17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи да уточним - "софийският квартал" Враждебна си е просто едно от селата, попаднали от вътрешната страна на околовръстния път. там има и някоя и друга нова кооперация - но са единични случаи. масовото си е е къща с декар- два место. та толкова по въпроса за гледане на куче в апартамент. поне за тоя случай

Аз не мразя животните, но съм против поведението на всички хора, които ми натрапват домашните си любимци и ме задължават да им се радвам и обичам като тях. Проти съм това, че не водят кучетата си на каишка и те тичат навсякъде, плашат малки деца и възрастни хора, а нерядко и хапят. И ми прави впечатление, че напоследък всички пострадали са нахапани от домашни кучета, които "не хапят и са добри", а не от улични помияри.

"Око за око, зъб за зъб". Някой да отстреля и кокошкаря...

От бъхльовците няма мира - 20 часа на ден се носи лай или вой. И това е лаело "като всяко едно куче", и си е намерило майстора. Като всяко едно куче без операция на гласните струни по някой други територии. Само че там ги избива общината, след като ги прибере и ако не се намери нов собственик (и кучето все пак минава през обезлайването).

Хъскитата,по природа не лаят,те вият !

Нещо не се връзва, доброто куче просто лаело на улицата и някой си излязал и го гръмнал, дали няма някаква предистория....До тук знаем версията на кучкаря само

Когато чобек е в къщата си или на двора си има прчаво да ги обитава необескопяван. Колкото и да обичам кучета, ако те ми нарушават спокойствието и аз бих го застрелял.

Никъде не пише,че животното е влязло в двора. Колкото и да разбирам гледната Ви точка - извън "домът и дворът Ви" сте престъпник с този начин на мислене

е обществено място,и всички кучета трябва да са на каишка.

Обясни го на кучелюбите, които ги пускат да нърчат на воля, а те си цъкат на телефоните и пушат. Като се спусне към теб, лаещо и зъбещо- то не хапе, миличко е, играело си. Колко деца пострадаха от подобни милички...

Ела ми застреляй кучето и ще ти набутам пистолета в супата смешник.

Ела ми застреляй кучето и ще ти набутам пистолета в дупарата смешник.

Ела ми застреляй кучето и ще ти набутам пистолета в ду пара та сме шн ик.

Да започнем с г-на който "би застрелял" - нищо,че той иска да е НЕОБЕСКОПЯВАН ... може пък да му е проблема а вие 2 мата - да следите репликите и отговорите - да "извън дома' е общо пространство - какво общо има с написаното с не скопеният? Репликата беше към него А следващият включил се - няма смисъл да се коментира.Неговата порода е специална - като на не скопеца

Убиеш човек-разминава ти се. Убшеш звяр- хленч до небето. Това е животно, не мисли като човека. Изпуснеш ли го, може да наръфа някого, защото е в природата му да е хищник. Това е звяр за поляни, не за дворове и апартаменти.

ей прошляко анален...такива като тебе не трябва да се раждат

Да не би да спиш с кучето си?! Колкото и да ти се иска животните да имат човешки качества, еволюцията не ги е огряла.

Интересно ми е дали и отражението в собственото си огледало мразите... И в качеството си на какъв/каква решавате, че кучетата не са за гледане в дворове? Едно куче може да научи човек на много неща, нищо "че не е развило качествата на еволюиралият човек"...

Ако обичаш животните, не го гледаш вързано. Не го скопяваш или не му продаваш децата.

А ти правиш ли разлика между животно и човек? Едното, ако му се развикаш или не нахраниш- ще се обърне срещу теб. Колко нахапани деца има.... Ако толкова тачиш животните-не ги държиш цял живот на едно място. Не ги скопяваш или не им продаваш децата. Много ревете кучелюбците, ама ги затваряте между 4 стени.

Сериозно - "звяр" - дали сте на ясно със значението на думата??? Явно не обичате животни, можи би си падате по коли - приемете, че са запалили вашата - ще ХЛЕНЧИТЕ ли?

Браво, Мартин Янчев. Никаква милост за живодерите. Всички проблеми на държавата са от изродите, които мъчат и убиват тях, нашите по-малки братя: животните.

Какъв брат ти е кучето? Изтървеш ли го, си е звяр като всеки друг. Няма мозъка на хората, не разграничава редно от нередно , враг от приятел. Хищник, който хората държат в панелки и дворове за своите си капризи. Лишават от поколение, хранят с химии и така.

КАЗАХ ТИ ДА УМИРАШ ГАД АНАЛНА

Още един , който се въргаля в кревата с куче,затова ги тачи толкова.

KureBledi

Един такъв, мил индивид, като теб реши един ден да ритне кучето ми, защото го гледало лошо... Кучето ми беше на повод, дълъг 1.4м и в пълен контрол от моя страна. Да не говорим, че не беше и погледало този индивид. Кучето ми избегна ритника, но индивида не избегна боя, който се появи свише, защото "ме беше погледнал лошо". Минувачите, видяли как е реагирал, го оплюха също. Разказвам ви всичко това, защото искам да ви споделя наблюденията си - малко сте такива като вас - да мразите всичко, което мърда, а това, което не мърда го ритате и пак го мразите...

Това, че Ти си търпиш кучето, не означава, че целият свят трябва да го търпи. Кучелюбите сте склонни да вярвате, че милинкото не е звяр, нама зъби.

Браво

Едно е да имаш оръжие за самозащита, друго е да го използваш защото някой те дразни. Казвам го като човек с резершително от КОС. Добре, че не се продават свободно както в САЩ, защото ни е доста неадекватно населението.

Виж как се навързва: митничар на Солунската митница = убиец на благородно животно. Хъски, кучето на кучетата.

Както кучето е помияр, така и тези, които защитават собственикът му помияр са помияри, и е желателно всеки един от тях да остане без крак или ръка, с които да се нахранят кучетата, които ще ги нападнат на пътя.

Да не би да не надушат, че не си човек, нали? Ще си покажеш рогцата, има време, да видим каква мастия се крие в човешкото ти тяло.

И ТИ ДА УМРЕШ ПОДЛОГО

Не знам какви са мотивите да пишете така, но ви съжалявам истински. Един умен възрастен човек ми каза, че човек е богат, не когато има пари в сметките, а чийто очи са видяли свят и в чието сърце има обич за хора и животни. Колкото повече години минават, толкова повече осъзнавам, че е бил прав.

Явно можете да четете,да вземете и да се ограмотите - тълковен речник ,значение на "помияр". На "пътя" са кучета изоставени от 'добронамерени" хора. Не хапят и не нападат без причина. И са доста по - малко злостно нахъсани от вас

Кокошките са свободно отглеждани и щастливи по всички евро правила. Кучето е виновно . А за двамата собственици няма значение. Човешкия фактор вече не е важен за еврогейовете в Брюксел - освен ако не си украинец но и там е доста спорно ........

за човек ли го имаш?! Значи, бъркаш. А иначе, хората са важни, разбира се, че са важни.

Браво на човека! Онзи с хъскито е мутра и утре ще прегази двама човека като нищо.

А тоя с пушката ще застреля човек без да му мигне окото!

И ТИ ДА УМРЕШ ПОДЛОГО

Вероятно го познавате? Мутрата - ЩЕ Е ПЪРВАТА ОПЛАКАЛА СЕ ОФИЦИАЛНО. А за "браво " - утре някой може да реши,че сте му стъпили на тротоарчето пред личната му врата,нарушавате му териториалното спокойствие и да вземе да постреля, че и да ви уцели. Всъщност едва ли,освен ако не сте мутра?

Изпуснали хъскито, то е станало опасно за околните и буден гражданин е предотвратил опасноста за минаващите стари хора и малки деца. Браво, съд за собственика на гъскито за безотговорност !

Много соц изрази ползвате г-н Костов... И фамилията ли е съвпадение

Иван Кошаревски--- тоя ми напомня за ония рептил от Новце -Пешо Кобрата, неговатамамица дръглива ега череи го налазат по скоро

този с кокошките е за ефективна присъда

Тоя има ли право да отглежда кокошки в градската си къща?

На тоя кокошкар да му напълнят задника със сачми! Който не е гледал домашен любимец, той не знае че за тях страдаме повече отколкото някой уродлив човек

А на кучкаря, който е допуснал хъскито да обикаля само с какво ще му пълнят задника? Хъски е активно животно и изисква ежедневно да се разхожда по 15 км., не е чуедно, че е избягало от двора. Който не може да се грижи, да не взема такова куче.

Да, лошо е, че е избягало кучето, но това значи ли, че трябва да бъде застреляно? Ами те и стопаните на кучето може да засртелят на този кокошките, понеже дразнят кучетата на улицата!

Само истински Урод може да страда за псе повече отколкото за човек.

За такъв като теб изрод, изобщо няма да страдам!

От собствено име - Урод - ли пишете ? Ако имате някакви физически недъзи - животните не са виновни. А за душевните ви няма кой да ви помогне за жалост

Защото сте се кръстили доста двусмислено - "кучкар " - едва ли, никой който обича тези благородни животни не ги нарича "псета", за "комплексар" - не беше нужно да го подчертавате - то се подразбира от написаното, Та въпросът беше - и като урод ли се определяте или не знаете как се пише отговор на някой конкретно ?

Пожелават ти най-близкият ти човек да бъде оглозган от куче "избягало" от любвеобилният си стопанин.

Значи невинното 30 килограмово агресивно псе се разхожда свободно по улицата, сред деца и лае и налита наред. И когато някой направи най-разумното нещо, за да ги защити, бива задържан за 24 часа?! Защо не е задържан собственика на помияра бе?

Нали теб са те задържали.....

Четете бе хора, ако не можете - искайте помощ от приятел - не е срамно! Къде в репортажа който така всеотдайно коментирате пише за "налитане на ред"? И с килограмите сте на ясно...- да не сте случайно "будният гражданин " убил животно защото му смущава кокошките през оградата? Бива злоба и простотия ама ...

Жалко за красивото животно, но в случая и двамата собственици са в нарушение. Единият е застрелял невинно същество, а другият е допуснал кучето му да се разхожда само и без повод.

"Като всяко едно куче" - хайде пак тенденциозни статии на фондация Четири лапачи, ъъъ..., Четири лапи. Значи избягало като "всяко едно куче" от двора, можеше да нахапе или убие дете спокойно. Аз съм в подкрепа на господина с въздушната пушка.

Много ербап се извъди! Ами дай да застреляме кокошките, понеже "може" да разнесат птичи грип! Да избягалото куче е лоша ситуация, но при положение, че не е наранило никого просто на стопаните е трябвало да им се състави акт, за да не допускат подобна ситуация в бъдеще! Все пак сме хора и се случват грешки!

Да видим - куче се разхожда в близост до деца и "може" да ги нахапе НО НЕ Е "Буден гражданин" митничар стреля и убива в близост до деца и това НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВА ИЗОБЩО ???!!