Меркел подкрепила искането шефът на контраразузнаването да бъде отстранен

Двамата влязоха в противоречие бити ли са мигранти на протестите в Кемниц

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. типичен пример за "неолибералната диктатура"! Щом някой професионалист се изкаже в противоречие с политическата конюнктура, го махат като неудобен. Ако някой от службите в Англия например каже, че "случая скрипал" е измислен, също ще го уволнят. 2. партия "Алтернатива за Германия" е парламентарна, трета по големина. И има право да получава данни от контраразузнаването и от разузнаването.

Даааа. Работите в Германия де понаакват. Лошо

Меркел действа със сталинистки методи.Какво да очакваме от партиен секретар, подставено лице на Сорос, която мрази германците по расистко-религиозни причини.

Да уволним ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ!!! Меркел си комунде и баща й и майка й! Какво да очаквате от източногерманка срамуваща се от собствения си произход?!?! Германците се осират все повече!

PEYTSCH

Лошото е за Зеехофер и Баерн....На изборите сега ще загубят всичко....Печеливши ще са соцдемократите и мръснозелените...Но АзГ ще им го набута големия...проблем....Без нас кокалиция няма да стане.

Ето така се гради диктатура. Чистка на честните и инакомислещите професионалисти и поставяне на тяхно място тъпи, но верни безхаберници, които изпълняват покорно.

Кой те избра за канцлер,кой ти плаща заплатата,ама ти не защутаваш тези твой сънародници,а гостите паразити който колят ,атентати ,изнасилвания,бусове.За тая гостите са най важни,догодина на изборите ще ти докажем колко си права

Аз бях убеден, че още на последните избори щяха да я разкарат, но нейсе. Германците много трудно прозират истината през гъстата медийно-пропагандна мъгла.

някой висшестоящ понесе ли поне някаква отговорност след кьолнските диващини???!!! че то дори самите орки не бяха хванати и наказани, та какво остана за нещо друго! и ето, сега, тая танте @&#%% се изплюва направо в лицето на всички тия хиляди немски жени, които останаха невъзмездени морално и юридически след нападанията на "клетите бежанчета", казваки им-"плюя на вас, немски граждани и данъкоплатци, всяка една боклучива орка ми е по-важна много повече от хиляда немкини!!!". тогава наиситина имаше грабени, унижавани и дори изнасилени немкини, а в кемниц може би има един набит циганин, а най-вероятно няма и един... горкото дойче зеле, нещата ще стигнат до там, че ще им се налага пет пъти на ден да пишат за "нацисти и екстремисти",...

“...Германският канцлер Ангела Меркел смята, че шефът на Федералната служба за защита на конституцията (контраразузнаването) Ханс-Георг Маасен трябва да напусне поста си. ...“ И ако точно това се случи, то следва, че германия НЕ Е правова държава, защото ЛИПСВА върховенство на закона и се потъпква разделението на властите! Да видим ТОГАВА как ще реагират от дойче зеле на такива обвинения от България!

Така де, маха се уважаван от всички служби - партньорски и противникови човек , специалист от кариерата ! И ще сложат някой политически удобен евролибераст ! Лека и пръст на BND , успяха да и видят сметката, генерал Гелен сигурно сега се върти като пумпал в гроба си :(

Меркел лъже като дърта циганка. Не че не се знаеше, сега се доказва.

Ех, де е ония с мустачките, от Австрия... Как ще ми затанцувате в марш пред ешафода