Медицинско изследване обвърза мистериозния хепатит с прекаран COVID-19

Според медиците е твърде възможно да става въпрос за бурна реакция на имунитета след прекаран коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитата от статията: "Авторите на това изследване съветват децата с остър хепатит да бъдат изследвани за наличие на SARS-CoV-2 в изпражненията и за други сигнали за чернодробно увреждане, защото шиповидният протеин на новия коронавирус е "суперантиген", който предизвиква свръхреакция на имунната система." Я това не е ли същият токсин, който любителите на масови сиропизации си бустеризират? Явно са достатъчно неграмотни авторите или явно подценяват читателите си. Как работят 4 генетични безвредно-ефективни сиропчета: В цитоплазмата на произволни десетки милиарди ваши клетки прониква мРНК. Върху него, като по-шаблон се произвежда точно този "суперантиген". Но се оказва, че той е: Силно токсичен и прониква във всички органи; Освен това е хомологично близък до възлови белтъци в човешкия организъм; Оказва се, че белтъка избран за "суперантиген" лесно мутира и старите антитела вече не работят (за Омикрон шипа). Затова спешно, ама веднага бегом за 4 доза (втори бустер) задължително!

Ако знаеш колко си глупав....

Има и бонус- капсида на генетичните мРНК сиропчетата, спомагащ тяхното внедряване в клетките. Това е легендарния оксид на графена, като съединение на графен и PEG пропиленгликол или антифриз. Това е механизма за проникване през кръвно-мозъчната бариера даже, заимстван от генната терапия против рак. На неглупавите: Честито Вашето бустеризиране е важно за НАС!

Ясно е че искат да ваксинират децата а в САЩ забраняват абортите. Сетете се защо

Започва новата чума, със любезното съдействие на ФАЩ

Не разбрах дали и колко е заразен този хепатит...

Нищо добро не ни донесе ЕУ. Унищожение и разруха. Стопяване на Населението,Икономическа емиграция. Единни крадци от Бившото БСП,Комсомолци и От ДС кадри фиогоозват и доунищожават това което е останало. ЕУ и СЗО ни носят смърт и робство. Това е истината.Който се хване със Англосаксонците освен колония и робство и нищета ,друго ме може да очаква.

Честито на ваксиниралата се мърша сега самата им имунна система ще ги убие

Къде и колко деца под 2 годишна възраст са ваксинирани срещу ковид, малоумнико?

Къде споменаха за 2-годишна възраст??? Касае се за 4-5годишни деца! Хубаво е да се прави четенето с разбиране! Миналия петък още един ваксиниран човек, познат, почина! И беше само на 51 години! Един друг познат, почина след каъо е ваксиниран, вкараха го в болница в тежко състояние. Едни други двама ваксинирани знам, които са прекарали тежко. Така че, много неща не казват какво съдържат тези експериментални субстанции, чийто тест ще приключи чак 2024 година! А за последващи дългосрочни ефекти още не знаем нищо!!!

Боклуко манипулиращ "БГ" - 95% от децата с този хепатит са под 2 годишна възраст! Наистина е хубаво да се чете с разбиране, а не да се повтарят опорките спуснати ви от централата!

Не увъртайте нещата дами и господа, служещи на чужди интереси ! Защото и хепатита с "неизвестен произход" / увреждащ тежко черния дроб на подрастващите /, вече се доказа че произлиза от експерименталната лаборатория на САЩ в Харков, находяща се в Психиатрична болница №3 в града. Там експериментите са се правили върху душевно болни хора ! В тях дейно участие е взимала и не безизвестната ни американска фирма - Pfizer. ЧЕСТИТО НА ТЕЗИ КОИТО СА СИ ПОСТАВИЛИ НЕЙНИ ВАКСИНИ !

Американските педалски мърши са в основата

Ахахха да, там правеха и кокошки терористи с генетичен матрял, имаше биороботи, там произвеждат и наркотици за нацистите. Май че и консервите с човешко месо на биороботите от Азов са от там. Дмитрий Глуховски ряпа да яде пред руските ОРК ТВ, облъчващи високоинтелигентни българи с мозъчета на врабчета.

Ами разработиха ваксина срещу КОВИД за деца и сега трябва да сръчкат населението да си вкасинира децата, то беше ясно. Още откакто се появиха първите съобщения за мистериозния хепатит, се чудех кога ли ще го свържат с КОВИД - и ето, дойде му времето.

Оставеше и да не е обвързан с ковид. Деба и лъжливите педераси

За родителите, които се притесняват как се проявява хепатит - започва със загуба на апетит, гадене, може и повръщане. За разлика от чревните вируси - това гадене, може да продължи и 4-5 дни. След 3тия ден - урината (не сутрешната) става с цвят на бира. Може да се следи цвета на лигавицата и склерата на окото - след 3тия ден започват да изжълтяват - цвета пак може да се определи като цвят на бира. След 4-5ти ден е възможно да премине гаденето и повръщането, но общото усещане за отпадналост се засилва и пожълтяването се задълбочава.

Ама разбира се!!! Нали казаха - да чакаме новата пландемия :)

Значи било от имунна буря. Т.е. цитоксинова буря. Т.е. е след инжектиране или лечение с Ремдесивир. Кажете си го, какво увъртате.

Инжектиране/лечение за какво, бе, тупан? Не четеш ли преди да пишеш?

Кой лекува 2 годишни деца с Ремдесивир, бе идиот неграмотен?

И защо трябва да ни дреме за това, че безсимптомния ковид причинява хепатит у децата. Ковидът нали е грипче, голяма работа, не е опасен за дечицата. Освен това има ефективно лечение на най-тежко засегнатите деца - една чернодробна трансплантация, и се оправят веднага.

Ами не се ваксинирай то ваксите точно безсимптомно тренират имунната система. А и това е опасно, така ли? Затова всички усложнения след ковид са същите, както и "нежеланите реакции". Каква брутална изненада, нали?

Само да спомена нещо на автора, който е преписвал статията, относно последното изречение в материала. Заболяването е хепатит. Жълтеницата е симптом, който алармира за нарушения в работата на жлъчката. Жълтеницата се появава около 4- 5тия ден след началото на симптомите на хепатит. Това е така, защото черния дроб не функционира правилно, поради вируса на хепатит и с това нарушава работата и на жлъчката. При разни тежки състояния като чернодробна недостатъчност, проблеми и болести с жлъчката - също се появава Жълтеница. Знам, че разговорно наричат хепатита така, но е хубаво журналистите да покажат малко ниво И да вметна - хора над 40 години са почти напълно защитени от заразяване с хепатит. Този вирус обича млади организми

Че "хепатит" означава възпаление на черния дроб и не се причинява непременно от вируси.

Има ли връзка с имунизации по време на бременност и кърмене от имунизирана майка? Как пък всички деца били недиагностицирани. Да благодарим на измамниците от фармта за боцкането с непроверен препарат

Бременност или кърмене по време на имунизация!? При деца над 3 години (щото да те светна са засегнати деца до 26 годишна възраст)!? Ти знаеш ли колко време трае една бременност, а да си чувал масово за кърмени 3, 4, 5, 6…9, 10…и т.н. годишни!? Е, може ли да сте толкова прости бе!?

не до 26, до 16 естествено

Така да се каже, заключенията са според грантовете :)

А вероятно не са

Ние го знаем преди изследването ве. Бахти изследователите.

Браво на колегите, може да са глупости, но важно е да подпомогнат налагането на задължителна ваксинация на малките досадни плебейчета

чернодробна трансплантация

Я стига глупости. Спрете се вече.

Естествено. Дори зъб да те заболи, причината е ковид. Да се чуди човек хората как успяваха да умрат преди целокупното видиотено човечество да опознае Бог Ковид. Може би пак сме умирали от ковид, но не сме били дорасли да го открием. Ковид е Пътят, Истината и Смъртта. Отвраааааат!!!

Има си причина поради която неандерталци вече не съществуват, познай коя е тя :)

Абе то активистите бяха пренасочени към друг фронт - вече пишат за укрите, нацистите, азов, ама все още има ковидпросветлени които ЗНАЯТ ФАКТ!ите за пЛандемията.

За фактите гледай БТВ, CNN, БНТ, Nova TV, а тия ги остави.

Абе големи мистерии, особено откакто започнаха масово да се прилагат сиропи, млади спортисти падат като мухи навсякъде - футбол, баскетбол, атлетика и т.н, защо не падаха така 2020 година , а от средата на 2021 започнаха, има цели компилации от 2021 година след февруари март в нета, който му се рови да намери.

Напротив, млади спортисти са падали и преди 2020, нищо ново под слънцето. За какво мислиш ги карат да минават медицински преглед преди началото на всеки сезон.

1024 спортиста припаднали със сърдечни удари и тежки заболявания. 666 починалите спортиста след началото на принудителното ковид19 ваксиниранев спорта. https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/ На сайта са дадени новините с имената и диагнозите за всеки пострадал спортист.

Хайде моля ти се да не се замерваме с фейк нюз! Я си виж статията колко млади са “младите спортисти” в тази статия първо, второ защо има в списъка починали от епилепсия, свъхдоза и тем подобни несвързани по никакъв начин с вяксините причини. Ходи се застреляй някъде, както казах малоумна работа, кухи лейки се опитват да докажат, че разбират от наука! https://eu.statesman.com/story/news/politics/politifact/2022/02/01/fact-check-athletes-dying-covid-19-vaccine-playing-field/9287487002/

Може са е така, може да е иначе, а може и да е нито така, нито иначе а съвсем по-иначе. Виждам желание как да е, та да се вземат повече пари.

по принцип след 2020 науката беше погребана... всичко, което се беше изучавало и беше се потвърдило за стотици години беше обърнато с главата надолу. Ето цитат от статията: "Но повечето деца с остър хепатит, който е рядко срещано заболяване в тази възрастова група, не съобщават предходна инфекция с новия коронавирус." .. ми тогава що пишете такива статии?????

Няма полит-коректна наука. Има наука и политически слугинаж на псевдо-учени.

Ти що не пусна и останалия текст от този абзац, където пише, че е много вероятно да са го изкарали безсимптомно, нали се знае, че малките деца най-често изобщо не проявяват симптоми. Никой не ги е тествал, тъй като никога не са били с изявени симптоми, за това и няма ДОКАЗАНА С ТЕСТ инфекция, малоумно, манипулативно и лъжливо същество!

А аз мога ли безсимптомно да те отпоря?

Без симптоми, но бурна реакция на имунитета, ковидиоти сър!

Въпросът е как стигнаха до извода, че първопричината е точно КОВИД, а не някаква друга безсимптомна инфекция или нещо друго, което е минало леко, незабележимо и без изследвания.

Значи създателите на пЛандемията трябва да са доволни!

Идиоти

Не ми говорете за тия американски педали трепещи хора с лабораторно модифицирани вируси.

Медицинско изледване го обвърза с извънземните.

Познавам дете, с прекаран Ковид, с много дълги Пост-Ковид последици , месеци наред поддържа слабо, но повишена температура .. :( За някои хора, възрастни, за балост и деца, тази болест се отрази много зле .. :(

я вижте случайно да не са ваксани.. Или чакай ваксината не е причина... Както сега излезнаха от СЗО имало бум на инфаркти и инсулти сред младите хора и не знаели защо...

Парите нямат антигенен състав.