Един от крадците на картини на Майстора направи разкрития

Аз ги смятам за жертви на съвременната ситуация, в която те са принудени да крадат, каза собственикът на платната

Обратно в новината

Коментари - Един от крадците на картини на Майстора направи разкрития | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A много интересно,в България поръчителството не се наказва.Поръчваш някого за 5бона и ставаш депутат.((

Е готов за "депутатин",що не и за министър.

"Не изпитвам негативни чувства, а по скоро симпатия. Аз ги смятам за жертви на съвременната ситуация, в която те са принудени да крадат" Докато има такова отношение, тези хора ще продължават най-безцеремонно да крадат. Кражбата си е кражба и това е престъпление! Не може нищетата да е оправдание за извършване на престъпление. Гладни били, затова щели да крадат. И аз съм бил гладен, но не съм си и помислял да крада заради това. И сред циганите има честни хора, които дори и да са гладни не крадат. А тези двамата са си просто престъпници, които се опитват да се оправдаят по всякакъв начин. И това, че има хора, които им се връзват на опашатите лъжи е жалко. Потърпевшия оправдава крадците. Каква е следващата стъпка? Те да убият, а той да каже "ами те са били в нужда и затова са убили"? Сбъркана работа.

Собствениците са облъчени и заразени с либералните ценности - изпитват симпатия към безскрупулният рецидивист.

Пародия на държава! Иначе всеки ден вече поне по една хвалебствена статия за кметицата на София или за мутрата Гешев! Направо превърнали София и "държавата" в Рай! Как да не се върнеш от САЩ в България!

Редно е от прокуратура да обяснят защо не са готови с обвинителния акт. Ако причината не е законна, редно е главният прокурор, който съблюдава работата на работещия по случая прокурор, да подаде оставка.

Готвят се за избори, няма време за престъпници, дела!

Хареса ми лафа онфо българин: )))) Та този циганин го гледах по талавизора с мазната му нагла мутра. Как съжалявам, как ми е съвестно, че ако знаех какво има вътре, нямаше да вляза, ама така не знаех че бях предупреден какво търся, най вече картини с подпис. Много съжалявам ке краднау, ама още повече съжалявам че поръчителя ме излъга, ако знаех ехеее 100 бона щяу да лапна. Наглата лъжа започна да става норма у нас. Хората започнаха да не забелязват дори!!! Що за живот живеем? Не искам българите да си тръгват. Искам да си разчистим къщичката!!!!

Индо българин.......:)))))

е късно.

Цацаров тоя защо е на свобода бе.

Е много умилително. Но какво става с поръчителя, с поръчителя, казвам.

Даже той многократно си казва кой е поръчител - Наско Дългия, за 5 бона. В прозорчето с подобни статии има заглавие. „Липса на доказателства“ вероятно.

Собственикът на картините не се казва Пламен Антонов. Името му е Павел. Той е ЗЕЛЕН грантаджия, живеещ в Будапеща, захранван от соросоиди- та за това не му пека за наследствените картини, а дори ИЗПИТВА СИМПАТИЯ към крадците- индо българи! Мисля, че Поръчителя е щял да вземе много пари не само от картините на Майстора- там, в тази къща има и прекрасни платна на Димитър Киров- Ди Киро.

Пак милост за циганите и то не само от съда,а и от собственика на картините. Та това е духовно наследство,как може да се държат безконтролно такива ценности.

И тва е циганин естествено...

Крадец хванат с краденото, 8 месеца без присъда в следствието и накрая сам си признава какво е откраднал....но няма съд който да го осъди.

Жертвата оправдава крадеца! Защо него почерпиш с бяло сладко и рахат лукум тогава!?

Сега Амет, като излезе от затвора за следващото нещо, за което ще го вкарат, ще знае къде има ценнии много скъпи картини за крадене. Човек сеучи докато е жив.

Направо да се разплаче чожвек от умилителния разказ. Хей, за крадци рецидивисти ли говорим или за Робин Худ и Андрешко. Или пък да се направи един комик по историята. Батман и Робин,пардон Амет и неназованият му съучастник. НО,до края на седмицата прокуратурата ще е оформила обвинението. Крадиц в България да е човек...

Каква стана тя ? Гешев , Гешев и ти ще излезеш Магьосник - Провукатор ! Боже в каква само Държава живеем , Гробарска с Диктатор !

Каква симпатия, бе, човек, той ако знаел колко са ценни щял да вземе 100 бона за тях, а ти бунака му симпатизираш. Па вземи го на работа като охрана!

„изтече законовият 8-месечен срок, в който те могат да останат в ареста без да е готов обвинителният акт срещу тях“ 0 човекът вчера ви го каза, компромси между справедливост и бързо производство. МУхахахахахахаха! Добре де, сега сериозно, осем месеца не можахте да изготвите обвинителния акт срещу двама прости тъмнозелени крадци? Па ние чакаме да се преборите мафията. Тц, тц, тц, лошо Седларов се получава.

не само, че са прости и тъмнозелени, ами са си признали... то само на база на самопризнанията им може да се драсне един обвинителен акт в рамките на деня...

Ама стига, бе! Ако всеки ден работят по много, кой ще им го признае?! Заплатата една и съща и си върви...