Мъжът, който блъсна слепи туристи в Несебър, отърва затвора

Подсъдимият каза, че много съжалява, чувства вина и втори път не би постъпил по този начин

Обратно в новината

Коментари - Мъжът, който блъсна слепи туристи в Несебър, отърва затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, хубави новини!! Сред нас се намират безброй диванета!!!

Не са взели рушвет и не са потулили случая. Адамото

МЪЖЪТ - какъкв мъж може да това ЛАЙНО , това си чисто Педалче . Трябваше да е при мургавите братя в Бургаският , там да им скача коклкото издържи ..

Ако бе бутнал с колата си българка и след това ударил по главата приятелката и по главата,направила му забележка щеше да отнесе най-много половин година с три години изпитателен срок по тези обвинения/хулиганство с изключителен цинизъм и лека телесна повреда по хулигански подбуди на направилата му забележка/,така че може да се каже,че са го опраскали като неосъждан.

Дебилният български съд е милостив към дебилни създания, особено ако са богати. Виж за бедни прстъпници прошка няма.

Някои селски мутри са толкова насрани, че само на слепи хора скачат...

Аз пък без съжаление, без вина бих му гръмнал черепа.... освен , ако дядо му не ми даде някое магазинче в центъра на Несебър!

2 години първа инстанция?!?! Докато влезе в сила ще изтече абсолютната давност... Смех!

Някой да е очаквал нещо от този гнусен и мръсен кенеф пълен с осрани от суджук задници наречен погрешка съд в Булгаристана. Мощна пръдня и кофа с лайна в лицето на матриало. Безнаказаността е пълна. Даже вече има и паметник ГРОБА на площад Гарибалди.

Въобще някой съмнявал ли се е? Това е България, няма такава държава. Тук няма държава, има пари.

Никой не споменава ,че господина беше някакво богато синче,нахално и по всяка вероятност с прекалено голямо самочуствие.Трябваше да го осъдят ,беше с твърде аругантно държане след случая.Да им се провери бизнеса на тези новобогаташи ...

Много са важни обстоятелствата, а за тях нищо не се споменава. Къде са пресичали? С колко е карал? Пил ли е? Помогнал ли им в после?

Несебър,стария град,пишлемето кара между група туристки незрящи,ул Месембрия,от провлака нагоре към пощата,спира колата,излиза,докато ги удря колата му тръгна щото не беше вдигнал ръчната,интелект никакъв няма момчето,примат,на бързо обстоятелствата,не го жали.

В Полша ме хванаха с 0.8 промилс зад волана-2 бири и арест, глоби, съдилища... А тоя гази хора и няма ядове- welcome to bulgaristan!!!

Да му дадат разпечатани всички коментари. Те са истинската присъда.

За какъв мъж става дума, къде го. Мъж ама леке. Един ден такъв мъж ще създаде семейство, ще възпитава деца. Отврат

„България е опасна страна за туристите“. Само това стига, за да заплюе човек това леке.

Мда, а в Горна Оряховица едно лайно УБИ двама души и получи същата присъда от нашето кривосъдие.

Ще му накривят капата! Сега казва всичко, другия път пак ще направи така.

Едни пари смениха притежателите си и присъдата беше според тяхното кличество.

А после? .... Неможем да разберем ЗАЩО оценката за правосъдната система ни е ниска?

Не виждам новина тук. Отървал е затвора още в момента в който се е родил в България. Основното смекчаващо обстоятелство е, че ги е оставил живи а не се е върнал да ги довърши. Новина щеше да е ако беше осъден ефективно.9864

Рядко тъпа физиономия!!! Това бащицата ли е отзад ?? Крушата и дървото ............. така ли >> >>?? Като го гледам ,ако не е в някаква ламарина не може да седи споко!!! Жалко е колко много му личи ,че се чувства страшно неуверен и знае много добре да няма никаква стойност !!!!! Такова поведение не се ли нарича отрепка >??

Аз прочетох, че отива в затвора, а той го оттървал...

съдиите и те получат по някой апартамент в несебър на 200евро/кв.

Условна присъда? Каква нежност към едно тъпо, невъзпитано, арогантно, въобразило си че е нещо ЛЕКЕ. То на някой тати синче ли е? Тати и мама сега сигурно също са щастливи и им олекна.

И къде на снимката видяхте мъж?!

Какъв мъж бе , това е някакъв папунак .

Какво изучава, може би право?

Дядо му е Голето и не си знае парите.....

районният съд в несебър да отива тогава в затвора, явно са сложени там да спасяват престъпниците, тоя идиот дори не спря колата, а изскочи от колата в движение за да бие безпомощните хора. Къде е организацията на слепите, къде са катаджиите, защо са всички тези "органи"???? дано обжалват и нагоре одрусат всички в схемата, барабар със съда.

Това не е МЪЖ, а келеш или иначе казано за да ме разберете ПИКЛЬО! Ако беше МЪЖ щеше да си понесе последствията! А относно решението на съда, Боже пази България, защото останаха 80% дебили на 20% нормални

Не бе, не чи не е КУР ...ОПИУМ пирано.....туй правосъдие ами и за КУРиозите не става....Ташакларъ както ни го показаха днеска амуджите....продажни мърсни долни гадини работещи против народа си управляващи за едните апартаменти и жълти стотинки ....боклуци и тем подобни бъцковци и цвъкцовци....срами и позор за БЪЛГАРИЯ

Това е нашето корумпирано правосъдие.

Защо пишете "мъжът"?! Защо го ласкаете?!

Съжалявало говедото...Страната ни е малка, но идиотите много, ако бяха по малко, щяхме да живеем по добре!

Заради такива лекета без възпитание, ще плащаме скъпо!

Забравете за това че туризма е приоритетна област в България. И заради този случай конкретно тази година спада в туризма се очаква над 20%

Докато присъдите са такива и заплатите ще са такива.

а тях не ги бърка те си докарват от подкупи по-вече от мечтаната заплата :)