17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BajMihal

Нещо не мога да разбера - криминално проявен със законно притежавано оръжие... Това си е комбинация, водеща единствено към проблеми...

Румен Радев да викне зелените човечета да го пазят. Както е видно, иначе нищо не може да го опази.

Въпросният индивид „нахлу“ след работно време, съвсем малко преди централните новинарски емисии на „независимите“ частни национални телевизии, които веднага подхванаха темата. Вероятно часът на „нахлуването“ е съвсем, ама съвсем случаен. Па и дрогарят Радев даже не беше в България по това време... Митьо, Митьо, гледай си старините, явно вече не ставаш... Пикът ти беше с „покушението“ срещу Доган с онзи тапешник.

подстрекаваш и...забравяш да платиш,както си обещал!

Какво ли значи "През 2004 г. е бил осъден за убийство при самоотбрана"? Това ли се води криминално проявен (цитат "Той е от Перник, криминално проявен") или има и още нещо.

"Знае се обаче, че оръжието, което е носел в себе си Игнатов, е било законно притежавано. Той е от Перник, криминално проявен." Само в Перник ли криминално проявените имат право на законно оръжие или и другаде в рОдината е така?

това си е повод за извънредно положение.

КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН,ОСЪЖДАН ЗА УБИЙСТВО И ПРИТЕЖАВА ЗАКОННО ОРЪЖИЕ! Абсурда виждате ли го? Такова нещо може да се случи само в България! Ами че дайте на всички криминално проявени оръжие! Няма лошо! Въпросният човечец има и няколко фирми. Какво правят и дали изобщо функционират е отделен разговор. Абсурда обаче е налице. ТОЙ ЧОВЕЧЕЦЪТ НЕ Е ДОБРЕ НА "ВТОРИЯТ ЕТАЖ", А ТЕ МУ РАЗРЕШИЛИ ДА НОСИ ОРЪЖИЕ!

законно притежавано - криминално проявен Аз това го чета, като че някои трябва да бъде уволнен дисциплинарно, но да си кажат мнението и другите ...

Така се работи в ГЕРБ ЕООД! ;) Еднолично (на Бойко) ограничено отговорно дружество.

и...голяма работа!

Гербери съсипаха страната ни.

Вярно е. При Виденов пенсията ми беше 15 000 лева, сега е 430 лева. Осезаема разлика в стандарта.

а не плащаш...

ДеситУ,как,ще си сменя роклите?!

може ,би...

от Полша с пари на народа,разбира се...

Дали не е сбъркал Дондуков 1 с Дондуков 2?

Мирише на нещо милиционерско, физкултурно....

на зелени чорапи...

кранта!

Дир.бг - станахте битер жълтите сайтове... Какво нахлуване ... Знаете ли каква е разликата между нахлуване и влизане ? Огромна.. Осъжван за убийство е едно, убийство при самоотбрана е съвсем друго.. И изобщо, напоследък ми правите много лошо впечатление от към качество !

Съден за убийство, пък си носи ЗАКОНЕН пищов!!! Егати държавата!!!!

Защо не казвате,другари?!

взеха да не го долюбват,май?!

Това е опит да бъде запушената устата на единствения български генерал, който не само се опълчи на мафията, но и пребори корупцията по румънски модел, увеличи пенсиите и върна внучетата. Казвах му - генералчо Румене, последвай другарите и проповядвай Визията в Балкана! Но той не пожела и остана в гнездото на мръсния герберизъм - София! Най-озостаналия град в България, защото никога не е бил управляван от другарите и чалмите, че да го оправят и него. Като Видин, Враца, Монтана и другите наши проспериращи градове.

този селтак,бе?

Ама,наистина ли?

Прави ли Кобрата на Пугачов? Прави! Коремно прави ли? Прави! Значи е генерал. Точка.

Стои!

с БТР...

Криминално проявен, със законно притежаван пистолет и фирма за охрана!? Е нема такава държава!

Маринов! Я веднага един бонус- малус и на пищовите!;)

може да се е ядосал, че още не са му платили за организирането на „протестите“ и е отишъл да си търси парите. Щото перничани бяха най-активните и многобройни „протестиращи“. Пък и там са си гламави и ако не им платят, Сашко може да изяде винкела. Или трябва да плаща от джоба си, което сигурно не му харесва като идея.

трябва и да плащаш!

Примерът на Джамбазки е заразителен

на пиесата „Покушението срещу Доган“. Нещо взеха да дават пълна фира кукловодите и се повтарят.

Schilo

Ква пиеса, бе! Радев дори не е бил в страната тогава! Интересно е друго, при положение, че е осъждан, как са му дали пищова и как са му продължили разрешителното?

руски трол и не е нужно да ти обяснявам аналогията с Доган и какъв ефект се търси с това „нахлуване с оръжие в президентството“.

не е бил, за да не вземе този да преиграе...

ПАК СЕ ИЗДЪНИХМЕ ДРУГАРИ СЦЕНАРИСТИ!!!

Всички перничани са криминално проявени по рождение. Майната им.

Криминално проявен, съден за убийство, със законно притежаван пистолет, бизнесмен, притежващ няколко фирми, които се занимават със строителство, охрана и търговия с горива. Всичко на куп, а фирмената дейност в областта на най-корумпираните мутренско/политически кръгове.

Ебаси некадърниците, пратили пожарна на адреса. И те не знаят какво да правят. Пращат там, за да отчитат дейност.

колко познато

Е, да! Като опитат да нахлуят някъде по Ларгото, веднага ги залавят! Виж, ако решат да си излязат с пищов от затвора или да нахлуят в дома на някой простосмъртен гражданин, единствената надежда е да са изпозастрелят сами!

Трябва като осъждат някой притежаващ законно пистолет, да му се отнема правото на притежание и да стои някъде в МВР, докато успее да го продаде на друг имащ право на оръжие.

дека президента требе да наложи военно положение сега. щом се опитват да го гърмът!

Ха питайте сотаджията кой му се е обадил за разрешително на дъртака - криминален убиец!!

не СОТ-аджията........

Не може да бъде истина! Криминално проявен, от Перник! Законно притежаван пистолет?!

Мега тъпият опит за PR настрана, каква е тази държава осъждаща човек "при самоотбрана".

Ам пич ти не го ли знаеш тва бе? В БГ то за тва че си се отбранявал или като са те нападнали си отепал някой влизаш в затвора!!? Така е тук не е кат в САЩ ........

Знам. А отговорът е "никаква". Това просто не е държава.

празнодумецът...

толкова ли PRа не можа д аизмисли нещо по-умно?

Има много въпроси които се поставят но един ми се струва най важен:Защо криминално проявен перничанин,осъждан за убийство има законно притежавано оръжие?!

Тъкмо се канех да напиша същото. Как в тази скапана държава се издава разрешително за каквото и да било оръжие на криминално проявен?

Отговора е лесен: защото има фирми и защото на тея от КОС също им се папа

Щото тия разрешителни са в правомощията на доказано корумпирана институция, на която служителите за капак редовно ги залавят в углавни престъпления, но предвид тая редовност очевидно наказанията са нулеви.

Няма да оставя президента Радев намира- то не бяха папраци, сега " умни и красиви, с оръжие като Петното", каква ли ще е следващата провокация срещу Радев и президентството.

докато него го няма там. хахахаха

шегичка

Щом депутат влиза със зареден пистолет в самолета и номера минава ,що да не влезе и тоя в президенството.

в тоалета...

кога е влезнал в самолета?

на 21.11.2018 -полет за Брюксел

ПолетFB406 Направление Брюксел Дата 21/11/2018 Час12:35 ТерминалT2 Тип самолетE90 СамолетEmbraer 190

лъжеш типично за червен трол.

По казуса с Ангел Джамбазки, в чийто багаж на летището е имало оръжие, Каракачанов окачестви като банален. Вицепремиерът уточни, че при проверката на място е установено, че оръжието е законно. То било иззето с протокол, а след като се е върнал у нас, Джамбазки си го получил.

Криминално проявен със законно оръжие - НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

кой ти каза че тук има държава , това че има условна граница и театъра-"парламен" в който актьорите са престъпници ,не значи че има държава

и спонсорите ти взеха да не те долюбват!

играят по сценарий

трябва и да плащаш!

от селски вечеринки

Толкова си могат- а на Радев рейтинга му расте, от тях и провокациите им с папараци, сега с този " бизнесмен". Трън в очите им е Радев, казва доста нелицяприятни неща, и народа му вярва.

колко да расте?

Човекът очевидно е с почтенни намерения, но е объркал сградата. Вероятно е търсел парламента.

Осъден за убийство носи ЗАКОНЕН пистолет? Браво на МВР!

"осъден за убийство при самоотбрана"

решил да разгледа новите рокли на ДеситУ...

и чепиците...

Криминално проявен със законно оръжие ...без коментар !

А "осъден за убийство при самоотбрана"?!

Значи е от електората на др.Радев...

бизнесмен с оръжие- я пак помисли, кои бяха " умните и красивите, като Петното- бизнесмен, криминално проявен" през 2013, дето правеха провокации, кой подкрепяха тогава- тия дето сега са на власт.

др.Уринарски,май?!

Този сигурно е Цветанов