КАК НИТО ВЕДНЪЖ някой от васи не си направи труда да отвори поне видеото дето сте линкнали в "новината" си?! Отваряш профила качил "видеото" - Andreas Hvid и хоп! Има три файла общо, единият от които е този! В друг, преди 3 месеца същия тоя меко и мало .ишковец със същата шафрантия пътуват в една кола и се представят с имената си пред камерата! Та тая пипируда и тоя молец не са "неизвестни". А па той е толкова нещастен горкия... влачи я тая по разни отходни канали да я снима гола как уж лови риба... сбърканяци! Обаче иначе с претенции на творци! евроджендъри... нещастни!

tonk11

пиши к,,р и да си одиме!

Ако бяхме ние, щяхме да се подпишем с черна боя, което е къде-къде по-трайно.

И да напишем и нарисуваме един к. . .р

И аз се възмущавам !Защо не съм на мястото на фотографа,а той да ни снима !

"скандал" за олигофрени! не е скандално поведението на цялата еврогейска върхушка по отношение на съсипването на Европа, но голотата на двама,, видиш ли, било скандал

Мисля,че не са на Голямата пирамида,защото тя се вижда .

Да, вижда се - но по-малка. Т.е. те са на Голямата...

Мястото не изглежда подходящо за чукане,заради твърдата база.Друг проблем не забелязвам. Пишман-моралистите са забелязали поругаване на нещо си там,но ДГД.

някой се изпикае върху плочата на гроба на майка ти, това проблем ли ще е? То там нали е просто един камък?

Строени преди повече от 17000 години. В нито една пирамида няма погребение. АЕЦ-а гробница ли е, ве? Пикай на компютъра на редактора, направил толкова грешки в статията и на модератора триещ исторически факти.

Човечеството винаги пикае върху гробовете на предците си. Ти също. Такъв е живота.

да ги вкарат за няколко месеца в затвор , в Кайро...Там ще имат достатъчно възможности да стискат камъните на стените! Особено датския педераст...На кучката може и да й хареса и пак да изкатери пирамидата...!

Ако беше опънал камила щяха да го поздравят.