Мелания Тръмп сложи край на мълчанието си с гръм и трясък

Могат да ме критикуват, но това няма да ми попречи да правя каквото смятам за правилно, казва първата дама

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мълчание, мълчание, ама простотията избива все някога.

На кого му пука за жена,която работи на длъжност СЪПРУГА,както биха казали старите българи -тръмповица

намерила си е умен мъж, успял богат готин, тя може да си прави каквото си иска

ОБЩО ВЗЕТО-СИМПАТИЧНА ЖЕНА, НО СЕ ПИТАМ:,,КАК СЕ Е ХВАНАЛА, ДА СЕ ЗАДОМЯВА ЗА МИЛИАРДЕРА-ПЛЕЙБОЙ И ТО НЕ ДРУГАДЕ, А В САЩ?! ЗАЩО НЕ ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ, ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА ГЕН.ЛЕЙТЕНАНТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ПО ТОЗИ НАЧИН, ДА ПОКАЖЕ КЛАСНО ЧОВЕКОЛЮБИЕ, ПОВЛИЯВАЙКИ БЛАГОТВОРНО МАФИОТСКИЯ ЗЪЛ НРАВ НА БЪЛГАРСКИЯТ МАЧО-МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦЕЛИ 3 ПЪТИ ?! ИЛИ, НАЙ-ВЕРОЯТНО, НА РЕШЕНИЕТО НА НАШАТА ЗЕМЛЯЧКА, ДА Е ПОВЛИЯЛ ЕСТЕСТВЕНИЯ СТРЕМЕЖ НА ЖЕНАТА-МАНЕКЕНКА КЪМ ОСИГУРЕН ОХОЛЕН ЖИВОТ, ДОБРЕ ПОДКРЕПЕН ОТ АВАНТЮРИСТИЧЕН НАГОН?! МОЖЕШ ЛИ ДА РАЗБЕРЕШ МИЛИТЕ ЖЕНИ?!

За другите жени... Чудно ми е защо никога не споменавате майките, сестрите и дъщерите си или те не са жени?

Как е възможна такава неграмотност? Пише се "осмихва", а "Усмихва". Научете се да пишете.

осмях те усмихнат :)

с МНОГО малко изключения, няма президент, подложен на такъв тормоз. Всъщност, няма такъв, срещу който така да е работела цялата Демократична общност в САЩ, само защото една дърта лесбийка (не ме трийте, буквално е така), та защото една дърта лесбийка не умее да губи.

Нормално е да е оплют от мислещите хора...по агресивно прост човек на такъв пост не е имало!

Клюки, фейк клюки

Фейк ..? А, защо не Фалшиви, неверни, злобамерени, лъжливи ? Бааф мааму и чуждипоклонническото дупедавско папагалене !!!

ха ха демократките джендъри скачат като разбраха че Мелания няма да им мълчи, крайно време беше да ги срита макар да знае какъв вой ще нададат всички тия изродки, другите гледат тихомълком да се разправят, а тая открито им се озъби, браво!!!

туркия ке падне, а с нея и меркелската цензура по форумите!

Турция може и да падне ама Пеевския парцал ПИК ще продължи да съществува за да може да има къде психично болните да се забавляват.

турция е нация от неграмотници, режещи на тънко дюнери с помощта на ит-интелигентносттта на девицата на физиката - меркел!

Мелания изглежда е тръгнала по пътеката на Иванка

турците са цензурата на медиите. открихме го! но ролите са разпределени, очевидно! от госпожа олбрайт, ненаситната полово грознота, която си мисли, че като си смени името ще си смени и ... не лицето, а "обичаите"! на перверзиите си с други. които за тях не са хора! оказа се просто!

очакваме от медиите да разберем как сандокан е влязъл в самолета с меч в ръка, отсичайки му крилата и... как мелания (при)паднала в ръцете му силни мишниците смръдливи....та кой не би припаднал от тая смрад? само джурналята на холибътт - нее! беее...

За тази дамичка целият свят е един моден подиум с една-единствена манекенка - тя самата. Както за нейното мъжле, светът е един голям цирк, а той е главният палячо. Бурни ръкопляскания и за двамата!

по-добре палячо, от колкото психопат-убиец със странна сексуална ориентация.

коло разочароващо! мелания не е никакъв символ на медиите на "толерантните" и хашогитата, защото все още не се е разгологъзила с някое свое селфи пред огледалото на кенефа в "летящата крепост уан"... щеше да е мега шок за "новинарите" на джендър медиите!

заглавието ме удари с гръм и трясък, но се оказа, че ставало дума за разпределението на местата в първата класа в самолет, а именно кой да е най-близо до тоалетната за да не ходи тъй дълго за да облекчи нуждите си... страшна работа, са това медииите! клик-реклама прави!

Не се обаждай. Отивай да те оножда оранжевия капут нали за разплод те е взел.

молим косматите лесбоси да си ходят в чалгатеката.

да няма някоя Моника замесена пак? Тази Мира може и да е флейтистка, знае ли човек ?

Не се занасяй с жената на шефа.

Тая меланиновата да не се е срещала с нашата Деса поетеса? Обменили са опит как се командва у президентството май …..

тя е с 24 години по-млада от тръмп. Някой говореше за геронтофилия при Макрон. Мекания също е дядолюбка или както се нарича там.

Нее, това е златолюбие. Просто трябва да потърпи... търпение е намесено, не извратено обичане.

Ако се погледнат фактите има доста голяма разлика . Бабата е била женена на 43 години !!, с три деца и е била учителка на тинейджъра , бъдещ и съпруг и на едно от децата си ( негов съученик) . На това му се казва педофилия . Мелания е била узряла жена на 34 , когато се запознава с Доналд и също му е родила дете.

Да, има разлика - любов и пари.

няма проблем 20 годишна да вземе 30 годишен (или обратното) обаче аз лично виждам проблем когато 14 годишна взема 24 годишен. или обратното. ти нямаш деца, не можеш да го разбереш. и няма значение от какъв пол и джендър си (това са две РАЗЛИЧНИ неща, полове има от милиони години и са два, докато'джендър' са го измислили лесбийките през 1970, за да нарекат креватните си похождения по различен начин).

да, сериала Западното Крило не е лош, не знаех че имат и нов сезон с главна роля Мелания ..

Сега да очакваме и наша Деса да проговори и да разсее всички съмнения...

Предлагам да се направи класация на най успялите К*урви по целия свят. Мисля, че Мелайника ще заеме първото място.

Започнем броенето от майка ти. Ако не беше паднала на уй , как щеше да ръсиш простотии.

Първото място си е за Бойко.Те всички първи места са негови.Но това най му тича

Ми то с този изрод лесно ли и е? Трая...трая жената, стиска зъби, ама на.... то пък на човек му дойде до гуша и трябва да си каже :))))

Ako stisne zabi drug pat... Trumpy shte vzema visokite tonove odma!!!

различен от установените правила е странен - за тъпарите! Нарушава им комфорта-прави живота по-труден, даже и за разбиране.

Как ги изкарвате международните новини все с 2-3 дни закъснение? Сигурно проверявате за коректност.

Браво на меланин една балканска с характер като повечето жени тук

Моля, за пояснение.За какво да ръкопляскаме? За това, че се е омъжила по сметка, или за това, че мълчи смирено, когато съпругът й и изневерява?

Меланин XD

тя може и да е с характер и визия, но не и повечето жени на балканите, не мисля че с нещо може да се обобщава

измекяр от бившия лагер - стъпи ли на чуждата земя неканена и нечакана, придобива мегасамочувствие и почва да се на.ира. Това са измекярите, и добре че се изнасят навън, че иначе замърсяват жизнената среда.

По-добре пишете за руските ракети - най-мощните! Оставете Тръмп да управлява както си знае

Случвало се е и друг път, че излезе лафа "Не трябва да си вадиш оная работа там, където си вадиш хляба"

Мелания е супер жена!

И кое по-точно ѝ е супер?

Красива, представителна жена, която отстоява позицията си. Животът си е неин, ще го живее както иска и може. Що се не гръмнеш ти, бе? :)))

да не е супермен ма

Правилно Мелания!

Тръмп си оправя всякакви порно звезди и зайчета на Плейбой, а Мелания си мълчи, какво сега се прави на устата??? На всеки човек на земята е ясно, защо се е омъжила за този неприятен старец! Трай там.

I TEB TE BLYSKAT MANGALITE I SI TRAESH .... XA XA XA

Що си описваш жалкия животец на русофилистична курва за вмирисани ватници?

ватник си ти щото си пълен с миризлива ръждясала вата