Турция - ”агресивният съсед” с ”маслиновата клонка“

Турция не издържа на продължаващия с години хаос около границата й и атакува в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Турция - ”агресивният съсед” с ”маслиновата клонка“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поведението на Турция към съседите и винаги е било агресивно.Това ,че в момента целите на България и на Турция съвпадат ,поне по въпроса за опазване на границите ,нищо не значи!Повъзрастните си спомнят не един ,и не два случая ,когато Турция и Гърция са били пред война ,нищо че са членове на НАТО!Независимо от повода НАТО отказва да вземе страна.В случая важи една поговорка то Римско време"искаш ли мир,готви се за война!"Не ,че нашата ,повече от скромна по численост и възможности армия би могла да ни защити!Правителството ни не прави нищо ,а само отлага мерките ,които са нужни,сякаш някой ден ,незнайно кой ще изсипе нужните милиарди и нещата ще се подобрят!Глупава и инфантилна политика,която на всяка държава е струвала скъпо и прескъпо!

генеален ход на путин, той излиза, но вкара турция, член на нато, във войната в сирия!!;)) сега америка трябва да воюва против себе си, хихихи, направи ги за смях!! хаха...

От местослучката: Ф16 изпуши и пое към земята, Хава-айроплъндъ бабаитинът има няколко секунди да реши дали да иде при Алахах, или да стане чадър бабаит.

каза ли нещо или просто турския ти е зле и не знаеш за какво става дума?

А кога ще приемем Истанбулската конвенция? Сега сме председатели на ЕС и трябва да даваме пример по демокрация на всички държави в ЕС и извън него.

Ние ще дадем пример с НЕприемането на тази конвенция - чудесен пример който ще помогне много на тези които го последват.

Под командването на Баязид, Крали Марко , заедно с други предатели се е бил с власите на Войводата Мирча. В битката сверно от Дунав Баязид е разбит, а марко убит. Не е много за подражание от българин.

Страшна работа е това, а не разбират. От край време чоловеко се бие с опашката, и не за друго ,а поради своето не желание да поискат та да му се даде. И от невежест също! И от хиляди причини в опашката. От жития съм чел, хора чисти и праведни са го описвали. Най-лошо е било да видиш как скован си отишъл някой си при изхода на душътъ от телесината! Скован от шока! Нищо не ме учидва в този свят вече!

"Инфлацията в Турция достигна най-високото си ниво от 14 години насам. Турската лира губи все повече от стойността си въпреки действията на Централната банка. Икономическата ситуация предизвиква и все по-голямо недоволство сред много турци. "Преди известно време можехме да си купим хляб за половин лира, а сега плащаме две лири повече", оплаква се минувач. "С всеки изминал ден имаме все по-малко пари в джоба, защото политиците години наред правеха грешки. И накрая обикновените хора ще плащат сметката", казва друг. "Аз съм пенсионер, но въпреки това се налага да продължавам да работя, за да свържа двата края", казва възрастен мъж. А млада майка допълва: "По-рано често ходехме на ресторант. Сега обаче не можем да си позволим този лукс"."

отиваите пак да стачкувате в парка гази...

Не е случайно че сега Европа променя правилата си за приемане на бежанци. Скоро и турците ще тръгнат да бягат.

Така ще стане и при нас ако приемем еврото...

Ти дефакто си го приел, откакто си във валутен борд.

Обичайно диктаторите си отиват след военен неуспех. Турция няма да бъде разгромена, но няма да спечели нищо от безумието в Сирия. Ще бъде маргинализирана, всички балкански страни ще бъдат изнервени и ще застанат нащрек. Не е изключено САЩ да организират чрез своите марионетни правителства на Балканите някакъв нов Балкански Съюз насочен срещу Турция.

дано...!!!!!!!

Така е, Турция от години играе курвенски на Щатите, за да се стигне днес почти до открита война помежду им! Това на Турция няма да й бъде простено! Тя влезе в конфликт и с Израел, но бързо-бързо беше унижена! Турция само доказва, че винаги и с всички е агресор и затова заслужава да бъде смачкана до абсолютната нула!

Едва ли някой някога ще успее да смачка Турция. Силна държава е. Най-много американците да отстъпят засрамени и посрани пред турците. И това ще е голямо унижение за янките.

Турция е военна сила. Въпрос на време е само да измете кюрдите от района. За всеки българин е ясно, че Турция ще победи в конфликта. Не е нужно да съм турчин за да го разбера. А за НАТО. Турция може без НАТО, но НАТО не може да съществува без Турция. Западняците пак ще ходят да се молят на турците, а Ердоган гордо ще им трие сол на главата. Янките на колене ще лазят пред него и краката му ще целуват. Само и само да ги допусне до Инджирлик.

И като ги "измете" те къде ще отидат? Или като с "измитането" на Арменците? Тая работа не е като пиенето на дипломатрическа боза... ще им приседне на турките политици.

Хахаха, защо говориш глупости бе?! Точно Ерсдухан се моли преди дни като наср.н Европа да приеме Турция обратно с преговорите! Или ти си толкова тъп та не разбра за унижението на тоя кьопек?!

"Маслинена клонка" е цинизъм и е видимо, че Турция не желае мир. В момента отварят "кутията на Пандора" с кюрдите и ги радикализират до толкова, че от терозъзм това ще прерастне във възстание и революция с масов характер, а проблема с терорзима за тях ще остане все така остър, защото напрактика немогат да премахнат всички кюрди. Турците направиха грешка като започнаха тази кампания, сега няма връщане назад. Друг момент е че Турция дава противоречиви сигнали, външният министър казва, че Турция няма териториални претенции към съседите си, Ердоган че има такива, на кого да вярваме.

официално 500 танка са дислоцирани за операцията и едва ли са само за африн

за по-младите ще поясня, че това криптираното горе означава 14.

Нека!

нека

...ти от харема ли пишеш???

Новини от последните минути. Официално правителството на Африн е призовало Дамаск да разгърне свои войски в кантона на Африн за прекъсване на Турската агресия. Сигнали за това бяха дадени още вчера, но днес заявлението вече е официално. Това на практика означава, че кюрдите са се съгласили да пуснат сирийски войски в кантона и да предадат управлението на Дамаск. Всичко това се случи около 2 часа по-късно след като Турския външен министър заяви, че Турция няма да атакува сирийски войски. Ще изчакаме ден два да видим какво ще стане, но явно процеса вече запознал защото местни източници докладват, че през последните часове престрелките са преустановени.

не ми пука

И американските съветници и търговци да си обират крушите от района! А аскерът ще прибере Джавелините и Стреличките към Анкара.

Бацето е най-славният политик на Балканите след Г. Димитров и Й.Б. Тито. Той шъ ги упрай турците, сиреч шъ ги вкара в Еуропата.

Ако Турция ни нападне и окупира, аз лично не смятам да стоя със скръстени ръце. Прадедите ми са участвали в Априлското въстание (в с. Петрич) и в Балканската война. Аз съм служил в Крумовград и първата ми работа, ако Турция ни нападне, е да се снабдя с пълно бойно снаряжение, плюс снайперска винтовка и няколко сандъка с боеприпаси. И излизам в планината хайдутин. Надявам се, че такива като мен ще има поне няколко хиляди и ще сформираме бойни дружини. А ако към нас се присъединят военни и бойци от професионалната армия, за турците няма да има нито ден покой в майка България. Такъв бой ще им дадем повсеместно, толкова турски майки ще разплачем, че нападенията над майка България ще бъде най-голямата им историческа грешка.

Турците ще те хванат и оковат с тежки вериги. Може да те изпратят на заточение в Диарбекир. А може и на кол да те набият. Или ще изгниеш в някоя тъмница. Преклонената главица остра сабя не сече.

Кръвта вода не става. Няма да седя и да гледам турчин да бесней над бащино ми огнище. Веднъж се мре, а каква по-добра смърт има от геройската смърт в битка за защита на род и родина.

марш бе фес смръдлив...

Ти Крали Марко ли плашиш? Я да оставиш хашиша и да се наспиш че нещо си прегрял.

еми иди при динко кушето от ямбол слугуваъ му,иди при тия дето изритаха 80 годишна бабка на гранисата,избираъ избор богат.комуняга от татово време.един ден може дати се наложи да се лекуваш в турсия,даъ боже.

Абе, джагал, никога не съм бил комунист. Никакви динковци и такива подобни не ме интересуват. Говоря ти чест и родина, за дълг към защита на отечеството, за неща, за които ти не разбираш. Внимавай ти да не се лекуваш в турция. Не пожелавай на другия неща, които не искаш да ти се случат на теб самия.

Я по-кротко! 5 века сме избутали, та сега едно нападение ли? .. А и Дядо Иван си е жив!?

ЛОШОТО е че ТУРЦИТЕ в Кърджалийско и ДЕЛИОРМАНА ПРИТЕЖАВАТ голямо к-во ЛОВНИ ПУШКИ(Турско производство) и са членове на многобройни ловни дружинки и НИКОЙ НЕ знае дали например Турските Консули вПровдив иБургас ТАЙНО не ПРЕНАСЯТ по 30-40 парчета като ДИПЛОМАТИЧЕСКИ багаж ипоща(който НЕ подлежи на гранична митническа проверка) или дали ОРЪЖИЯ не влизат с турските ТИРове с платове домати дънкита и гащи -спират на Бензиностанцията преди Пазарджик идват помаците от Велинград и Пещера и товарят пушки

НАТОто ще ни брани, бе!

Турция не се запътила да напада България и няма да го направи. А Русия защищава Армения? Защото, ако се подобрят отношенията между азерите и арменците, газопровод може да се прекара от Баку до Европа през Черно море и Русия ще изгуби монопола си.

'ако се помирят амрменците с азерите'?! е, те това изтепа рибата барабар с водолазите!

фесовете са ти сложили минуси веднага...

При създадената обстановка ТР има изгода да възложи задачата за твоето неутрализиране на БГ правителство, като покаже, че е приятелски настроено към съседа. Комшиите имат дебели имперски книги и ги и четат и прилагат.Преди да ударят с М48А5 на снимката ,а не М60 както някои бъркат, със своите агенти у БГ ще организират една безобидна кампанийка за събиране на оръжието в БГ. Те вече го правят като минимизират издаването на нови рарешителни за оръжие. Много ми хареса, че ще излезеш в Балкана с няколко сандъка с патрони. Ама май не си носил сандък на гърба-АК 1320 патрона, или обр 1908, знаеш ли колко тежи? И патроните са по левче.И пропуск: Папо! Наполеончо губи войната само заради грешна оценка на фактора -папо. Ятаци са нужни да те хранят. Кат стоиш 2 дена без папо, сам ще слезеш от Балкана за папо. Едно време Ю/Д Папазови лъжеха по ТВ народа, че ядат планктон, а в туй време цял ЗИЛ130 с луканки го натвариха на яхтата. Но идеята си заслужава, тамън ще тестваш кой от приятелите ще те предаде пръв. Книгата на Чочоолу може да я имаш за устав. Кольо Босия- неговия библиограф може да те консултира.

Чисто идейно те подкрепям, но реално нещата вече не стоят както преди 150 г. Нали се сещаш, че на мига един въртолет с термокамера може да направи цялата "хайдушка дружинка" на пепел. А определено не сме във виетнамските джунгли или пещерите в Афганистан, както и не сме такива. Така че нещата с такива откъслечни групички ще свършат дори преди да им свърши "папото".

Хубаво е човек да е смел и наперен. Обаче си спомням разказите на мой познат кипърец, който през 1974 г. бил войник в кипърската гвардия и бил пленен от турските войски - Казваше за турските войници "нас ни е-мб-аха" /не можеше да каже б, затова го произнасяше мб/. Много от пленените кипърски войници изчезнаха безследно, а тези които се върнаха от плен са били "ем..ани". Такива са културните особености на турските мъже.

Има лек! Не приемайте Турция в ЕСа ,изхвърлете я от НАТОто, и веднага. ..санкции!

Аха, започнаха ли да ви увират тиквите? Накрая ще стигнете до единствено правилното заключение, че единствената ни защита от Турция е Русия, само се опасявам, че може да е вече късно. Както стане. Аз няма още дълго да съм тук. Вие се оправяйте. Прост народ - слаба държава!

Ма мого проздт народ!

само троловете са прозти

Ма много си проЗд вЕрно. Точно в момента на Ердо не му пука какво казва Русия. Не за друго, ми само ще им каже "ЙОК на Турски пАток" и веднага ще клекне каПутчо.

Чета новини и коментари и си викам:Брей този Путин дали наистина ще се окаже че е най-големия политик/стратег.Сега успя пък да скара НАТО с НАТО и пак неговите цели/интереси ще се сбъднат,поживьом увидим !!!

За Турция е ясно, агресивна еврейска държава. Но не е ясно на какво основание в една суверенна страна каквато е Сирия, без да са канени са навлезли войски на САЩ. А САЩ нямат граница със Сирия, те са на друг континент. Кой е най-големия агресор. Отговора е ясен-САЩ.

россия отговаря на параметрите които си задал!

Русия е в Сирия по покана на Сирийското правителство. Отделно Русия имаше база в Сирия преди да започне конфликта там.... Освен всичко друго, Русия с времето намалява контингента си в Сирия, докато САЩ напротив непрекъснато увеличават войските си на място!

Ти отговаряш на "параметрите" на професор Христов, от 80% дебили си, ясно е. Въпреки, че си тъп и не можеш да запомниш нещо, ще повторя, Русия е в Сирия по молба на законното правителство на Сирия. САЩ и пудели, както Иран и Турция никой не ги е канил. Те са агресори. Агресор е и Израел който обстрелва Сирия.

Гледам цената на турската лира спрямо еврото..... и ситуацията много ми напомня тази на Русия. Само за по-малко от година и половина от 3 лири за евро, цената е станала 4.5 за евро. И при каПутин беше така (2014та от 45 стана на 70 за същия период) абе... с какъвто се събереш - такъв ще станеш. Путин успя да направи 20 млн мюсюлмани в Русия, Ердо успя богатата турска икономика да я срине.

ти верно ли си шестгодишен? щото и шестгодишните не правят такива детински 'разсъждения'.

алооооо.... мухльо смотан. Това се нарича математика бе боклук смотан. Марш у Турция бе боклук.

варварска държава с отрицателен принос към човешката цивилизация, наука, култура, изкуство, единственият принос е нечленоразделни монотонни маанета, шалвари, чалми и др.л. тъпотии. Крайно време е Западът да се вземе в ръце и да я разпарчетоса, както се справи с османската империя ???

затова ли бıлгария с излас на три морета остана едва една шепа.македония,добрудя,тракия не ви ли траъват.нехранимаъко.

Бактериите са повече от хлебарките, хлебарките са повече от зайците, зайците са повече от вълците.... Сещай се вие какви сте спрямо нас българите. Смешник.

В момента в Турция се прави в пъти повече и по-добра наука и медицина, отколкото в БГ. Да не говорим за индустрия и селско стопанство.

за това турция купува сортови семена от България. За това основните сортове пшеница в Турция са "Мерилин" и "Лазарка" - и двата БЪЛГАРСКИ. За това сигурно предпочиташ ТУРСКИТЕ домати и КРАСТАВИЦИ пред БЪЛГАРСКИТЕ, А? Хайде да не се хващаме за стари лаври?

колеги като сте толкова юнаци (на клавиатура) защо не тичате на помощ на кюрдите? ако някои си мисли че турците ще се ограничат до Aфрин, тои наистина е страничен продукт на дебилизацията на последната декада или е от семеиството доморасли. вероятно операцията ще се ограничи до ...персия. факта е че технологиите използвани от турската армия са 90% отечествено производство, и младото население (между 15-35 годишна възраст ) е 30 милиона.. освен това поради обещаната химера на кюрдите (безмитна зона за петролопроводен коридор от близкия изток до средиземно море) ; както на времето обещаната "мегалоидеа" (кипър) на гърците от англосаксонците. едва ли като на края на острова кацнаха ...турците !

няма какво да се усуква ,турсия си има собвствени танкове,безпилотни самолети,ракети.сега се вижда защо се ориентира кıм русия,защо купува с-ч00,сделките за газ,аккуъу това не може да понесат ес.

Турция 50 г. беше измекяр на САЩ, противно на заветите на Ататюрк. Сега вече разбра каква оросбу девлет е това

от неправилната страна на мотиката с ангажимента си да осигурява сгледата на ЕС с Ердогана... И таз сугрешния си разговор с него.. Щото писаното за разговора на Тръмп с Ердоган хич не е в полза на пощенската ни гугутка..

страна!На страната на Европа и България и на страната на мира и диалога между Турция и Европа! Руските кьопеци в Сирия им унищожават самолетите в базите и ги трепят като мръсни кучета!

доставките на Леопард за Турция.. Както и работата по модернизацията на вече доставените танкове там.. Дали е случайно???

Дреме и на Турция за прогнилото НАТО и за окупираната чрез 37 бази на САЩ Германия. Шибат германките и пушек се вдита

.

Кюрдите най-много си "падат" по танкове "Леопард" на турската армия. Нямат пропуски.

Тръмп, Тилерсон и Ердоган ще бъдат наградени от Путин с най-висок орден за заслуги пред РФ

в централата на цру, вече вдигнаха паметник на путин. в цял ръст.

Leopard-ите са си екстра танкове, но в подходящите ръце! На един и същ компютър един човек може да си играе само пасианси, но друг може със същият компютър да хакне сайта на Пентагона или на ЦРУ! Дано си ме разбрал

А на митниците може ли???

Пленени са западни военни специалисти бивши офицери воюващи рамо до рамо с терористите срещу турската армия. Каквото посеят това ще пожънат.

.

4ezare mnogo lajesh az byah na parva liniya nashta zadacha beshe 2.15 chasa da odarjim

накрая ни продадоха без да гръмне пушка

Не е клонка, а е сопа. При това много дебела. Освен това турция е доста предвидима. За справка - кипър. Турция е действала по тоя начин и преди ердоган. Ще действа така и след него. Турция е вечен извор на заплаха и зло, и е много наивно да се мисли, че ако ердоган бъде премахнат, проблема ще изчезне. Поинтересувайте се какви безчинства е извършила турската армия в кипър и си избийте от главите мисълта, че армията им е пазител на някакви измислени ценности. Не е. Турската армия винаги е действала като башибозук.

Ти първо проучи какво е било отношенито на гърците от Кипър към турската етнос там, след това осъждай военните. И войниците са си такива на всякаде.

до ден днешен общините поддържат къщите на турските изселници, защото може някой ден хората да се завърнат

Да изхвърлят Турция от НАТО. А Мосул всички искаха да контролират, защото там имало много петрол!

Това с изхвърлянето не може да стане, освен ако те самите не излязат. Просто много жертви са дали до колкото знам в корейската война. Че май заради тези жертви министъра им тогава се е самоубил.

Ердоган настъпи мотиката. Тръмп днес го скастри, скоро ще го срита да не казвам къде. Ще си намери майстора османския самозванец. Османската империя е история, Турция е само един наследник и толкова, но кой да го разбере и проумей.

Ще го хване за таблото бай Дончо Перуката. Ким го направи за резил та Турция ли

толкова за резил го нашпави Ким, че сега реве да се обединяват всички корейци. ххахахахаха. глад

БИТКИТЕ В КЮРДИСТАН са в наша полза. Ако гражданската война там се проточи с години - още по-добре. Партизанската война в Диарбекир може и да не успее да постигне отцепване на кюрдите от Турция, но ще ангажира Ердоган за дълго време. Така няма да нападне нас.

Другият изход е някой да свали Ердоган и да спре неоосманизма. Но като гледам - няма да стане!

Ние ако сме патки заспали и не си оправим държавата и раждаемоста на българчетата , нищо не може да ни спаси. Циганите ще ни превземат, ако не някой друг.

Кюрдите комунисти на Йоджалан бяха вербувани от САЩ срещу пари. Сега разбраха както и всички други бивши приятели на САЩ колко струва тази държава, която ги предаде на турците.

тъ.пак! турция е единствениятни съсед, който никога не ни е нападал, за разлика от "братска" россия, която на три пъти съсипа България!

Благодарение на Русия имаме Трета Българска държава и армия. Нямаше да се чуе българин и България ако не бяха те.Такива западни джендъри като теб трябва да се изхвърлят от България. Така ,че тъпунгер марш във Фъщкиостан

Не ни нападна Турция по време на Съединението защото Руския цар плати 174 млн. златни франка на Султана за Източна Румелия

съседите на българия са такава стока, че да кажем ако бойко борисов си купи нова пушка ще уреват света, че българите се въоръжават - нали са татари.....

Всички дрънканици, че кюрдите се отбранявали са фалшиви. Турците завзеха града и продължават.....

ще видим

Не е казал Ердоган и не е скочил на Дунава за 2 часа. Демократизираната ни до пълна ликвидация армия ще спира турските ВВС с бояджийски стълби

Nikolai Vasilev

здрасти дебил ще оцкочи ама вчера защото го чака добър ботуш руски

При създалата се обстановка кюрдски сили трябва да навлязат на турска територия и да унищожават тренировъчни лагери на ИД.

"Турция не издържа на продължаващия с години хаос около границата й и атакува в Сирия. " Еми това е основната причина. На турците им е писнало от тоя хаос, който създават по нейните граници кюрди и араби. Ние българите трябва да разберем турците. Ние на тяхното място сигурно щяхме да реагираме по същия начин. Като изпратим ограничен контингент да умиротвори района. Турската армия изпълнява миротворческа мисия в Сирия. Нека проявим разбиране към комшиите. Те са принудени от обстоятелствата да действат по този краен начин.

по последни новини от медиите до 10 инструктора са при католическият алах !!!!!!1малкоса даваи ердо стотици от този боклук са за там

Новина: "Африканската служба за самоуправление публикува изявление , официално призовавайки сирийското правителство да изпълни задължението си да защити региона - част от суверенната сирийска земя - от Турското нашествие, като разгърна войските си в Кантон Африн." Да, изглежда , че кюрдите осъзнават своите сили като недостатъчни да издържат по-дълго време на турските атаки. Преди една седмица не разрешаваха сирийската армия да припари в региона.

Сирийски банди обстрелват с ракети крайгранични турски селища, има убити и ранени невинни граждани, тъй че с пълно право вкарват войска в Сирия и си разчистват границите. Турция си има около 600 хилядна модерно въоръжена армия, поддържа я именно за да възпира агресията от недоброжелателните си съседи.

Всяка подялба или разпределение постигнато със терор, насилие и убийства е нещо нестабилно, избухливо и временно. Турция няма да си реши проблемите по този начин, а и названието на операцията си е гавра.

Ердоган много си повярва и затова се гаври. Мисли се за Кадафи.

Турция действа с правото на силния. Както стана с Кипър- завладя със сила, хитро и владее. Дойде от Азия с ятагана, унищожи що може и завладя чуждото и сега претендира за собственост, а който се съпротивлява, яде бой!

бумнат пуйкия с ядрено оръжие и да сложат проамериканско правителство като в Япония, в чиято Конституция е записано "Никога срещу Америка" ???

Не става. Те половината русняци са в Америка вече. Даже напоследък се молят на Тръмп да не ги връща у дома.

Ако САЩ нападне Турция, тя може да се ппзове на член 5 от устава на НАТО и да ни накара да обявим война на САЩ.

Турция е пътник от НАТО

Агресивен в кавички, което не е вярно значи, въоръженото нападение на чужда страна, убийството на хора не е агресия, ами защо премахнахме смъртното наказание, щом приемаме убийствата извършени от турците, да не говорим, че "бутовниците" влизаха в Сирия от Турция, там бяха семействата им, които сега отиват в Европа като бежанци, а журналистите плачат за съдбата на джихадистите, разбити от Асад.

Зад термина "джихадисти" стоят много пъстър конгломерат от хора, като не малко са от бившите азиатски сесесере республики, обучени, изпратени и контролирани от Москва да сеят размирици, за да няма сериозни газопроводни проекти от Близкия Изток към Европа конкуриращи газпромофската продукция ???

Добре са ни я "планирали" "европейските господа" таз среща ЕС - Турция през март, навръх честванията по случай 140 години от Освобождението на България. Да не би да са ни я планирали за 3ти март???

Турция окупира Северен Кипър. Нато се правеше на тапа. Турция ще окупира Северна Сирия. Нато се прави на тапа. Турция ще окупира Южна България. Нато ще се прави на тапа. Пожарникарят ще каже, "така ми наредиха от Брюксел".

На Ердоган 'хаоса' по границата не му пречеше докато купуваше петрол на безценица от ИД. Банковата му сметка набъбна със стотици милиони долари.

Нали с тези милиони плаща на "бежанците", за да рекетира Европа.

Вън Турция от сирийска територия! С какво е по-различна Турция от Русия в Донбас?

Ами американците бе шибаняк? Нали са като троскут по целия свят!!Да та .....

Педерашист

Кога за последно, САЩ е присъединила територия към държавата си? Ербап.

Аналогията е ясна! Не се разбира само от тъпунгери с червени петолъчки в главите!

Не съм почитател на Ердоган,не съм,но съм съгласен с неговата политика на превенция! По добре удри врага в неговия дом,отколкото когато пристигне у вас! Турците имат право на защита независимо дали това ни харесва или не!

Защо не си пиете ракията,ами си чешите езика.Има кой да мисли по тези проблеми.

Ракията в мълчание ли да я пием?

Ципрас се държи достойно,като равен.Баце използва подлизурството лъжеприятелството,дори предателството.Виновни са тези,които се съгласиха,да нарежем ракетите и да съсипем армията си и да разградим двора си.

Кюрдите заявиха , че при турски авиоудар са убити два американски военни съветници. Явно турците не си поплюват, млатят яко. Но сега ако се ядосат американците и раздадат на кюрдите ПТУР "Джавелин", ще стане зле за турците. Язък за хубавите танкове Леопард 2, красиви са, на Тигър приличат, но нямат шанс срещу модерните ПТУР-ове.

Мнението на специалистите е, че за да бъде "Джавелин" успешен, трябва обучен разчет. До тук със стреляй и забрави! По-лошо ще е ако им дадат преносими ПЗРК. Без авиация войната се затяга.

Кюрдите имат обучени хора. Във войната срещу ИДИЛ се появиха много снимки на кюрди с Джавелин: Нахлузил потурите, булката до него с автомат , а в краката му Джавелин. Егати яката работа.:) Ама нещо ги няма в Африн, американците не са ги раздали. Засега...

Някой ще яде дървото, ама няма да е САЩ. Прекали.

много моля автора на тая сртатия да иде в прокуратурата и да се обвини за противобългарска ерес,а ако той не иска ако имаме все още някаква прокуратура да се задейства и да види кой му плати на тоя за тая статия противобългарска,защото се сещам за един смрадлив еврейски чепик за който работят няколко предателя които се именуват че са българи,а смучат еврейски пари