Менко Менков: Не е вярно, че кантората ми е взела 5 милиона от МРРБ

От самия доклад, изпратен от "Продължаваме промяната" до медиите става ясно, че 10 адвокатски кантори са обслужвали правно МРРБ, заявява юристът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сте разбрали, Той е дал 5 милиона, на Нинова от БСП и ПП!

Не вярвам да лъже! Не е взел 5 милиона,а 4 999 999.

Кантората му не е взела 5 милиона, МРРБ сами са му ги дали!

Менко, ами съди ги, като са излъгали, за клевета. Нали си топ адвокат. Само че нищо не казваш за месечния абонамент, който са ти превеждали от МРРБ, на колко възлиза той?

много обича да ги менка. Менка левове, швейцарски франкове, долари, кюлчета, всичкото това в евра и ги праща по офшорните си сметки. Корумпиран та дрънка. До сега в Китай щеше десет пъти да бъде обесен на някой стадион.

Г-н Менко, не Ви ли е срам изобщо да се обяснявате? Какво безочие!!!

На амбреажите от Пълен Провал им е спукана работата. Да се готвят за Софийския затвор. Кирета, кокорчовци и Лорери да стягат торбичките за бай Ставри. Доклада на ДАНС им разкрива далаверите с руски газ за 100 милиона лева. Крайно време е е корумпираните ПеПета да си сърбат попарата, която надробиха само за седем месеца.

Кой ме гепи все ме сгъва и ме шиба в гъза.

Ако не е взел такава сума е време Менко да ги осъди за 5млн лева и харвардите да ходят да лъжат някъде другаде…

Милиционерът менко се менка като адвокат?!? Ужас!

То остана Менко да каже, че ги е взел... адвокатска му работа-фурнаджийски лопати!

Щом може да печели дела - да ги съди. Дано и кандидат политиците да започнат да мислят като говорят.

Променко Променков

През соца тая прослойка бяха едни нещастници с изтъркани костюмчета и някои даже носеха ръкавели в канцелариите си. Сега - милионери. Как да изчезне престъпността при тоя доходен занаят!? И да спре ще лобират да си внесем още цигани и бандидти, та да имат дела.

МЕНКОВ , КАЖИ БАБИ ТЕНКО !

Корнелия дебела свинке! Народът вече взе своето мъдро решение и след 6- месечно корумпирано управление на шумкари,харвардски некадърници и меките китки на ДБ- реши да бие шут на тоз модел! Народът сам взе правилно решение с избора на ПРЕЗИДЕНТ в лицето на ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ!! Той остана последен стожер на почтеността в политиката и национално-отговорни решения във всички сфери на държавното управление! Корнелия ти си ПОЗОР за левите хора в Родината! Марш оттук Техноимпексова дебелани...къш къ

И президентът е ПОЗОР!

Това за гумен гаден не съм съгласен. Това нещо е най-вредното нещо в България. Какъв морал, какви пет лева. Нали то докара Про100 Киро, кокорко и педерашкоф на власт. Нали то направи държавен преврат със свитото юмруче и с помощта на избягали зад граница престъпници.

В БГ добър адвокат е този които има личен контакт със съдиите !

То остана и да си признаете

Той Менков на светло взел най малко пари но като се прибрал на тъмно изброил 5 млн.лева. Все пак Менков е адвокат на всички държавани престъпници и предатели начелсо с Бойко Борисов.Затова идват избори и това е начина да се изчистят такива престъпни схема и схемаджии.

Че е вярно

По-малко ли са?

баа връщайте комунизъма стига с тея адвокати и лекари бизнесмени хипер хиени държавата на бързите кредити и митко пайнера татуироФките и пишмян демокрацията , наркодилъри карат друсани с 200 км по булевардите избиват невинни хора това ли ви е демокрацията

Адвокати,които печелят делата си,защото знаят на кого да дадат пликчето с парите.

Че в съда на Борисов,личният адвокат на Борисов ,няма да спечели делото?

Къв е тя смешен пазарджишки милиционер МЕНКО и тия смешни 5 милиона

Касим ДАЛ На мен Бойко също е ДАЛ

Това е топлата връзка между Галеви брадърс и Цецо Пудела.

Ако е вярно това, което е казал адв. М. Менков, че е спечелил всички дела, то тогава тези хонорари трябва да са въстановени на МРРБ от ответниците по делата. До колкото ми е известно такава е практиката.

Отишли да в чекмеджето.

Просто не е вярно.Загуболият плаща разходите по делото ,но не и хонорара на адвоката на спечелилия.С други думи министерството е платило хонорара и никой не му връща парите.

Плащат се РАЗНОСКИТЕ /не разходите/ по делото. В случая те принципно могат да включват: платената държавна такса за съдебно обжалване /държавата вече дължи държавна такса понякога, напр. като касационен жалбоподател в производства пред ВАС/, депозити за вещи лица, възнаграждение за едни адвокат и прочие. Пред съда се представя списък на разноските и другата страна има право да направи възражение. Напр. за прекомерност на адвокатското възнаграждение. Друг е въпроса, че министерството си има правен отдел, в който са назначени юрисконсулти. Защо е ползвана външен адвокат е загадка /или не/. Честит празник и не се дърляйте за неща, които не сте учили. Примерно не бих дал "компетентното" си мнение за лепенето на фаянсови плочки.

И не става дума за "плащане". Издават ти изпълнителен лист срещу загубилия, ако не плати доброволно. Ходи го търси като дружеството е в ликвидация и няма две керемиди. Тогава няма събиране на разноските.

Другите са на Сиелата..... дето прави изборите на Б.Б.

Няма 5,а само 4,999

Никой НЕ Е ТВЪРДЯЛ, че Менкащия ПРИБРАЛ 5 МЛН. лв.: "Сред сключените договори 79 са с адвокатското дружество на Менко Менков (личен адвокат на Бойко Борисов) на стойност ПОЛОВИН МИЛИОН лева." 400 000 лв. или 500 000 лв.?! ПП, МРРБ и Менкащия да се разберат за ЗАКРЪГЛЯНЕТО!

400 000 лв за 79 дела си е тънкана, а щом са спечелени сумата ще бъде възстановена от отвениците, и е на практика безплатна. Всеки който е водил дела знае. А троловете са мижитурки и на тях едва им се е налагало.

НЕ се връща.Загубилият плаща само разходите за делото. Ти какво си мислиш,наемаш адвокат ,печелиш делото и загубилият ти връща парите,които си дал на адвоката.Пълни глупости.Толкова си влизал в някой съд.

Каква ти е връзката със следователка от НСлС кр.Момч.....?????? Менко, знаем те що за стока си!!!!!! И на баце рекордъор, такива като тебе са като Борисов, боклуци

Не е верно. Десет са.

вЯрно

били го наели !

Само да попитам, колко глупаци все още вярват на черния пр на пп ? Няма партия у нас която да е спечелила избори с лъжи и компромат и тези некадърници ще го разберат след 10 дни

Да ги съди след като казва че лъжат.

Такава им е цялата работа на "Промяната" - димки и гръмки приказки, а работа - 0. Рязко се подобри живота под тяхното управление, нали? Само няколко пъти ни скочиха сметките.

Унтересно тогава за какво взиамт заплатите юристконсултите в МРРБ ?!

За изрядността на сключваните договори например

Не си взел, менкал си нещо за тях с тиквун.

казва истината - не са взели 5 милиона, взели са 10 милиона, да има за всички...

Менко, ще си платиш за откраднатите от данъкоплатците пари !!!!

Менко, ще си платиш за откраднатите от данъкоплатците пари !!!! Ми, няма: по тази географска ширина, дрогирани, пияни, политици...... и т.н. знаят че ще им се размине и затова "така я караме"!

Ако е спечелил всичките дела, както твърди, то платените хонорари съда решава да се заплатят от губещата на спечелилата страна - в смисъл платени са обратно на министерството. Той това казва.