Мъж скочи пред пътнически влак край Враца

Самоубиецът е загинал на място, не могат да го идентифицират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България, 2019 г. Почивай в мир!

Някой случайно да знае има ли досега циганин самоубиец? А иначе голяма и тежка карма ще има да плащат виновниците за това, политици и прочие, довели собствената си страна и народ до смърт, страдание и катастрофа.

ако са му помогнали ,което е доста вероятно ,дори сигурно !

Мир на праха му, но защо трябва да съсипва живота и на машинистите...

ПОЖАРНИКАРЮ .... КАК МИСЛИШ ЗАЩО СЕ САМОУБИВАТ БЪЛГАРИТЕ ?

Най-вероятно се е ужасил, че бай хой ЩЕ НАДГРАЖДА !

Няма машинист който да не е отнасял по някой самоубиец, но там процедурата не е като с автомобилните катастрофи и не се търси никаква отговорност от машинистите, всички знаят, че е невъзможно тежкият локомотив да спре, за да спаси самоубиеца. Друг е въпросът за психологическите травми, които трябва да носи машиниста...

Абе имаше един обесил се преди време, ама най му бяха помогнали.

За тях говоря...ясно е че няма как да спре...

мислиш, че ще изкара България ? До десет години няма да я има на картата. Ако планетата е все още едно цяло.

Естествена смъртност; убийства, самоубийства... Презпълняваме план "Ран-Ът" :((( А, когата става дума за млади хора, болката е още по-голяма. Прагът на психическа и емоционална устойчивост пада. ... А Дон Цвъки поел предизборна инициатива за граждански диалог "Европа в нашия дом"...

Когато човек психияса, не мисли за другите...

Скочил е от радост , след 10 годишно управление на ГЕРБ . Така е при 30 години , се окрация , разцвет и свобода . Интересно ми е , че при Тодор Живков , хората не се самоубива ха , може би е било диктатура , но имаха свободата , да се самоубиват , но не го правеха , на 5 години един ако се самоубие ,и в днешно време , разправят соросоиднатите истории , че някой се самоубиеш , защото не бил свободен . При Борисов , постоянно се самоубиват или се самозапалват , и се смята за нормално . Човека се самоубил от безизходица , а го изкарват , че имал психични проблеми . То и депутатите , ако имат доходите на тия хора , които са докарвани до самоубийство и те ще се самоубият . Дано се върне ама всичко на управниците , каквото са причинили на Българите .

Не е издържал на толкова успехи и просперитет.

Скъпи Иво , живееш в голяма заблуда. При Тодор Живков всякакви лоши събития , като самоубийства , убийства , промишлени аварии , взривили се атомни централи (Чернобил) , земетресения (Свищов) , възродителния процес и каквото друго се сетиш се криеха , защото се пазеше реномето на "прекрасния " строй в който живеехме. Съжалявам за теб.

При Бай Тошо беше по-добре !!