Меркел отряза Тръмп за срещата на върха на Г-7 във Вашингтон

Първите реакции на лидерите от Г-7 на предложението на Тръмп бяха предпазливи

Обратно в новината

Коментари - Меркел отряза Тръмп за срещата на върха на Г-7 във Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЕМЕНЦИЯТА НЕ ПРОЩАВА НА НИКОГО! ВРЕМЕ Е ЗА ПЕНЦИЯ!

Над 52 трилиона долара.Ако това е формулата да си най развит икономически,накрая някой трябва да плати този дълг.Всяка година дълга расте.Излиза,че само една война може да премахне дълга,само че цената ще трябва да я плати цялото човечество,заради алчността на някои.

Реалист (нерегистриран) Бабето е заето в момента , посреща следващия милион терористи от близкия изток главно и по някой от азия и африка. Крайно време е някой кадърен да поеме Германия , да я върне на германците и съответно да я вдигнат на върха тази държава. Не съм против миграцията , но има си ред за това. Да не си мисли бабката че германците ще търпят вечно.

Тук в Германия хората не са комплексари и подкрепата за Меркел е доста висока.

Няма да се срещам с Тръмп,той не ме уважава като жена ,разбрал е че пращах пари на Килари за изборите ,и Борисов искаше да спечели Килари но той е перде и затова отиде на килимчето пред белия дом

Абе дира, правилното е да се пише че Меркел се отряза от участие.ѝ

Ами права е. Сега като САЩ излезе от СЗО и може да не пази карантина и глупости и се види че мерките на СЗО са само да тормозят, просто е опасно съучастниците на етиопския мангал да отиват до свободна от СЗО страна. Току виж ги обвинили в съучастие.

Меркел, която е с научно образование, ..... ех лилянке....

Бабето е заето в момента , посреща следващия милион терористи от близкия изток главно и по някой от азия и африка. Крайно време е някой кадърен да поеме Германия , да я върне на германците и съответно да я вдигнат на върха тази държава. Не съм против миграцията , но има си ред за това. Да не си мисли бабката че германците ще търпят вечно.

Като го повтаряш по-верно ли става. Ти Меркел не я мисли, Германия - също. Там най-кадърния печели изборите.

Ега ти подвеждащото заглавие! Излиза, че Меркелица не разрешава на Тръмп да участва в срещата. Това означава отряза!

С две думи- Асно защо един бивш канцлер дори на погребението си не я искал- била отрязала Тръмп...заради вирусът, не защото има твърдо мнение в защита на интересите на Европа. Тази дори вече не е интересна.

Меркелката не може вече да отрязва. Изветряла ракия е колкото и да се напиня

Меркел няма да застане до него точно сега, когато там има бунт и трепат наред... така би реагирала и на Путин и Ердоган.

Тръмпето не се е сетил. Ми като иска кворум на Г-7 да покани бате Боце. Качва Фалкона и до закуска е там. Тъкмо ще свари закуската. Него Ковид го не лови. Какво се занимава с разните му Макрон,Меркел,Трюдо и д-р госпожици.

Короната е само предтекст, бабата я яд на америкосите заради спъването и забавянето на "Северен Поток" -2

Разбирам я жената, де да знае каква белина ще и предложат за пиене.

трябва да кажем, че цензурата на световното правителство - гугъл капча е доста умерено в своята наци цензура!!! показва ни само негърски, обама- светофари...

Ако си намериш почтена работа вместо от мързел да се прехранваш като щатен трол няма да ти се налага да бълваш стотици "коментари" на ден и сайтът няма да те препраща към гугъл капча.

трябва да кажем, че цензурата на световното правителство - гугъл капча е доста умерено в своята наци цензура!!! показва ни само негърски, обама- светофари...

трябва да кажем, че цензурата на световното правителство - гугъл капча е доста умерено в своята наци цензура!!! показва ни само негърски, обама- светофари...

макрон си изигра сценката както и трюдо a сега франсетата ще ми плачат на рамото, че ПАК са били в ролята на извозените камилчета.. :-)))

Тремор ли имаш или склероза та повтаряш като папагал. Мълчи си и само ще се съмняват дали не си глупав. А така като пишеш разсейваш всяко съмнение.

окей! ние, от публиката да разбираме, че срещата на гей 7 ще се състои, но без гейуве и джендър-психопати. абе, швестерите еврейски, отде ше ги намерите тия мъже, че и да се срещнат без маски... :-=== другарко меркел, ти, лично, колко евра данък плати и колко пропиля? въпрос е!!!

Г-7 е група от 7 икономически най-големи държави????? Може би Г 7 е списък с държавите с най-големи дългове в света. САЩ-120% (26 трилиона долара), Великобритания -105% (3,5 трилиона), Германия -81% (2,9 трилиона), Италия - 158% (3 трлиона), Канада - 108 % (1,9 трилиона), Франция- 115% (3 трилиона), Япония- 281% (12 трилиона) Това ли са най-развитите икономически страни??? Това са най-големите длъжници на света.

Те са най-развитие икономики, защото са най-големите длъжници. На този етап на развитие на света, няма как всички да са богати, така че богатите са такива за сметка на бедните. Тези заеми са несъбираеми.

От гледна точка на "голямата картинка" те са несъбираеми, защото в крайна с/ка са виртуални. както и рецесията, в следствие на к.вируса, с която ни проглушиха ушите.

искам още един мандат на тръмп и ще направим сащисаните отново велики индианци

Не я страх от короната. Тази среща е напълно безмислена. Тя е имиджова, но след оливанията на Тръмп е решила да покаже малко мускули. А короната е официалния претекс за отказ.

Ами че той и Трюдо го отрязал.

трюдо и той, като макрон... все един отбор - лузъри.. :-)))

бабишкелника на джендър-психопатите се оказа и щази-бунтарка... :-))))

Mockingbird ПИШЕ! Време е да напускаме чата.

Шубе я гони, след серията от припадъци!

'''Федералната канцлерка БЛАГОДАРИ на президента Тръмп за поканата за срещата ва върха на Г-7, ""??? От кога на благодаря му се вика отряване??? Ами поне си четете заглавията дали има нещо общо с писанията..

А ти бе отряване

Техническа грешка винаги може да стане когато реална такава се пуска в заглавие... А и се вижда че телефона е пропуснал явно буквата ""З"" Много коректори безработни май се ширят из форумите...

Много важно, страшна новина на дир в. Г ха ха ебати тъпаците сте всички журналисти, абе стадо подкупно вие сте за разстрел

понеже и меркелицата би шута на тръмпета,а вие си виийте срещу луната и чакайте мъск да ви закара на марс

я е страх от короната дето я пуснаха ционистите на китай и европата и се оказа че най много умрели има точно там откъдето измислиха новата чума,не че фрауто има кво да договаря със залязващата демокрация и задлъжняма икономика на сащисаните