Мъж влезе с джипа си в залива Болата, за да си изтегли лодката (снимка)

От кметството в Каварна заявиха, че не са получавали сигнал за въпросното нарушение

Обратно в новината

Коментари - Мъж влезе с джипа си в залива Болата, за да си изтегли лодката (снимка) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българското животно, най тъпото и неразбрано животно в света.ха.ха.ха

"Вкарва джипа си", за да си начеше егото. Краставо. Да му обърнат внимание малко. Че иначе никой не го брои за жив, камо ли че имал джиБ.

сигурно някой активист на герб , безнаказан както винаги ...

викате: нищо не може да се направи?!???! а стрелба по джипа и потапяне на лодката?

"Българското животно" си "вкарало джипа". Пък другите животни си вкарват армиите, нпо-рките, троловете и разсипват и грабят държавите по света и у нас.

Това вече са някакви глупости!

Ето получавате сигнал със снимка на джипа и номер на лодката продажни чиновници

Спокойно! Сега с новите паспорти на колите, всичко ще се оправи.

Добре, а как се вади такава лодка, на рамо ли? Стига се правихте на много учени- това е начина по целия свят. Не се правете на големи еколози...

Лодкоджиято с джипа я е някой милиционер, я някой военен партиен секретар, а те са над закона, културата и морала! Тъй че не обвинявайте институциите. Навремето мен един полковник в цивилни дрехи ме караше да правя нарушения на правилника на пътя и милиционерчетата с приятна злоба ме спряха: "аха сега, кво ша правим", ама като видяха полковник в цивилния автомобил замръзнаха и си глътнаха езика.

Миналата година бях там. Изважднането на лодки от МПС-та стана на няколко пъти между плажуващите. Там така са си свикнали. В тази територия няма абсолютно никакъв контрол. Има само формален контрол по големите плажове колкото да се отчете дейност.

Аз познавам една такава тиква - член е на БСП.

Що за квалификации? Мигар останалите професии нямат самонадеяни представители?!?

това е редовна практика и зщо протестират след като местноста е извадена от защитените територии и плажа е неохраняем и освен това е редно да има места където човек да си спусне лодката във водата както в цяла Европа

Има хора, изперкали от всякъде! Какво е станало, като джипа е нагазил малко във водата? И то да си изтегли лодката, а не да го мие, или да замърсява района по някакъв друг начин? Защо не коментирате десетките хотели , хотелчета, заведения, които си изхвърлят в морето отпадъчните води и фекалиите? Четирете намокрени гуми на колата ви е проблема....

що не си гледаш работата? ти ходил ли си на Болата? какви са тия овчи мисли, които дробиш за Европата?

Анархията в кочината е тотална.

В държавата на мутрите, всичко е възможно, ние си ги избираме, следователно си ги харесваме, защото сме прости и обичаме простаци

Явно си "мухъл", живеещ с представите и носталгията по миналото. Отдавна няма милиционери, а има милионери.Бившите партийни секретари са бизнесмени, а армията отдавна е безпартийна.

Затова никой не ходи на Кафяво море. Няма как да отидеш да почиваш и около теб на плажа да минават джипове, лодки, а вчера и стрелящи командоси. Булгаристан е трагедия.

По думите ѝ общината в момента е със завързани ръце, докато заливът не получи истински статут на плаж, тъй като в момента той е част от природен резерват ''Болата''. Що, като е резерват може да се влиза спокойно с джипа на плажа и във водата ли? Нещо ми се губи логиката ...

заболя ме корема от смях. да не пишеш смешките на слави?

Грешката ти е, че търсиш логика.

Морето е голямо, плажовете са големи и много.Влизането на кола да си извади лодката е частен случай. От това, че ти си се набутал там, не прави генерални заключения. Нашето черноморие наистина е кочина, но поради много други причини.

Хахах, тази госпожа разсъждава много странно наистина. Че при обособяването му на плаж точно може вече да се влиза, за да се извършват разни дейности, а като е резерват - забрави, не трябва да има никакви човешки дейности, каквито и да е машини с двигател, вкл. и моторни лодки.

"Избираш", друг път. - един милион мъртви души, един милион цигани и турци, полвин милион калинки... малко ала бала, фокус бокус...

Кметицата го е казала: много институции, контрол никакъв. Това е България.

"Анархия", означава безвластие. Пък тука става дума за власт на бандити, гадове и идиоти.

Живея в океански град и съм свикнал на улиата да има паркирани яхти, по магистралта да ме задминават яхти. Гледаката на лодки, платформи за спускане и рампи за спускане е обичайна за всяко място където има вода. В българия, "морските" градове и управи да вземат да си оправдаят "морското" и да изградят въпросните рампи. След това да въведат обща система за регистрация, лицензиране и правила на превозните средства - пътни, морски всякакви. След това ще има ред. дотогава - един ще си вкарва през пясъка (щото няма от къде другаде) друг ще го докладва щото той няма лодка и го е яд..

Няма лошо. Той, джипът е по-чист от повечето руснаци налазили там.

Кенефът е по-чист от мозъците на сорсоките нпо-рки.

Не пишете какъв е етноса на този с джипа, значи е ганьовец.

Всеки път, всеки чиновник обяснява, че нещо не е в правомощията му! Това декламират, като папагали!

А от къде треба си извади лодката...

Дано му изгние колата от солената вода!!!

чак толкова нагли няма , освен от прокуратурата , ама те не са много и не личи ... докато тука са 47000 или всеки 66-ти работещ е от мвр :)

Етносът е ясен - управляващ, избран с купени гласове.

Е то там има бетонни естакади за тази цел.

sawo

Лицемерие ниво 9000. 2017та бях там, плажа беше паркинг, имаше над 100 джипа и коли, всички влизаха на плажа да си пускат лодките. Естествено, че не е правилно, но какво се правят, сякаш е станало нещо невиждано? Напротив, затваряха си очите с години! И община Каварна го знаят много добре - там постоянно се спускат лодки!

ето така се прави, и това го има от столетия... (статията е за обновяване, щото старата рампа е поовехтялла... ) https://www.boatsales.com.au/editorial/details/rose-bay-boat-ramp-to-get-1-million-upgrade-29875/ няма смисъл да псувате човека, той не е виновен че няма рампи..

Невероятно зрелище във Варна! Всички снимат плаващото камионче в морето

Сиреч много баби, хилаво дете.

sawo

Няма бетонни естакади за пускане на лодки. Има малък вълнолом от където може само да се лови риба и един път, който е бил на военните за една сграда, която вече я няма.

Много активисти, много доброволци да снимат и се правят на интересни. Сигурно трябваше да викне кран или хеликоптер. Болата е плаж дори от северната страна асфалта е до водата. Лодките са от южната страна. Влизането на МПС е временно без да пречи на плажуващите.

sawo

Хаха каква южна страна целия плаж е 50м, вие навирате там по 100 автомобила паркирани до водата. Един от най-красивите заливи, вие местните го обърнахте на пристанище. Наистина си заслужавате съдбата.

Архив 2015 Екоминистерството забрани достъпа на коли до плажа-резерват Втори ден багери на софийска фирма разрушават старите сгради в местността Болата край Българево. Това съобщи кметът на селото Георги Георгиев пред общинските съветници на Каварна в края на днешното заседание. Дейностите се извършвали след заповед на МОСВ, според която се забранява достъпът на всякакъв вид моторни превозни средства до плажа в местността Болата. Кметът обясни, че не е възможно да се построи паркинг горе в равнината, защото и тя, както самият залив на Болата, са част от защитената зона Калиакра по Натура 2000. Туристите и жителите на общината няма да имат достъп с моторни превозни средства до плажа на Болата според тази заповед. При необходимост, до там няма да могат да слизат линейки и коли на Пожарната.

А как мислите, че е пусната тази лодка там? А как да се извади от залива? Ама то елементарна логика, ама дайте на хората зрелища и какво да плампят, като няма хляб.

а каква марка е Jeep - a ? за един преател питам

Ами по лесно става с джип, отколкото 5-6 човека юнашки да пъхтят, да се потят и да псуват. Всъщност откога стана забранено човек да си пусне лодка в морето? Или за целта трябва да го направи от пристанището в Пирея, Гърция? И пускането на лодка по какъв начин съсипва и опропастява природата и екосистемите на Земята? Хайде екоталибаните да се кротнат малко. Техният див фанатизъм прескочи всякакви граници. Още малко и ще поискат плажуващите туристи да влизат в морето само в неопрен, за да не контактуват с водата и да нарушават екоравновесието чрец телата си. Ако у нас имаше добра инфраструктура за пускане на лодки във водата, нямаше да виждаме и такива самодейности.

Това е плажа на ония с регистрация Тоалетна Хартия. Толкова могат обикновено ползват трактори.