Коментари - Мъж загина при пожар, изпепелил два апартамента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А знаете ли, че има тъпанари по жилищните блокове, които си хвърлят от балконите си незагасени фасове, и ако такъв фас при някой съсед по пътя надолу попадне в главата или по дрехите му, той може да предизвика пожар в неговия дом!!! Знаете ли го това!? Виждал съм незагасени фасове да се хвърлят от селяндурите и да уцелят прането(преди някой да се изкаже неподготвен, слагам найлон върху прането, защото е навън и няма как прането да е другаде освен на външната част на балкона и освен това селяндурите си хвърлят боклуците от балконите) , такова прогаряне съм видял, че вече не се побирам в кожата си от глупостта и наглата им простотия!!!! Така че, нека всеки пушач да се замисли какво прави с действията си и да вземе отношение, фасовете да си ги загаси и изхвърли в кофата за боклук!!!

ВСИЧКИ ТИЯ ТЪПАНАРЩИНИ ГИ СЪТВОРИ БКП, ВЗЕМА НА ХОРАТА КЪЩИТЕ И ДВОРОВЕТЕ ЗА ДА ПОСТРОИ ТИЯ БЕЗМИСЛЕНИ ЖИЛИЩА, КОИТО ПЪК ИЗКАРАХА ХОРАТА ОТ СЕЛАТА И ЗАПОЧНА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА !

Ех този нещастен мъж, цели два апартамента е изпепелил.

в квартал Казански няма 11-ти етаж, там са стари къщи и нови 4-5-6 етажни кооперации

Ей сега проверих на Google Maps, има блокове с повече от 11 етажа. Виж например на координати: 42.414298, 25.611894

Има 15-16 етажни.....

Барабата живее в коптор с външен к..еф и не е виждал блок; живях в "Казански" две години, 4-етажен блок не видях. 12-етажни панелки стържат по мръсния въздух