Мъж запали билборд с реклама на цигари, твърди, че е депутат (видео)

Започвам протестни действия, нямам друг избор, твърди неизвестният

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като няма държава и закон - това е положението. Да пали, ама да не подпали някоя гора и да изгори половин България...

Марихуаата сожете на тези билбордове. Тя идва като се преборим с цигарите.

"...свестните у нас считат за луди..."

И премахна идолопоклонническите жреци, които Юдовите царе бяха определили да кадят по високите места в Юдовите градове и околностите на Ерусалим, както и тия, които кадяха на Ваала, на слънцето, на луната, на дванадесетте съзвездия, на цялото небесно множество. Занесе ашерата из Господния дом вън от Ерусалим на потока Кедрон, стри я на прах, и хвърли праха й по общонародните гробища. Събори и къщите на мъжеложците, които бяха в Господния дом, гдето жените тъчеха завеси за ашера. И доведе всичките свещеници от Юдовите градове, и оскверни високите места, гдето тия свещеници бяха кадили, от Гева до Вирсавее; и събори високите места на портата, които бяха във входа на портата на градоначалника Исус, който беше отляво на градската порта. Но свещениците от високите места не възлизаха при Господния олтар в Ерусалим, но ядяха безквасни хлябове между братята си. оскверни и Тофета, който е в долината на Еномовите потомци, за да не може никой да преведе сина си или дъщеря си през огъня на Молоха. И отминаха конете, които Юдовите царе бяха посветили на слънцето във входа на Господния дом, при жилището на скопеца Натанмелех, което бе в предели, и изгори с огън колесниците на слънцето. Царят събори и жертвениците, които бяха върху покрива на Ахазовата горна стая, които Юдовите царе бяха направили, и жертвениците, които Манасия бе направил в двора на Господния дом, и като ги срина от там, хвърли праха им в потока Кедрон. Царят оскверни и високите места, които бяха пред Ерусалим, които бяха отдясно на хълма на разврата {Т.е. Елеонският.}, които Израилевият цар Соломон беше построил за Астарта, мерзостта на сидонците, и за Хамоса, мерзостта на моавците, и за Мелхома, мерзостта на амонците. И сломи истуканите, съсече ашерите и напълни местата им с човешки кости. При това събори жертвеника, който бе във Ветил, и високото място, което бе построил Еровоам, Наватовият син, който направи Израиля да греши, да! оня жертвеник и онова високо място, и като изгори високото място, стри го на прах, и изгори ашерата. И като се обърна и съгледа гробовете, които бяха там в хълма, Иосия прати та взе костите из гробовете, изгори ги на жертвеника, и го оскверни, според Господното слово прогласено от Божия човек, който прогласи тия неща. При това, Иосия премахна запитвачите на зли духове и врачовете, домашните идоли и кумирите, и всичките мерзости, които се намериха в Юдовата земя и в Ерусалим, за да изпълни думите на закона, написани в книгата, която свещеник Хелкия намери в Господния дом. Цар подобен нему не е имало преди него, който да се е обърнал към Господа с цялото си сърце, с цялата си душа и с всичката си сила, напълно според Моисеевия закон; нито след него настана подобен нему. 4 Царе 23:5‭-‬16‭, ‬24‭-‬25

Аз съм пушач, но съм против рекламите на цигари. Защо трябва да зарибяват и децата.

Как разбра ,че това е реклама на цигари-"Пушенето сериозно вреди на вас и..........."-това ли видя за реклама! Този е някакъв луд и си търси изява.

тва трябва да е единствения нормален депутат....

просто народеца тотално изперка и търси изява, а каква по добра от социалните мрежи! Ами, сульо, като си "депутат", какво се криеш като мишка!?!!?!!?

Така си е , какво стана с ДДС на приход от Хазарт ? Нищо, значи може ДДС на лекарства и учебници на хазарт - не.

Депутат, който не е депутат пали билбордове и праща малоумни писма, които даже и се публикуват, че и коментиращи го подкрепят в героичната му борба срещу пушенето?! Такава откровенна откачалка утре може да тръгне и да пали нощно време камиони и автобуси с призиви дизелите да бъдат забранени в България. Ей го на - в Хамбург вече били забранени, а ние изоставаме. Нали сме в ЕС!? Затова клечката и огън. Луд за връзване.

съсипана и разрушена държава рекламата на цигари ти е най-малкия проблем, драги депутате.

Алкохол , цигари, хазарт и русофилия - това е за забрана !!!

Само гей паради да има,нали ?

Все тоя гей парад ви е в главата !!!

и протести срещу назначените от запад марионетки да ни управляват.

То май от североизток са ги назначавали !

Да застане с лицето си и да поведе народа на общонационален протест срещу геноцида и предателската политика. Защото очевидно не е примиренец.

Браво на този депутат!

Всичко може да забранят, но цигарената мафия никой няма никога да я пипне. В радиус от 200 метра от ВСЯКО едно училище се продават цигари и който си мисли, че не продават на под 18 години, много се лъже. По телевизията НИКОГА не дават на някой да говори против цигарите, защото ще има наказания после. А реалността е, че цигарите имат едно от най-силните пристрастявания генерално. Който му се пуши да си пуши, няма лошо, всеки сам си избира пътя в живота и си има глава на раменете. Но да се зарибяват млади пушачи, че да има после клиентела е повече от долно. Сложиха им картинки ... кажи чесно, аз до сега не познавам пушач който да се е отказал от цигарите заради КАРТИНКИТЕ. Който му пречат си взима кутийка и вече не ги вижда хаха Те за това през два дни пускат вече новини за марихуана и кой какво е направил, ама до сега не съм видял статистика и статии за умиращите всяка година от цигари и вредите от тях. А цигарите се знае кой ги държи ... един такъв малко пълничък.

А защо не вземат да пробват вместо снимки на медицинските проблеми от цигарите да сложат надпис " 15% от парите, които дадохте, отиват в джобчето на еди-КОЙ-си " . Май повече ще се откажат :)