Чужди медии: Батман, който не понася кръв

Никой не знаеше, че гледката на кръв е толкова непоносима за Бойко Борисов, пише "Монд" в коментар за събитията в България. България крачи в неизвестното, смята "Файненшъл таймс". "Курир" видя как "Батман си взима шапката".

Обратно в новината

Коментари - Чужди медии: Батман, който не понася кръв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Необразована тълпа води страната към пълно бедствие и неясно бъдеще. Не са мои думи а Financial Times USA." А горното го пише в една друга ваша статия, но подобна новина/заглавие няма във Файненшъл таймс. На мен ми прилича на дезинформация.

В самата статия се цитират повече от едно издание - "Монд", "Файненшъл таймс", "Куриер", "Икономист", "Ню Йорк таймс", "БТА", "Дневник". Но няма нито един линк, дори този, който сте дали. Има само една единствена снимка, на която трудно се различава от кое издание е.

Дир.бг имам една молба. Когато цитирате чужди медии, моля пишете и линковете към оригиналните статии, защото няколко пъти вече пишете за несъществуващи такива!

Mmorkowa ,и кое му е доброто на това правителство? изпратиха още 400хиляди на борсата за безработни, а още толкова не са се регистирали...малкия и средния бизнес, който захранваше икономиката я пратиха на майната, всички цени от потреблението и от хранителните маркети отидоха в космоса...горивата и те хвръкнаха у небесата. При тези данни, не ми пука дали има построени отсечки от магистрали или зала Армеец.

Религията е стар метод за заблуда и управление на масите.Твоя Господ спасява хората вече 2013 години.Мерси-Моля!Моето ДЕТЕ яде хляб-за твоето,не знам.

Операта не е свършила, защото още не е пяла дебеланата.

Чуждите медии са се изказали неподготвени. И представа си нямат, че правителствата на техните държави са поддръжници на Борисов. Празноглави неинформирани лалажии.

Чуждите медии са се изказали неподготвени. И представа си нямат, че правителствата на техните държави са поддръжници на Борисов. Празноглави неинформирани лалажии.

Понася кръв тиквата и още как! Само дето на шефовете му от ДС им писна от номерата му и решиха да го сменят. Ама как да го натирят, без да е грозно? Ами протести има, да пуснем малко кръв и да му кажем да си ходи на това основание. Спретва се театро с 10 хулигана, замерящи 10 жандармеристи, те пък набиват няколко протестиращи наоколо и кървавия протест е готов. Само дето работата беше много претупана, никакво старание нито в едните актьори, нито в другите. Добре, че операторите от телевизиите се справиха добре, и телезрителите видяха потресаващи улични битки. Ние, присъстващите, видяхме как жандармерията игра зле скроено театро с "провокаторите". Всеки може да си наеме "провокатори", ама на жандармерията може да нарежда само или боко, или неговите шефове.

E добре де, а след Бойко кой? Станишев ли, Яне Янев ли, или ония извънземните? Дали ще ни е по-добре? Щото каквото и да се приказва това е най-доброто правителство досега..

Попитали радио Ереван на колко групи се делят гербаджиите. След кратка пауза радиото отговорило: - На три. Едната група е самият Буда. Във втората са разните цървуланковци, алчни за власт и пари - велчевци, фидоски, цецки, цецковци, дянковци и др. Наричат се БУДисти. А третата е групата на БУДАлите.

Защо преписахте вица за бсп на Герб! - май забравихте произхода си , сърпа и чука, и интернационала? -Шепа крадливи милионери сте, нямате толкова пари да платите на целия народ.

А ГЕРБ имате повече пари, та нали крадохте, та ни задминахте. Ако ние сме шепа милионери, то вие сте шайка милиардери.

Незнам - кой е руски агент и кой- не е.Документи за това не са излязли .Няма нищо черно на бяло,както казва народа, НО ЗА АГЕНТ БУДА - документите са действителни и, който иска може да ги види.Всичко останало е преливане от пусто в празно, драги ми тъй наречен в случая Българин.

Всички пристигнали в София прасета са отказали да се завърнат по родните си кочини, и са подали молби за постъпване на работа в кучкарниците на "Екоравновесие ", МВР, и частни такива. Комисиа , оглавена от Експерти, ще даде отгоор на въпроса, може ли такова куче да яде свинско?

след Тиквата трябва да изринем и отрепките които гласуват за него. Иначе този заблуден боклук ще подкрепи следващият издигнат тапанар.

То не бяха царе, то не бяха пожарникари, мутри, калинки, румянки,марковски и какви ли не други отрепки.Да хванеш едните и да удариш другите.

popov

Точно така, да останат само гласоподавателите на БСП, да се организира масов внос на цокала. Да се връчи честния ключ на София на Путин, за да може да изгаси лампите.

В РБ-парламента опозицията обвинава, а управлявящите се облекчават със заплахи и свински протести.

Какъв ти Батман? Истинския Батман е положителен персонаж.Това нашето недоразумение е - бедствие.Слава богу, че си подаде оставката.

Кой е Джон Голт?

Малко даже са посмалили и не са цитирали и другите му популярни прякори като : Тиквата, Мутрата, Шлифера, Винету и най-пресния - ДОН Буда мухахахахаха. Смея се от отчаяние не че ми е смешно...

От целият ти коментар лъха на простотия и умствена ограниченост...

Въх, дали?

А от теб лъха на скапал се гербер... Цвъки това ти ли си?

И баща ти и дядо ти и баба ти също.

Еми то всички са били комунисти ако не са били са изяждали чадъра или направо тоягата в концлагерите... така че... комунистите са евриуеър и едновременно никъде, щото такова животно като комунизъм като този от книгите никога не е имало. Имало е и има диктатура и капитализъм, който също е диктатура. Демокрация също само в книгите! Наздраве!

Коментарът на "Въх!" !

много точно си ни оценяват хората отвън.Бай Бай Батмане, дълго продължи царството ти но всичко си има край

Тия оценки може да ги запазиш за майка си. Аз не съм чул някой интилигентен човек да нарича ББ Батман. Така го наричат славитрифонофските чалгари, станишевите комуняри и костовите мангасари. Естествено джурналята на всякъде по света са жалко племе и гледат да продават с бомбастични заглавия почти фалиралите си вестничета.

SH

НЕ СРАМИ ИМЕТО БЪЛГАРИН !!!! ГРОБАРИН СИ !!! -((((((((

Лъжа е, че журналистите навсякъде по света са недостойни професионалисти. Но действително австриецът, поради детска наивност най-вероятно, е пропуснал да отбележи размера на доходите на българите. Да, за всички европейци растат разходите за енерги, но за българите са просто непоносими, защото доходите им като заплати и пенсии са значително по-ниски от австрийските например. Ето това премълчаване е непрофесионално за журналист, защото фактът е съществен за оценката на състоянието.

Такива антибългари като теб, които се навеждат пред "хората отвън" и нямат собствено мнение /поради ограничен умствен багаж / не разбират, че партия ГЕРБ ще продължи да управлява. България - на българите!

"Надявай се, мъжо на пияна жена." и "Умря Марко".Народни поговорки.Нали "Напротив"?

Изхвърлихме банкянското говедо от Парламента, сега е ред на Станишев да го вкара в затвора.

Luna0102

Що пък Станишев, ти няма ли да гласуваш за твоя етнос Делие?

На такива "изхвърлячи", не си струва да им се обръща внимание. В живота, са "две нули"...

Корекция господа - Безработицата е %49.9 нито по-вече нито по-малко.

И как го изчисли бе, наакан?

Видимо е и с невъоръжено око.

Като цяло коментарите са обективни.

В неделя сме на протест !

гост, ти ще си на протест. Това го разбрах. Ама аз съм готован. На всякаКЪФ съм доволен. То не беше рязан манафски или какъвто е сега на сержант Николай Младенов или НАТОвецът Соломон Паси. Докато се появи нещо по-яко животът ми ще свърши поради болести и мизерия. БЪЛГАРСКИЯТ ГЕН, е алтернативата. Още малко да се енергизира третата спирала в ДНК на автентичните българи, аман им е робската система на рептилите. Вероятно последното което ще стане е, реките Тигър и Ефрат да се преобразуват в галактически космически кораби и ние диктаторите да получим по една планета за управление.

Много ще има да поглеждате за "Батман", ама дръжки.

Народа не иск а да му затягат колана, а на политика даму расте шкембето! Затова и цледния цитат е пълен таш..ак - Дянков бивш икономист от Световната банка, спечелил уважението на колегите си, но не и това на българското общество, основно заради затягането на коланите - чист популизъм за оправдание в некадърност!

За Батман до три месеца никой няма да се сеща. Ако реши да се яви изобщо на избори, тия на които наруши интересите ще му видят сметката. Когато станеш премиер, няма начин да не поемеш отговорност към едрия капитал и монополите, че ще ги браниш. Борисов не успя да им запази интересите, благодарение на натиска на улицата и логично мислейки за живота си се махна. Помнете ми думата, че те няма да го оставят, ако мераците му за нов мандат продължават. Един провал, винаги провал. Никой нямя да си пожертва незаконно спечелените пари, заради момчето от Банкя. Паричките са им по важни от една личност, па било тя и Борисов. Не случайно ДКВР и КЗК, бяха и си остават без цвят или по точно казано с цвят на пари. Сложени са им председатели които са удобни на монополите и която и власт да дойде Петко Николов, наречен още Петко удобното от КЗК е несменяем.

Проблемът на някои е, че ББ се зае да избистря водата, в която някои ловяха риба...А водата до идването на ББ беше мътна и някои много риба наловиха и искат и още...

си е мътна бе. Нали за това си отиде. Сега според теб след три години бистра ли е. Ако е така, защо хората сме по улиците. Той си е заложник на монополите и тоя преди него и тоя след него.

И, ако е така /в което силно се съмнявам/ - защо не усетихме някъкво финансово подобрение/което би трябвало да е целта/? А се получи точно обратното - тотално забатачване.Срока е повече от достатъчен, за да видим светлина в тунела - почти 4 години.Но не би.Тотална разруха във всички области.Отговори ми мда, ако можеш разбира се.

А главният рибар беше той

В грешка си - ББ се зае да поизбистри водата, но не заради народа, а за да може той да си лови риба в нея. С кого най-много се заяде - с бившето си приятелче Алексей Петров! И всичко се опитаха на него да окачат - само убийството на Кенеди не можаха..... И какви закони промени - я и това се попитай. А закона за отнемане на незаконното имане - си е чиста проба преследване на конкурентите на Герб. Хайде сега - тия трикове са ни ясни! Не сме чак такива балами!

не ми хвалете тая мутра престъпна.

И Веселин Божков председателя на КРС е несменяем.

Един човек имал магаре.Настанали гладни години и той нямал с какво да го храни,та решил да го научи да яде камъни.Магарето ще не ,ще се научило,но след 2 дена вдигнало петалата ,умряло и човека нямало кого да яха.Правете си извода,ако ние всички умрем ,кой ще ги издържа и кого,ще яхат управляващите?!

Ами ще си внесе мангусти, ако муй свършат циганите - последните затова ги отглеждат :)

Кратък урок за невежи българи: Когато правителство говори за увеличение или намаление, или замразяване на заплати - става въпрос за заплатите в АДМИНИСТРАЦИЯТА. Не за заплатите в реалния сектор. Ако работите в частния сектор само шефът ви може да ви увеличава или намалява заплатата. Аз не мога да повярвам, че има хора които смятат, че правителството може да влияе пряко върху заплатите в реалния сектор. Правителството може да създава предпоставки за развиване на частния бизнес.

Ами че ти сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш. Правителството може да влияе пряко върху заплатите в реалния сектор, като създава предпоставки за развиване на частния бизнес...( или за подтискане на развитието му).

това последното , което казваш е точното нещо. косвено, но от правителството зависи всичко

има начин и се прилага в много страни на EC: 1. Mинимални ставки за работа в отделните сектори, 2. Oграничаване на максималните заплати при частните фирми (за предотвратяване източване с нереални заплати на "калинки", секретарки-любовници, шофиори-охранители и т.н.) 3. Kато разxода (заплатата) над определената граница не се признава за фирмен разxод, и собственика трябва да я плати от джоба си. 4. ... и други под.

какъв частен сектор? Икомомиката през последните 4 години загина ,средна класа няма, има много богати и още повече бедни

Невежият си ти! При всички големи обществени поръчки /например в строителството/участникът подписва декларация, че ще осигури минималната работна заплата на работещите . Защо там няма изискване това да е минималния европейски стандарт за този бранш!?! Нали се строи с европейски пари и по европейски програми! Защо чуждите фирми у нас осигуряват на своите си тези пари, а българските не ! Дори ако работят на един и същ обект при едни и същи условия! Къде отиват тези пари?!?! Ако ББ беше излязъл пред народа и беше обяснил, че с тези милиарди евро по европейските програми , ще бъдат ангажирани ХХ броя работници със това равнище на заплащане , никой в България нямаше да бъде против строителството на пътища! Но ТЕ искат робите да им работят за два домата и парче сирене без пари ! Ами докато е така не търсете и не говорете за качество на изпълнението!

Моля другарко, искам да питам: А когато правителството каже на "шефа" Ви: От утре вдигаме минималната заплата ,/и съответно осигурителните прагове/. К-во шЪ прайм ?

Такива са коментарите от държавите, с които ББ се съобразяваше и движеше по техните правила и наредби. Докато им ходеше по гайдата го потупваха по рамото, а сега за благодарност го натискат към дъното на блатото. Западнярски и американски боклуци ПФУ!!!

На западния свят му лъсна истинското лице. Това да ни е за урок.

Според Малтус хората се множат в геометрична прогресия, а ресурсите в аритметична.Корекцията е войни, кризи, бедствия. Скоро светът ще приеме Китайският модел за едно дете, ако не, ще загине.

Малтус беше модерен 1800 г., пич. Осъзнай се. Знаем за Доклад 21 на ООН и желанието им за тотален контрол върху популацията на населението.

"...Корекцията е войни, кризи, бедствия..." A сащо така герб : BG- принос кам теорията ...

Кой каквото иска да си приказва,едно на всички е ясно,че това правителство беше най-некадърно от всички управляващи до сега от 1989.

Де да беше... щеше да е хубаво. Тъжната истина е, че това беше най-доброто - а това вече боли.

Това е твое мнение, Всезнайко.

и такава простотия доживях да чуя! вие сте или много тапи или много червени!

че не били популярни, защото "затягали коланите". Ние сме свикнали да сме бедни, винаги сме били бедни, не това ни притеснява. Проблемите, които трябва да решим, са: пълна и незабавна лустрация - не искаме повече да ни управляват комунисти-престъпници и престъпници - слуги на комунистите; съд и конфискация на незаконно придобито имущество; преразглеждане на всички приватизационни договори и истински следприватизационен контрол, съд за лицата, сключвали тези договори и неизвършвали този контрол; връщане на емигрантите в България - на завършилите престижни университети да се предложи работа в държавната администрация, която след декомунизацията ще остане без служители ит.н. Пък да видим после дали има нужда от "затягане на коланите" или за една година ще си платим остатъка от външния дълг, който ни оставиха комунистите.

Европа и САЩ с налаганата от тях политика за финансова стабилност и от там геноцид над българския народ, накрая ще ни докарат и фашизма.

Какви бяха тия прасета вчера,дето ги докараха?Като коледни добавки в натурален вид сьс задна дата,или пьк по този начин искат да се отблагодарят на ББ ,че им преведе парите.Защото малко се съмнявам да са ги върнали обратно?!Сега ще пада голямото плюскане!

.

за прасетата- липсва му на ББ дори малко фантазия. Можеше да отвори капака на тира и да пусне прасетата при поддръжниците си. Заедно да си погрухтят.

не това бяха комунисти опа обарках социaлисти

Лъжеха ни, че договорите не можело да се прекратят имало неустойки. Тези договори могат да се прекратят поне по повече от един начин без неустойки за България: - Нищожни защото не отговарят на търговският закон - Монополни не са в резон с антимонополните закони - В нарушение са на директивата на ЕС за либерализация на енергийният пазар - Има злоупотреби и нарушения към държавата и клиентите. Чакаме и политиците да не се успиват. Защото ние помним и Гърция и Исландия и Еквадор. Да спрат да издигат във властта хора с двойно гражданство с неясни приоритети не знаещи на кого да угодят. България сега има нужда от хора които вярват в нея и искат да направят нещо за страната си.

"За да напишат нова конституция, хората на Исландия избират 25 души, сред 522 възрастни, които не принадлежат към нито една политическа партия, и които са препоръчани от най-малко 30 души. Този документ не е дело на шепа политици, а е написан в Интернет. Учредителните събрания се провеждат он-лайн, гражданите могат да пишат коментари, да правят предложения и със собствените си очи да гледате как постепенно конституция се оформя. Конституцията, която в крайна сметка е създадена с участието на всички хора, ще бъде представена в парламента за одобрение, след следващите избори." Асен Асенов 2012 г.

Да държиш народа, който те е овластил четири години на празни ясли само и само да можеш да се покажеш пред Европата, с прехвалената "финансова стабилност", т.е. беднотия.

..... Това е ИЗРОДЩИНА И ГЕНОЦИД КЪМ НАЦИЯТА!

Лелее, много си проста, наистина ;-)

От вчера Стандард нюз София. Близо 4,2 млрд. лв. ще бъдат парите във фискалния резерв на страната в края на февруари, месеца през който парламентът гласува оставката на правителството на Бойко Борисов. Това сочат изчисления на база данните за ежедневните касови приходи и разходи на държавната хазна. От наличните пари в резерва над 2 млрд. лв. са във Сребърния фонд, които не може да се пипат. Малка част от парите са във фонд "Козлодуй", който също е със специално предназначение. В края на юли 2009 г., когато ГЕРБ пое управлението на страната, парите във фискалния резерв бяха 7,7 млрд. лв. Оказва се, че заради световната финансова криза, която удари и България, за три години и половина резервът се е стопил с 3,5 млрд. лв. Приблизително с 3,5 млрд. лв. се е увеличил и държавният дълг на страната. От 4,75 млрд. евро в края на 2009 г., дългът е нараснал до около 6,5 млрд. евро, сочат данните за емитираните ДЦК от Министерството на финансите. Така общо за три години и поливина са похарчени близо 7 млрд. лв. повече отколкото са събрани с данъци и са получени от фондовете на ЕС.

И теб ли да те определям, друже....?! Източник - Стандарт Нюз, има ли какво повече да се обсъжда?

SH

Опоскана държава, ликвидиран дребен и среден бизнес, народ "стабилизиран" на ръба на оцеляването, обезлюдяване и неконтролируема безработица на обширни български територии, хаос и корупция на всички нива на управление.... А къде са изразходвани тези милиарди, които явно са се изпарили? ЗАТОВА ТРЯБВА СЪД ЗА МУТРОПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ !!! СЪД ЗА КАЛИНКИТЕ И СТЪРШЕЛИТЕ, ОПОСКАЛИ НАГЛО И БЕЗСРАМНО БЪЛГАРИЯ!!! КОНФИСКАЦИЯ НА НАГЛО "ПРИСВОЕНОТО" !!!

Един човек имал магаре.Настанали гладни години и той нямал с какво да го храни,та решил да го научи да яде камъни.Магарето ще не ,ще се научило,но след 2 дена вдигнало петалата ,умряло и човека нямало кого да яха.Правете си извода,ако ние всички умрем ,кой ще ги издържа и кого,ще яхат управляващите?!

На мен ми направи впечатление, че цяла Европа, та и САЩ твърдят, че България върви към неизвестното, само Русия, знае кога ще има протести и какво се случва .... това някак си ме навежда на мисълта, че те са доста в час с плановете ни, които и ние не знаем, дали не ни дирижират именно те и то с определена цел. Много скоро след неуспешния референдум, взехме да се бунтуваме, а в същото време сметките, безработицата, данъците и т.н. всички те са високи и непосилни мнооого от отдавна, но на никой не му пукаше, до ... неуспешния референдум ... Кой ни вдигна сега, кой ни организира и с каква цел, кой ще дойде на власт след изборите и с каква цел?! Много въпросителни, нито един отговор, а руските вестници, знаят дори кога ще е следващия голям протест, дали знаят и отговорите на другите въпроси ?!?! Страшно е, като си помисля, че всъщност винаги сме си били под тяхно влияние, затова и никога няма да стигнем белите държави, никога няма да стигнем дори страни, като Полша, Чехия, Унгария, които също са бивши комунистически държави, но винаги са искали да са далеч от руското влияние - къде са те, къде сме ние ...

По скоро обратното, САЩ и Европа просто казват- Как така ги изпуснахме, та нали ги мислехме за вечните балъци.

Абе пич, само ти не знаеш явно, че следващият голям протест е насрочен за 24.02... Не са ти виновни Руснаците, а ти си много неориентиран.

Руснаците са грамотни и могат да четат, а за протеста е написано навсякъде. Чак баба ми знае:)

Много правилно, руската енергийна мафия е най-богата и силната в света, затова точно след референдума се надуха сметките. Защо досега нямаше надписани сметки?

Асфалт ПАША = Mister Proper - Гей Водопроводчик

Luna0102

"Искаме ли правителство със Станишко, Мишко и Пишко?" в момента това върви по 3 канал - повторение:))). И тези бавноразвиващи се искат да управляват България.

Руският в. "Комерсант" припомня, че протестите в България ще продължат и голяма демонстрация е предвидена за 24 февруари. ...............24.02.2013 ВИДОВА НЕДЕЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!отговор ще има ли промяна или ще продължим да сме ОВЦЕ и европа да ни се смее и взима на подбив

дето има голяма заслуга за нашето днешно положение ли? Не ми пука от нея. Пък и да не ни взима на подбив, а да се стяга, че и нея това я чака.

а пука ли ти че БЪЛГАРИЯ ГИНЕ.........че хората мизерстват а децата ни робуват по чужбина........АКО ТИ ПУКА НЕДЕЛЯ .....стадото трябва да се превърне в БУРЯ

Тогава е изборът за ПАТРИАРХ на България и той не бива да бъде омаскарен с безредици и протести!

..........ще изберем КИРО-ЛИНКЪЛНА за патриарх

Цял свят знае, че на 24-ти февруари сме обявили голяма стачка. Но веднага, понеже руски вестник е посочил казаната от нас дата, видите ли руснаците ни бутат. А защо не попитате министерчето на енергетиката при даденото предложение за намаляване цената на тока на микса, продаван от НЕК, ще се вадят само централие на Ковачки? Ами тези на двете американски централи, ами тези на възобновяемите енергийни източници? А къде е председателят на БЕХ- М. Андонов, който като управител на НЕК изнасяше ефтино скъпа енергия? Все другите са ни криви, а ние сме си белички и чистички! И пак прах в очите -Цацаров подновявал дело о 2007 година за енергетиката, щото Яне папката му занесъл материали. Аман от олигофрени, дето ни мислят за идиоти!!

ПРАВА СИ...........не че руснаците.........ама западната преса КОМЕНТИРА без да спомене за бъдещи протести.......

КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН НАЙ-ДОБРЕ СЕ СМЕЕ ... ХАХАХАХАХАХАХАПХХХХ!!!!

"Но по общата оценка на наблюдателите при управлението на Борисов изцяло отсъстваха наложителните структурни реформи" - това казва всичко.

Аз никога не отстъпвам и не се предавам!Който заложи на мен печели. Какви са тези ментета.които си вземат шапката и дим да ги няма?

Sic transit Gloria-MuTri...

Всякакви импровизации... Ако не беше подал оставка щяха да го наречат кървавия диктатор. Истината е че комунистите подготвиха много добре този преврат-заложени финанасови капани, агитация на младежките формации и по места. Добре позната схема на дестабилизация. Когато всичко беше готово, прецизно организирани провокатори предизвикаха ескалация. Батмана много добре им знае номерата на комунистите, знаеше че този път БКП е заложила всичко за да го дискредитира. Не може да им се отрече че си бяха изпипали схмета. Вижте колко скорост има в тези демострации - не могат да спрат дори след оставката. Трябва да си заслужат парите дадени от БКП. Ако Бойко беше останал, след 4 месеца щеше да е политически труп и нямаше да има кой да пази България от комунистите.

Слагате извадки от вестници както ви е удобно в полза на червените зня че няма да побликувате

Не ща Гангстера и Комуниста Буда да ме пази от Комунистите ... Всеки истински Будист избягва историческия факт , че само най-верните членове на Партията пазеха Тодор Живков Добавка за Непросветени Будисти: Бореца Боян Радев беше личен бодигард на Тато и по линията УБО тръгнаха СИК - Стоил Славов от СИК , който го взривиха васансьора на хотел Орбита беш също служител на УБО) :))))) Гогъл на името му :) и излизат неща като: Ако има някой от босовете на бившата групировка СИК, чието име да е споменавано най-малко това е Стоил Георгиев Славов . Той дори си няма и прякор. Макар че той стои плътно сред създателите на структурата и фирмените превъплъщения през десетина години. Славов е започнал кариерата си в бившето Управление за безопасност и охрана (Пето управление на ДС). Баща му Георги Славов бе персонален шофьор и охрана на несменяемия шеф на съветниците на Тодор Живков проф. Нико Яхиел. Стоил Славов е сред хората, тръгнали от някогашната групировка "Аякс" на бул. "Симеоновско шосе", за да достигне водещо място в управите на "Интегруп енд партнърс" и "Интерпетролеум енд партнърс". Във всички фирмени документи името му стои до Красимир Маринов-Големия Маргин, Румен Николов-Пашата, Дмитрий Минев-Руснака и Младен Михалев-Маджо. Говори се, че именно Славов е мозъкът на схемите за търговията с петролни продукти, донесли внушителни печалби на групировката в началото на 90-те години.

Уж си бивш чобанин, пък ме се мандахерцаш тук как едно тъпо копИле нямало дори прякор, един вид тоя митичен и загадъчен борец от ниво две нули?! Гъв ми ъ брейк! Телето бре, Телето, така му викаха на тоя парцал! Стоил Телето. Беше тъп като теле!

"ДЕМОСТАЦИЯ" когато се научим да пишем, четем и мислим , тогава ще се оправим !!!!

Ай сиктир с тия заложени капани, бе! Преди четири години ги заложиха и чак сега щракат, а? Четири години слушаме за капани, а тия тиквеници така и не се научиха да ги заобикалят!

След 4 месеца щеше да е "разложен" политически труп, а сега е само "политически труп". За пазенето - НЯМА НУЖДА! Ние сами можем и знаем как да се пазим. Стига да не ни се пречи!

дали е труп сте видим на изборите

НАСТАС ЧОРБАДЖИ И ХАЙДУТИ Настасе-ле, Настас чорбаджи! Знаеш ли, Настас, помниш ли, когато бяхме момчета, момчета бичкиджийчета, субашки дъски бичахме, субашки, още къдиски? Ти ни бе дъмгаджията, на дъски дъмги туряше, полвината ги крадеше, та ги одъре правеше турците да ги кундисуват, турците от конаците, гърците от конаците! Ние си пари немахме харача да си платиме, и ти ни, Настас накара да си дъските бичиме на хубавия Великден, на хубавия Гергьовден, гато момите играят, момите с бели фустани, булките с тенки чукмани? А ние в дама лежахме, конските лайна тъптахме, през митириза гледахме и ти се молба моляхме: Настас-ле, Настас чорбаджи, и ние жени имаме, и ние деца храниме, пусни ни да си подиме. Пък ти ни, Настас, казваше: Лежите, гиди габровци, лежите, да изгниете, харача да си платите. Ние се молба моляхме: Бежне-ле, мили Господе, летни ми дребна росица, да се гората разлисти, гората и планината, млади хайдуке да тръгнем, Настаса да си уловим, на ръжен да го опечем, като ми агне гергьовско... Де стоял Господ, де слушал, та летна дребна росица, та си гората разлисна, гората и планината, млади хайдуке тръгнахме, та си Настаса фатихме, и го на ръжен пекахме. Гато Настаса печаха, около хоро играха, тая му песня пееха.

Luna0102

Сбъркал си ефенди! Българите сме зад Бойко (платените са изключение).

Ако се запази статуквото - абсолютно. Ако нищо не се промени и исканията на народа не бъдат взети предвид ще се гласува отново за ГЕРБ. То не би имало друга алтернатива в такъв случай. :-)

Аз съм уфца Будиска и Миро Мазното ме храни по Програмата за развитие на Интернет в селските райони Беее !:)

Жалко, Жалко ! Tакмо беше сабрал пари да увеличи заплати и пенсии с 50% и си отиде, завалията... A моЖеше да влезе в исторята с този фокус-мокус: от нищо и хоп 50% отгоре !!

Абе вземете да четете и статиите, а не само заглавията малоумни кретеноиди. ЦИТАТ: Бойко Борисов: "Колеги, знаете че подадох оставка на кабинета и тя вече е в парламента. Има някакво технологично време, не знам колко е по закон, до тогава всички си изпълняват ангажиментите. Ще работите така, че след изборите, ако хората определят пак ние да управляваме, там където ще се върнете да не се е срутило. Това е много важно да го имате предвид. Иначе, още днес щях да вкарам точка да увеличим пенсиите и работните заплати с 50 %, но аз съм убеден, че хората когато оценят и днешния ни жест и могат да избират между това, което им се предлага от различните политически партии имаме голям шанс отново да ни посочат нас на първо място. Така, че така искам да се работи, че през тези няколко дни, за които сте там, да правите така, че тези които идват след вас да заварят една подредена държава." Тъпаци като тебе явно не знаете какво значи КОНТЕКСТ. Тоест Борисов казва, че ако искаше да прави кални номерца за следващото управление както правят БСП и ДПС - е щял да въведе увеличение с 50%! ТЪПИ МАЛОУМНИ ДРАСКАЧИ.

Какво ще увеличи като държавата е пред фалит? Резерва е напълно опоскан, вземаме заеми, остана ни само Сребърния фонд, който не може да се пипа. А моя шеф да не ги рине с лопата парите? Как ще го убеди да ми вдигне с толкова заплатата. Как може още да има зомбита, връзващи се на простотиите на този?