”Гнилите ябълки” в банковата система били най-голямото табу в пресата

"Гнилите ябълки" в банковата система са най-голямото табу в българските печатни медии. Това обяви на пресконференция в БТА медийният експерт Иво Инджов.

Обратно в новината

Коментари - ”Гнилите ябълки” в банковата система били най-голямото табу в пресата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тема табу е защо всички правителства от прехода изпълняват плана Ран. Тама табу е как живеят пенсионерите и как правителствата ги компенсират заради непрекъснатото повишаяане на цените. Тема табу е кое трябва да има приоритет при създаването на закони-обществения или частния интерес?Защо заради частния интерес се наруши грубо обществения интерес при повишаването на цената на тока с така наречената добавка за зелена енергия?

Щом говорим за "гнилите ябълки", потърсете в мрежата филма на Херберт Клар и Улрих Щол: Крепостта-убежище Лихтенщайн! По-широкият поглед дава по-добра представа за българските "гнили ябълки". Пък, след това ще броим медийните табута в ЕС (нали сме част от него)!

Борисов прави друго- отива в редакцията и иска думата. Така преди няколко дни той НАЛОЖИ НА ДВАМАТА БЛОГЪРИ на политикът.нет да им гостува. Говори глупости, но изтърси в бърборенето си и това, че наистина е покровителстват незоконни действия на Мишо бирата. Негов маниер е да СПИПАВА ХОРАТА неподготвени- спомняте ли си как с бръснещ полет през 2009 г. посети Паскалев и се скара, че тоя не бил нещо доволен от него, вчера така посети Брюксел, а дано успее да предотврати лош доклад, но колко ще мине номерът ще видим, преди това блогърите... Така че съм сигурна- в лични контакти той дърпа ушите на редакторите... и не пропуска възможносх да ги скастри...

Тема табу е най важния въпрос за всеки уважаващ себе си народ - как се е движила през годините на прехода ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ на населението. Защото веднага ще се види кое правителство се е справило добре с основната си задача /да подобри живота на хората/ и кое не. За да може да се плюе по добрите и да се превъзнасят слабите.

Пловдивският кмет е образец за некадърност.Гласувах за него защото е от ГЕРБ,но ако има как ще гласувам да го махнат.От ден на ден все по-малоумни идей изригват от него.Преди време искаше да прави ограда на римският амфитеатър,сега пък е намислил да прави ресторант на покрива на партийният дом.Нямали кой да му каже кои са основните проблеми на града или всички около него са същите увредени мозъци.

Аз си мислех ,че гласуването за Кмет е за Личност !?? Ама ето ,научих нещо ново днес ! Дано грешката ти помогне на някой тук, да се осъзнае .

А да не е било табу да се говори за Станишев?! Вечерта след изборите за пръв път шоуто на Слави го имитира. Преди не смееха. Това са черти на българската преса, на българския народ. Жалкият народ тъпче с ботуш падналия и лиже задника на силния. Това се смята за много мъдро и е част от възпитанието на болшинството българи. От това си и страдат.

Табу за народа е да знае за живота и далаверите на управляващите. От всички партии. Табу е истината за образованието, табу е истината за здравеопазването, табу е истината за престъпността, табу е защо постоянно ни се вдигат цените, табу е къде отиват нашите данъци, табу е дори с какво се храним и още стотици подобни. Всяко нещо от посочените по-горе ако се говори за него пречи на безгрижния живот на един стадион "богопомазани" лица.

Друга тема, която се избягва от печатните медии е, че Фондация за свободата "Фридрих Науман" първо подкрепи предизборната кампания на ГЕРБ, а след това се рови в тъмното минало на лидера. Което минало, впрочем е обществена тайна.

Толкова са шокиращи бандитското минало на Борисов,и хората зад ГЕРБ ,че даже и подкрепящите го Досега в Европа се стреснаха ,и се опитват да се Разграничат от ГЕРБ-Борисов . Скоро ще ги зарежат и САЩ .

Топлите дружески отношения на тогавашния кмет Борисов и комсомослкия секратар Плевнелиев подплатени обилно с общата спекула с общински терени под Бизнес Парка, ощетила софиянци с милиони. С такава биография президентството се гледа през крив макарон, но не и в България.

Бизнес паркът докарва на България милиони всеки месец, тъпако! И храни холяди млади специалисти с пари, които никъде не плащат в България. Лумпенът за това е лумпен, защото не знае печалбата от къде идва. От Бизнес парка идват огромни печлби, които далеч не се изчерпват с инфраструктурата около него и в него. Печалбите са ежемесечни. Бизнес парк Младост е продукт на интелигентни хора, истински българи. Открояващи се от останалите със способност да пправят бизнес, който е добър за обществото. За разликаот пърдялниците от БСП, повечето от които нямат трудов стаж, а останалите са историци. Не е смешно, а е трагично! Трагична е и неспособността на българина да различава, което го приближава към приматите.

...на най-паразитната част от т.н. чуждестранни "инвеститори" - банки, застрахователи, съмнителни фирми и пр., чиято единствена цел е дообиране на българина. Плащат на местните си лакеи по-високи заплати от обичайните за страната, за да им се слугува безпрекословно....като пуделчета. Голяма част от мизерията у нас дължим именно на такива "паркове"!!!

А това че, повечето теми са свързани с личността на Бойко Борисов не представлява ли част от голямо съобразяване, бе Инджов?! Защо в този момент проблема със забранените теми се фокусира около една персона, след като табутата се влачат през целия "демократичен" преход?! При това същата тази "Фридрих Науман" стоеше зад гърба на същата тази персона в предизборната кампания на ГЕРБ! Какво не се казва за личността и управлението на Костов, на Симеон, на Станишев, на Доган? Аз не съм от ГЕРБ, не одобрявам вътрешната и външната им политика, не съм на страната на ББ. Но, който е казал "А" трябва да стигне до "Я"! Или да уточни заглавието: "Темите табу в печатните медии през последните 3 години". Другото е медийна манипулация!

А-то е казано,Б.Борисов е Разследвана от CRIMI на ЕС ! Вече сме много близо до казването на Я=Бойко Борисов Осъден и вкаран в Затвора ! Посто изчакай малко !

От "А" до "Я" означава да се върви по хронология (в прав ред), от 60-те години на миналия век до днес! Пипалата на мафията тръгват от партиите! Ако ЕС антимафия реже едното, прави услуга на останалите.

Дясната Фондация Ф.Науман , не е Знаела неща за Бойко Борисов, които сега е Осъзнала : Че Б.Борисов е Бандит от най-високо ниво ,и "дясната " ГЕРБ , не е нищо друго ,а Олигархичен Проект,Измислен и Осъществен,от шепа Грабители на България,като Б.Борисов и "бившата" му жена Цветелина Бориславова,В.Златев.....и други знайни чеда(изчадия) ,на Бивши Лидери на БКП-Комунисти !

Ама, моля Ви! Няма такова нещо "не е знаела"! Всяка чужда фондация и съответните институти в България знаят всичко, по-добре и от българското общество, защото те са форма на чужди разузнавания. Ако от "Фр. Науман" са били толкова невежи относно миналото на Борисов, защо си позволиха да се намесват в управлението на страната? Да бяха погледнали българската преса, блогове и форуми, преди да дават подкрепата си! А, ако едва сега са се освЕстили в ситуацията, би трябвало да са видяли въпросните изчадия на БКП-лидерите из целия политически небосклон в България и в целия ЕС. Ето Ви още една тема табу - кой, как, защо подкрепя всяко едно от "демократичните" правителства у нас?

Целият ни безкраен преход към "демокрация" е базиран на манипулации и теми-табу в смисъла на ИСТИНСКОТО им осветляване и коментиране по достоверен, а не фалшив и демоКРАДски начин. Тук най-важните са ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В КОЛОНИЗИРАНА ОТ ЕС ОЛИГАРХИЯТА "ДЪРЖАВА" и НОВОТО ПОТУРЧВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Тази власт е минало, колкото и платените медии да я държат на системи и изкуствено дишане.

ТАБУира се ПРИЧИНАТА за ФЕСизацията на всички български правителства, независимо от политическия им цвят. Темата е тотално задраскана от вниманието на вътрешни и външни медии и управляващите в България и в ЕС.

Бандитското минало на Българският Премиер Бойко Борисов се Разследва в Момента от CRIMI- Комисия Антимафия на Евросъюза ! Действащ Премиер от,ЕС Разследван от Антимафия по информация от SIMO-ЦРУ и Европейски Разузнавания ! Информация за това дават само СКАТ ТВ ,Бивол и още няколко сайта ?! За останалите големи медии това е Забранена Тема !

Най-първота тема ТАБУ е, на кого принадлежат крилатите фрази, с които СДС взе властта.Другото е само бледо следствие от това, което е редно да се осветли.

1. БКП - 70 години тежки престъпления и безчинства без съд и присъда за тях.

Фармацевтиката в целия свят - масово тровене на цялото човечество, често с летален изход. Собственици евреи. Наказани няма.

Зиг хайл!!!!

" Нямаме доказателства, че министър-председателят, респективно изпълнителната власт кадрува и се меси в редакционната политика, въпреки че има такива сигнали. " Куклата на батко тя. Нямал доказателства, но ги плещи наляво и надясно. Че и подробности да очакваме. Айде улево.

СЕГА НА ТЕБ ДАВАМ ТЕЗИ СИГНАЛИ, А СЛЕД МЕСЕЦ МАРТ 201з ГОД. ЩЕ ГИ ДАМ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ! ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, НАИСТИТА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, НО ИМА ПОДМОЛНИ КАМЪНИ КАТО ЗАМ МИНИСТРИ, ОТ ДСБ, ГОВОРЯ ЗА МИНИСТЕРСТВО НА ЕКОЛОГИЯТА, КОИТО НАЗНАЧИХА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И СЪСЕДКИ НА ДИМИТЪР ПЕЙЧЕВ, ОТ НДСВ, И БИВШ ЗАМ.МИНИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ! СЕГА, ОСТАВЯМ НА ВАС ДА РАЗБЕРЕТЕ, КОИ СА ТЕЗИ И КАКВО СЕ ПРАВИ НА ГЪРБА НА ГЕРБ!

Капитан американо продължава превантивно и перманентно да пльока с помия ББ. Интересно. Правителството си има много трески за дялане, НО явно двете положителни решения - мораториума за шистовия и решението да се активизира южен поток - са озлобили най - демократичните демократи.

ПРИМЕР ЗА МАНИПУЛАЦИЯ ОТ МЕДИИТЕ Е КАК ИЗЧЕЗНА СТАТИЯТА ЗА ПРОВЕРКАТА НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА ОТ ТОЗИ САЙТ!

Друга тема табу е вредни ли за GSM по блоковете и колко хора са умрели от рак заради тях.

Само при Станишев нямаше табу и всичко беше прозрачно. Искаме го обратно да ни оправи пак.

Нека е Жан Виденов за да ни довърши до край!!!! Само той е способен да предизвика фалит на европейската банка!!!

Щом го искаш....ще го върнем! Няма да сме по-зле от сега.

Станишев и БСП ще се върнат в управлението . С Премиер Б.Борисов-бивш Наркотрфикант/Бандит и Настоящ Милиардер(според ЦРУ), управлението на БСП изглежда, като един Хубав спомен ! Всички си спомнят как живяха при БСП,и Знаят как живеят при ГЕРБ !

Блажени са верующите тяхно е царството небесно!!!

Помня, че от нарастваща икономикя БСП за 4-ти път докара в България спад. Нее е въпросът как се живее при БСП. Това биха обсъждали циганите, кото се интересуват от комат хляб с кебапче. Въпорсът е колко ни струват тези 2-3 'хубави' години с БСП. Обикновено ни струват 10-на пъти по-скъпо, отколкото 'приятното' изживяване, за което говориш. Натрупват се недоимък в икономиката, разстройват се финансите на държавата от некадърност, лансират се виенските олигарси на ЦК, лъжат се хората на ангро и им се подава малко гювеч, но само малко. И глупаците се връзват, че е добре. През това време се съсипва икономиката, изгребват се парите и към края на управлението на БСП започва страшното. Живков, Ликанов, Виденов, Станишев - все едно и също. Има ли тъпак, който не е забелязал ,се чудя?!! Явно има! Не остаряхте ли бе, тъпаци? Хайде поминете се, че да вдищаме чист въздух!

Пълно табу е и праноята в президентството. Там попадна напълно неадекватен, под всякакво ниво човек с изключително неясни доходи и дейности и доказано комсомолско минало. Срам и резил за държавата, за който цялото общество е болезнено наясно.

Предполагам имаш предвид Гоце, но явно не си разбрал(а), вече има президент, ахмака вече се махна от там.

Всички знаят, че това недоразумение Плевнелиев не е никакъв президент и никога няма да бъде.

Че той вече е президент. И ше бъде. И работата, която е свършил вече е повече от Първановата. Да не говорим колко престъпен беше Първанов (и е). Много ви стяга около гушата, че сте зомбирани с болшевизъм, а вече намалява и намалява възможността да го проявявате. Представям си колко ви е зле. Но сори! Светът си маха туморите и вие сте един от тях.

С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява ИНФРАСТРУКТУРАТА на България; Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР, който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби; Бойко Борисов е популист, но и милее за хората; При Бойко Борисов няма 6, няма 5, няма ваши, наши, хванат ли те в крачка, няма прошка!; Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов, разбират, че са маргинали; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!; При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; При Бойко Борисов калпави строители преасфалтират; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

Особено "милостив" е към бедните, безработните, болните и пенсионерите. По тази причина най-много са преселилите се в рая през негово време. До сега не е взел нито стотинка комисионна . След изборите ще излязат много неща особено за миналото му. Вече склупторите търсят камък за цял ръст.

IQ 14,6, представвям си как заспиваш с мисълта, че си една гнусна плюнка, бълваща мазни коментари по форумите срещу мизерно заплащане.

Не си с всичкия си - иди се прегледай. Само преди 1 месец имаше дебат как всички депутати ще се сдобият с чисто нови представителни автомобили на цена 60,000лв за брой. Общо 85 автомобила, направи си математиката ако можеш. И те ще се купуват, защото старите са вече на 2 години! Ама ти понеже си умен в кавички ще си останеш неук... с висок IQ. Защото не е необходимо само IQ , трябва и малко книги да се четат. А ако вземеш да прочетеш нещо различно от Винету до половината както твоя идол-слънце ще видиш , че всичко което правят противоречи на икономическите закони и самия ти си се превърнал в безправен роб, който за тях си само един глас.

" Бойко Борисов работи за България, така както го разбира и както може..." Това не ме удовлетворява. Искам човека който управлява държавата ми,да разбира всичко,да е компетентен и работи така,както го разбира народа. Искам да работи, не колкото може, защото като не може, да върви да сее картофи!

Има една тема, която е забранена през последните 20г. и която от Института за модерна политика не са забелязали. Медиите старателно я прескачат като политически некоректна, но в електронните форуми предизвиква бурни дискусии. Коя е тази тема?

аааа..освен циганите, друга тема табу е и ислямистите. а бе на скоро в икономист в англия имаше статия за бг- как медиите се само- цензурирали и разследващ журнализъм нямало. така си е. 2ва примера само ще дам. преди месец бтв показа репортаж за юбилея на кралицата 1на седмица по-рано от реалната дата- никой не реагира срещу лъжата. по всички медии се слагат етикети. например студентите, които протестират били "еколози". а един от тях дори не учи специалност екология хех . не че на запад не е същото. в сащ за размириците миналата година в лондон нямаше нищо в новините. по фейсбук разбраха за случващото се американците. а пък за аста и протестите около нея в англия също имаше пълно информационно затъмнение.

Не знам защо му се връзвате на този самозван 'експерт'. Освен простотии, злоба и хумористично-тарикатски лафчета нещо друго може ли да прави?

КАКВИ ЕКОЛОЗИ!!!!!АЗ РАБОТЯ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ В ПОДЕЛЕНИЕ НА МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ, НО ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВИ СА СПЕЦИАЛИСТИТЕ, КОИТО ЗАЕМАТ МЕСТА КАТО ДИРЕКТОРИ, НАЧАЛНИК ОТДЕЛИ И Т.П. - РАДИОТЕЛЕВИЗИОННИ ТЕХНИЦИ, С НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ДИПЛОМИ СЛЕД ТОВА ЗА ФИНАНСИ, ЗА ДА ПОЛУЧАТ ДИПЛОМА ЗА МАГИСТЪР, НО ЕКОЛОГ, ХИМИЦИ, КОИТО ДЪРЖАТ ДА БЪДАТ ИНЖ.ХИМИЦИ И ОЩЕ И ОЩЕ,И ОЩЕ.....УЧИТЕЛИ ПО ФИЗИКА........НО ТАКА СА НАМЕРИЛИ! ЕКОЛОЗИ ИМА, НО ТЕ СА НА ДЛЪЖНОСТ МЛАДШИ ЕКСПЕРТИ, КОИТО СА С НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ, И Я СЕ ОБАДЯТ ЗА НЕЩО, ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА ПРОГОВАРЯ С ПЪЛНА СИЛА - НЯМА ДМС, ИМА ЛОША ОЦЕНКА ПРИ АТЕСТИРАНЕТО, А ОТ ТАМ И ШУТ КАКТО СЕ СЛУЧВА С МЕН!

То има ама се опитаха да и подрежат крилата (Господари на ефира) когато нагазиха в ла*та на Първанов. Само и само да не излезе нищо на яве

до "аззззз" това е чудесно, само че описваш проститутките а не това, което трябва да е една 'медия'. Освен ако не визираш само 'реклмните медии', като плакатите, големите пана и закованите с такери реклами по дърветата.

Темата , която е най-голямо табу е за масоните във властта, бизнеса и медиите. Защото комунягите може да са правили престъпления, но поне се знаеше кои са, сега масоните командват, но нито се знае кой точно е масон, нито се позволява това да се проучи. Втората тема е за циганите и циганската престъпност, третата е за демографската катастрофа. С две думи планът Ран-Ът продължава да се изпълнява независимо кой е на власт.

Интересното е, че сега се поставят на дневен ред такива въпроси. Банките не са от последните три години, но никой не искаше да пише за тях и преди! Защо? Тъмното минало на Р. Петков? Никой не го отрази! Доктората на Станишев и бляскавата му кариера преди да стане министър председател? Истината всъщност е следната: 1. Всички медии обслужват нечии бизнес интереси. И не случайно са собственост на съмнителни бизнесмени - Манджуков, Ал. Петров, Донев . . . 2. Журналистите, освен поръчкови статии друго не пишат. Няма и защо. Всичката информация и за ББ, Ц. Бориславова, Р.Петков, Станишев и за банките я има публична. Който иска може да си я прочете. 3. За първи път от 23 години насам се пише свободно срещу властта. Самият факт, че се публикуват такива теми 'табу' е добро доказателство за това.

Забравил си Първанов и неговата фалшива Българска Коледа!!! Подаряват Медицинска техника за милиони - НО САМО НА ХАРТИЯ!!!!!! А къде са парите никои НЕ знае и никой НЕ трябва да пита!!!

Хахахаха, идва предизборния период, дайте да съберем редиците. 8 години дъвкаха Бойко, ама не им стига, сега е важно да започнат отначало. Няма по руган, ехидно коментиран, разпъван от коментари, мнения, карикатури, файлетони, вицове и откровена злоба от сегашния премиер, това е факт, дори има специални вестници създадени срещу него, нямаше никакви 100 дни толеранс в началото на мандата и всякакви подобни, Костов не го закачаха 2 години, царят близо 2, Станишев повече от година, независимо от спрените фондове, от престъпните срещи с бандити и т.н. Да де, ама това се забравя, идат нови избори и хайде всички дъвки в устата и започвайте. Как да не се пише за престъпната дейност на Бойко, дори му го зададоха в ефир на пресконференцията на изборите. Така че, това дето Инджов изведнъж измислил, а и го представя като голЕмо откритие е манипулативно, по същия начин по който се обвиняват вестниците, едно пишеш друго забравяш, а тук е едно питаш, друго забравяш.

Друга тема е съмненията за тъмното минало на Бойко Борисов, за това откъде са парите на Цветелина Бориславова, бивша спътница на Бойко Борисов, каза Инджов. Още по-интересно е да се знае, че самият Бойко е бил редовен член на БКП, а баща му е работил в органите на МВР. А най-интересно е да се знае, че Бойко е работил като лична ОХРАНА на Тодор Живков, а служителите ог охраната по онова време си бяха формално и де факто кадрови служители на ДС или на МВР. Това знае ли го някой? Не? Тогава разкрийте ведомостите, по които са получавани заплатите.

Оркестъра свири каквото му е платено , тва да не би да ви е караоке бре?

В link има трима здраво платени писачи "вдигащи" рейтинга на ГЕРБ. Това са IQ146, KGB и КАЛИТКО. Те съсипват всеки коментар с това, че ако не си за ГЕРБ значи си "комунде". Мисля, че въпреки парите дето им плащат, тези тримата правят мечешка услуга на господарите си.

От време знаем, че е най-трудно да се каже на "Царят е гол."!

ТАБУ СА ТЕМИТЕ ЗА ГОСПОДИН ДИМИТЪР ПЕЙЧЕВ БИВШ ДЕПУТАТ ОТ НДСВ, И БИВШ ЗАМ.МИНИСТЪР В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ! КЪДЕ Е ГЕРБ, КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОСЛЯДЯТ КАКВИ СА МУ ПИПАЛАТА - ОТ РУСЕ ДО СМОЛЯН! КАКВО Е ИЗКЯРИЛ ОТ ДРУЖЕСТВО "РАЗВИТИЕ-2004", КОЛКО МИЛИОНИ Е ВЗЕЛА ФИРМАТА НА СЪПРУГАТА МУ,НА ДВЕТЕ МУ ДЪЩЕРИ, КОЛКО ПРЕПИСКИ ИМА В ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ ПЛОВДИВ ЗА НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ........ И ОЩЕ И ОЩЕ! ХАЙДЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА ПОРАБОТИ, ЗАЩОТО ИМА И ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТАНЦИИ!

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, НО КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ!

Има и др. теми - табу. 1. Циганската престъпност, 2. Дългите линии на демографската переспектива с анализ на бъдещиото качество на човешкия материал в България, 3. Важно - преработването на вертикалното парно в хоризонтално и плащане по индивидуален топломер на апартамент, това е груповото крадене, което ни държи в азиатския комунизъм.

Да добавим и теми, като брой откраднати автомобили и разбити домове за денонощие/седмица, което бе честа информация преди, отказ от припомняне на политически обещания от изборите, липса на информация за собствениците на фирми печелещи държавни поръчки, недостига на лекари в болници, синдикалното бездействие, кариерата на членове на работодателски съюзи и разни други ''съветващи органи'' към държавата...

Какъв МАЗОХИСТ трябва да е човек, за да НЕ ГЛАСУВА за Бойко Борисов? Да не гласува за ПЪРВИЯ УПРАВНИК през последните 22 години, който да е загрижен за обществения интерес повече, отколкото за личната си изгода! И който НЕ КРАДЕ и преследва КРАДЦИТЕ! За това е нужен наистина ЗДРАВ, ЯК, БЪЛГАРСКИ МАЗОХИЗЪМ и НИХИЛИЗЪМ!

Ама ти сериозно ли? Че чак и с големи букви. Изпий си хапчетата преди да пишеш.

IQ146 май ти е изветрял мозъка и си станал на IQ-146?! Свали розовите очила и спри да целуваш задници - вярно е, че може да бъде по-зле, вярно е, че БСП, а и другите не са по-добри, но да се заблуждаваш колко хубаво си живеем и да опитваш да заблуждаваш и други хора с мнението си тук - значи вероятно имаш някаква изгода от това! И махни това IQ146, че си смешен (явно е умряла циганката дето те е хвалила)!

Споко бе. IQ не означава коеф. на интелигентност, а quotient innocent. Точно си се е написал човека

КГБ познахте, сладур, пропусна само да пишеш и младежко БСП, дето само ти си го виждал и чувал и държиш да споделяш с нас размислите си за него ежедневно!!! Очаквам в следващия пост да коригираш тази грешка.

Медиите са толкова платени и субективни, че отдавна не гледам телевизия, а новините ги чета в интернет задължително от няколко сайта.

Repairing the system Четете г-н Филип Дудин - един истински смел и умен българин ! И децата знаят, че пресата е манипулирана по всевъзможни начини. Не само страха ги владее, но той стои в основата на другите посочени причини .

Агати глупака! Вестниците са бизнес, а не граждански мониторинг. Който иска да пише и да чете си има сайтове за това. Я си купете вестник в Студенски град, да видите колко е трудно.

които ни спестяват преди гласуване на удобните законопроекти. И ни обясняват впоследствие, че кризата и ланския сняг са причина. А в същото време готвят новите сладки законопроекти..Апетитът идва с яденето.

че то винаги е било така, е комунделите да кажат по тяхно време как беше, особено в периода 44-89та година. Те медиите по собствено желание се нагаждат, не че някой ги кара на сила, това си е просто бизнес, най-малкото съпротивление, медиите са търговци, не са се вричали в народна вярност и не са се клели да казват истината, това е, няма драма никаква..

Аз си спомням,че се преброявах всяка сутрин в продължение на месеци пред ЦУМ за телевизор В.Търново, а за плодове дебнех като хищник всеки ден пред плод-зеленчук - ужас!

Aха. И? Имаш да кажеш нещо по темата или просто си спомняш младостта? А и щом всяка сутрин си ходил/а за телевизор, па бил той и В.Търново, значи не ти е било толкова зле. И за какви плодове дебнеше? Всички плодове, които растяха у нас, ги имаше на всякъде. Е, банани и портокали имаше само зимата, ама зрееха нормално, а тия, които сега ги има, зреят в хладилници. Важното е, че още помниш без хапчета.