Германия пусна обява: Търсят се държавни дилъри на марихуана

Германският институт по лекарствата и медицинските продукти търси да назначи трима експерти по марихуана за дилъри на държавна заплата.

Обратно в новината

Коментари - Германия пусна обява: Търсят се държавни дилъри на марихуана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще кандидатствам. Знаете ли колко съм добър. И съм експерт по марихуана, хашиш, коноп и всички други наркотици. Всички афганистанци сме експерти в това. Та сега назначете трима афганистанци, те после ще си изискат още 30 от племето за съветници. Тези 30 ще си поискат по 300 за помощници и колелото ще се завърти.

Бабето яко го е закъсало ,щом тръгна да се бори и за наркоманските гласове.

Какви и колко препоръки се изискват, ще има ли събеседване и тест, хартията и филтрите сами ли трябва да си ги носим или те ще ги осигуряват .... много и важни въпроси.

Е па то момчеата от Петрич мое я поемнат тъз черна и трудна работа. Ма знам ли - они мое си сакат германци. Холандци изогоре мое си земат също бол ... кех им кексове, кеф им стекове с Мери Джейн - сичко ти прайм

Тук кога ще я легализират или поне декриминализират, не че то практически не е, но теоретически е...ясно е защо...искат да си продават твърдите наркотици... и да тровят хората...днес видях един хероинов търкаляше се окървавен на тротоара на Попа...

Затова ли Меркел вкара толкова афганистанци в Германия. Те са специалисти. Все едно да си взема бразилец да гледа кафе. Жената гледа в бъдещето! Иначе за дилъри най-подходящи са косоварите. И за отделенията за органна трансплантация.

Защо пуискате обява бе като имате под ръка любимеца ви боко в момента безработен а и вещ в тази сфера???

Тава е работа за перманентно надрусаният изцъклен Менгеле ,даже и отпечатъци ще взима на смъркачите.

Ей наркоманите чухте ли?! Махайте се натам да продавате. Марш от тука.

БРЦК

Тъпчо - където е легално печалба няма. Дилърите ще си седят тук щото от продажбите по училищата правят много повече от 3те хиляди евро дето ще им ги даде Меркел!

"Месечното брутно възнаграждение е между 2874 и 4575 евро." Това да влезе между ушите на всички чуждопоклонници в България. Става дума за БРУТО пари. Като орежат 40-50% данъци остават реално получената сума.

Не на чуждопоклониците, а да влезе в главата на всички българи, които си мислят че за събиране на фасове в парка се плаща 3000 евро чисти.

Тази държава сякаш иска да се самоубие.

Дотолкова закъсаха че даже и наркомафията ще я национализират.

науката пробива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

У нас имаме цели квартали /примерно софийския Люлин/ с експерти- дилъри не само на марихуана, но и на амфетки, кокаин /или каквото там минава за кокаин на улицата/ и пр. Все държавни експерти, при това- защото държавниците ни са покровителите на този бизнес. Пушете повече, г-да фенове на леките наркотици- канабиноидните ви рецептори ще намаляват с всяко дръпване, както и собственото ви телесно производство на анандамид, например. На вас той не ви трябва- като вследствие дерегулацията на мозъка ви не можете да си го изработите сами вие ще си го набавяте от тревицата и шоколада, в промишлени дози. Какаото поскъпна, само да ви предупредя;-).

Изследвания са показали, че малки дози от канабиноиди от марихуана могат да сигнализират на тялото да произведе повече ендоканабиноиди и да създаде повече канабиноидни рецептори.

комунист

Ако ми и обясните логиката защо тялото трябва да прави това ще ви бъда признателен. Ако приемем "логиката" на това изказване, без съмнение цитат, то при дрогиране с хероин би трябвало да произвеждаме повече допамин и допаминови рецептори, вместо по-малко.

Имало едно време Германия

Защо не направят на нашият Пепи Шмъркана Предложение,и така вече си има чисто ново БМВ 7-ма серия закупено със наши пари,така че това няма да му е проблем там.

Да наемат децата на Шмеркел. Стават за дилъри на дрога.

няма свои деца. което обяснява доста неща в публичния й живот.

gangnam style

И ли по точно казано и е прегоряла вече фурната,и неможе да изпече тестото до край:)

Това са поканените от нея мъже на оргията, не децата на Шмеркел.

на пациентите, преборили се за правата си ли е това на снимката? приличат ми на студенти и гимназисти. Не ми мязат на онкоболни. както и да е, честито да им е на германците и да си намерят най-квалифицираните легални дилъри. кой знае защо не искам да ги стигаме по тая линия, защото на онкоболни се изписва и морфин за туширане на болките. Добре че сме туземци, но докога ли? да не стане като с краставиците и прочее...

към морфина се привиква и в някакъв момент спира да действа. за сега "чаят" от коноп действа безотказно с години... за това и толкова онкоболни се борят да могат да го ползват. незнам колко дебил трябва да си за да им завиждаш че имат право да ползват марихуана... желая на всички ония дет смятат че на онкоболните им трябва марихуана за други цели да се разболят от рак

онкоболен - това бешеотдавна, още при соца, предложиха ми морфин, отказах. за марихуана изобщо не стана дума. апропо СОРОС е един от най-пламенните борци за легализация на канабиса - колко ли е доволен сега. Така че и през ум не ми е минало да завиждам на онкоболните. марихуаната е халюциногенен треволяк и не лекува тумори, просто е някакво психотропно вещество, ако психиката не издържа, това е.

За наркоманите и тревоманите, с изпържени мозъци искам само да уточня: !!! тревата ИМА лечебни свойства и МОЖЕ да се използва с ЛЕЧЕБНИ ЦЕНИ само от БОЛНИ и наистина нуждаещи се хора, а не от вас, олигофренясала сган!!!!!!!!

Тревата има винаги лечебни свойства. Ако се взима отрано предизвиква шизофрения, която помага да се понася еврогей. И като лекуват шизофренията стават истински гейовци, което в висша степен на интегриране в меркелостан.

БРЦК

Да бе , ама не и у нас. У нас арестуват и съдят болен от МС затова ,че си отгледал 2 саксии да си облекчава болките!!! Изверги !

След изборите, веднага пращаме Безработните от партия ГЕРЪБ. Много ги бива по НАРКо КАНАЛИТЕ

предимство е кандидата да е българин, албанец или холандец ..

Търсят се експерти, значи ще са от БьеСьеПье-ту

Този боко пак се уреди. Е понижиха го малко в длъжност -- само за трева ще отговаря, ама нали и пенсийка ще взима, пък и комисьонни. Абе да не би да искат немски?