17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В недалечно бъдще исямската партия на Германия ще печели най-много гласове.

Каролевците, цекоминевците и прочие утайки се гърчат като настъпани червеи. Разочарованието и злобата им са разбираеми. Вместо предричаната кафява вълна и разпад на Европа се случи точно обратното. Фашизоидните национал-популисти се свиха в кюшето да скимтят и да гледат тъпо, а либералите и зелените станаха незаобиколим фактор. Това вещае край на къщите за тъщи, на безогледното съсипване на българската природа, за да се перат едни пари и да забогатяват една шепа мафиоти.

и непрекъснат поток от мигранти и джендър идеологии и Истанбулска конвенция и гей паради не само ще продължи с още по-голяма сила , но и ще процъфтява благодарение на този незаобиколим фактор. Горката Европа!

Лоша новина за мутрите, перачите на пари, сламени човечета, лифтаджии-офшоркаджии, бетонобъркачите, двупръстовите челца. Няма вече пари от Европа и затваряне на очите за унищожение на природата. Меркел със свещ я търсите, амеби. Както и туристите по бг Черноморието. Слугите на мафията Нено и Ангелкова да го веят под вода.

да попитаме ли меркел, какво си плаща сама? поенсията? здравните осигуровки, да, това го вервам, ама с наши, данъкоплатски пари, както бе и и баща и, попа назначен от щази! предполагаме бе! цензурата на дойче веле!!!

"меркел губи" е поредната фалшификация на медиите на скакалците !на задкулисната цензура на "толерантните" меркел нищо не губи, след като нищо не плаща!

все пак колко навреме се явяват по магазините на лидъл и алди сандвичите от брашно от скакалци... брашно от африкански скакалци... без документи... :-)))

а, че забравих... и венсеремос! :-)))

зелените не са поставени на сцената от кукловодите за да раазрешат проблемите на човечеството, а за да разширят възможността на дългоносите "толерантни" "филантропи" да трупат още повече милиарди от неплатени данъци в офшорките си... "зелените" са поредната разбъркана тиня, в която рибките се ловят най-много... да очакваме поредния данък, който ще оправи настроенията на майката Природа и в същото време ще напълни вечно празните каси на държавите! ссср е задминат по всички показатели!!! браво и ура, другарки и другари!! :-)))

преди време имаше приказка, че зелените били като динята. отвън зелено, а отвътре червено... разбира се, че тази приказка пропускаше факта, че зелените са и толкова умни. на практика се оказва, че най-назомбираните от медиите на неолиберал-болшевишките медии за разпръзкване на масова дезинформация и промиване на мозъците на масовата популация са талибан-баба-зелените. те се възползват много успешно от чувството за отговорност на хората, както са се възползвали от тях и хитлер, и сталин. но какво можем да направим ние срещу повторението на историята, този път в "зелен" джихадист вариант?

Прав е Мърфи! „Ако нещата вървят на зле, бъдете сигурни, че те ще станат по-зле!“

Баба Цоцолана докара тъмните, сега на Зелените им остава само да ги боядисат.

Може би хората се подлъгаха асоциирайки зелен с екологичен. Особено след видеото на Резо, което излезе точно преди изборите. Посланието беше много силно, дотолкова, че АКК (Анегрет Крамп Kаренбауер) в раздразнението си се изказа, че трябвало да се въведат "правила за изказване на мнение преди избори". Естествено, веднага я дигнаха на рога, заради идеята да се въведе цензура. Който знае немски, препоръчвам ви да го гледате това видео. Много от нещата важат и за нас.

Тея зелените са по-зле и от партията на изПеркел! Тея са най-големите и най-мощни поддръжници на имигрантите, равноправието, либерастията, джендеризма, содомията, педИрастията и всичко подобно. Сериозно ви говоря. В Германия съм и им знам всичките врътки. Патерицата на шорош сатея зелени

Меркел така и не разбра, че най - големия враг на Германия е САЩ и че НАТО е Троянски кон за прокарването на американските интереси в Европа! Когато на всички им е ясно, че Вебер е американска подлига тя го предлага за Шеф на ЕС!? Тъпо!

що мислиш, че не знай? ама с тия 80-тина американски бази в Германия (74 е май точния брой) и поне четвърт милион войска, завещани ѝ от предишните канцлери, ко' да прай жената?

ако не бяха щатите и планът им "маршал" , в германия още щяха да газят кал като в россия!

Ако беше, ако не беше! Ако не бяха Сталин и Червената армия сега Британия щеше да говори немски и Палестина щеше да си има държава! В момента Европа има най- голям интерес да се съюзи с Русия за да може да се противопостави на САЩ и Китай!

"планът им Маршал", имаше основна цел да се компенсират еврейските инвестиции в индустрията и др. хватки, които облагодетелстват САЩ, като прибиране на златните запаси ...

българанчо, ако не беше рузвелт, сега в россия нямаше да има кал, и щяха да четат гьоте в оригинал!

Калта е в главата ти вместо мозък

PEYTSCH

С Феркел е свършено, но основния противник на човечеството са ...зелените. Тази псевдо еко мафия са зелени фашисти. Те заблуждават обществото. че могат да спрат повишаването на температурата и глобалното затопляне...Лъжат заяото това вече не е възможно идори ако целия свят спре да вреди на атмосферата. !000 години са нужниа ако няма вредни човечета по Земята за да се възстанови...А да спреш смога и киселинните дъждове по границите на Германия си е жива подигравка с разумните хора. Зелените не искат бариери пред МЕЛЕГАЛНИТЕ мигранти, а се силят да спрат атмосферните аномалии ????

Както знаем от историята, германците са податливи на масови манипулации и внушения! От Меркел, скачат на зелената щуротия! Като започнат да затварят заводите за дизелни двигатели и авто части, ще се осетят и ще започнат да протестират.. тъпо Седларов!

уж имаха преднина,ама...

Преди няколко години написах по повод на политиката на Меркел по повод на присъединяването на Крим, че тя е най-глупавият канцлер, който някога е имала Германия, защото просто има неадекватно възприемане на реалностите. Много хора тогава ми се присмяха. Но и аз не предполагах, че ще съсипе всичко подире си - външноикономическите и външнополитическите връзки, съюзницие си и самото немско общество. Но за това немците също имат не малка вина - трябваше да я разкарат отдавна, та тя е канцлер по дълго време, отколкото Брежнев беше ген. секретар на КПСС!

Ти си нула или по точно две нули и нищо не можеш да казваш! Когато Путин окупира Крим не само Меркел ами целият свят скочи на протест и затова бяха наложени санкции на путиновите приятели олигарси.А пък той ,,умно” наложи санкции на руският народ.

Разкарай се с този втечнен размътен мозък. Не ти се отдават анализите.

това как губи подкрепа го слушам още от 2005 когато я избраха за първи път!

Като четящо човече няма как да си пропуснал гласа на гневните немци: "Меркел в Сибир, Путин в Берлин!". :)

Другари,не обръщайте внимание на простотиите ми-пиша ги от безсилие!

тнъ..пи, това дето си чул не е било гласа на немците, а гласа на тасс! гласът на отдавна мъртвия ссср!

Не! Както беше казала една рускиня - с какво са заслужили хората от Сибир такова наказание?

Аз направо ме заболява главата от вапроса кви са тез прости германци кадето харесват злените, Тва е една просташка партиа от неграмотници кадето се потдържа само от неубразовани и не вежи хансове и гетрудки... чудя се тез хора що не си седят по маалите да доят алпииски крави ами са са политизирали ожасно радикаризирали пощурели превъртяли... направо ожасна какафония в таз германия нямам думи. меркел я харезват само наи одбраните хора в германиа и в балгаря. аз омирам за меркел готова съм да забия пирон в слабините на сичките ботоксови мозачни павета кадето я мразят и уплюват... на тях ботоксовото жуже им е испило мозака фместо водка и сега те мислят за сажаление с посраните си газове. аз ако ма питати съм готова цяла седмица да постя сексоално заради меркел. ама тъй сми ний интелегентните и убразовани колтуртрегери кадето убожаваме меркел. аз происхождам от много образовано семество . родена сам в село арнаутито почти квартал на стара газора , докато другите селски прустаци са гъзурчаха на тютюна чушкити и доматито , маика ми завърши за уператор на биологична еденица/ т.е. занимаваши са с биологични единици и по спецялно доеши кочове.. това е много трудоемка и важна работа. аз само не можах и до днес да разбера защото тез кочови имат само по едно виме... и като го фанеш изведнъж са огулемява в ръчичката ти...и аз колкото сам ги дояла тез кочове , винаги докато не пуснат мляко.... ний с нашето семество са местихми много насам натам и затий аз натрупах обштествен и политически опит. след арнаутито са преместихми в село костилково , близо до село гугутка до иваилофграт. там се забавлявах много с тез кочиви, доях ги здравата ама освен туи започнаха да са забавлявам с едни помачета. абе гледаш ги метар и дваисет с ушите,,, мязат на ботоксовото жуже с криви крака, ингьозлии полвината без зъби и фмирисани ости ... ама иначе много надерени физически и политически... аз по инерциа и тях почнах да доя ама те сами си идваха да ви кажа//// убожаваха туи доене.. само че не знам аз кое ми хареса повече доенито на кочовите или на тез пумачета... малко са отклоних от темата за меркел ама изках да ви покажа колко сам интелегентна и какав опит имам само... само такиви като мен интелектуалки могат да разберат мисията на меркел. матрияла е зомбирана пасмина аз не се заминава, с него пот достоинстово ми е. аз убожавам решението на меркел кадето пустна в европа тез красиви брадати арабини с дълги мостаци. ама те сичкити хич не изкат да остават при нас , много ма натъжава тоз факт защото изках да им помогам да им задоволявам нуждити и да ги обгрижвам с моя опит. ожасно е че смотаните ганювци са одвратителни ксенофопи циклопи и скопени ешеци и домузи. ожасна работа

Ти си Мелиха.Боклук .

Евродървото се разтърси и гнилите плодове падат.

Омръзна ми да чета сбъркани заглавия или статии с поне 2 грешки.

кой плаща на зелените? просто и ясно - големите автомобилни концерни, за да имат подкрепата за безусловно въвеждане на елктроавтомобили и камиони, като мръсното производство: металургия , електрически батерии ди т.н. а се прати в Китай. Пита се кой печели? Немските работници, "зелените" политици, или планетата Земя?

Швабите да не са цанили червен Кольо за едно "независимо социологическо проучване" ?

Ще се събудят германците, но май вече е късно. 2 млн. "бежанци", поканени от бабата и размножаващи се на воля трудно ще понесат.

Ти май не знаеш що за стока са зелените - те още повече напират да вкарват бежанци, даже искат да ги вкарват с полети директно от Северна Африка и Афганистан. Това е най-комунистическата партия, която може да си предтставиш.

Какви са тия "злени" бе? Някаква секта ли?

Секта на вегетариянците

Галсовете на левите другари, заблудените "умнокрасиви" и мисюлманите. Едина истинска болшевишка партия от твърд социлистически електрорат!!

червени със зелена кора са...

ДЕт се вика Путин победи.