Мъжът, наръгал с нож младеж в тролея, се заканил да го убие

Нападателят остава в ареста, прокуратурата образува досъдебно производство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двамата са бантустанци, Единия е нагъл мушмурок, всички носят маски, той не. Другият е очевидно превъртял тип, на когото всички безмаскови индивиди му изглеждат като единствената заплаха.

Я кажи кои са противо вирусни маски че все ми пробутвате антибактериални .

Ми направете проучване - колко още трябва да наръгат, че всички на почнат да носят маски когато трябвва? И ало драскачите : Поне напишете - МОМЧЕНЦЕТО с биберон ли е било или с близалка? И колко стотинки не са му стигнали да си кукупи маска от 0.50 стотинки?

Що не отиде да се вози без маска в Германия, а ? Нали се сещате че няма как да се случи. На петата минута - ЩРАФЕН ! И то много. Ама найстина много. И то - ВЕДНАГА ! Тия тъпи номера минават само у нас, щото сме тъпа страна.

Това което НЕ пишат е че "БЕДНОТО" копеленце е започнало очевидно първо. Като е било без маска се е опитало да зарази човека с ножа с КОВИД-19. Ако ми беше паднало и на мен щеше да запомни срещата ни. Е, не чак с нож но определено щеше да помни дъъъъъъъъъъълго. Има и други начини!

Лош ръгател!

мищего убие... това е мъжка приказка..., а дадена дума се спазва !

Така е в Муточалгария - страната на безкрайната агресия и безграничната простащина!

Народът започна да се усеща и скоро антимаскърите ще се крият по дупките си от истински страх, не от глезотиите да не ги пипнат някоя смъртоносна бактерия, която сами за отгледали в парцала на лицето си. Какво дрго може да се очаква от хора, които повече от физиономиита си уважават задниците си, като ги удостояват с гащи, не с парцал?

Как в слабостта и малоумието си ставате вече физически агресивни към хората. Продължавайте така и ще стане интересно. Искате да се колим по улиците ли?

3евзек

Кой? Аз? Пред клавиатурата ли съм физически агресивен? Агресията не включва само действия като колене. Агресия представлява и демонстративното неспазване на правила, още повече, ако при устна забележка тръгнеш да се правиш на силен. Не искам да се колите, но ако си го просиш, тогава какво очакваш? Гаранция ли да ти дам? Едни ще те търпят, други не.

Ковадарите сте психопати и мозъчно увредени хора. А този пандизчийски боклук, ако наистина го защитаваш, значи си паднал много ниско. Носете си смрадливите парцали на устата, но ако си мислите, че можете да колите хора, заради това, че са без парцал, не сте познали. Вие сте болна секта, която руши обществото. Ковид религията е престъпление, извършвано от психопати като теб и онзи наръгал момчето. Загубихте представа за реалността за тази година и половина. Ще си платите за гаврите и ще горите в ада за вечни времена.

Интелект и разбирания достойни за 15 век. В 21 век много са тези, които могат да те осъдят и незабавно да ти изпълнят смъртната присъда. Без дори да ги срещнеш...

3евзек

Г-н видя се колко ти е умствения багаж, С ада ли ме плашиуш бе, господи, боже мой? Кой си ти, че да определяш кой ще ходи в ада? Май вашата секта с болести я наказа Господ, имам предвид истинският, затова пооредяхте напоследък. И ще ме извиняваш, но след като сам удостояваш задника си с чисти гащи, а за лицето си приготвяш смрадлив парцал, сещай се и кой е източникът на смрад, то става пределно ясно коя част от себе си уважаваш повече и къде ти е багажът.

Алооо.... "умствения багаж" , защо кълнеш като стара представителка на ромска махала?

Зевзек, много подходящо име си си сложил - отговаря напълно на глупостите, които пишеш! От къде разбра, че "народът" са маскираните фередже-носителите? Човек звучи гордо и свободно, когато му се вижда лицето и диша свободно. Желаещите да носят маски са агресивни и дебилясват като последователи на нова религия! Как виждаш бъдещето си - до гроб с маска???

3евзек

Разбрах, ч енародът са маскираните фередже носители след като цяла година ни плашехте, че когато се събуди народът, ще изтрепе маскираните фередже носители. Накрая обаче запона да става точно обратното. Така разбрах кой е народът. А ако започнете да попадате в затвора, тогава вероятно ще сте горди и свободни, защото нямате маски. Или просто ти е сбъркана цялата доктрина. Особено в онази част, според която работата те прави свободен и вече гориш от желание да ходиш на работа в ресторанта и да работиш за робовладелеца си.