Коментари - Мелони и компания с категорична победа на изборите в ключови области в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали вчера писахте, че Италия се разцепила?

Наблюдавайте й фейса

Тюх, тавариш Берлускони аха да раздели Италия и.....Малко остана...Нищо, путинофилите ще си поплачат

Предала Избирателите си! преди Изборите беше против ЕС и Войната, след като бе Избрана вече е с ЕС и За Войната!!

Ами да вземат и Зеления , дето фамилиарничеше с нея на снимка.

да гласуват 20% в Рим, никой не вярва на никоя партия, всички са продажни. Избраният управител на Лацио с главен град Рим е осъден за трафик на дрога. От партията на Мелони, която вкара Италия във война с Русия, няма хора неосъдени и без връзки с мафията. Като резултат на фашистката власт, бяха намалени пенсии, махнати помощи за бедни, увеличени бонуси и заплати на депутати, закриване на болници и махане на пари за здравеопазването. Упрвляващите имат намерение да спрат лечението на неваксинирани, на пушачи. А се работи по въпроса а евтанизиране на хора, страдащи от деменция. Аптеките се изпразват от лекарства, болниците - от персонал и материали. Училищата започват да вкарват часове по стрелба, освен часовете по секс и смяна на пола. Министърът на отбраната, който е собственик на голяма оръжейна фирма, освен , че праща много оръжие на Украйна, поиска и вкарване в армията на всички младежи. На СанРемо бяха показвани през всичките вечери сатанински символи, и многозначителни пози и секс играчки, и всичко това платено от народа по 9 задължителни евро всеки месец. Добре върнал се фашизъм и това е само началото.

Всъщност не, тя никога нбе е била срещу помощите за Украйна. Навремето, когато така да се каже се е сформирала като партия, са помолили руснаците за подкрепа, но са получили пълно игнориране и така да се каже направо са ги отсвирили. Жената е злопаметна и помни. И сега играе срещу руснаците. Като цяло се пази от луибералният естаблишмънт в ЕС, защото може да и причинят много неприятности и да пуснат пак някой като Драги на нейно място. В момента Италия отново е проблемно място за емигрантите от Африка. И други неща се случват, и предполагам, че ще продължат да се случват, но тихичко, че ЕС и подопечните му либерални медии само това чакат.

каза истината, която знае целият свят. Освен овцете. Между другото, той държи парите. На следния ден му махнаха висящи обвинения. Защото той ако излезе от правителството с Форца Италия, които не са фашисти, за разлика от Фратели д Италия, Мелони отива по дяволите. Може би след малко време и на площат Лорето...като нейния вдъхновител от миналия век. С краката нагоре. Вече ѝ го бяха показали с кукла, какво я чака.

Като гледам какъв похотлив поглед има това, може да си паснат физически с дъртия курварин. От противници ще станат дълбоки приятели.

тая не изглежда добре!

Прилича на вещица, плашешта е!

Тези приказки за дрязги и излизане от ЕС вървят само за пред глупавия електорат, който им се връзва и носи проценти. Никой политик в Европа няма намерение да излиза, защото вижда какво става във Великобритания и не му стиска. Единствената държава в Европа с рецесия тази година. И Копейкин на това разчита- лъже наред лековерните, печели проценти и субсидия. Нито иска да управлява, нито може и така му е добре. Ако референдумът му е успешен, има хиляди причини да не произведе реален резултат, също като тези на Слави Трифонов. А възрожденците пак ще си останат излъгане и ще скачат след 3 години за следващия Копейкин.

не е сложно, но електората не поема. Тези се радват, че Путаран си изкарал корабите с ядрено оръжие, Вие акъл сте взели да им давате.

Абе сигурно съм загорал, щом ми се вижда добра за няколко врътки тая стара чанта.

И италианците ги водят за носа, тази е соросоид, няма нищо общо с десните.

Мелони подкрепя република Украйна...

Италия е с Россия !!!! Италия Гарция Хърватска Франция Португалия България Турция Австрия са против война !!!

Няма нация която да е просперирала под управлението на подобни десни лунатици. При тях всичко е популизъм и мотото им е разделяй и владей.

на няколко организации свързани с ротшилдови. А както е известно богатите държат юздите на плебса като отглеждат и двете страни - опозиция и управляващи. Няма мърдане - богатството и властта остават непокътнати. А къде ще го носят това богатство?!

Това е СВО!

Гранде Путана

Русофилистиците много се надявахте на разни такива екстремистки партии да подкрепят жужето с вагиналното име, ама се оказа, че никой не обича рушняци в Европа ...:)) Свиквайте, това е реалността! :))

Абе дребничък е Путана, не е много гранде ... :))))))))))))))

Имаше някаква приказка: "Надай се ... на пияни жени".

Като гледам путин и руските олигарси.

Какво - пишеш колкото да не заспиш. ротшилдови какви или чии каузи защитават, ъм!? Каузите на националните народи ли?! Защо им изкупува националните банки, какво искат тези "червенищитове" от човечеството, ъм?!

Мечтай си троле.

Поредната,която излъга избирателите си без да и мигне окото !!! Такива трябва да носят персонална отговорност пред избирателите си ....не политическа !!! Политическата отговорност не означава абсолютно нищо !!!

При нас Тиква,при тях Пъпеш!