Междинните избори в САЩ: Демократите 15% шанс да запази мнозинство в Камарата на представителите

Резултатите от вота неминуемо ще окажат силно влияние върху следващите две години от президентството на демократа Джо Байдън

Обратно в новината

Коментари - Междинните избори в САЩ: Демократите 15% шанс да запази мнозинство в Камарата на представителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ЗА ТРЪН/п/ МНОГО ПРИКАЗВАХА , И ВЪПРЕКИ "ПОДКРЕПАТА " НА ПРИЯТЕЛЧЕТО МУ путин , ГО ИЗГОНИХА ОТ БЕЛИЯ ДОМ !

Очаква се републиканците да вземат контрол над Конгреса (долната камара на американския парламент). За Сенат (горна камара на парламента) са малко избори, 30-тина човека. Но е възможно и там републиканците да спечелят. Ако вземат двете камари - ще диктуват законите и какво Байдън да прави, т.е. ръцете му ще са вързани. Но дори и само Конгреса да спечелят - пак ще имат голям контрол, защото за всеки закон се иска одобрението на двете камари. Конгреса в САЩ прави законите, не Сената (който после ги одобрява).

Преоблякъл се Илия, кога гледа - пак в тия...

Каква демокрация е това при 350 милиона население да имаш 2 партии, които го играят доброто и лошото ченге, то в БГ има повече демокрация. А плюят по Русия.

Старата поговорка - Девет баби, пък хилаво бебе е поучителна, защото при нас в БГ уж имаме 30 партии, пък държавата ни е слаба !!!

Демократите са заплаха не само за дребния и среден бизнес, но и за демокрацията като цяло в сащ.

НАПИСАЛ СИ НЕЩО НЕСЪВМЕСТИМО С РАЗСЪДЪКА !

Ако тези 15 процента се реализират, аз предсказвам гражданска война в САЩ - с 75 процента вероятност. И със 100 вероятност - световна икономическа катастрофа, преди да изтече срока на Байдън. Просто за да може следващият президент - който ида е той - да се яви в ролята на спасител.

Там някъде бяха и шансовете на Тръмп да спечели президентските избори през 2016. 15%. Ако достатъчно често пробвате нещо, на което шанса му е 15% то се случва доста често. :))) 15 пъти от всеки 100 опита примерно. :)))

Ама изборите днес са веднъж , а не 100 пъти. Усещаш ли тънбката разлика. Има и една друга тънка разлика, прогнозиращите не биха искали републиканска победа. Но дори те я признават. Почваш ли да загряваш???

Надали ще му се получи да загрее скоро....

Няма значение какви са резултатите (дошъл е ред на републиканците), важното е народа да се чувства съпричастен към процеса и действията на фамилиите които управляват САЩ и света. Щом има партийни емоции и висока изборна активност значи всичко е наред и нещата ще продължат по старому.

Стареца Бай Дъно сигурно пак е напълнил памперса и не знае къде се намира. Очаквам да го покажат от някоя избирателна секция където пак да разкаже глупостите за сина му, но преди това да каже, че той все пак е дошъл и е гласувал също както сина му и Джаки. Ако някой си мисли, че демонократите пак ще успеят да спретнат номера с вота отпреди няколко години и масовите фалшификации по пощата, то трябва да бъдете разочаровани - подръжниците на Тръмп няма да го позволят. Предният път гражданската война и стрелбата по улиците се размина, но този път няма да стане. САЩ затъва и хората го виждат ясно. Сега ще победят републиканците, а след 2 години Тръмпи се завръща на бял Кадилак. Междувременно парите за Посрайна ще намалеят двойно и ситуацията около клоуна-наркоман ще стане много лайняна. Ще има финална руска офанзива преди Коледа, Зеления ще го сложат да виси от върха на елхата насред Киев, а света ще си отдъхне. В редица страни вече се чуват все по-ясно гласовете на хората на които им е писнало да страдат заради войната на джуджетата.

Едното джудже ще обеси другото и после до Берлин, и после до Лондон!

вече демокрацията е загубена в САЩ. Ше има греп и от двете страни, които ще говорят, че са им откраднали изборите. Ще има недоволство, а с толкова оръжие -и малкото напрежение може да избие в насилие. Единствената надежда е в природата - и Байдън, и Тръмп са в такава възраст, че едва ли ще изкарат следващия мандат....

ти наистина ли мислиш че Тръмп или Байдън нещо определят/решават? Ама наистина ли го мислиш?

Я се пробвай да организираш 15 приятели да свършат нещо и след това ми кажи, как се прави световно тайно правителство, което работи като часовник. :)))) Тайното световно правителсвто ще те наеме със страхотна заплата, за да им въртиш бизнеса. И като казвам страхотна нямам предвид 6000 лева. :)))

Споко, пощите са им на разположение на ''демократите'' и няма как да не ''спечелят'' както на изборите за Президен, когато хиляди пликове на глвасували по пощата заминаха в боклука понеже ''не бяха стигнали навреме''..

Шефът на пощите е избран от Тръмп и нарочно забави целия процес, защото повечето гласуващи по пощата са демократи. Крадеш кокшките и викаш, колко е лошо, че кокошките се самубиват... Малко си нагъл. :)))

Демократите просто нямат шанс! Хората си искат държавата обратно!

У Джорджия ще имаме сериозна републиканска победа, но също така сериозно количество вотове по пощата ще се опитат да я заличат. Представяте ли си какв ое предимството на трепубликанците там, че да не могат и с купища писнма да го замажат?

Вчера готвача много добре ги бъзна, сега като загубят изборите ако признаят резултата ще е признание че Путин е назначил неговите хора.

Нямат никаъв шанс да запазят долната камара. Имат някакъв шпанс в Сената, но вероятно ще загубят и него.

Кандидатите за Сената в Джорджа и Пенсилвания са просто уникални олигофрени, и от двете партии. Незнам как стигнахме до такава ситуация. Ама там ще се решва управлението на цялата държава. Тъпа работа.

Стигна се по същия начин по който се стигна до награждаването на тъпи филни с Оскари - не се гледа изкуството, а се гледа да отговаря на 101 расови, полови и прочее изисквания.

тея избори ще ги спечели Путин и КГБ... Те отдавна клатят лодката на демокрацията. какво по-добро от това да унищожат доверието на хората в института на изборите, върху което се гради и демокрацията?

Задължитлени и то вредни медицински практики, които те лишават дори от правото да разполагаш с тялото си? Или може би "праивлната дискриминация" е деморкация? Или завяващите знамената на неомакрсизма критици на всичко създадено от ренесанса до днес са деморкати? А може би новият расизъм и секзсизъм насочени към "праивлните" раси и праивлния пол са демокрация" Или антихристиянската истерия е демпоркатична? Не знам дали си наясно, но без християнската култура нямаше да има нищо такова като хуманизъм, либерализъм и права на човека. Деморкация ли? И знаеш ли какво още? Твоята реплика идеално пасва на руската пропаганда, която вече поиска да си припише залсугата за републиканския сигурен успех.

Тъпак , Путин губи при всички положения, А по-голяма полза ше има нефелните демократи да са на власт защото ебават майката на САЩ

Типично за ''демократите'' е да задават един и същ въпрос, кой ми омаза гащите...

Техните избори са точно толкова смешни, колкото и нашите. Ето, стигнахме ги американците

Медиите и прес-секретаката му на Байдън вече започнаха да обяснават че можело да отнеме до 2 седмици да преброят и да покажат резултатите. Пак ще броят белютини през нощта на заключени врати, мамицата им мръсна.

руzzката измет се обади. Да го духате, капути скъсани, вова джуджето ви го слага на всички руzzки "избори" ама неговия чеп ви харесва, нали? Лицемерни тролчета които не искат хуя на вова в гъза им но не им стиска да направят нещо по въпроса. Т.е. май им харесва да им го слага, сега ги ебе всичките с могилизацията. Дано пратят още милион малоумни руzzнаци в месомелачката, белким им увре главата.

В САЩ вотът не е таен,за да няма скрито двуличие като у нас.Пишеш се патриот да речем,а гласуваш за Доган.Освен това там се избират директно съдии и полицейски началници(шерифи) за разлика от БГ където се назначават от масоните.

Пак са гласували десетки милиони по пощата, значи е ясен резултатът. Преди две години проф. Алтънков му го каза на Тръмп: "кьорав карти не играе". Два пъти ще настъпи същата мотика.

Само че, този път преброяването на подадените бюлетини по пощата дава преднина на републиканците, а обикновенно не е така.

А колко няма да стигнат да ги преброят?????

В доста републикански щати, бюлетини не се броят преди да почнат изборите. Само се събират. Или искаш да ми кажеш, че в демократските щати републиканците гласуват повече по пощата? :))))))))))))))

Понеже, всичко свързано с демократите води до кръвопролитие, да очакваме ли скоро, случайно да бъде убит някой чернокож или латинос ? След това да организират "спонтанни" протести, за да си вдигнат малко рейтинга.

" Но най-ожесточената битка може да се води за Джорджия, а резултатът от нея може да не стане известен веднага", докато не успеем да пуснем необходимите писма с подател: Лице:Х...(не се чете) Адрес: Гробищен Парк Джорджия Парцел 22 4-ти Вляво

По-добре републиканците да спечелят за да контролират сенилния байдън... "Това е установено със закон, приет през 1845 г. " Дрогаре, от коя година викате е руската конституция и кой контролира вожда? Като говорите за демокрация, свободни пазари и лична свобода, имате предвид, че вие и вашите пред и никога не сте помирисвали такива неща...

Чао чао , пари и оръжия за Украйна.

Ако си мислиш , че републиканците ще спрат да помагт на Укрйана трябва да си абсолютен дебил русофилистик

Споко , ще видим до 1-2 месеца развитието ако спечелят.

Все пак по-добре републиканците отколкото малоумните, смешни и лъжливи клоуни от демократичната американска общност. Всичко друго ще е по-добре. Колкото по-натикани в ъгъла са всички поклонници на соросодните извратени и глупави идеи, толкова по-добре за всички хора, като цяло!

Разбира се , че е по-добре републиканците но това не означава ,че Путя ще си поеме въздух

един човек не е определял външната политика на единствената (в момента) световна суперсила. Който мисли, че президентът на САЩ сам решава като наш Боко от жипката какво да става, е ултранаивен.