Меркел се ваксинира с "Модерна" след първа доза "АстраЗенека"

На 16 април на германския канцлер бе поставена първата доза от ваксина срещу коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лека и пръст

Това кието слагат на Меркел не е същото което слагат на другите овци.

непременно и да потрети за предпочитане с Джонсън ;) все нещо полезно да има от генетичния експеримент

Гражданите без изграден имунитет срещу covid ще представляват заплаха за околните и известна дискриминация в това отношение е неизбежна. Това прессекретарят на на държавния глава на Русия Дмитрий Песков каза пред журналисти в коментар на изявления за "дискриминация на неваксинираните", предаде ТАСС. "Реалността е такава, че дискриминацията неизбежно ще дойде. Хората без имунитет и без ваксинация няма да могат да работят във всички области. Това е невъзможно. Това ще представлява заплаха за другите", каза Песков.

"Поведението на вируса е толкова необичайно, че по един или друг начин тези, които не са ваксинирани и тези, които нямат антитела, нямат имунитет, ще се окажат в по-неблагоприятно положение от тези, които имат имунитет - или след като са били болни, или са били ваксинирани, отбеляза Песков. Той отбеляза, че такава е реалността, в която сега живее светът и в която "ще трябва да живеем в обозримо бъдеще". Говорителят на Кремъл обаче допълни, ваксинацията на гражданите не е самоцел. "Краят сам по себе си е имунитетът, това е имунизацията. (Той) идва или чрез ваксинация, или чрез преминаване през това заболяване и получаване на подходящ имунен отговор на организма. Вероятно това е причината за много внимателно обмисляне от страна на оперативния щаб", заключи Песков.

По добре да пукнеш отколкото да тормозиш народа.

Виж ти, новина. А англичаните са обявили търг за строителство на комплекс с хладилни камери за временно съхраняване на трупове и крематориуми, предвид очаквана наднормена смъртност след 4 години, през 2025: https://bidstats.uk/tenders/2021/W23/752550337 Все пак е по-добре след 4 години, защото някои даваха на ваксърите не повече от 2.

Англичаните видяха, че имат проблем по време на короната и го решават. аман от конспиратори и измислените им теории.

((.))

Блажени са верующите... Точно при нея ще мешат ваксините...

На тззи лъжа вярват само промитите мозъци...!

Аве, Меркел не чете ли Фейсбук, та се е оставияла да я чипира Бил Гец?

Да сложи и един Пфайзер, и да ни отърве от себе си!