Меркел: Русия няма да се върне в Г-7

Канцлерката отговаря на въпроси на депутати в германския парламент

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Русия няма да се върне в Г-7 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че на Русия кога и е било мястото там освен по политическа линия и ядрения потенциал който притежава!? Русия и индустриализация е като огъня и водата....пълна несъвместимост.

да се върне в Г-7 ми тя се върна в 18 век, а тогава Г-7 е нямало! а и както върви ще я изхвърлят и от оон, както изхвърлиха ссср от он през ...1939г

В 18 в. си ти драги с половинки каруци и подивели мангали в СТОЛИЦАТА ''председател '' на ЕС !!!! Кой е в 18 в. след като половината ти курорти са изкупени от руснаци , а ти можеш ли да си купиш нещо в Русия - знаеш кой пръст ще ти покажа нали ?!

Може да си купи банан обаче! Нали все бананите им в устата, как било нямало едно време банани...

Падам от смях като гледам този под нея- Столтенберг- Русия трябвало да си промени държанието. На тази среща са поканили норвежката статсминистърка- когато Меркел с много зор се наложи за нов мандат- норвежката изпрати поздравление в което пишеше, че Европа се нуждае от такъв силен лидер като Меркел. Разбирате ли как като се подмазват един на друг после си се отблагодаряват с покани на срещи на ,,високо,, равнище? Егати излагацията и всички тези получават тлъсти заплати за цирка който правят всеки ден, година след година.

НЕ - НЯМА , и затова докато е Путин Вие ще се редите на опашка да ходите там !!!!

Я, пак , бабче )))))) А северното поточе 2 , а наколеннките в Сочи :)))) На Раша ни й пука за вашите Ге -та 7-8-9 ... Твоята държава ври и кипи срещу поканените от теб , ислямски главорези ... И търпението на немците преля .... Ще свършиш като мусолини ... на Брандербугската арка ;)))

Една дърта и грозна лъжкиня заявява "страните, които влизат в Г-7, се придържат към общи ценности, включително спазването на международното право". Канцлерът на Германия на 5 септември заявява "Няма да връщаме никого. Всеки сириец е добре дошъл" и разпорежда отварянето на границите, с което нарушава: - международно споразумение (Дъблин) - Конституцията на Германия, повеляваща че тя трябва да иска разрешение от Бундестага - законите на ЕС - не ги е уведомила за действията си предварително. Разпореждането не е спонтанно - в заповед на шефа на подчинената на канцлера Федерална служба по миграцията и бежанци от 20 август (половин месец преди това) изрично се заявява "Де факто Дъблин вече не важи".

Ами да включат тогава България в осмицата, таман ще решим много належащи проблеми в държавата!

Тъй де, поне Боко Тиквата официално да стане спасител на Европа! Сега оправя Европата в сянка и много от полагащите му се благодарности, потупване по главата и т.н. се губят...

Правилно ! Путин не е тъпак да се качи на "Титаник".

Русия е в изолатора. Колкото и пропагандата да се опитва да ни обяснява как Европа се е предала и ще клекне на Русия фактите показват, че това не е така.

Ако България днес олицетворява вашите ''ценности'' отнасящи се до страни извън тесния ви западняшки кръг - територия освободена и подготвена за ресурсно разграбване най-вече от вашите финансови и индустриални гиганти , байгън от ценностите ви , дръжте си ги дома.

У русофилските клошари. Не познавам русофил, които да може да свърши качествено работа. Освен ако не става въпрос за кражба.

Тъпаците няма как да познават умните хора. А си личи, чети си от тъп тъпак.

иска им се на фашагите и американците Севастопол дето няма го бъде

''Тя отбеляза, че страните, които влизат в Г-7, се придържат към общи ценности, включително спазването на международното право'' Като тия на Блекбърд / Черната брада/ например , известен ангрийски пират с доста лоша слава..

Близкият Изток е добър пример за ценностите на западните държави... От време оно ги показват там...

Толкова глупави европейски политици, не е имало отдавна. Тая неграмотната в пенсионна възраст, направи на Русия подарък. колко са хората в Европа и колко е Китай и цяла Азия. Там ще има икономика и то реална. Дори и Южна Америка ще се съвземе, а заради тези боклуци- Европа ще бъде превзета от мюсюлмани и азиатци

Русия си е добре в петорката на най-бързо прогресиращите икономики БРИКЮ.

Щом казвате! Русия винаги може да бъде сред най добрите, но НИКОГА на първо място - проста никога не са имали и няма да имат потенциал за това.

Много елементарно Западът се опита да анексира Крим, който от векове е руски, руските войски никога не са го напускали и е защитен от многобройните агресии досега. На дебилната комсомолска активистка Меркел трябва да й се напомни, че държавата й е разгромена и окупирана. Ако много зяе ще се наложи Русия да си възстанови суверенитета върху Източна Германия. Русия си е спечелила всички преки двубои с Великите сили през вековете и няма нужда да се равнява по такива държави, поставени от векове в стойка партер.

А в Берлин могат ли да се върнат, да не забравяте че обичат да пътуват с танкове:)))

Международно право? Като това да подкрепяш ислямисти в Сирия маскирани като "умерена опозиция"? Като това да сваляш "диктатори" и наводняват страните с мигранти? Като отправяне на безпочвени обвинения с цел политически и икономически облаги? За това международно право ли говори тази?

Няма и смисъл да се връща. Тази групичка държави отдавна са в международна изолация и имат отношения само с около 30-тина колонии, от общо 205 държави в ООН.

ми то и няма как да стане, сенегалецо, щото не е в големите 8, нито в големите 10 нито в големите 12 , щото дели 14 място с австралия и испания с по 1 255 000 000 000 $ бвп! ама като знаем колко и е населението, територията и изкопаемите, вероятно дели 63 място с еквадор, судан и ангола!

БВП на която и да е държава не се смята в говежди гъзпапир, а в МЕСТНА ВАЛУТА. Тия сметки от 1946-та отдавна не фащат дикиш!!!

в същност са от 2016г а долара е еталон, и тъй ще си остане винаги! дори криптовалутите се обявяват в долари!

той си неграмотен