Веган: Предколедното клане на прасета е геноцид

Протест срещу геноцида срещу прасетата по Коледа се състоя пред НДК, организиран от Българския вегански съюз, който призова да се спре клането на животните.

Обратно в новината

Коментари - Веган: Предколедното клане на прасета е геноцид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тази демокрация. Непрекъснато се дава трибуна на разни организации с една шепа хора, и тяхното мнение започва да се налага над мнозинството(вегани, джендъри и т.н.). Но когато дойдат избори се взима мнението на мнозинството. Избраните от мнозинството или ще работят за него или да си вървят от политиката.

РАСТИТЕЛНИЯ СВЯТ ?! ЗА УТРЕПВАНЕ СА ТИЯ НАГЛЕЦИ !!!!

Народеца тотално изперка. Интересно е защо пие вода след като тя е пълна с живи същества (бактерии). т.е. той поема животинска храна, а се пише веган. Срамота и простотия. Горките бактерии.

ДА НЕ ГО СРЕЩАМ !!! ЩЕ МУ ДЕМОНСТРИРАМ КАК СЕ ЯДЕ ЧОВЕШКО ПЕЧЕНО !!!

Бих му откъснал главата на тоя олигофрен :)

Веган, Вигенин - все педали.

вегани, какво ще ядат, растителността по земята няма да ни стигне, вкл.горите в джунглата.

Бе как я пиете тази кръв от прясно заклани домати?

Не само недоклатен, но и продажник! В Брюксел вече от 4 г. не се прави коледна елха (да не се обидят пришълците) В Швеция от тази година забраниха коледната окраса на обществени места. У нас ТОЗ продажник иска да удари християнските традиции, като напада традицията в края на ПОСТИТЕ!

Поредният недоклатен,които има титла

Поредния недоклатен, който получава трибуна! За да го доклатя ще му препоръчам: първо се пребори с котките да не ручат поганци (гадове, даже си играят с труповете). И с поровете да не пият мозъка на кокошкште. После може да те вземем на сериозно! БУНАК!

за 5 минутната си слава и обществено внимание! Сбърканяко, научно е доказано, че растенията имат своите енергийни полета и реагират чрез промени в тези си полета на ставащото с тях и около тях така, както реагират всички живи същества! Тогава защо вие провеждате геноцид спрямо растителния свят?!

Само не знам как ще научат лъвовете да пасат трева, за да не убиват антилопи.

Не ядат животински продукти,поради някакви убеждения . Защото животните страдат,отнема им се животът. А растенията,които веганите поглъщат? Те не са ли живи. Живи са! Значи за животните не може,а за растенията може. Много долно,примитивно и просташко мислене имат тези извратеняци -веганите!!!

хахахахахахаха

Бабуините от семейство маймуни има страховите кучешки зъби, и обичат да ги показват при ситуация на заплаха, но уви са тревопасни и не се докосват до месо. Слоновете също се славят с най-големите кучешки зъби, но също са вегетарианци. След тях са хипопотамите, и те растителноядни. Което означава че големината на кушчките зъби по никакъв начине не свързана с менюто на техният притежател. Човекът е създаден основно за растителна храна. Животинската храна влия зле на здравето и умствебните му възможности в няколко основни направления. Избор има , но разумният човек не консумира месо, особенно от нечисти животни. Но акцията на тези вегани е безумна, защото не е основана на Божието слово, а на аргументите на панеизма, който е идолопоклоничество в чист вид.

От ядена само на зеленчуци, очевидно се и ОГЛУПЯВА. Я чукни в Интернет да видиш дали хипопотамите и маймуните не ядат месо. Лъжец нещастен!

Сега ти дочетох и поста. На финала намеси и "божието слово"..... БОЖЕЕЕЕЕ, колко мъка има по този свят. Вярвай си в каквото искаш, но недей да лъжеш за да налагаш мнението си!

Ядат месо. Порово се в нета. Ще намериш клипчета как ловуват антилопи и фламинго например. Най близките ни генетични роднини -шимпанзетата също ядат месо. Ловуват малки маймуни. Освен това човечеството се развива като вид над 6 млн години. И то като всеяден вид. Пишеш пълни глупости

Леле! ВСИЧКИ маймуни, точно както и човека са всеядни! Истинските "вегани" в животинския свят преживят, нещо което човекът НЕ прави :). Няма и толкова съвършена мускулатура на нито едно тревопасно, каквато е на човека, нито пък зъбите са подобни. Човекът анатомично и исторически е ВСЕЯДЕН, това че на веганите това не им харесва си е точно техен проблем!

Бегай да пасеш другаде, смешник.

Тоя не го ли е страх че ще яде бой някъде за тия приказки.....

верно бая изтрещел тоя

"Всички живи същества, които се движат по земята, могат да ви служат за храна. Давам ви всички тях, както ви дадох и зелените растения." Битие 9:3 "Йоан беше с дреха от камилска вълна и с кожен пояс на кръста и се хранеше със скакалци и див мед." Марк 1:6

Изяж веган спаси маруля !! Подкрепям различното мислене ,действие начин на поведение но не и да бъде налагано на всички останали .С няколко думи всеки има право да живее и мисли както намери за добре но по никакъв начин да не пречи на околните . П.С.А положението какво е не ни пука за гейовете и затова те си правят паради и демонстрации,не ни пука за циганите за това ни обвиняват в дискриминация .Явно сега веганите са наред !!!

Простотия. А те с какво се хранят. С ла*на ли?

Като чета умните мисли на тоя веган и се чудя да се смея ли или да плача на човешката глупост. Пчелите били изнасилвани да дават повече мед. Глупакът явно не е наясно, че пчелите работнички са безполови. Прасето искало да живее. Сигурно иска, ама дали изобщо щеше да се роди, ако не трябваше да бъде заклано? Прасето живее само, за да бъде заклано. Иначе никой, нето в лични стопанства, нито промишлено не би гледал прасета или други животни. И да го питам - какво би станало с милиардите глави домашен добитък по света, ако всички хора откажат животински продукти? Като не са нужни от глад ли ще ги оставим да умрат или ще ги натирим в природата, за да станат жертва на хищници?

Просто медиите са виновни, запълват екранно време и пускат разни луди за да има с какво да се дерзае месоядната зрителска маса :) Иначе да, момчето е бая глупаво от ядене на тревица (или пушене).

Преди да се подигравате и съдите, научете поне колко нобелови лауреати , колко хора на изкуството , на науката , хора допринесли за духовното развитие са живели като вегетарианци. Но това си решава всеки сам за себе си. не става от екрана или телефона. Още Леонардо да Винчи е предсказал, че ще дойде време когато убийството на животни ще се осъжда като престъпление. Вярно, за сега това важи само за кучета и котки, но и това никой не би го вярвал преди 20-30 години.

Веган и вегетарианец са две различни неща, тъй че ти отиди да почетеш малко. През това време аз ще хапна порция пиле с ориз!

Наздраве! Правя разлика между двете , но тук се коментира само жаждата за месо и кръв, което е свързано с отнемане на живот. Множеството на вегетарианците не изключва това на веганите. Ако на едно малко дете дадеш да играе с една ябълка и едно пиле, какво според теб би изяло?

Кой по дяволите е тоя и защо говори глупости по телевизията? Кой го пуска да говори? Като не яде месо и месни продукти да не занимава НИКОЙ ама абсолютно никой с избора си! Само едно мога да му кажа, да си завре веганското мнение във веганския заден двор! Да живеее свинското :)

Ако веганите искат да ги уважат да престанат да се държат като свещеници, които искат да покръстят свинеядците. В крайна сметка сме станали хора, защото сме се хранили с месо. Ако някой има други разборания, да не ги навира на другите. Ако мисли, че избранитее в НС не трябва да се закачат, то това е друг въпрос.

Като го гледам, този сигурно яде само това, което сам снася... Мисля, че няма природно право на размножаване...

Утре организираме контрапротест. Как може такова нещо, нас не ни ли боли като ни откъсват, режат, мелят, варят и т.н. А? И с какво са по-различни великденските марули от коледните прасета? Това е дискриминация!

това толе да ходи да попасе малко трева в градинката и да остави нормалните хора на спокойсвие.....

Sm3hurk0

Поредния палячо на който се отделя време ....

хората според веганите. Не трябва да се яде нищо животинско и какво тогава следва. 6 млрд ще накацат като гълъби по дърветата да ядат листа и плодове, но тогава няма да има дървета, нито растителност.

АЛОООО ЖУРНАЛИСТИТЕ, НАУЧЕТЕ СЕ ДА ОТСЯВАТЕ ЗЪРНОТО ОТ ПЛЯВАТА И СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ГЛУПАЦИ КАТО ТОЯ!!! КАТО НЕ ИСКА ДА ЯДЕ СВИНСКО, ДА ЯДЕ ТРЪНКИ И ГЛОГИНКИ!!!

лудите се множат

поради това,че не ядат месо.

Абе, всеки луд с номера си, ама защо журналистите занимават народа, с това какво искал този и онзи? Да яде каквото си иска. Аз ще правя същото. Не го карам да яде каквото и аз.

А целенасоченото им развъждане как се нарича? В този ред на мисли, женен ли и има ли деца, защото такава е кампанията на България в момента, а не предколедния геноцид, все едно по друго време по-бива.

Абе ,защо не го пратите тоя при Бриджитката?????????

Що да не ги ядем бе, пич? Аз си храня прасето само с растения, значи то е веган. Ако изям веган, може ли и аз да мина за веган? Философски въпрос! :P

ТОЙ УМНА КРАВА ВИЖДАЛ ЛИ Е?!?!? ЗАЩО БЕ ПИЧ, ХОРАТА ИМАМЕ КУЧЕШКИ ЗЪБИ И ОЧИ ОТПРЕД, КАТО НА ХИЩНИЦИ? И СЛЕД КАТО СМЕ БИОЛОГИЧНИ ХИЩНИЦИ, ЗАЩО ДА НЕ ЯДЕМ МЕСО?

Най-накрая,показа се, това е Издислав!

Какво ще посъветва този мледеж хората, които живеят далеч на север, ескимосите примерно? Ортодоксалните догматици доведоха човечеството до самоунищожение и наистина са предостатъчни и без веганите!В тази група обаче, виждам достойни представители на човешкия род, които биха били успешни членове на една експедиция в космоса - ще си хапват водорасли и ще живеят по 150-200 години, докато стигнат подходяща за подвида им планета.

А къде са правата на водораслите? Да не говорим за марулята и нещастните репички! А за моркова въобще няма да повдигаме въпрос ! :-)))) Аман от ВСЯКАКВИ идиоти!

Е-ех ! Защо не мога да почна да фотосинтезирам ,па като ги почна на една... критика тия ... веганите...

Кажете бе... веганите правят ли свирки? И гълтат ли? Оная веганка която си правеше смутита от цикано нарушава ли догмата? Или веганизма се отнася за животните а не за хората... Може ли един канибал да е веган? Като оня германец който отряза и изяде оная работа на "доброволец" - Той може ли да е бил веган?

Защо ние колим себеподобните си?ха..ха

То как е тръгнало извратеняците ще налагат на нормалните как да живеят.веганите ще ни учат какво да ядем и какво не....Гейовете ще ни налагат кое е правилно и кое не....това било демократично...Ама накрая всички тези требе да ги командироваме някъде с еднопосочен билет.....

Вижте снимките! Определено втората снимка ми харесва повече. :))

Да го пратят в някое село около Якутск там да вегантства.

1. Според препоръката на здравния департамент на САЩ, ако един човек каже на личния си лекар, че е веган, лекарят трябва да му даде направление за ПСИХИАТЪР. 2. Думата "геноцид" се състои от две чужди думи "генос" - народ и "цид" - убивам. Прасето не е човек, поради което не можем да говорим за геноцид. 3. Растенията също са живи организми. Това, че не квичат, когато ги убиваш, не означава, че не ги убиваш. Ами, сега?! Нали виждате колко е абсурден всеки фанатизъм. Затова яжте си и си пийте това, което нашите предци са яли и пили хилядолетия наред. Весела Коледа!

Единствената храна, която НЕ е убита, са плодовете. :-) Те са произведени от растението, за да бъдат изядени и по този начин да се разнесат семената. Всяка друга консумирана храна е убита или е зародиш.

Ако ям петролни продукти не е проблем, нали? Все пак суровината е от естествено измрели преди милиони години растения и животни. Всъщност ако има животни няма да ям, защото дори и при естествената си смърт те са изпитвали болка и страдание. Ще пробвам да фотосинтезирам и да ям камъни - те май не изпитват болка (но не е сигурно).