Найденов: ”Капанчетата” по плажа ги чакат много проверки

Агенцията по безопасност на храните започва проверки на мазнините за готвене в заведенията за хранене по Черноморието. От плажовете пък ще бъдат гонени "мургавите" разносвачи на храна, заяви министър Мирослав Найденов. Думите му бяха определени от БХК като расистки.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: ”Капанчетата” по плажа ги чакат много проверки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми от изцепките на разни министри и още повече от патологичната параноя на малоумниците от "българския" хелзинкски кретенитет.

Мирооо,вземи се скрий ная-накрая в някоя дупка и не излизай от срам!Ама се скрий със всичките крадци от БАБХ.Мафия от крадци и измамници. То да беше само 20 годишното ирландско месо, колко такива има......Ако имам възможност всичките ще ги изтребя - Найденов, Войнов, Василев, Вълчанов и сие....Пасмина мошеници и рекетьори.Срам голям Къде са Левски и Ботев,Мила ми родино.....

леле този министър е като плашило на плажа-всичко прави увеличава цените , после гони едни производители и толерира други, а сега и спасител на плажа -ей чичо я си ходи на нивата да плашиш гаргите и се махни от управлението защото следващата година може и показания да даваш

Събратя, казал човека... Не виждам къде е расизмът в това. В нашата история думата "мургави" не е обременена така както думата "негър"... А иначе - на мен не са ми събратя! Касови бележки и в София не издават. Като видят някой в костюм да приближава и затварят и изчезват, защото - "тези да не са от общината?!"... Е те такъв ни е дребния бизнес.... И средния ни е такъв... А едрия е цъфнал и вързал, ама ако оправят сиренето и млечните продукти, ще съм много щастлив.

СМ

Г-н Кънев явно сте с мръсно подсъзнание или търсите дивидент. Мургавелковците в момента по морето са едни яки мутрички, които по цял ден обикалят с казана. Кризата явно оказва промени и този бизнес. Отвратителното е когато българин реагира като Вас, г-н Кънев. Бизнеса на Вашите мургавелковци отдавна е превзет от мургавелковци с яки вратове. Аз смятам, че именно Вашето изказване е провокационно. Не харесвам Найденов, но смятам, че е прав.

Оправиха родните тъпаци скапаната Чалгария,та сал капанчетата им останаха!!! Ама то лятоска е така-съчетават далаверката от безплатната почивка с това да забаламосат тълпата,че и през отпуската си...работят!!!

Г-Н НАЙДЕНОВ, елате тук при нас на Черноморец, че от 12 дни съм тук една касова бележка не са ми издали.................тук данъчни не са стъпвали.........работят явно като вас............на хонорар..............ходят при тоз който най-малко плати.

Миро ппривърши двадесетгодишното ирландско месо и се насочи към двадесетдневната мазнина на капанчетата по плажа.

Ми този найденов да заеме щат на някой пазвантин, за какво му плащаме, като за министър...

Миро , Мирооо земи свърши нещо полезно стига рекет държавен.Кажи как твоето министерство смята да усвой евро парите примерно???Какво ще направиш ти? Или е по лесно да ходиш да папкаш на аванта на морето от дребни семкаджий работещи за едната вечеря- срамота ............това ли работят нашите министри народееее- законен рекет!!!!!!!!

Елате да ви черпя една пържена цаца с мазнината от преди 20 дена за тези умни думи!

с удоволствие но при условие , че си я платя сама.Никога и в никакъв случай няма да се принижа до нашите министри гладни и алчни

Знаеш ли каква е разликата между семкаджий и семкаджии?

Казваш, че работят "за една вечеря"?! Една от причините в БГ да си имаме "бизнес" (в кавички), е че всички са 99.9% търговци и се работи само по проекти където се избиват инвестициите за една нощ... Тук/там може да има някой луд дето със хъс и нюх да си е направил капанчето... но той не е на морето.

Тези хора вмвсто да вземат да създават икономика и помагат на хората да живеят и увеличават оборота, по-скоре се чудят как да ни изгонят от собствената ни родина. ЛАКОМИИ, ДА ВИ ПРИСЕДНЕ ДАНО!!!!!!!

Време е за стандарт - Златна цаца и Щастливи картофи!!!!!!

Ех Найденов, и на теб ли не ти стигат парите, че искаш да изкараш един плаж на държавна, т.е. наша издръжка....Престанете да се "напъвате" че много почна да вони от вас....Здравословните ни проблеми не са от това че ще изядем една пържена цаца на морето а от вашето ежедневно безхаберие....

Sacho

То и Дянков ходИ по морето да се заяжда с пушачите

над дребните търговци, те не могат себе си да изхранят от "армията проверяващи".В България дребният човек да прави бизнес е направо невъзможно.Наемите са непосилни, ток и гориво хвърчат на горе" Безработица. Сега от чиновнически глупости унищожете всичко. Един работещ издържа 50 проверяващи.

Най-вероятно си от тези, които правят "бизнес" в сивия сектор, иначе не би трябвало да те притеснява "армията" от проверяващи

Що се правите на марсианци? Нали като дойдат тия чавки "проверяващите" да правят скандали пред клиентите, заведението ще е празно цяла седмица. Принципно си прав, но ако живеехме в бяла държава щеше да е така и в действителност. Тука "проверяващите" идват и ако не им дадеш под масата могат като дърти цигани да досаждат цял ден, даже и да ти затворят заведението без реално нарушение, пък ти се жали в съда колкото искаш.

Toni

Еми приятелю вземи изпълнявай наредбите и няма да храниш армия от проверяващи. Ама викаш що па да сменяваш гранясалото олио редовно, като може да изкара целия сезон, нали? А тия дето им чегърташ стомасите като с ренде да се оправят по единично- аптеки има.

А сега някой началник да каже в кой нормативен документ е записано с каква честота трябва да се сменява мазнината при готвенето. Задължително било. Е къде го пише

Охо!Пак открихме топлата вода.Че аз откакто се запознах вече 20 год с това ново,светло,предприемаческо,алчно,корупционно време,не помня някой да е използувал прясна мазнина за пържене,не само по морето.А пък ако знаете каква страшна отровичка е прегорялата,престояла и окислена мазнина,няма да помислите втори път.

Сетих се ,че ако вземат да легализират бардаците ще почнат едни проверки...а после ще дойде ред пък да проверяват кожно-венерическите лекари...

ха така Миро, па вземи една гьостерица, па върти, върти.....като не можеш да си организираш подчинените...

Созопол централния плаж. има работа и за Миро и за НАП и министерството на регионалното развитие - за разположението чадърите и липсата на душове. Въобще 1 цигания е по тез плажове не е за ппредписания ами за глоби и то здрави

И много ядене и пиене от страна на контролните органи!

И бизнесът ни по морето е жалък... Като политиците ни. Затова и българите масово почиват в съседните нам страни, хем по - евтино им излиза, хем там имат традиции в туризма!

...ли се-защо ние нямаме традиции. Това първо. Второ- за колко столетия се създават тези традиции. И чувал ли си лафа от тошово време "Балкантурист-обир мангиз".

ще тръгне като Дянков да инспектира на място. Не можете да го оцените вие подобаващо. Човека и в почивката си ще работи. Що мезета и питиета ще трябва да дегустира. МЪКА!!!!

ТА ТОВА НА КАКВО ЩЕ ЗАПРИЛИЧА . без семкаджия или сладоледаджия , или без миризмата на варен кукуруз . нали за това сме на море - да се направим на свине

Абе този така грижовен и особено мазен, винаги наведен простак - ЗАЩО НЕ ГО СПОМЕНАВАТ МЕЖДУ ТЕЗИ БОЙКОВИ МИНИСТРИ, КОИТО ЩЕЛИ ДА ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА??? Еле па по-голям натегач от него няма!

Това добре. (Ако стане де. Пък и ако видим Резултат разбира се !) ... А цените?! Кога?!?!