17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости! Който не е имал онкоболен в семейството, не знае каква трагедия е края. Поклон, за силата да спре страданието....

евроценностите, евроценностите!

В Родината живота е "прекрасен" – Тикво Тикво до къде ни докара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДА Е ЖИВ ИЗДРАВ ХИ ХИ ХИ

ДА ТИ СЕ ВРЪЩА

голямо браво на здравната система, както я наричат обикновено. И околните системи, докарали го до това фатално решение. А относно прословутия вирус - мисля си, че бая боклук се внесе до скоро именно от Италия, нека някой се замисли и провери дали има топла връзка.Безхаберието и лакомията г.. затриват, както казваше прабаба. Хайде и Бог да ви пази.

ДАНС ли са нагласили скока му.....?

яко тресе дир.бг!

Това е третият щам на корона-вируса, който причинява мигновени делирно-деменциални състояния. В такова състояние човек не знае какво прави, не може да прецени отдалечеността от точка А до точка Б. Самоличността на човечеца няма да може да се установи, защото щамът променя чертите на лицето до неузнаваемост като "извайва" нови черти, които вирусът е запаметил като информация в собствената си ДНК от предишния си приемник. Имаме си работа тука с вирус, който при "прескачане" от приемник на приемник получава информация от ДНК- то и генезиса на всички приемнци, т.е. тук става въпрос за много интелигентен вирус. Давам произволен пример, за да бъда разбран: Представете си, че приносител на вируса е била Цецка Цачева от Плевен, която е била на купон в къщата на Слави Трифонов, при което се е стигнало до физически контакт между двамата чрез ръкостискане, прегръдки и прочее физическа близост. В такава ситуация вирусът ще се предаде на г-н ТРифонов, но ще носи генетичната информация за предишния си приемник, г-жа Цачева, и ако попадне в мозъка на Трифонов, то той ще накара определени мозъчни аксони и връзки в синапсиса да видоизменят физически лицето на Трифонов в това на Цачева. Ако Трифонов реши да се хвърля от осмия етаж на произволен блок в Люлин, то никой не би го познал, защото лицето му би било смес между неговото, на Цачева и на няколко други модулации-модела, сътворени от самия вирус от още по-предишните му приемници, включитено и нулевия китайски пациент или по-скоро китайка, която вероятно се е заразила от сношение с нерез на пазара в Ухан. Следователно лицето на последния от веригата би имал и свински черти, може би ярко изразена зурла, малки свински очички или огромни розови свински уши, от които в други случаи би могло да се направи чудесна пача. МОля да се отбележи, че използваните имена на Цачева и Трифонов бяха произволни във връзка с примера и нямат никаква връзка с действителните им приносители.

Вие какво очаквате

Хаха. Скочил от 90 етажен небостъргач, ама от 2рия етаж.. това новина мухоловка ли е

Стабилността се затвърждава !!!

избрал е бързата смърт пред агонията на вируса

И пред агонията на ГЕРБавото управление на Борисов.

И от мутрата на Курнела, всеки ден оплюваща всичко и всички...