Борисов: Опозицията ме хули от сутрин до вечер

Политическите ни опоненти всеки ден са по телевизиите. Почти всички имат собствени медии, които от сутрин до вечер работят срещу правителството.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Опозицията ме хули от сутрин до вечер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не подаде ръка,когато са го били в спорта?Лошо,много лошо Ваня!Това че го е срам е едно на ръка е едно на ръка,ама само със две пики борбата не се печели.

Типично парвеню. Няма ли някъде снимка със стик за голф. Бил подгонил крадците. Не знаех че хората които редовно си внасят пенсионните осигуровки са крадци. Внасяш 40 години, на 63-64 години умираш, а парите ти ги ползва държавната бюрокрация. Добрия пенсионер, е мъртвия пенсионер. На Бойко и неговия екип, да им се връща цялото добро което правят за хората, до 7 коляно.

цру на балканите го крепи тая гад и пак ше се спъне

И аз гласувах за теб ама няма да се повтори.

Дааааа ! В България има даже и геноцид в условията на демокрация !

БРАВО, БОЙКО! НЕКА СИ ХУЛЯТ И ДА СЕ ПУКАТ ОТ ЯД!

Може да те хули опозицията, но нали си играеш играта...хилката в ръката...бой и това е. Демокрацията да не ти е интересна. Защо да не вземем пример от Путин или от арабските управници..нали?!

Бойко,бойко... пак не си в час.. не опозицията те хули-а народа.. и не който и да е от народа- а всички онези които гласуваха за теб с някаква надежда и ти ИЗЛЪГА.... ИЗЛЪГА ВСИЧКИ- ТАКА СИ ЩЯЛ ДА НАПРАВИШ,ОНАКА СИ ЩЯЛ ДА НАПРАВИШ.... Оказа се най-обикновен и евтин мошенник... Не очаквай повече разбиране от хората- дАДОХА ТИ ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ- А ТИ УСПЯ САМО ДА СИ ПОКАЖЕШ НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И ВИСОКАТА ТИ СТЕПЕН НА НАГЛОСТ... Такъв премиер в момента като теб няма никъде по света: НАХАЛЕН,ТЪП,БЕЗСКРУПУЛЕН,АЛЧЕН,ЛЪЖЛИВ И ЛИЦЕМЕРЕН ДО БЕЗКРАЙ.... Постоянно лъжеш-и сам не се усещаш дори когато си противоречиш... УСПЯ НАЙ-НАКРАЯ ДА СТАНЕШ ЗА ПОСМЕШИЩЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ С МАЛКОТО СИ МОЗЪК И НИСКИЯ СИ ИНТЕЛЕКТ.... ДА МУ МИСЛИ СЕГА НАРОДА.. ТИ ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ИЗМИСЛИШ.... ПОКАЗА ВСИЧКИЯ СИ УМСТВЕН БАГАЖ!!!

Боко Свинята.

Цитат от пресата: "- В нормална държава на Борисов мястото му щеше да е в затвора заедно с Маджо, Маргините, Божков, тимаджии, сикаджии, висаджии, Алексей Петров и други оцелели силови босове. Гражданската апатия и простотията на българите много умело се използват и от великите сили, за които не е важно дали управлява "кучи син", а е важно да управлява "техен кучи син", както е казал Рузвелт за диктатора Сомоса. Борисов го държат на каишка с компромати за тъмното му минало и от Изток и от Запад."

От коя преса бе (48) !Да не е от в.Галерия на Дачков и Патрашкова.

Тази преса, която ти четеш много хвали А. Петров, те му рекламираха президентската кампания.

ООООооооооооооо, и НОЩЕМ даже! Тя опозицията нали е затова, Бойко, или това не са успели да ти го набият в "мощната" куха лейка! Ама ти си бетер "госпожица", която иска само комплименти, да бъде хвалена и да бъде охажвана! АДСКИ - НЕМЪЖКО!

Продължавай все така да управляваш Бойко, ние умните сме доволни. Не обръщай внимание на тези,които те "плюят", простаци винаги е имало и те никога не свършват.

Вие също сте тъпанари като тиквата!

АМАН ОТ УМНИЦИ !!! БАТЕ БОЙКО И ПЕНАТА СА ВЕЛИКИ ....И ТО МНОГО ВЕЛИКИ ...ЗА РАЗЛИКА ОТ УМНИЦИТЕ !!!

Ronin

Нищо ново под слънцето!България винаги се е управлявала,или от крадци,или от циркаджии,или смесен вариант!Бойко обаче"кърти мивки".Наистина България не е имала никога по-прост и нагъл управленец от него,както и по-голям циркаджия!Води пред всички останали направо с обиколки!...:)))

Политиците и управниците на една държава са представителна извадка от нейното население. Факт !!!

Добре, все пак има или няма за какво да го целувате..Странно раздвоение на личността както при ББ - сутрин, обед и вечер все нещо противоположно

Аз не бях опозиция, но и аз вече няма да спирам докато не си отидеш, комплексар малоумен!

И ще продължава да води с "обиколки", защото е с класи над останалите.

И ще продължава да води с "обиколки", защото е с класи над останалите.

И ще продължава да води с "обиколки", защото е с класи над останалите.

Пред такива като теб със сигурност е класи напред. И той цикли по същия начин, все някой му пречи. Ако не беше трагично, щеше да е много смешно.

трябва да ти нацепят дебелия задник изрод мръасен

Я па тоя? Мисли си, че има ПРАВИТЕЛСТВО! Майтап бе Уйли, каза АЛФ!

и си мисля, че много хора пропускат новините напоследък. ББ беше последно освиркан от 9 хил.души в Зала Армеец- т.нар Гордостта на Бойко. И се замислете къде отидоха 12-те милиона, които ГБС отби от цената. Защото паркин там няма, но ББ тъне в охолство и самодоволност. И това е само последното, започна се от стадиона на ЛУдогорец.

Доста заблуден народ има. От мен да знаете, че с непрестанните негативни послания ББ просто ви смачква и ви кара да сте доволни на мизерията, защото си мислите , че може и да е по-зле. По-голямо зло за народа не е имало в новата ни история. Другите през последните 20 години поне не се опитваха да ни убият надеждата в утрешния ден.

Настъпил си им интересите на тия КРАДЦИ. Ние сме много ,който те ценят за това което правиш. Режи и хвърляй безмилостно ако си обичаш народа,в което не се и съмнявам. Писнало ми е от шайката крадци ,която ни е управлявала до сега. Ти си нашата надежда и упора. Късмет!!!!.....

Как не те е срам, мекере такова!

що ма?...............ти ма уби хахаххаахах. Крадци сте

Ronin

Бойко Борисов и ГЕРБ-аджиите са си чиста проба комунисти и крадци.Но,САЩ и Западна Европа ги поддържат само защото са и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и загробват България-а именно това е целта на САЩ и Запада!-България да я няма!...:)))

Ронин63, ама много си проЗт.

Болярите сме аристократи. Показахме, че червените боклуци нямат място в града ни. И подкрепяме бате Бойко, нищо, че червената пропаганда плюе от сутрин до вечер по него. Дръж се, Бойко, хората те подкрепят!

Чакай сега, на кого казваш червени боклуци? На Бесепарите или на комунистите. Щото бойко е от последните, стар комунист. Виж му и червената фланелка от снимката, я виж как му отива!!!

накрая забрави да кажеш АМИН.

е сега разбрахте ли защо холандците са проти приемането на бг в шенген,защото на върха на аисберга ,министър прдседате е банит и наркотрафикант.

Ако имаше дори прашинка истина, че ББ е накотрафикант, нямаше да се срещат с него нито Меркел, нито Барозу, нито Путин, нито шефовете на ФБР и Сикрет сървис. А защо тези хора не искат да виждат Първанов вече цял мандат?

Те се срещаха и с Кадафи, Берлускони и с много други подобни докато имаха интерес а не заради отделните личности...А това за него го пишат американските посланици в България а не филанкишията. За това че Първанов не е нарцис та като "пръдне" да пускат сирените като при ББ има преса за четене...ако се интересува наистина човек.

Абе вашия стар-нов боядисан кмет не беше ли от БСП? А и не съм чул Гуцанов да е осъден за да можеш да го наричаш престъпник. Впрочем, вие (герберите) избрахте най-гадните комунисти (виж. снимката отгоре) да ни управляват!

Интересно защо никой не псува Николов - кмета на Бургас, а всички псуват кмета на Варна. Ами... сигурно има защо ;)

Чърчил: Ако на 20 години не си бил комунист - нямаш сърце, ако на 50 години си още комунист - нямаш разум. По-добре, макар късно да ти дойде акъла отколкото никога.

Не е Чърчил, ама карай...те малко останаха начетените.

абе, градски, не цитираш Чърчил, а Ц Е Ц К А! Ако продължаваш да слушаш гербаджиите какво казват, ще затъпяваш все повече.

Как беше избран кмета на Варна: Мандат: 1 БСП 2. Независим 3. Независим 4. ГЕРБ Следващият му мандат може да бъде и от друга партия, в зависимост кой е силният на деня.....

А тук във Варна Станишев издигна за кандидат-кмет един престъпник - Гуцанов. Не му дадохме да стигне и до балотаж.

То и ние не пуснахме пловдивския комунист до балотажа.

се натресохте от трън та на глог, че е по-висок.

Добре, все пак има или няма за какво да го целувате..Странно раздвоение на личността както при ББ - сутрин, обед и вечер все нещо противоположно....

Тя, опозицията беше отишла колективно в залата за да го освирка...Нарцизма е неличима болест, особено когато и е дадена и власт..

Бате Бойко, не им обръщай внимание на комунягите. Ние във Филибето така правим. Отдавна сме ги отсвирили и тук комуняга не може да вирее.

Комунистите са малцинство, но врещят като кресливи свраки, за да създават впечатление , че са много.За щастие на нормалните, с всяка изминала година ставате все по-малко.

Как ще са малцинсво комунистите, я виж че герберастите се увеличават. А те са чисти комунисти, които плюят по социалистите, тъй като са им съперници.

Борисов, Борисооов... Точно ти ли пак ревеш, който сутрин ставаш и вече лягаш плюейки по Станишев вече 2.5г, та втръсна и на най-отявлените си фенове само да се оправдаваш с него, вместо да му целуваш нозете че ви остави такъв резерв от който вече 3 милиарда сте опукали (аз ако бях 1 ст. нямаше ви оставя, смешници нахални). И къде ти е завода за боклук бе... 8 години обещания - още една мера и бали из цяла Бг??!

Ей, тоя е уникален!!! В България имало демокрация, дори била малко в повече - ха-ха-ха! Това какво е, намек? Обаче най-много ме изкефи колекцията от бисери на Бойко от Дойче Веле.

Хули го оти е убавец!

Не е имало по-голям простак от тоя начело на държавата

Каквото повикало, такова се обадило.

Атаките срещу Бойко на са случайни. Тук е мобилизирано цялото младежко движение на БСП. Плюе се организирано и под команда.

Всеки съди по себе си.........

Да не е видял НЛО та така гледа...

боико е на правилня човек и е на наи правилното място. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много реват това БСПари и СДСари, много сълзи! Бойко им спря кражбите и те се разреваха яростно и със злоба.

като им спрял кражбите, то къде отидоха парите от тези кражби? Всички стават все по-бедни, само боко дебелее, въпреки че работното му място е спортната площадка. Ако спре с гоненето на топката фантазията ти е бедна какъв толуп ще има на снимката.

До 45900(менте) Бойко Борисов ще управлява още 2 мандата, докато твоите любими партии, изчезнат завинаги от политиката. Запиши си, ако не можеш да го запомниш.